CoronaBuitenland

Burgerrechtenactivist trekt aan alarmbel: sterftegolf na vaccinatie, dit is een bloedbad

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

In Italië neemt het aantal ‘plotse en onverwachte’ sterfgevallen alarmerend toe. Het gaat daarbij vooral om mensen tussen de 20 en 40 jaar.

Burgerrechtenactivist Franco Corbelli uit de stad Cosenza trekt aan de alarmbel. Hij doet een oproep aan verantwoordelijke politici en instituten om deze ‘dramatische noodsituatie’ aan te pakken. Hij heeft zich verbaasd over de ‘oorverdovende stilte’ in de media, schrijft internetkrant Wochenblick.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Corbelli is geschokt en verontwaardigd over het hoge aantal plotselinge sterfgevallen. Kerngezonde kinderen en volwassenen zakken plotseling in elkaar. “Waarom zwijgen de overheid, de instituten, de media en de talkshows over dit fenomeen?” vraagt Corbelli.

Onmiddellijk stopzetten

In de eerste twee weken van juni werden 70 plotselinge sterfgevallen gemeld. Het aantal neemt elke dag toe. Onder de doden zijn voetballers van 21 en 25 jaar, twee jonge moeders van 27, een 25-jarige ober en een 29-jarige vrouw. Dokters, apothekers, advocaten, schooldirecteuren, leraren, journalisten, notarissen, geologen, ondernemers, sporters, chauffeurs, kappers en gepensioneerden vallen om.

“In de afgelopen uren overleden een 37-jarige dokter, een 32-jarige man die wilde trouwen, een 17-jarige jongen, een 19-jarig meisje, een 24-jarige vrouw, een gepensioneerde financier en een generaal van de Carabinieri uit Campanië, die ook in mijn stad Cosenza werkte,” aldus Corbelli.

Hij doorbreekt het stilzwijgen over de vaccins. Onderzoeken wijzen op ernstige hartrisico’s (myocarditis en pericarditis) die gepaard gaan met het toedienen van de prikken, vooral bij mensen jonger dan 40 jaar, stelt de activist. Hij pleit ervoor om het vaccineren van gezonde mensen onmiddellijk stop te zetten.

Strookt niet met de realiteit

In de afgelopen twee maanden zijn 300 mensen ‘plotseling’ overleden, zegt Corbelli, die spreekt van een ‘bloedbad’. “Hoe is het mogelijk dat zoveel mensen op zo’n jonge leeftijd overlijden? We kunnen deze tragedie niet langer negeren.”

Het Italiaanse parlementslid Francesco Sapia van de partij Alternativa heeft de Italiaanse minister van Volksgezondheid Roberto Speranza opgeroepen om de vaccinaties op te schorten. De vele sterfgevallen onder jongeren na de injectie moeten worden onderzocht, vindt Sapia.

De bewering van gezondheidsautoriteiten dat bijwerkingen zich bij minder dan één op de 1000 prikken voordoen, strookt niet met de realiteit, zegt het parlementslid.

4.8 161 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

106 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert1952
Robert1952
1 jaar geleden

Alles loopt nog steeds volgens WEF plan en iedereen stond erbij en keek ernaar! Wie de oplossing heeft mag het zeggen.

Hans van Alphen
Hans van Alphen
1 jaar geleden

In al die landen zijn moordbrigades geïnstalleerd met de president als Capo di tutti capi.

Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
1 jaar geleden

En wanneer werd hij eindelijk eens wakker?

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

1 ding stoor ik me mateloos aan! Telkens de vraag hoe het komt dat de geprikte omvallen! de mensen zijn net zo dom als vroeger!!

Back to top button
106
0
We lezen graag je reactie!x