Homepagina » Het Complot » Saoedische krant ontmaskert roofzuchtige families die uit zijn op wereldheerschappij. Dit zijn ze
Saoedische krant ontmaskert families die uit zijn op wereldheerschappij. Dit zijn ze

Saoedische krant ontmaskert roofzuchtige families die uit zijn op wereldheerschappij. Dit zijn ze

Er zijn op aarde een aantal families die er alles voor over hebben om hun doel te bereiken. Ook al moeten ze daarvoor wereldoorlogen starten en regimes omverwerpen. Dat schreef Hala Al-Qahtani onlangs in een artikel voor de Saoedische krant Al-Watan.

Het geld in de wereld is in handen van vijf families, waarvan er drie tot de vrijmetselaars behoren. Sinds de 18e eeuw zijn ze hun activiteiten aan het uitbreiden, aldus Al-Qahtani.

Rothschild

Bovenaan de lijst bevindt zich de leider van de vrijmetselaars, de familie Rothschild.

Mayer Amschel Rothschild stuurde zijn zoons naar de financiële centra van Europa en begon een fortuin op te bouwen.

De familie financierde de koninklijke families en de regeringen van die landen, tot ze op den duur de beleidsmakers in Europa in hun zak hadden, schrijft de journaliste.

Vandaag de dag heeft de familie Rothschild de Wereldbank in handen en controleert en manipuleert zij de goudprijs.

De Rothschilds zijn ook eigenaar van alle centrale banken op aarde, meestal in het geheim, weet Al-Qahtani.

Ze beschikken over biljoenen dollars. Hun fortuin wordt geschat op een derde van het bbp van alle landen ter wereld, als het niet meer is.

De familie doet er dan ook alles aan om dit te verbergen, aldus de journaliste. De Rothschilds verdienen hun geld vooral aan oorlogen en zijn dan ook niet gebaat bij vrede in het Midden-Oosten.

Veel landen zijn gezwicht onder de druk van deze familie, maar er staan er volgens haar nog enkele overeind: Afghanistan, Irak, Soedan, Libië, Cuba, Noord-Korea, Iran en Syrië.

Rockefeller

Het verhaal van de Rockefellers begon toen John Rockefeller Standard Oil oprichtte en de rijkste man in de geschiedenis werd. Zijn fortuin werd geschat op 400 miljard dollar.

Dit gaf hem veel macht en stelde hem in staat om in de VS een schaduwregering op te zetten, stelt de journaliste.

Morgan

De derde familie, de familie Morgan, begon mee te doen vanaf het moment dat John Morgan en de familie Rothschild de Amerikaanse overheid goud leenden na de beurskrach van 1929.

Doordat de familie de controle kreeg over de goudvoorraden kon zij bedrijven als General Electric, AT&T en US Steel oprichten.

De familie Morgan zou de Amerikaanse overheid hebben gedwongen mee te doen aan de Tweede Wereldoorlog om de leningen die de Morgans aan Rusland en Frankrijk hadden verstrekt te beschermen.

Du Pont

De vierde familie, Du Pont, werd steenrijk toen Éleuthère Irénée Du Pont een buskruitfabriek opzette die 40 procent van alle bommen en explosieven leverde tijdens de Eerste Wereldoorlog en plutonium produceerde voor de Amerikaanse kernbommen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bush

De vijfde familie is de familie Bush. Prescott Sheldon Bush organiseerde een (mislukte) couppoging tegen president Franklin Roosevelt, die was gefinancierd door Du Pont, Rockefeller en Morgan.

Na de Irakoorlog in 2003 profiteerden de bedrijven van de familie Bush – waaronder Halliburton en KBR – van de natuurlijke hulpbronnen van het land.

Deze families deinzen nergens voor terug en gaan net zo lang door tot ze de hele wereld hebben overgenomen, klinkt het nog.

[MEMRI]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Freba schreef:

  In feite oud nieuws. Opvallend veel ouds Duitse namen. Niet Jezus is Koning der Joden, edoch Jacob Rothschild. Everything is Form and Ending.

  11 likes
  • Henk schreef:

   Er is niks Duits aan de Rothschild.

   3 likes
   • Rob Steenwinkel schreef:

    Dat zijn oorspronkelijk Duitse Khazaarse joden!

    15 likes
   • Mike schreef:

    Bauer was hun oorspronkelijke naam, klinkt wel redelijk Duits 🙂

    En de Rothschields zijn niet de eindleiders. Zij zijn in de alt.media vaak de kop van Jut. Toch behoren zij niet tot de echte “adel”. Daarboven is nog een ander nivo.

