Buitenland

Senator over grooming van kinderen door VN & WHO: ‘Tijd om te vertrekken uit het paradijs van viespeuken’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!

De Australische senator Malcolm Roberts vroeg in het parlement aandacht voor grooming van kinderen door de Wereldgezondheidsorganisatie van de VN.

De WHO heeft een raamwerk gepubliceerd over seksuele voorlichting voor kinderen, getiteld Standards for Sexuality Education in Europe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onder leiding van de staat

De WHO en VN willen dat seksuele voorlichting al begint na de geboorte en gebeurt onder leiding van de staat, niet de ouders, merkte Roberts op. Dit raamwerk moet kinderen en jonge mensen in staat stellen om ‘respectvolle seksuele relaties’ te ontwikkelen.

Voordat ze vier jaar oud zijn moeten kinderen al voorlichting krijgen over geslachtelijke voortplanting en onderscheid kunnen maken tussen heteroseksueel en homoseksueel gedrag.

Monsters

Op hun zesde zullen kinderen worden blootgesteld aan lesmateriaal over geslachtsgemeenschap, masturbatie en pornografie. En tegen de tijd dat kinderen 12 jaar oud zijn, zal de WHO al deze kennis in de juiste politieke context plaatsen, waarna onze kinderen nooit meer in staat zullen zijn om een liefdevolle, monogame relatie te hebben, benadrukte de senator.

Kinderen zijn beïnvloedbaar en kunnen voor het leven getekend worden. Roberts verwees naar de mensen die dit hebben bedacht als ‘monsters’. “Het is tijd om te vertrekken uit het paradijs van de viespeuken dat de VN en haar agentschappen zijn geworden.”

4.8 205 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

115 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Stenley
Stenley
1 jaar geleden

Zeg al jaren dat het een broeinest is van pedofielen de vn

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Ziek zooitje die VN en WHO. Daar moet Nederland zo snel mogelijk uit.

elsjefiederelsje
elsjefiederelsje
1 jaar geleden

Geen woorden voor…

Wieberen Tjeerdsma
Wieberen Tjeerdsma
1 jaar geleden

Het zijn dus ook duidelijk de belastingparadijzen, waar al het geld heen gesluisd wordt, die deze “sickness of the mind”, in stand houdt….. De satanskerk werkt vanuit het duister en is de werkelijke “Church of the poisoned mind”….. beide zijn de tegenpolen in de bijbel…. De manifestatie van het duister en de manifestatie van het licht….. aan een ieder van ons de keuze, welke weg wij volgen en is uiteindelijk een persoonlijke keuze, die je samen hebt gemaakt.

Back to top button
115
0
We lezen graag je reactie!x