Homepagina » Binnenland » Zijn we allemaal gek geworden of zo? Journalist Syp Wynia laat zien hoe erg de situatie is
wynia
Foto: Pixabay

Zijn we allemaal gek geworden of zo? Journalist Syp Wynia laat zien hoe erg de situatie is

Journalist Syp Wynia signaleert gekkigheid alom. Zo zijn de belastingen in geen twintig jaar zo hoog geweest, maar zijn politiebureaus, scholen en ziekenhuizen gedeeltelijk dicht.

Onlangs werd bekend dat de politie net als scholen en ziekenhuizen werk gaat afstoten.

Nederland schaft daarnaast het gas af, maar moet meebetalen om ervoor te zorgen dat Polen aan het gas gaat, merkt Wynia op.

Fors verhogen

Polen is verder van plan de steenkoolproductie uit te breiden.

De bouw lag maanden stil vanwege milieuvervuiling, tot bleek dat die milieuvervuiling best wel wat erger kon.

Zo wil het kabinet opeens de zogenoemde PFAS-norm fors verhogen om de bouw vlot te trekken.

Bloeden

De Belastingdienst ging niet alleen belasting innen, maar ook belasting uitkeren. Waarop er fraude werd gepleegd, onschuldigen daar massaal voor moesten bloeden en de staatssecretaris bleef zitten, aldus Wynia.

Doordat de Belastingdienst te streng was bij het beoordelen van ouders die kinderopvangtoeslag hadden aangevraagd, kwam zij te snel tot het oordeel ‘fraude’.

Dat bracht de gezinnen ten onrechte in grote financiële problemen.

0,07 procent

We moeten allemaal aan de 100 kilometer per uur, hoewel het de natuur nauwelijks helpt (en niemand bedacht kennelijk dat 110 kilometer ook wel had gekund?).

Het kabinet gaat uit van 0,07 procent minder stikstofuitstoot door de maatregel.

Bekijk de video hieronder:

[Café Weltschmerz]


Vind je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. ben hier zo klaar mee.

  Wijnia groot gelijk maar het kan nog erger de komende tijd omdat, satan inn de vorm van jesus (timmermans) krijg het startschot om ons leeg te zuigen en rutte de vampier doet lustig mee.

  zijn er nog mensen die de ogen dicht hebben zitten of zijn we onder de hand wakker aan het worden.
  zijn er nog mensen die op rutte willen stemmen???

  54 likes
  • Mensen zijn te wakker daarom liepen de kerken leeg en kwam de omvolking met mohammedanen, die geloven nog net als wij 150 jaar terug, onze echte machthebbers kunnen geen wakkere hebben namelijk.

   19 likes
  • die zullen er ongetwijfeld zijn. Ik vroeg ook eens aan een kennis waarom stem je op Rutte? Nou het gaat toch goed nu en hij heeft ons maar mooi uit de recessie gehaald.

   9 likes
 2. Nee, maar Johnson is een soortgenoot van Rutte, zijn anti-EU lobby doet daar niets aan af. En johnson heeft behoorlijk gewonnen. Britse koningin gaf hem tijd terug al cart blanche toen met naar huis sturen van parlement. Is allemaal geregisseert. Wakker worden is 1 ding, maar denken dat de populisten je gaan redden is diepe REM slaap.

  16 likes
  • Inderdaad, FvD en PVV zijn niet eens in staat een gedegen plan te overleggen wat ze minimaal realiseren als ze in een regering komen. Dat komt omdat het gecontroleerde oppositie is, ze bewijzen het dagelijks.
   En Rutte heeft de G(r)EEN DEAL al goedgekeurd ‘namens Nederland’ en de ‘Koning’, ze hebben geen idee hoe dit de bevolking zal splijten en de guerilla zal laten ontstaan.

   3 likes
 3. Klopt precies @Earthaxis, Johnson is naar voren geschoven om in de rol van welwillende nar het spelletje mee te spelen. Ze hebben echter 1 ding wel wat onderschat, en dat is dat het volk eensgezind is definitief af te willen van dat hele EU-nazi gedoe. Dar zullen ze bij hun toekomstige plannen nog heel wat mee te stellen krijgen. Het volk doet zeker niet meer klakkeloos wat de elite graag zou willen.

  14 likes
  • Wat doen ze dan niet meer volgens jou? Ik heb het idee dat weliswaar steeds meer mensen zien dat ook Nederland ondemocratisch is maar het totale plaatje zien zij geenszins en het is voor hen zo´n wirwar, nog meer dan voor de lezers van dit soort sites, dat zij ervoor kiezen om er dan maar de ogen voor te sluiten en ´gewoon door te gaan´. Ik zie geenszins strijdkracht in de mensen om mij heen..Ik vrees dat ze dat pas zullen krijgen als maatregelen hen direct en overduidelijk in de portemonnee gaan raken. En dan zullen zij anderen daarvan de schuld geven (uitkeringstrekkers, asielzoekers etc.) en niet de ´elite´.

