Mens en Dier

Fleur Agema laat bij Jinek een waarheidsbom ontploffen

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet kondigde dinsdag nieuwe maatregelen aan om de stijgende ‘besmettingen’ tegen te gaan. In de Kamer werd daar woensdag stevig over gedebatteerd. Eva Jinek besprak het debat met onder andere Kamerlid Fleur Agema (PVV).

Agema zei dat het kabinet ‘constant de bliksem aan het afleiden is van het eigen falen vandaan’. “Laten we wel wezen, die ziekenhuiszorg is gigantisch afgebroken – het is wel mijn leven geweest de afgelopen 15 jaar. Vijf ziekenhuizen dicht, 19 ic’s dicht, 15 spoedeisende hulpen dicht, 914 ic-verpleegkundigen weg de afgelopen vijf jaar, voordat corona begon,” zei het Kamerlid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dat kán toch niet?

“En ze laten alles in stand,” benadrukte Agema. “De ziekenhuizen krijgen er volgend jaar 0,0 procent bij, er is geen geld vrijgemaakt voor inhaalzorg en dan willen ze ook nog eens binnen 10 jaar de helft van de ziekenhuisgebouwen afbreken en het aantal 75-plussers verdubbelt nog,” zei ze tegen Jinek.

“En iedere keer sta ik er weer en denk ik van: waarom dóen deze mensen dit? Hoe kan het dat in een welvarend en rijk land als Nederland de hele boel op tilt slaat als er 250 mensen met corona op de ic liggen? Dat kán toch niet? We moeten dat toch aankunnen?” vroeg ze.

Voorlopig de laatste keer

Agema schrijft op Twitter dat het voorlopig wel de laatste keer geweest zal zijn dat ze werd uitgenodigd voor een talkshow.

4.8 185 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loire
Loire
2 jaren geleden

Pvv heeft ook voor heel veel coronaregels gestemd, dus mosterd na de maaltijd, controled opositie. Als ze echt nagedacht had hadden ze al eerder tegen gestemd. En Wilders zegt dat hij zich heeft laten vaccineren, politici kunnen overal gaan en staan zonder corona pas, vaccinatie of test dus dit is niet geloofwaardig.

Annie
Annie
2 jaren geleden

Ziekenhuizen hebben wij toch niet nodig!Zij genezen niks

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

De laatste keer? Tja, dat weet je als je buiten het bedje pist van Eva Braun.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Demonstratie Den Haag gisteren was helemaal Top! Inclusief Goede Speeches van Thierry Baudet, van Meijeren & van Houwelingen…In de trein terug naar Utrecht kwam Spoorwegpolitie Kaartjes Controleren & of iedereen wel een Mondluier op had…Wat zo’n 70% niet had…Blijkbaar had iedereen een Medische Verklaring bij zich, dat ze geen Mondluier kunnen dragen, want die konden zonder Mondluier blijven zitten…Vraagt die Agent aan mij of ik een Mondluier bij me heb, anders kunt u er één kopen van de NS voor Slèchts €100,-….Ik draag die dingen uit principe niet, je zit alleen maar je eigen afvalstoffen & allerlei Nano-afval in te ademen…ik ben sowieso al helemaal klaar met deze Leugens & al die andere Bullshit…….Luister Vriend waarom kunnen ze wel Duizenden Extra van die Clowns zoals jij opleiden…maar nog niet ÉÉN IC-Verpleegkundige, jij heult samen met de Nazis in Den Haag…Dus jullie zijn gewoon een stelletje Landverraders, jij werkt voor Rothschild dus je hebt je Ziel aan de Duivel verkocht…Meneer bij deze bent u gearresteerd! Kijk er beginnen al horentjes op zijn hoofd te groeien….Mede dankzij jullie Tomeloze inzet zijn Kinderen & Zwangere Vrouwen ingespoten met een Experimentele Gentherapie Nood-VacciNazi…zijn Nederlandse Kinderen psychisch naar de Klote & plegen Zelfmoord of vallen spontaan Dood Neer op een Voetbalveld aan de gevolgen van een Hartaanval…. Stigmatisering & Haatzaaierij jegens Ongevaccineerden van Herr Doktor Hugo Mengele…na nog een tijdje zo door gerateld te hebben…overigens met volledige instemming van de gehele coupé…werd ik ineens omhelst door een geëmotioneerde jonge vrouw die mijn monoloog blijkbaar kon waarderen….Dan weet je waar je het allemaal voor doet….Maak van je Hart vooral géén moordkuil…want wie Zwijgt Stemt toe….

Back to top button
138
0
We lezen graag je reactie!x