Homepagina » Mens en Dier » Arts spreekt zich uit: coronadreiging is enorm overdreven
corona
Foto: Unsplash

Arts spreekt zich uit: coronadreiging is enorm overdreven

De coronadreiging is enorm overdreven, zei arts Peter Breggin in een interview met One America News. Het sterftecijfer ligt volgens hem veel lager dan het Amerikaanse RIVM, de CDC, beweert. De werkelijke sterfte bedraagt mogelijk slechts een tiende van het officiële aantal, aldus dr. Breggin.

Hij voegde toe dat er maar heel weinig mensen zouden sterven als ze de juiste behandeling kregen. “Die behandeling bestaat uit medicijnen die men verboden heeft om miljarden te kunnen verdienen aan vaccins.” De medicijnen, waaronder hydroxychloroquine, zijn volgens Breggin effectiever dan vaccins.

Gigantisch experiment

En waarom hebben ze die medicijnen verboden? “Ze kunnen hun vaccins er alleen doorjassen als er geen andere effectieve behandeling is,” zei de arts. “Het medische establishment en de wetenschappelijke tijdschriften werken samen met Fauci, de miljardairs en de grote corporaties om mensen te laten geloven dat er geen effectieve behandeling is.”

Volgens dr. Breggin moeten we juist bang zijn voor het coronavaccin. “Ze voeren een gigantisch experiment uit op het volk.” Hij voegde toe dat hydroxychloroquine en ivermectine heel erg veilig zijn en vaccinaties overbodig maken. We moeten de boel gewoon weer opengooien, benadrukte de arts.

[OAN]
4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mario8282
Mario8282
6 maanden geleden
Ikke
Ikke
6 maanden geleden

Deze arts heeft helemaal gelijk open gooien die handel want het is 1 grote hoax de pandemie lafaards rute en de jonge zijn slachters .wef slachters en ze krijgen betaald uit de geboortetrust ban ons geld dus 1,6 miljoen.per jaar jatten ze ons geld al jaren.

p. vd velde
p. vd velde
6 maanden geleden

hallo.
het zou best kunnen , dat hydroxychloroquine helpt . al is het maar bij een bepaalde groep , het middel is verder onschuldig !!!! hoewel vaccinaties hun nut door de tijd wel hebben bewezen , maar als die hydroxychloroquine echt helpt , en daar zijn ook genoeg bewijzen van , kijk naar die huis arts in limburg , hij genas patienten volkomen binnen 4 dagern , maar het werd hem op staffe van gevangenis, verboden het nog te gebruiken , wat is het werk van een arts ??
mensen genezen !!! en dat werd hem onder sterke dwang verboden !!!!.
dus ik krijg ook de indruk dat we schandalig worden bedonderd.
maar wie bewijst het ????

Patrick
Patrick
6 maanden geleden

Daar waar geld te rapen valt zullen zij als eerste in de rij staan.

x

Check Also

agema

Agema fel: De Jonge doet aan stemmingmakerij als hij zegt dat 90% covidpatiënten ongeprikt is

Van elke 10 coronapatiënten in het ziekenhuis ...

israël

Israël: Geen derde prik? Dan ben je na 6 maanden niet langer ‘volledig ingeënt’ en verlies je vrijheden

Hoewel de meerderheid van de Israëlische bevolking ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x