Mens en Dier

Kaag begint over antisemitisme, maar ‘was zelf medeverantwoordelijk voor de dood van een 17-jarig Joods meisje’

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Uit het verleden is gebleken dat antisemitisme toeneemt wanneer er onrust ontstaat in de samenleving, schrijft minister Kaag van Financiën op Twitter. “Daar heeft het Centraal Joods Overleg terecht veel zorgen over. Het kabinet en ik hebben vandaag in een overleg opnieuw onze steun uitgesproken aan Joodse inwoners van Nederland,” aldus Kaag.

Het is om kotsmisselijk van te worden, reageert verslaggever van Ongehoord Nederland Jonathan Krispijn. “De hypocrisie! Zelf was Sigrid Kaag medeverantwoordelijk voor de dood van een 17-jarig Joods meisje en nu voor de zoveelste keer over antisemitisme beginnen.”

Hij verwijst naar vragen die hij de minister in mei vorig jaar stelde. “Mevrouw Kaag, heeft u al uw excuses aangeboden aan de familie Schnerb?” vroeg Krispijn. De D66-minister zei dat ze de vraag niet begreep.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Meer kan ik er niet over zeggen

Krispijn lichtte toe: “Rina Schnerb is omgekomen bij een terroristische aanslag die mede door u gefinancierd is.” Kaag beweerde dat de Nederlandse ambassadeur op bezoek is geweest bij de familie. Ze voegde toe dat het Nederlandse kabinet deze organisatie al 10 jaar financiert en dat er nu een intern onderzoek loopt naar ‘mogelijke aantijgingen’ dat de financiering ‘anderszins gebruikt zou zijn’.

“Meer kan ik er niet over zeggen, er komt een brief over naar de Kamer,” zei de minister, waarna ze snel wegbeende.

Nederlands belastinggeld

Twee voormalige medewerkers van de UAWC, een Palestijnse unie voor landbouwwerk, die in 2019 een aanslag pleegden waarbij Shnerb om het leven kwam, kregen een deel van hun salaris uitgekeerd met Nederlands belastinggeld.

Kaag, toenmalig minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, zei na Kamervragen dat ze het ‘betreurde’ dat dit niet eerder duidelijk is geworden. De D66-bewindsvrouw draaide de geldkraan aan UAWC vervolgens tijdelijk dicht.

Later maakte Kaag alsnog geld over aan Palestijnse boeren via een ‘consortiumpartner’ van de UAWC.

4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willy wonka
Willy wonka
4 maanden geleden

Wanneer word dit mormel van het toneel verwijderd en opgesloten!! Goor serpent vieze slang!

theo
theo
4 maanden geleden

de duivel draait altijd alles 180 graden. Die wefhoeren mogen roepen wat ze willen, maar spreek ze niet daarop aan want dan is het moord en brand…..

voor
voor
4 maanden geleden

Ik denk dat die kaag er ook geen actieve herinnering aan heeft. Waar je mee om gaat wordt je mee besmet. Nog even en het hele Haagse kabouter kartel heeft nergens een actieve herinnering aan. Tijd om op te RUTTEN !!!

Randy
Randy
4 maanden geleden

We kunnen wel zien hoe idioot het volk is met name de nieuwe jumbo reclame , schamend dit alles en dan nog niet te bedenken hoe we ons kapot laten maken door circa 20 rand debielen wij zijn met veel meer hoelang moet dit nog doorgaan zo, of is het alleen nog feest en voetbal ,sorry ik kom uit Limburg maar ik schaam me om vergeleken te worden met Hollanders dankzij dit debiele gebeuren zitten wij waar we nu zijn

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

117
0
We lezen graag je reactie!x