Mens en Dier

Kaag onderbroken op D66-partijcongres: ‘Ik voel mij verraden door u!’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De speech van minister Kaag op het D66-partijcongres werd zaterdagmiddag onderbroken door ondernemer Lydia Daniel. “Ik voel mij verraden. Door u specifiek en door de mensen hier in deze zaal.”

Kaag verweet haar dat ze haar verhaal ‘ook op een andere manier had kunnen vertellen’. “Dat is niet zo, want uw partij heeft mij zelfs geblokkeerd op social media,” bracht Daniel daar tegenin. “Dat is hoe erg u vrouwen de mond snoert!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

“Dankzij uw partij hebben mannen hun weg gevonden naar onze sport, onze kleedkamers, naar onze toiletten. Dit is geen vooruitgang, dit is achteruitgang en dat accepteren we niet,” zei ze, terwijl er boegeroep klonk.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Heldin

Daniel krijgt veel steun. “Wat een heldin is Lydia Daniel die op het partijcongres van D66 een hele zaal vol met deugvolk even de waarheid vertelt. You go girl!” twittert rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Annelies Strikkers constateert: “Zwarte feministe breekt in bij speech van Kaag en wijst op het afnemen van vrouwenrechten bij het steeds meer faciliteren van de woke- en transgender-ideologie. Wordt uitgejouwd door een roomblanke zaal vol D66’ers.”

Op Twitter schrijft Daniel: “I said what I said.” Waarop Tweede Kamerlid Simone Kerseboom (FVD) zegt: “Loud and clear!”

Kletspraat

“Eerlijke actie tegen hypocriete diversiteit-kletspraat van D66,” vindt journalist Roderick Veelo. Jurist Sietske Bergsma voegt toe: “Niet de diversiteit en inclusiviteit die ze bij D66 bedoelen.”

Peter Vlemmix, mediadirecteur van Ongehoord Nederland, was vorig jaar op een partijcongres van D66. “Net voor het persmoment werden een zwarte vrouw en dame met hoofddoek pal naast Kaag gezet. Ik vond dat pijnlijk om te zien,” aldus Vlemmix.

4.8 159 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Wat een naar en arrogant persoon die Kaag. Verder zeg ik niks meer.

Wieberen Tjeerdsma
Wieberen Tjeerdsma
1 jaar geleden

Het wordt duidelijk…. we worden per seconde wijzer en halen de grote en de kleine wijzer al vele malen in….. Ze toont haar ware aard….. KAAG is gewoon een BLAAG…. we zitten nu in een exponentiële versnelling van gebeurtenissen, die elkaar opvolgen….. geen houden meer aan.

Ernst
Ernst
1 jaar geleden

Zit het werk van KAAG er al op dan ?
Dat ze zo aangevallen word ?
Dat was nog minder dan een jaar geleden ondenkbaar

René
René
1 jaar geleden

Sigrid Kaag… the evil wicked witch of D666…

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x