Buitenland

Vlaamse regering sluit juridisch bindende overeenkomst met World Economic Forum: ‘Te gek voor woorden’

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!

De Vlaamse regering heeft op 1 januari vorig jaar een juridisch bindende overeenkomst afgesloten met het World Economic Forum, blijkt uit antwoord van de Vlaamse minister-president Jan Jambon op vragen van Sam van Rooy (Vlaams Belang).

“Ik vraag minister-president Jambon om deze overeenkomst op te zeggen,” reageert Van Rooy. “Het is te gek voor woorden dat de Vlaamse overheid Vlaanderen juridisch bindt aan een wereldwijde organisatie die een uitgesproken globalistische agenda nastreeft die haaks staat op de natiestaten, op de democratie en op de (keuze)vrijheid van de burger.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Vlaamse regering betaalt jaarlijks een slordige 200.000 euro voor de overeenkomst. De regering neemt niet alleen deel aan de jaarlijkse Davos-meeting in Zwitserland, maar schuift ook aan bij partnerbriefings van het WEF.

Niet zo onschuldig

Volgens Van Rooy is het ‘partnerschap’ van de Vlaamse regering met het WEF niet zo onschuldig als Jambon beweert. “Over migratie stelt het WEF dat het een kans is om onze verouderende bevolking aan te vullen (lees: vervangen), zonder te spreken over de culturele gevolgen hiervan.”

Van Rooy roept de Vlaamse regering dan ook op het juridisch bindende ‘partnerschap’ met het WEF meteen op te zeggen.

Ook Nederland

“Overheden horen geen juridisch bindende partnerschappen af te sluiten met particuliere organisaties die een specifieke politieke agenda nastreven. En al zeker niet met het WEF, dat uitgesproken globalistisch, pro immigratie en pro diversiteit is, dat via een CO2-hysterische klimaatagenda aanstuurt op steeds meer overheidscontrole, en dat de soevereiniteit en de democratie van de natiestaten alsook de individuele keuzevrijheid van de burgers ondergraaft.”

Eerder gaf ook de Nederlandse regering toe dat er overeenkomsten zijn gesloten met het WEF die juridisch bindend zijn.

4.8 177 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
10 maanden geleden

de (nederlandse) overheid heeft het recht niet om dit te doen, het is tegen de grondwet en dient niet het belang van de nederlandse bevolking.
wij willen dit niet, wij doen niet mee

Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Volgend jaar de eindafrekening voor deze landverraders!

Gene
Gene
10 maanden geleden

En nu komt eindelijk uit dat alles Westerse regeringen de WEF-nazi-toer zijn opgegaan, zelfs de zogezegde N-VA pseudo Vlaams nationalisten van fuhrer Von der Wever!!!

Arno Seelen
Arno Seelen
10 maanden geleden

Daar heeft de bevolking geenszins voor gekozen!

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x