Mens en DierCorona

Arts spreekt zich uit: coronadreiging is enorm overdreven

Help ons door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronadreiging is enorm overdreven, zei arts Peter Breggin in een interview met One America News. Het sterftecijfer ligt volgens hem veel lager dan het Amerikaanse RIVM, de CDC, beweert. De werkelijke sterfte bedraagt mogelijk slechts een tiende van het officiële aantal, aldus dr. Breggin.

Hij voegde toe dat er maar heel weinig mensen zouden sterven als ze de juiste behandeling kregen. “Die behandeling bestaat uit medicijnen die men verboden heeft om miljarden te kunnen verdienen aan vaccins.” De medicijnen, waaronder hydroxychloroquine, zijn volgens Breggin effectiever dan vaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Gigantisch experiment

En waarom hebben ze die medicijnen verboden? “Ze kunnen hun vaccins er alleen doorjassen als er geen andere effectieve behandeling is,” zei de arts. “Het medische establishment en de wetenschappelijke tijdschriften werken samen met Fauci, de miljardairs en de grote corporaties om mensen te laten geloven dat er geen effectieve behandeling is.”

Volgens dr. Breggin moeten we juist bang zijn voor het coronavaccin. “Ze voeren een gigantisch experiment uit op het volk.” Hij voegde toe dat hydroxychloroquine en ivermectine heel erg veilig zijn en vaccinaties overbodig maken. We moeten de boel gewoon weer opengooien, benadrukte de arts.

[OAN]

4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mario8282
Mario8282
3 jaren geleden
Ikke
Ikke
3 jaren geleden

Deze arts heeft helemaal gelijk open gooien die handel want het is 1 grote hoax de pandemie lafaards rute en de jonge zijn slachters .wef slachters en ze krijgen betaald uit de geboortetrust ban ons geld dus 1,6 miljoen.per jaar jatten ze ons geld al jaren.

p. vd velde
p. vd velde
3 jaren geleden

hallo.
het zou best kunnen , dat hydroxychloroquine helpt . al is het maar bij een bepaalde groep , het middel is verder onschuldig !!!! hoewel vaccinaties hun nut door de tijd wel hebben bewezen , maar als die hydroxychloroquine echt helpt , en daar zijn ook genoeg bewijzen van , kijk naar die huis arts in limburg , hij genas patienten volkomen binnen 4 dagern , maar het werd hem op staffe van gevangenis, verboden het nog te gebruiken , wat is het werk van een arts ??
mensen genezen !!! en dat werd hem onder sterke dwang verboden !!!!.
dus ik krijg ook de indruk dat we schandalig worden bedonderd.
maar wie bewijst het ????

Patrick
Patrick
3 jaren geleden

Daar waar geld te rapen valt zullen zij als eerste in de rij staan.

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x