CoronaMens en Dier

Vader in tranen: Mijn 17-jarige zoon is gestorven door de Pfizer-prik

Help mee door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

Dan Hartman zei vorige week tegenover de gezondheidsraad van de gemeenteraad van Toronto dat zijn 17-jarige zoon Sean is gestorven door de Pfizer-prik. Hartman vertelde dat zijn zoon slecht reageerde op zijn eerste prik en iets meer dan een maand later dood was.

De rouwende vader zei dat uit de autopsie is gebleken dat het hart van zijn zoon ‘iets vergroot’ was, maar dat de doodsoorzaak niet met zekerheid kon worden vastgesteld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hartman was niet tevreden en stuurde het autopsierapport naar een bekende patholoog die anoniem wil blijven uit angst zijn baan te verliezen. Deze patholoog is van mening dat Sean is overleden door de coronaprik.

Met dit vaccin is iets mis

“Het is niet zo zeldzaam als men denkt. Het gebeurt, je ziet het elke dag op Twitter, mensen sterven eraan. Ik ben geen antivaxer, maar met dit vaccin is iets mis,” zei hij.

Tegen de gezondheidsraad zei hij verder: “Mijn zoon speelde sinds zijn achtste hockey. Hij besloot een jaar te stoppen vanwege corona, maar begon zich stierlijk te vervelen. Hij besloot dit jaar weer te beginnen met hockey, maar moest zich wel eerst laten vaccineren. Op 25 augustus haalde hij zijn eerste Pfizer-prik. Belandde op 29 augustus in het ziekenhuis vanwege een bijwerking.”


Het wordt gewoon ontkend

Sean kreeg uitslag in zijn hals en bruine kringen rond zijn ogen. Op 27 september vond zijn moeder hem dood op de grond naast zijn bed.

“Niemand praat over de sterfgevallen. Het gebeurt, vaker dan iedereen denkt en het wordt gewoon ontkend,” zei Hartman, die kreeg te horen dat hij Pfizer niet kan aanklagen. “Ze wisten dus dat mensen zouden sterven.”

5 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Verschrikkelijk.
Weer één gesneuveld in deze Totalitaire Oorlog.
Daar waar de namen van gesneuvelde soldaten nog op een monument worden beschreven, sterven de mensen in deze Totalitaire Oorlog in een stille dood. Een anonieme dood, alsof zij nooit hebben bestaan.

Ate Hoeksma
Ate Hoeksma
2 jaren geleden

Dat een patholoog ook al moet vrezen voor zijn baan geeft toch wel te denken. Dit zijn de experts die dat kunnen vaststellen.

Sproetje
Sproetje
2 jaren geleden

Heel triestig, innige deelneming aan de ouders.Het is vreselijk jouw kind op zo een manier te moeten afgeven. Er moet onmiddellijk gestopt worden met die moorddadige spuiten.Het is genoeg geweest!!!
Sleur die bende van de EU en WEF ELITE voor de tribunaal.. Dit kan zo niet langer. Reiner Fuelmich maak er snel komaf mee!!

Oog om oog tand om tand
Oog om oog tand om tand
2 jaren geleden

We zien het
We horen het
We lezen het
We weten het….. allemaal
Stop deze criminelen NU!!!
Het is al voor zovelen te laat
????

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x