Chemtrails

Journalist op tv: cloud seeding vindt wereldwijd plaats en zorgt mogelijk ook bij ons voor problemen

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!

Vrijdag was in The Neil Oliver Show op de Britse zender GB News aandacht voor het noodweer in Dubai, dat tot overstromingen leidde.

Het noodweer was deels het gevolg van kunstmatig opgewekte regen, cloud seeding genoemd. De meteorologische dienst van het land bevestigde dat meerdere vliegtuigen zijn opgestegen om het weer te beïnvloeden met behulp van chemicaliën.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De berichten over cloud seeding trokken de aandacht van de Britse journalist Graham Taylor, die een link zag met Yorkshire, waar boeren vrezen voor zware oogstverliezen door extreme neerslag.

Op grote schaal

Taylor ontdekte dat Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten op grote schaal cloud seeding toepassen en dat dit mogelijk ook in januari het weer heeft beïnvloed, toen er ook overstromingen waren.

In de mainstreammedia verschenen de afgelopen dagen berichten waarin werd beweerd dat cloud seeding vrijwel geen effect had op de regenbuien en dat ‘klimaatverandering’ de boosdoener was.

Wereldwijd

De journalist heeft zelf ook onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat cloud seeding wereldwijd plaatsvindt, niet alleen in Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

“Het zorgt mogelijk ook bij ons voor problemen,” zei Taylor over onze kletsnatte lente.

Jaren geleden kon er nog openlijk over worden gesproken bij de NOS:


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helga
Helga
1 maand geleden

MOGELIJK…… pfft….het is moeilijk om je hersens te gebruiken..

manon
manon
1 maand geleden

Het schijnt vandaag aan de dag niet zo duur meer te zijn want het wordt in Nederland overal ingezet om de boeren maar dwars te zitten zodat er minder kan groeien en wij honger krijgen, dat is de bedoeling van dit project, honger de mensen moeten aan de troep zoals kweekvlees, spul uit de foodhub en uit het buitenland waar er wel van alles mag worden gebracht, en wat denk je wat voor troep er naar beneden komt als die wolk dus gaat regenen, nee wij moeten allemaal vegan ende boeren mogen geen bestrijdingsmiddelen meer gebruiken maar er komt wel troep uit de lucht vallen die vele malen erger is voor de mens, DE OPSTAP NAAR DE NIEUWE LOCKDOWN OMDAT HET BUITEN GEVAARLIJK IS ????

Jojo
Jojo
1 maand geleden

Snoeiharde wind met onvoorspelbare hoosbuien!

Ron
Ron
1 maand geleden

Dwing ze te stoppen

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x