Great ResetBinnenland

Kabinet geeft ‘eindelijk’ toe dat Zwitserse regering het WEF heeft erkend als ‘international body’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Ze zorgen alleen in Davos voor de hotels en de zaaltjes, zei demissionair premier Rutte voor de camera van Ongehoord Nederland over de invloed van het World Economic Forum. Een ‘praatclubje’ dus.

Is dat zo? Het hoge woord is eruit: het kabinet heeft nu eindelijk zwart op wit moeten toegeven dat de Zwitserse regering het WEF heeft erkend als een ‘international body’, laat Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) weten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het Kamerlid vroeg Rutte of het klopt dat de Zwitserse regering op 23 januari 2015 een overeenkomst heeft gesloten met het WEF waarmee de Zwitserse regering de organisatie formeel erkent als een ‘internationale organisatie’.

Other international body

“Ja, de Zwitserse Bondsraad heeft het WEF erkend als ‘other international body’,” antwoordt minister Van Leeuwen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Het kabinet heeft ook erkend dat de VN een overeenkomst heeft gesloten met het WEF voor het implementeren van de SDG’s, de duurzame ontwikkelingsdoelen.

“De genoemde overeenkomst heeft als doel bij te dragen aan de tijdige implementatie van de 2030 Agenda for Sustainable Development,” aldus Van Leeuwen.

Toestemming

Van Houwelingen heeft ook om een overzicht verzocht van de functies of rollen die leden van het kabinet en het koningshuis op dit moment vervullen bij het WEF. Het kabinet laat weten dat deze informatie nog niet is aangeleverd door het WEF.

“Leden van het kabinet en koningshuis moeten toch zelf kunnen aangeven of ze wel of niet een functie vervullen bij het WEF?” vraagt Van Houwelingen zich af. “Daar is toch geen informatie van het WEF voor nodig?”

Het is wel te begrijpen als onze regering geen ‘informatie’, maar ‘toestemming’ nodig heeft van het WEF, voegt het Kamerlid er nog aan toe.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 173 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

90 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henny
Henny
2 maanden geleden

Wat een leugenaars bende en kontedraaierij!

JohnC
JohnC
2 maanden geleden

De wereld aan de top zoals we die kennen is een grote criminele bende van banken en grote corporaties. Overheden en media incluis. Het is nog veel en veel erger dan we dachten.

Dit zegt Catherine AUstin Fitts over Trump en de vaccins:

https://beforeitsnews.com/u-s-politics/2024/02/catherine-austin-fitts-president-unconstitutionally-spent-10-billion-on-us-depopulation-it-wasnt-biden-video-2611239.html

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Deze hele illigale regering afzetten !! Waar blijf de STOERE mannen ?..
Of zijn ze bijna allemaal POESSIE MAUW geworden ??

Tiger
Tiger
2 maanden geleden

Goed zo Pepijn, pas goed op !💟

Back to top button
90
0
We lezen graag je reactie!x