Homepagina » Het Complot » Professor: “Amerikaanse labs voor biowapens gelinkt aan ebola-uitbraak”
Professor: "Amerikaanse labs voor biowapens gelinkt aan ebola-uitbraak"

Professor: “Amerikaanse labs voor biowapens gelinkt aan ebola-uitbraak”

De Verenigde Staten zitten mogelijk achter de dodelijke ebola-uitbraak in Liberia en Sierra Leone, twee West-Afrikaanse landen waar Amerikaanse laboratoria voor biowapens staan. Dat heeft een wetenschapper van het University of Illinois College of Law gezegd tegenover persbureau RIA Novosti.

“Amerikaanse overheidsagentschappen doen al geruime tijd onderzoek naar biologische oorlogvoering in laboratoria in Liberia en Sierra Leone,” zei professor Francis Boyle. “Het gaat onder meer om de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, die momenteel belast is met de coördinatie bij de bestrijding van de epidemie in de VS.”

“Waarom heeft de regering Obama troepen naar Liberia gestuurd terwijl ze niet getraind zijn in het verlenen van hulp aan stervende Afrikanen? Hoe verspreidde de Zaïre-variant van het virus zich van de plek waar het in 1976 werd ontdekt over een afstand van 3500 kilometer naar West-Afrika?”

De VS is van plan zo’n 4000 troepen naar het gebied te sturen. Thomas Duncan (42), de eerste persoon die in de VS besmet raakte met ebola, stierf afgelopen woensdag. Hij raakte in Liberia besmet en reisde vervolgens naar de VS om zijn familie te zien.

“Waarom is de CDC niet beter voorbereid op een dergelijke uitbraak, terwijl de Amerikaanse overheid sinds de anthrax-aanvallen van oktober 2001 zo’n 70 miljard dollar heeft uitgetrokken om goed voorbereid te zijn op dit soort noodsituaties?” vroeg Boyle zich af.

Er zijn inmiddels meer dan 3860 mensen gestorven aan ebola. De uitbraak begon in het zuiden van Guinee en verspreidde zich vervolgens naar Liberia, Sierra Leone en Nigeria. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie kunnen 20.000 mensen besmet raken voordat de uitbraak volledig onder controle is.

[RIA Novosti]


Vond je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Men kan dit ons tig keer lappen omdat ze weten dat wij niet opstaan tegen hen. Men weet zelfs niet wie de ECHTE daders zijn en waar ze wonen. Dus ze kunne gewoon hun gang gaan en wij piepen gewoon verder en doen niks omdat wij alle te ver uit elkaar gegroeit zijn als mens zijnde.

  25 likes
  • @josie
   Misschien kun je een idee geven wat er dan WEL aan gedaan kan worden.
   Of weet je misschien wie de ECHTE daders zijn?
   Ik heb geen flauw idee. Dus zou niet weten wat ik zou kunnen doen.
   Ik voel me niet uit elkaar gegroeid. Denk niet dat dat de reden is.
   Volgens mij willen mensen heus wel iets doen…als je maar weet WAT.
   Heb jij enig idee?

   2 likes
   • De daders dat zijn de 13 machtigeste familie van deze wereld en hun vrienden,,, ze wonen in de USA en waar??? Dat weten er maar enkelen. Wil je wat indernemen om de wereld te veranderen dan heb je mer als 10 procent van NL nodig om dat voor elkaar te krijgen en die werkelijk ballen hebben. Dat is gewoon met alle zijn werk neerleggen en “zwart” gaan werken en geen boetes meer te betalen en elkaar steunen als men uit huis word gezet. Dat ook de blauw jassen hun werk eens zouden neerleggen en dat ze achter het volk gaan staan plaats van achter de elite. Als het volk eens samen ervoor gingen en men de mensen uit Den Haag eens er uit haalden en die voor het volktribunaal zouden zetten en eerlijk berechte zonder geweld en hen onrecht aan te doen (ook deze mensen zijn slachtoffer van het systeem), dan pas zullen er veranderingen ten positieve zijn als het macht bij het volk zou komen te liggen zoals in Zwiterland/IJsland.

    7 likes
 2. Och jee het is al zolang bekend dat er ziekten worden verspreid als biowapen. Denk maar het over de muur schieten van een belegerde stad van lijken van mensen die waren overleden aan de pest bijvoorbeeld in de Middeleeuwen als voorbeeld van een biowapen. Niks nieuws dus.

  7 likes
  • Het verschil is nu dat vele denken dat wij verder geevalueerd zijn dan toen (mooi niet dus)en nu heel de wereld mee getroffen word en men nu veel kans ons alle willen vaccineren met kwik erin, foetussen enz.
   Dit draait om poen, heel veel poen,,,,,,,,,,,

   8 likes
 3. Wie oren heeft hore en wie ogen heeft zie… Dat is een quote uit de Bijbel.
  Maar t klopt wel; en gemakzucht heeft de mens verlamd. Wij doen niks omdat we er van uit gaan dat een ander voor ons wel de hete kastanjes uit het vuur zal halen.
  Kunnen we heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang wachten, want wij zullen toch echt ZELF de viezigheid moeten opruimen en niet bang zijn moeten voor vieze handen.
  Opruimen bedoel ik mee; het ontslaan van corrupte figuren uit onze samenleving, bv. banken, overheid, zakenleven etc.
  Opruimen betekent ook schoon schip maken, overnieuw beginnen. Ziet U het al voor U ?
  Iedereen opnieuw beginnend in een nieuw financieel systeem. Welnee………… we zijn immers veel te bang erbij in te schieten. En dus……… suddert het gewoon verder. Tot de volgende zware klap wordt uitgedeeld, d.m.v. bv. een gevaarlijke stralingsbron die van alles veroorzaakt, of een HAARP Ramp, of WO3.
  Noem maar op, pas als de mens geen kant meer op kan, dan pas zal er wat veranderen, niet eerder.