    Leuren Moret heeft gevonden wie er tot de Illuminati-bloedlijnen behoren: Farnase, Borgia, Colonna, Gaetonie, Medici, Pamphili, Orsini, Aldobrandini, Conti, Chigi. Deze families hebben door de eeuwen heen controle gehad over het Vaticaan, Jezuiten, koningshuizen, bankwezen, politiek, energiesector, olie industrie, geheime diensten, onderwijs en ook bloedlijnen zoals de Bushes, Rockefellers, etc.

    https://www.youtube.com/watch?v=oK0cTYui0is
    Leuren Moret: University politics, Geopolitics, Monsanto, Illuminati bloodlines & Vietnam

    Het is me nog niet duidelijk of deze bloedlijnen ook de echte eindleiders zijn in onze wereld. Er wordt ook nog melding gedaan van een groep die men “Chimera” noemt.

    Schijnt een groep van ongeveer 180 gevallen engelen te zijn die aan de touwtjes trekken. Deze groep heeft de beschikking over exotische technologie “Plasma-Toplet-bommen” om positieve buitenaardsen ervan te overtuigen om vooral op afstand te blijven en zich niet te bemoeien met aardse aangelegenheden.

    5 likes
    • Gezinusk schreef:

     Mike.

     Er leiden vele wegen naar Rome. Op zich niet opmerkelijk omdat de esoterische kennis uit Egypte en Soemer – het oude en nieuwe Babylonische rijk, het Akkadische, en Assyrische rijk, kwam overwaaien. Daar ontstonden de eerste priesterorden waaronder de witte broederschap uit Egypte die aanzienlijk veel invloed uitoefende over de mensen dat ze tot de upper class behoorden.

     Het Vaticaan is een afvloeisel van dit alles, sterk door beïnvloed. Ze incorporeerde de esoterische kennis, en dergelijke invloeden, met de leer van Jezus. De Italiaanse (illuminati) bloedlijnen die jij opsomt hebben door de geschiedenis heen veel pausen afgeleverd. En veel invloed uitgeoefend binnen Orden die aan het Vaticaan verbonden zijn.

     Het huis van Guelph, of Welf, speelde hierbij ook een belangrijke rol. Een bloedlijn die via Venetië naar het noorden trok, zie Duitse en Britse monarchie, en valt onder de zwarte adel.

     https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Welf

     De Rothschild dynastie begon bij Mayer Amschel Bauer woonachtig in Frankfurt am Mein. Door de loop van de geschiedenis kochten zij adellijke titels en trouwde ook met adel zodat ze onderdeel werden van.

     Dr. John Coleman meent er veel onderzoek na te hebben verricht en meldde als een van de eersten dat er een ‘Committee of 300’ moet bestaan waar al deze bloedlijnen in zijn vertegenwoordigd. Dit comité zou het Royal Institute of International Affairs (RIIA) in London hebben opgericht, en een afdeling in New York, Het Council on Foreign Relations, naast de Club van Rome, de Bilderberg etc… Met als doel om het proces van een Nieuwe Wereld Order te bespoedigen volgens het plan zoals die door het Comité is voorgesteld.

     Wiki over Committee of 300;

     https://en.wikipedia.org/wiki/Committee_of_300:

     Bevindingen Dr. John Coleman;

     https://www.youtube.com/watch?v=rRqx1YgIBMw

     2 likes
   • Anton schreef:

    Zeker wel Henk, Rot Schild. En hun familiewapen is een rood schild verrassend genoeg.

    7 likes
 • exegese schreef:

  Overal in de wereld begint de waarheid door te sijpelen. Dat zal hen nerveus maken. Een wereldoorlog op zo kort mogelijke termijn zou hen uitkomst bieden zullen zij ongetwijfeld denken. Jammer voor ze dat het vooralsnog alsmaar niet lukken wil.

  27 likes
 • Gezinusk schreef:

  Deze families maken onderdeel uit van de schaduwregering, Je herkent ze aan het feit dat ze lid zijn van een geheim genootschap of semi geheime instituten, denktanks, als het Amerikaanse Council on Foreign Relations, en deelnemen aan besloten conferenties als de Bilderberg etc..

  Grappig dat haar lijstje 5 landen noemt die onderdeel uitmaakten van de 7 landen die volgens de Project of the New American Century (PNAC) aangevallen diende te worden.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

  Mede oprichter van PNAC was Robert Kagan. Deze meneer is lid van het geheime genootschap van Skull and Bones en zo houden ze alle snode plannen binnenskamers. De netwerken van de zogenoemde Deep State lopen via deze kanalen. Onderzoeker Eustace Mullins vertelde destijds dat na de dood van bankier JPMorgan na buiten kwam dat de Rothschild familie 81% aan aandelen van de Bank bezat. Hiermee werd volgens sommigen een eerder vermoeden bevestigd dat JPMorgan een zetbaas was.

