CoronaMens en Dier

Verontwaardiging nadat Gideon van Meijeren de mond wordt gesnoerd: ‘Zoiets heb ik nog nooit eerder gezien’

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Er zijn aanwijzingen dat het buitengewone aantal sterfgevallen verband houdt met de coronavaccinaties. Is het dan wel verantwoord om weer te gaan inenten? Bizar genoeg wil Jaap van Dissel geen antwoord geven op deze cruciale vraag van Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD).

Toen Van Meijeren in de Tweede Kamer zei dat er aanwijzingen zijn dat er een link is tussen de oversterfte en de vaccinaties, begon VVD-Kamerlid Judith Tielen tegen te sputteren en dreigde voorzitter Joba van den Berg (CDA) hem het woord te ontnemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Van Meijeren vroeg Van Dissel waarom hij het verantwoord vindt om vanaf volgende week de hele populatie in te enten, terwijl hij niet kan uitsluiten dat de vaccins de oorzaak zijn van de oversterfte. De voorzitter zei dat Van Dissel deze vraag niet hoeft te beantwoorden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het deksel blijft voorlopig op de beerput

Het voorval leidt tot een golf van verontwaardiging. “Wat een vreemd gedrag van deze voorzitter. Waarom staat zij niet in voor de Kamerleden (dus voor ons) en eist de antwoorden? Echt bizar,” zegt ondernemer Rutger van den Noort.

Politiek econoom Kees van der Pijl schrijft: “Serieuze oppositie – om een nieuwe golf sterfgevallen te voorkomen – is dus van nu af aan verboden.”

“Het deksel blijft voorlopig op de beerput,” constateert arts Frank Peeters. “Dit is regelrechte censuur van een Kamerlid. Zoiets heb ik nog nooit eerder gezien,” aldus journalist Joost Niemoller.

Bizar!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen reageert: “Bizar! Gideon van Meijeren kan zijn vraag aan Van Dissel niet normaal stellen omdat het kartel hem steeds het woord ontneemt. En als de vraag eindelijk gesteld is, hoeft Van Dissel van de voorzitter niet te antwoorden.”

Volkskrant-journalist Maarten Keulemans haalt uit: “Nee, zo ging het niet. De reden dat Van Meijeren zijn vraag niet kon stellen, is omdat hij een heel lulverhaal over een ander onderwerp begon, zodat de voorzitter hem wel moest afbreken.”

Waarop Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols zegt: “Maarten, misschien een idee om de tassendrager van Rutte te worden? Dan is je rol in ieder geval duidelijk.”

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

160 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
1 jaar geleden

heads,will roll!!

Don
Don
1 jaar geleden

Het zoveelste bewijs dat de zittende macht zich steeds meer in het nauw gedreven voelt en zich steeds belachelijker maakt in hun handelswijze. FvD zal de geschiedenis ingaan als ‘de heldenpartij van toen’. Los daarvan: welk schaap gaat er nu nog trappen in de volgende executiepropagandaronde van het Regime??? Ja sorry hoor, maar als je ‘het’ nu nog niet ziet dan VERDIEN je die zes planken!

Elisa
Elisa
1 jaar geleden

Begint met de boosterprik campagne met de eerste en tweede kamer leden en wij controleren dat zij geen placebo ontvangen.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Ik walg van die nep journalist Maarten Keulemans wat een kwal van een vent. Deze gast is een crimineel net als al die kartel (WEF) wegkijkers. Zij zijn verantwoordelijk voor de vele mensen die sterven door de VaccinNazi,s

Back to top button
160
0
We lezen graag je reactie!x