Buitenland

Kamerlid maakt gehakt van eurocraat Von der Leyen: ‘Hier past maar één reactie op en dat is: wegwezen!’

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Ongekozen eurocraat Von der Leyen, voorzitter van de Europese Commissie, lijkt maar één wens te hebben: verdere uitbreiding van de Europese Unie. Dat zei PVV-Kamerlid Vicky Maeijer deze week in de Tweede Kamer.

Mevrouw Von der Leyen heeft haar zinnen gezet op Oekraïne, een land waar corruptie welig tiert. Uitgerekend dit moment gebruikt ze om haar eigen agenda te pushen: meer Europese Unie, uitbreiding van de Europese Unie, zei Maeijer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Onbezonnen en oerdomme uitspraken

Enkele weken terug sprak zij zich al uit voor toetreding van Oekraïne tot de EU, merkte het Kamerlid op. “Vorige week deed ze er tijdens een bezoek aan het land nog een schepje bovenop. Ze beloofde Oekraïne ook nog eens een versneld toetredingsproces.”

“De PVV wil uit de Europese Unie en zolang we er nog in zitten, zeker geen uitbreiding van die Unie, niet met Turkije en niet met Oekraïne,” zei Maeijer. “Namens wie sprak deze ongekozen eurocraat eigenlijk? Wie heeft haar het mandaat gegeven om aan de lopende band dit soort onbezonnen en oerdomme uitspraken te doen? Om iedere crisis aan te grijpen om ons weer een stapje verder de Verenigde Staten van Europa in te rommelen?”

Wegwezen

Het Kamerlid benadrukte dat de uitspraken van Von der Leyen niet in het Nederlands belang zijn. “Mevrouw de ongekozen eurocraat doet allemaal beloftes die ze niet kan en niet mag doen, en wat de PVV-fractie betreft past daar maar één reactie op en dat is: wegwezen, mevrouw Von der Leyen!”

4.8 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
2 jaren geleden

Zal niet gebeuren die wereldoorlog moet er komen

Victor Hugo
Victor Hugo
2 jaren geleden

Ze behoort tot de bende van Schwab en kraamt dezelfde onzin uit als de overjarige machtsgeile Duitser, om het in hun woorden te zeggen “Zum kotsen”.

Frans
Frans
2 jaren geleden

ja maar jullie snappen het niet ze worden onder druk gezet door de nato of navo is allemaal een pot nat , Oekraine is allang bezet gebied je wil niet weten wat ze daar uitgespookt en nog hebben zelensky is ook maar een stroman een acteur ,

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Kent u die van die eurocraat die zo snel mogelijk weg moest wezen? Nee? Ze bleef.

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x