CoronaMens en Dier

Kijk: Kuipers heeft ‘even geen tijd’ voor vraag over aansprakelijkheid bij vaccinatieschade

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Toen ON!-verslaggever Jonathan Krispijn zorgminister Ernst Kuipers een vraag wilde stellen over aansprakelijkheid bij vaccinatieschade, had de minister ‘even geen tijd’.

De veiligheid van de coronavaccins houdt de gemoederen al langere tijd bezig. In het buitenland worden diverse fabrikanten gedagvaard vanwege vermeende gezondheidsschade, veroorzaakt door hun vaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ik heb even geen tijd, jongens

Ook in Nederland werd deze week de eerste vaccinatieclaim ingediend. Het slachtoffer in die zaak wil dat zowel de Nederlandse overheid als vaccinproducent Janssen aansprakelijkheid erkennen voor de blijvende schade aan zijn zenuwstelsel.

Krispijn vroeg verantwoordelijk minister Kuipers van Volksgezondheid waarom de staat hierin geen aansprakelijkheid aanvaardt. “Ik heb even geen tijd, jongens,” was zijn antwoord.

Buiten proportie

Het ministerie van Kuipers stelt dat producenten verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van de vaccins en dat de overheid daar sowieso van gevrijwaard is omdat vaccinatie vrijwillig plaatsvond.

Medisch-ethisch adviseur Wendy Mittemeijer vindt dat de drang die de overheid in haar vaccinatiebeleid toepaste, buiten proporties was. “Bij iedere medische interventie moet je weg blijven van drang en druk,” zei ze voor de camera van Ongehoord Nederland.

4.8 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frontrust
Frontrust
1 jaar geleden

Geen tijd? Geen hart

Kyle
Kyle
1 jaar geleden

Drang, druk, terreur, hebzucht, honger naar macht, gebrek aan mededogen en het onvermogen om voor toekomstige generaties te denken in constructieve zin; oftewel een egoïstische geesteszieke.
En dat is dan o.a. minister van gezondheid en heeft ooit een artsenopleiding gedaan.
Nederland is een zéér ziek landje, zich te laten besturen door dit soort potentaten!

Annette
Annette
1 jaar geleden

Minister Ernst Kuipers is niets anders dan een ongelooflijke HUICHELAAR!!!

Natuurlijk heeft hij NU even geen tijd. Ik denk dat hij de komende tijd iedere keer datzelfde antwoord zal geven: Ik heb nu even geen tijd.

Maar WIJ hebben WEL tijd hoor, Ernst. En WIJ zullen doorgaan totdat er een bevredigend antwoord komt.

Het is ongelooflijk hypocriet om nu te beweren: Je was helemaal niets verplicht. Jij deed het op eigen titel en op je eigen verantwoording.

Godzijdank zijn mijn man en ik er NOOIT ingetrapt. Maar het heeft ons ons contact met onze hele familie (kinderen en kleinkinderen) gekost. Het enige positieve is geweest, dat mijn jongere zus, wonend in het Oosten van het land, weer contact met mij gezocht heeft. Wij hebben nu weer een goede band opgebouwd.

De mensen die WEL in de continue stroom van leugens is getrapt, hebben de hoofdprijs, uiteraard in negatieve zin, gewonnen. Een groot deel hiervan heeft het met hun gezondheid moeten bekopen. Nota bene zo ongeveer het allerbelangrijkste wat een mens bezit.

Voor mijn man en mijzelf is het gelukkig nooit een issue geweest. Mijn man heeft in 2020 al heel wat informatie verzameld van gerenommeerde wetenschappers. En dan niet die nepfiguren zoals hier in Nederland, die zich dierenarts noemen.

Niet dat ik neerbuigend wil doen over dierenartsen hoor. Allerminst. Wij hebben in de tijd dat wij nog honden en katten hadden, zeer goede ervaringen met deze artsen gehad.

Maar…. ik ben van mening dat een schoenmaker bij zijn leest hoort te blijven. En dat betekent dat een dierenarts zich bemoeit met de gezondheid van dieren en een reguliere arts met de gezondheid van mensen.

Al met al ben ik absoluut niet verbaasd over de gang van zaken. Ik had eerlijk gezegd niets anders verwacht.

Dit betekent in concreto dat ALLE slachtoffers van de experimentele gentechinjectie in de kou zijn komen te staan.

En de enige gerechtigheid zou voor hen zijn, als ALLE daders, farmaceuten, politici, artsen, verpleegkundigen juridisch zouden worden aangepakt.

Maar dat zie ik, helaas, voorlopig nog niet gebeuren.

Balthazar Gerards
Balthazar Gerards
1 jaar geleden

Voldemort voelt nattigheid

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x