  Duidelijk is dat de Rockefellers, Duponts, Morgans, en families van Skull and Bones nooit zo machtig hadden kunnen worden dankzij de financieringen van de Rotsschild familie. Toen de Rotsschilds de spoorwegnetwerken opzette in Amerika speelde de invloedrijke Skull and Bones familie Harriman een belangrijke rol bij de Union Pacific. Een van zijn zoons – allen Skull and Bones – zou later ambassadeur in de Sovjet Unie worden ten tijde van Stalin.

  Foto van een conferentie 1942, Averal Harriman in het midden tussen Churchill en Stalin.

  http://sometimes-interesting.com/wp-content/uploads/2016/02/churchill-harriman-stalin.jpg

  Sommige beweren dat veel van dit soort geheime genootschappen teruglopen tot het opgerichte ‘Committee of 300’ en dat deze onder controle zou staan van zionisten, de Rothschilds e.d. Ik ben niet om maar als het klopt wat onderzoeker en auteur Andrew Carrington Hitchcock te melden heeft, hebben ze veel macht in de wereld. Sommige zaken kunnen op feiten worden gecheckt zoals de invloed die ze uitoefende, en financierde, ten tijde van de bolsjewistische revolutie en waaruit later de USSR ontstond. Echter heb ik niet alles gecheckt.

  The Synagogue Of Satan;

  https://www.youtube.com/watch?v=-ogqdMeg4e8

  16 likes
 • Justin schreef:

  Oke en nu hier in Nederland ook nog aub .

  12 likes
 • Hoax schreef:

  Met de moderne middellen kan er toch een eind aan gemaakt worden aan de geld verzameling van deze economische ,politiek omkopende duistere families,zichtbaar en controleerbaar.
  Alles omzetten in arbeiderscoops ,dat kan omdat arbeiderscoops een goede en veel eerlijkere verdeel sleutel hebben.
  De directie [de hoogste] verdient niet meer dan 5 keer het salaris van de laagste werknemer[werkvloer].
  Arbeiderscoops verplaatsen geen werk naar het buitenland.
  Iedereen deelt mee in de winst, dat zorgt voor meer verspreide en hoogere inkomsten over de bevolking en daardoor voor een economischer uitgave patroon.In plaats van geldverzamelingen die naar een punt stromen.
  Een arbeiderscoop is sneller in het veranderen van producten en signaleren van problemen dan Klassiek piramide leiding van een beperkte club boven aan.
  Als in een arbeiderscoop geautomatiseerd wordt gaat iedereen iets korter werken,geen ontslagen zoals normaal met uitkering op kosten van anderen.Zeer belangrijk voor de nabije en verre toekomst.
  Arbeiderscoops investeren meer in het bedrijf dan Klassieke geldverzamelaars.
  Er is minder interne bedrijfs crimineel gedrag en daardoor onrust omdat de werkers ook de eigenaars zijn
  en er grotere sociale controle is.
  De interne scholing en begeleiding is beter in een arbeiderscoop het gaat immers om de toekomst.
  Arbiederscoops overleven crisis beter dan piramide leiding bedrijven.
  Politiek is nog makkelijker,namelijk een bindend referendum met moderne middelen b.v.
  Elke week de referendum show op t.v. en internet met de ene kant belicht,en de andere kant uit gebreid belicht door serieuze rapportage’s en mogelijkheid om met digitale identificatie te stemmen maand lang herhalen doormiddel van internet.Niet meer om te kopen door lobbyisten zoals nu overal gebruikelijk is of eenzijdige reclame .
  Overheids personeel controleren op sociopaten en psychopaten ook politieke functies.
  Eigelijk kan dit heel makkelijk via interviews, levensloop onderzoek en bij verdenking hersenscans voor bevestiging.Deze mensen om scholen tot wetenschapper om problemen met out of de boks denken en een wil om te winnen op telossen.
  Hallo nieuwe wereld ,dag oude primaten leiding[Bokito leiding]
  En dat geldverzamelen, waar niets meer bijkomt………gaat alleen maar af.Langzaam maar zeker.
  P.S. als iemand nog een voordeel weet van een arbeiderscoop reageer a.u.b.
  Groetjes,

  7 likes
  • rvsracer schreef:

   Hoax: Best een aardig idee, echter hoe ga je deze kennis/idee/ideologie aan voldoende mensen ter kennis maken, zodat de mensheid er globaal naar kan handelen?
   Er zijn meer (in mijn ogen) betere ideeën, zie het werk van Michael Tellinger, of Jacque Fresco, echter diegeen die nu de regels (globaal) bepalen, bezitten ook de MSM, en dit klein clubje machtige zijn voor zover ik weet bezig met totale/globale controle, en gaan dus echt niet hun macht/kennis delen met de rest v/d bevolking.
   Dit is een/de grote struikelblok voor de mensheid naar mijn mening.

