Binnenland

Kabinet gaat Agenda 2030 van VN en WEF versneld uitrollen: ‘Dit land is stuk’

Help mee door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Het kabinet heeft vrijdag na urenlang beraad afgesproken ‘versnelling aan te brengen’ in het terugbrengen van de stikstofuitstoot. Dat zei premier Rutte na afloop van het overleg over de verkiezingsuitslag.

“Wat ik zag bij een pushbericht van één van de media, namelijk dat we een pauzeknop zouden indrukken – het tegendeel is waar. We gaan juist de versnellingsknop indrukken, geen pauzeknop,” aldus Rutte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij zei dat het CDA opnieuw wil onderhandelen over de stikstofaanpak, maar niet nu. Met het indrukken van de versnellingsknop wil het kabinet ervoor zorgen dat er perspectief komt voor boeren, natuur, wegen en huizenbouw.

‘Noodzakelijk’

Vicepremier Kaag zei dat ‘we willen versnellen juist op de stikstofreductie omdat het noodzakelijk is’.

Afgelopen week verschenen er opeens allerlei berichten in de media die het kabinet een steuntje in de rug geven. Zo meldde het Wereld Natuur Fonds dat de natuur in Nederland ‘er slecht aan toe is’.

Ook zeiden ministers ‘geschrokken’ te zijn van de brief die de Europese Commissie over het stikstofbeleid heeft gestuurd aan het kabinet. In de brief staat dat Nederland vaart moet maken met de stikstofaanpak.

Dit kabinet is klaar

Het kabinet gaat na de electorale afstraffing op dezelfde voet verder. “Rutte wil versnellen. Wil de bevolking vertragen? Neen, de bevolking wil stoppen. Dat betekent dat het kabinet misschien maar beter kan opstappen?” vraagt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen.

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs voegt toe: “Gaat u maar ‘rustig’ slapen. Sigrid Kaag heeft weer aan het langste eind getrokken. Dit land is stuk. Dit kabinet is klaar.”

4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

189 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
1 jaar geleden

nog even snel de agenda er doorheen drukken voor ze aan de kant gezet worden.
of opgepakt, maar dat zal wel weer teveel gevraagd zijn voor politie en leger.

Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Dit land is niet stuk, maar terminaal ziek.

theo
theo
1 jaar geleden

En iedereen maar denken dat stemmen zin had….whahahahaha dat is al jaren theater en nu krijg je m vol in je bek! En nee ze gaan ook niet weg, want het plan moet door en zal doorgaan hoe dan ook. Het volk hier vind het allemaal wel prima blijkbaar, want we hebben het nog zo goed toch…

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Dit land was al stuk, laat welk willekeurig Kabinet alsjeblieft zo snel mogelijk Agenda 2030 die WEF-Nazis uitrollen…Des te sneller wordt die kudde compleet Hersendode Nazi-Sympathisanten wakker. De Russen hebben dat Satanische WEF-Kankergezwel al vernietigd, wij hoeven hier in Nederland straks alleen nog maar puin te ruimen….dat kunnen we moeilijk ook nog eens van die Russkies gaan verwachten…zachte heelmeesters maken stinkende wonden…

Back to top button
189
0
We lezen graag je reactie!x