   9 likes
  • Wat doen ze dan volgens jou niet meer, Exegese? Meer en meer mensen zien weliswaar dat ook Nederland ondemocratisch is maar het grotere plaatje zien zij niet. Het is voor hen 1 grote wirwar en dusdanig niet te begrijpen dat zij er maar de ogen voor sluiten en ´gewoon doorgaan´. Nee, zij zullen volgens mij pas in opstand komen op het moment dat maatregelen hen direct en overduidelijk in de portemonnee gaan raken en dan heeft niet de elite het gedaan maar gaan zij zich afzetten tegen hun naasten (dan hebben de uitkeringstrekkers het gedaan of de asielzoekers etc. etc.). Ik zie nog geen tekenen van een daadwerkelijke positieve verandering en echte strijdlust eerlijk gezegd.

   3 likes
  • Ben er helaas vrij zeker van dat een groot deel van het volk in Nederland gewoon weer naar de stembus gaat voor de volgende 2e kamer verkiezingen. Binnen het democratisch systeem komen we geen steek vooruit.

   1 likes
   • @René, er is geen sprake van democratie. Niet vanuit het volk gezien. Wat democratie wordt genoemd is alleen maar een begrip dat binnen de politieke agenda wordt gebruikt. Het enige wat daarmee bedoeld wordt is dat het volk het recht heeft om op partijen te stemmen. Dat het volk de macht zou hebben is een enorme leugen gebleken want het volk heeft niets in te brengen in het beleid. De afgelopen paar jaar bleken ook de verkiezingen zelf zo corrupt als de hel te zijn. Containers met stembiljetten die verdwenen, één keer werd de uitslag van d verkiezingen al bekend gemaakt terwijl d nog niet eens overal alle stemmen waren geteld. Uiteraard was de VVD de grote winnaar met 33 stemmen. 33, een getal dat bij de iluminati symbolisch is. Er was een keer iemand die vertelde dat ze als onafhankelijke waarnemer domweg de deur werd uitgewerkt toen de stemmen geteld moesten worden. Het hele systeem is zo corrupt als de hel. En inderdaad, je kunt er bijna zeker van zijn dat het gros weer gewoon naar de stembus gaat om zich de mond te laten snoeren (je stem weggeven).

    3 likes
   • En dan steeds weer hopen dat nieuwe poppetjes de poppenkast zullen veranderen. Stem tegenwoordig niet meer.

    0 likes
 4. Zoals vroeger de pastoor tegen de burgemeester zei : Houd jij ze arm, dan houd ik ze dom…

  12 likes
 5. Nederland en de rest van europa wordt systematisch gesloopt in opdracht van de satanische globalistische elite zoals de bilderberg groep en de illuminati voor een N.W.O. Regeringen en politici hebben niets te vertellen,politici worden omgekocht of gechanteerd (denk aan epstein)

  8 likes
 6. Zoals vroeger de pastoor tegen de burgemeester zei : Houd jij ze arm, dan houd ik ze dom….

  3 likes
 7. We zijn zo gek geworden dat we niet alleen in Nederland, maar zo ook in Wereld, richting de afgrond glijden, nalatig zijn om het negatieve tij te keren. Oplossingen die ons wel worden aangereikt, zo blind, zelfgenoegzaam en hypocriet als we zijn, deze helaas wel gewoon van tafel vegen. Met al dit soort onvolwassen gebreken aan en om dus wel ook verantwoordelijkheden te nemen; dit dus als allen co-scheppers zijnde van de totale schepping en daarmee wel om liefdevol de hoogste waarheden en inzichten te verankeren, versus dat we dus nu echter wel lelijk afsteven naar een totale vernietiging. Zijn we nu dan inderdaad zo ‘ver afgezakt, duister gek en gestoord’ geworden dat we dit nu werkelijk allen willen?

  2 likes
 8. Ondertussen zetten de Antwerpse politie net als de zedenpolitie in Iran zwaar bewapende politiemannen in op de moto. Met de automatische vuurwapens duidelijk zichtbaar.

  1 likes
 9. De Madness , de volslagen gekte. het volslagen bizarre en dus niet meer te volgen wat er gaande is.
  Blijf vooral in jezelf. bij jezelf, laat je niet meeslepen ook al is dat erg moeilijk.
  als je nieuws volgt dan wordt je gedwongen 1000 en 1 meningen te hebben per 24 uur over wat daar allemaal wordt uitgebraakt., gelogen verdraaid. weggenomen.
  En de volgende dag is het nieuws weer helemaal anders.

  1 likes
 10. Complete chaos leidt tot complete controle.
  Uiteindelijk worden we allen telepathisch gestuurd via de juiste frequentie.
  Herinner je die jongen nog die het journaal kaapte. In 1 van zijn filmpjes liet hij een mens zien, die met zijn navelstreng vast zit aan een computer. Volgens mij was dit ook opgezet.
  Er gebeuren wel rare dingen qua regelgeving. Het lijkt erop dat Nederland weg moet als land of zal Nederland in de toekomst als land weggevaagd gaan worden door een ramp?
  Iets voelt er niet goed.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gasketels

Iedereen aan de warmtepomp? Meer gasketels verkocht dan ooit tevoren

Fabrikanten van gasketels hebben niet eerder zoveel ...

aardgasvrij

Aardgasvrij Amsterdam kost 65 (!) miljard: ‘Stille roof’. Drie keer raden wie de rekening krijgt

Amsterdam wil in 2040 alle huizen van ...