Buitenland

Kijk snel! Klokkenluider maakt geheime opnames: ‘Overheid wil niet laten zien dat covidprik vol troep zit’

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jodi O’Malley, een verpleegster en klokkenluider die werkzaam is voor het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid, nam in het geheim gesprekken met collega’s op.

Ze sprak onder andere met spoedarts Maria Gonzales over een man die na zijn tweede prik kortademig werd. “Hij heeft waarschijnlijk myocarditis,” zei Gonzales. “Waarschijnlijk als gevolg van het vaccin, maar ze zullen het vaccin niet aanwijzen als boosdoener.”

O’Malley vroeg haar hoeveel mensen de bijwerkingen melden. “Ze maken geen melding,” antwoordde Gonzales. “Ze willen dit onder het tapijt vegen.”

Facebook en Instagram hebben onderstaande video al verwijderd:

Kost te veel tijd

De verpleegster zei tegen James O’Keefe van Project Veritas dat ze tientallen mensen heeft zien binnenkomen die last hadden van bijwerkingen, waaronder een 15-jarige jongen met bloedproppen. Deze gevallen werd ook niet gemeld.

Een andere collega van O’Malley, verpleegster Deanna Paris, zei: “Ik denk dat ze mensen dood willen hebben.” Paris zei dat er ‘veel’ patiënten zijn binnengekomen die ziek zijn geworden door de bijwerkingen. Ze voegde toe dat de bijwerkingen niet worden gemeld omdat het te veel tijd kost.

Dit is kwaad op het hoogste niveau

Dr. Gonzales zei verder dat er waarschijnlijk geen onderzoek is gedaan naar de bijwerkingen omdat ‘de overheid niet wil laten zien dat het verdomde vaccin vol troep zit’.

Voor O’Malley kwam het breekpunt toen een collega van haar, die vanuit geloofsovertuiging tegen vaccineren is, onder druk werd gezet om de prik te nemen. Ze ging overstag en is op 28 augustus overleden. Op dat moment besloot O’Malley naar buiten te treden.

Dit is kwaad op het hoogste niveau, benadrukte de klokkenluider.

[Project Veritas]

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Perm
Perm
8 maanden geleden

Niets nieuws onder de zon. Vaccin = gif, maar dat mag niet openbaar worden. De moordpartij moet voortgezet worden.

rrr
rrr
8 maanden geleden

Ook in Duitsland is bevonden dat in het vaccin veel niet-identificeerbare rommel zit:

https://pathologie-konferenz.de/

Conferentie staat (nog) op youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=NIjcEoWjzT0

Met deze bevindingen via autopsie van vaccindoden laat niemand zich meer vaccineren.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

Op dit moment doen ook Führer Rüttler & Herr Doktor Hugo Mengele hun uiterste best om de deksel op de doofpot te houden…Hun Leugens worden zo Grotesk & Absurd dat ook hun Hersenloze Gevaccineerde Kudde nu SNEL begint te Ontwaken…Die Landverraders zijn Compleet de weg Kwijt…Daar veranderen Spiegels vol Coke helemaal NIKS meer aan…Er zullen alleen nog maar meer VacciNazi-Slachtoffers komen naarmate er 3de & 4de Prikken bijkomen…Laten we gewoon eerst even de Herfst & de Winter afwachten…Dan piepen ook de Hollandse Gevaccineerde Hersenloze Schapen Héél anders…dat beginnen ze op Dit Moment namelijk al te doen…het Ergste moet nog komen…

sterk
sterk
8 maanden geleden

Lees dit maar eens van a tot z en je weet meer als genoeg. Dit is van de overheid zelf die na dit weten het als nog een vaccin durft te noemen. https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stcrt-2020-18941.html?fbclid=IwAR3EQc0eN9raNJUvTteekwq0iiBxLQHPTDIPupxLaCe0h3GNAfZk5Fib2dE

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x