  15 likes
 4. Ebola wordt overgedragen op dezelfde manier als het HIV virus: lichaamsvochten.

  Worden HIV patiënten vervoerd in couveuses begeleid door een leger mensen in Hazmat pakken?

  Wordt elke nieuwe HIV patiënt beroemd in de internationale pers en opgevoerd alsof de wereld gaat vergaan?

  Is er al ooit een land platgelegd of de staat van beleg afgekondigd voor een HIV patiënt?

  Heeft de WHO ooit verklaard dat er ASAP een vaccinatie programma moet komen om hele landen verplicht in te enten met een HIV vaccin?

  Gezien beide ziektes op dezelfde manier overgedragen worden, stel ik mij vragen bij deze opgeklopte hysterie..

  Zolang je geen intieme betrekkingen hebt met een ebola patiënt is er niets aan de hand.

  En nee, ebola is niet “airborn”, want dan zouden er gewoon geen levenden meer rondlopen in de getroffen Afrikaanse dorpen. Dan zou de besmetting zich even snel en wijd verspreiden als bvb. de griep epidemieën hier. Dan zou het echt niet gaan om één gevalletje hier en nog eentje daar.

  Helaas zijn de meeste mensen niet meer in staat om zelf na te denken..

  5 likes
  • HIV krijg je niet doo een bezweet iemand aan te raken bij ebola dus wel das het verschil.

   3 likes
  • Uuuh…..ik heb nog niet gehoord dat je GEEN ebola krijgt als je met een condoom seks hebt met een ebola patient. Ik vind de besmettingsvergelijking die je maakt nogal incorrect en wordt dus ook niet op dezelfde manier overgedragen! “Hiv kun je oplopen door contact met besmet bloed of door onbeschermde seks want hiv zit in bloed, sperma en vaginaal vocht. Door te vrijen met een condoom bescherm je jezelf tegen besmetting via seks”. Ebola krijg je al als een patient in je gezicht niest. Aids niet hoor…tenzij je gezicht net open licht en wonden heeft of geen huid meer.

   Dus ik begrijp je even totaal niet, sorry! Je vergelijkt appels met peren. De besmetting verloopt compleet anders….

   2 likes
 5. de golf oorlog en de torens die ze hebben laten in zakken en zo kan je nog meer dingen opnoemen
  die de amerikanen doen ze schromen zich nergens voor.
  en ze geven over al een draai aan.
  en dan nog beslissen over de mensen of ze blijven leven of niet .
  als het aan mij lag was ik al lang vertrokken met een ruinte schip weg hier van die beesten ze zijn zelfs nog erger dan beesten

  9 likes
 6. 20.000 slachtoffers aan ebola is nog steeds minder dan gele koorts, malaria en de griep, waar aan elke ziekte jaarlijks 200.000 of meer overlijden.

  8 likes
 7. Ebola bestaat niet.

  7 likes
 8. Ik dacht, dat het van de guando van vleermuis kwam. Nu proberen jullie de boel te verdraaien. Ik ben niet vergeten. Volgens mij zitten jullie teveel paddo’s te nemen. Gekken.

  6 likes
 9. “de dodelijke ebola-uitbraak in Liberia en Sierra Leone, twee West-Afrikaanse landen waar Amerikaanse laboratoria voor biowapens staan.”
  ” onderzoek naar biologische oorlogvoering in laboratoria in Liberia en Sierra Leone.”
  “De uitbraak /begon/ in het zuiden van Guinee en /verspreidde/ zich vervolgens naar Liberia, Sierra Leone en Nigeria.”
  No further questions.

  1 likes
  • Het waaide soms 3500 kilomter verderop zelf. Hoppa vanb de ene dag op de andere dag vloog deze ziekte over grote afstand, ja zelfs 3500 verderop,,, heel normaal joh,,,, . Niet dus,,,,Dit vind ik gene toeval meer.

   1 likes
 10. Dat “gevalletje hier en daar” slaat op de westerse gevallen van ebola.

  0 likes
 11. Dit is gecreerd daar, omdat China veel in die landen heeft geinversteerd en Rusland en China moeten uitgeschakelt worden. Omdat die landen op een andere munt willen overstappen en de USA pikt dat niet.
  Op Zeitgeist 2 die te zien is op youtube ook in het nederlands ondertiteld te bekijken daar en dan avnaf 23 bekijken en je weet wat er in HongKong aan de hand is en wat men China wilt lappen.
  Eerst Rusalnd alles in de schoenen schuiven en nu deze actie naar China toe. Net de drie landen waar China volop zit met hun handel.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wereldgezondheidsorganisatie

Hef de Wereldgezondheidsorganisatie op. Het ware gezicht van WHO-baas Tedros

Op 10 januari liet de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ...

coronavirus

Britse oud-premier pleit voor wereldregering om coronavirus te bestrijden

De voormalige Britse premier Gordon Brown roept ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.