Mens en Dier

Johan Derksen fel over Rutte: ‘Die man moet echt opsodemieteren’

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

De parlementaire enquêtecommissie die de gevolgen van de aardgaswinning in Groningen onderzocht, heeft een snoeihard rapport gepubliceerd.

De commissie oordeelt hard over de premier. Hij heeft niet genoeg voor de Groningers gedaan en ‘niet het verschil gemaakt’ voor hen. Volgens de commissie heeft de premier ‘de ernst en urgentie van de problematiek in Groningen lange tijd zwaar onderschat’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Rutte zei dat de bevindingen van de commissie ‘hard zijn binnengekomen’.

Er wordt in dit land niks opgelost

Johan Derksen zei in het programma Vandaag Inside dat de Groningers ook wel weten dat er van oplossingen geen sprake is, want ‘er wordt in dit land niks opgelost’.

“[Rutte] zit van de week gladde praatjes te verkondigen bij Jinek en dan steelt hij de harten weer van Nederland, want daar is hij heel bedreven in, maar de man heeft hopeloos gefaald en onder zijn bewind heeft dat hele gasdrama zich afgespeeld,” benadrukte Derksen.

Die man moet echt opsodemieteren

“Hij heeft drie keer voor de bühne zijn excuses aangeboden, hij heeft een hele groep Nederlanders gedupeerd, niets aan gedaan en laten verrotten daar in Groningen. Zo’n man verdient het niet om nog langer minister-president van een land te zijn. Die man moet echt opsodemieteren,” fulmineerde Derksen.

Mark Rutte moet weg, dat is de conclusie van vanavond, resumeerde Wilfred Genee. Derksen: “Ja.”

5 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

204 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Oorlog voeren tegen Rusland en direct vele miljarden belastinggeld uitgeven voor een komiek uit het corrupte Oekraïne gaat voor alles bij het WEF kabinet!

Jane
Jane
1 jaar geleden

Tuurlijk moet ie weg.
Maar niet alleen hij. 12 partijen moeten weg in de eerste en tweede kamer plus regering en waar dan ook in ’t land.

Nederland wat ben je laaghartig.voor je kinderen en hun toekomst

Schop dat tuig weg!

Piet
Piet
1 jaar geleden

En er is ook nog de toeslagenaffaire, waarbij ruim 1600 kinderen bij hun ouders weggehaald zijn. En ook dat is niet opgelost.
En was er ook nog niet iets met een overstroming in Limburg? En dan hebben we nog de puinhoop in de zorg die door 12 jaar wanbeleid op instorten staat.
NL wordt bewust naar de donder geholpen om de NWO van die smerige wef bende in te kunnen voeren. Een ieder een basisloon , levend in 15 minuten steden en daaaaag vrijheid! Het partijkartel, zum Kotzen zeggen onze Oosterburen en daar zijn ze al net zo gek. Ook wef!

Annette
Annette
1 jaar geleden

FANTASTISCH hoor, dat Johan Derksen in het programma “Vandaag Inside” roept, dat Mark Rutte moet opsodemieteren.

IK denk, dat er inmiddels heel veel mensen in Nederland er exact zó over denken.

Maar….. wie NU nog gelooft, dat dat ook daadwerkelijk zal gebeuren en dat Markje met zijn staart tussen zijn benen het toneel zal verlaten, die gelooft ook nog in sprookjes.

Mark kan doen en laten wat hij wil. Of niet natuurlijk, want hij dient absoluut al lang niet meer (heeft hij waarschijnlijk ook nooit gedaan) het Nederlandse volk, maar zijn grote baas Klaus Schwab in Davos.

Ons land is al lange tijd bezet door een vreemde mogendheid. Helaas heeft het grootste deel van de bevolking dit absoluut niet door. WIJ, de lezers van ninefornews, weten dat natuurlijk wel.

Wij kunnen met z’n allen roeptoeteren tot wij een ons wegen, maar daarmee zal helemaal niets veranderen.

Het wordt pas een andere zaak, als de club van Klaus Schwab definitief wordt uitgeschakeld.

Volgens mijn bescheiden mening wordt daar achter de schermen (White Hats) ook keihard aan gewerkt, maar wij praten hier wél over een zéér machtige tegenstander. Die heb je niet zomaar een twee drie uitgeschakeld.

Mark Rutte is niets anders dan een bruikbare trekpop, net zoals het grootste deel van het hele kabinet EN de leden van de Tweede Kamer.

Voorlopig zijn wij helaas nog niet van dit zootje af. OOK de verkiezingen zullen niets anders dan een schijnvertoning zijn.

Dat neemt niet weg, dat ik WEL ga stemmen, uiteraard op de enige partij (en Wybren van Haga) in Nederland die NIET aan de touwtjes van Klaus Schwab hangt, namelijk Forum voor Democratie.

En DAT is dan ook de reden, dat zij (gedirigeerd vanuit Davos) deze partij willen verbieden.

Iedereen roept: Mark Rutte moet weg, maar dat zal helemaal niets veranderen. De macht van Davos moet weg. Pas dan zullen wij opgelucht kunnen ademhalen en ons EIGEN land weer kunnen terugnemen.

Back to top button
204
0
We lezen graag je reactie!x