Het Complot

Professor: “Amerikaanse labs voor biowapens gelinkt aan ebola-uitbraak”

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Verenigde Staten zitten mogelijk achter de dodelijke ebola-uitbraak in Liberia en Sierra Leone, twee West-Afrikaanse landen waar Amerikaanse laboratoria voor biowapens staan. Dat heeft een wetenschapper van het University of Illinois College of Law gezegd tegenover persbureau RIA Novosti.

“Amerikaanse overheidsagentschappen doen al geruime tijd onderzoek naar biologische oorlogvoering in laboratoria in Liberia en Sierra Leone,” zei professor Francis Boyle. “Het gaat onder meer om de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, die momenteel belast is met de coördinatie bij de bestrijding van de epidemie in de VS.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Waarom heeft de regering Obama troepen naar Liberia gestuurd terwijl ze niet getraind zijn in het verlenen van hulp aan stervende Afrikanen? Hoe verspreidde de Zaïre-variant van het virus zich van de plek waar het in 1976 werd ontdekt over een afstand van 3500 kilometer naar West-Afrika?”

De VS is van plan zo’n 4000 troepen naar het gebied te sturen. Thomas Duncan (42), de eerste persoon die in de VS besmet raakte met ebola, stierf afgelopen woensdag. Hij raakte in Liberia besmet en reisde vervolgens naar de VS om zijn familie te zien.

“Waarom is de CDC niet beter voorbereid op een dergelijke uitbraak, terwijl de Amerikaanse overheid sinds de anthrax-aanvallen van oktober 2001 zo’n 70 miljard dollar heeft uitgetrokken om goed voorbereid te zijn op dit soort noodsituaties?” vroeg Boyle zich af.

Er zijn inmiddels meer dan 3860 mensen gestorven aan ebola. De uitbraak begon in het zuiden van Guinee en verspreidde zich vervolgens naar Liberia, Sierra Leone en Nigeria. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie kunnen 20.000 mensen besmet raken voordat de uitbraak volledig onder controle is.

[RIA Novosti]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
josie
josie
9 jaren geleden

Men kan dit ons tig keer lappen omdat ze weten dat wij niet opstaan tegen hen. Men weet zelfs niet wie de ECHTE daders zijn en waar ze wonen. Dus ze kunne gewoon hun gang gaan en wij piepen gewoon verder en doen niks omdat wij alle te ver uit elkaar gegroeit zijn als mens zijnde.

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Och jee het is al zolang bekend dat er ziekten worden verspreid als biowapen. Denk maar het over de muur schieten van een belegerde stad van lijken van mensen die waren overleden aan de pest bijvoorbeeld in de Middeleeuwen als voorbeeld van een biowapen. Niks nieuws dus.

nexus
nexus
9 jaren geleden

de golf oorlog en de torens die ze hebben laten in zakken en zo kan je nog meer dingen opnoemen
die de amerikanen doen ze schromen zich nergens voor.
en ze geven over al een draai aan.
en dan nog beslissen over de mensen of ze blijven leven of niet .
als het aan mij lag was ik al lang vertrokken met een ruinte schip weg hier van die beesten ze zijn zelfs nog erger dan beesten

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Wie oren heeft hore en wie ogen heeft zie… Dat is een quote uit de Bijbel.
Maar t klopt wel; en gemakzucht heeft de mens verlamd. Wij doen niks omdat we er van uit gaan dat een ander voor ons wel de hete kastanjes uit het vuur zal halen.
Kunnen we heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang wachten, want wij zullen toch echt ZELF de viezigheid moeten opruimen en niet bang zijn moeten voor vieze handen.
Opruimen bedoel ik mee; het ontslaan van corrupte figuren uit onze samenleving, bv. banken, overheid, zakenleven etc.
Opruimen betekent ook schoon schip maken, overnieuw beginnen. Ziet U het al voor U ?
Iedereen opnieuw beginnend in een nieuw financieel systeem. Welnee………… we zijn immers veel te bang erbij in te schieten. En dus……… suddert het gewoon verder. Tot de volgende zware klap wordt uitgedeeld, d.m.v. bv. een gevaarlijke stralingsbron die van alles veroorzaakt, of een HAARP Ramp, of WO3.
Noem maar op, pas als de mens geen kant meer op kan, dan pas zal er wat veranderen, niet eerder.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x