   2 likes
   • Hoax schreef:

    Via de politieke programa’s natuurlijk, anders is elk idee ten dode opgeschreven en ben je een roepende in een woestijn.Ben daarmee bezig op links is gelukt nu rechts nog en misschien een midden partij.
    Steek ook je handen uit de politieke leidingen hebben door het type mens dat daar rond loopt [macht beheersing ] van zichzelf geen ideeën,daarom vraagt iedereen om ideeën Noam Chomsky op links en Miton Friedman op rechts adviceren allebei arbiederscoops!!!! Het referendum zit al bij links en rechts.
    Dit zijn namelijk echt maatschappij veranderende ideeën er is dus een markt voor,
    Beste Rysracer.
    P.S.dat hadde gij nie gedacht he!

    0 likes
    • rvsracer schreef:

     Als je wilt weten hoe ik over politiek denk, lees dan het boek “het meest gevaarlijke bijgeloof” van Larken Rose.

     De mens is niet gemaakt om onder gezag te leven, daar komt altijd narigheid van (zie verleden/heden).

     Gezag geeft macht, en macht is slecht voor een mens.

     Net als het geld systeem, (als politiek zo goed zou zijn) hoe konden ze dan de macht van geldcreatie in private handen geven?
     Op zo`n manier, dat bijna niemand het weet/beseft.
     Ik heb daar dus geen vertrouwen in.

     Maar goed als jij in politiek kan geloven/vertrouwen, probeer mij dan maar te overtuigen.

     2 likes
 • peter schreef:

  Het zal eens niet een geloof zijn dat ons eronder houdt. Voorheen waren het altijd de al dan niet spirituele goden en bijbehorende religies waar we in geloofden dan wel in moesten geloven. Goed, daar zijn we inmiddels dus wel overheen gegroeid maar helaas hebben we niets geleerd. Tegenwoordig worden we gegijzeld door een ander opgelegd waanidee waarin we geloven dan wel in moeten geloven: fiat geld.

  Fiat geld is onbestaand geld en wordt ons uitsluitend aangepraat en dat lukt meer dan aardig. Vroeger was je bang in de hel te eindigen als je god verzaakte. Tegenwoordig ‘weet’ je dat je in de wereldse hel geraakt als je besluit niet meer mee te doen met de zo heilige economie.

  Heel begrijpelijk verder dat niemand stappen onderneemt want niemand wil zijn hele gezin in de goot zien eindigen, dus niemand zal zijn goede baan zomaar opgeven. Aangezien de toestand in de wereld echter oneindig veel beter zou af zou zijn zonder de religie die fiat geld is, zou het het best zijn als die hele economie eens zou ploffen en de eigenaren ervan ontmaskerd.

  5 likes
 • rvsracer schreef:

  Het trieste van dit alles, is dat het meerendeel v/d mensheid dit niet weet, en vanaf geboorte zo is geconditioneerd, dat ze bovenstaande niet eens durven te geloven…..
  De MSM maakt hier extreem misbruik van…..

  Ik zie het daarom niet zo snel (positief) veranderen, al ik wel blijf hopen natuurlijk……..

  3 likes
 • Jaya schreef:

  Die geldwolven hebben Maitreya-Yahweh rampenbestrijdingscentra vernietigd.

  2 likes
 • Teun schreef:

  Wat hebben we toch een pech, dat we niet in één van die vrije landen uit dat mooie rijtje wonen…..

  1 likes
 • Gezinusk schreef:

  Ha ha, genoeg keuze @Teun!

  Ik zou voor Saoedi Arabië gaan. Al komt het door omstandigheid nog niet in het rijtje voor maar Saoedi Arabië is een land van onbegrensde mogelijkheden. Business voorop en met Iran in het vizier, dus daar wil je niet wezen.

  De olievelden van Iran waren ooit in handen van westerse oligarchen totdat president Mossadeq het olie en het gas nationaliseerde omdat de Iraanse grondstoffen tegen bodemprijzen verscheept werden. Toen waren de rapen gaar. Het westen kwam met een tegenzet van inlichtingendiensten door Mossadeq af te zetten en een onwillige trekpop aan het bewind te brengen in de naam van, Sjah Mohammad Reza Pahlavi. Iran was weer in. Ze mochten er weer zijn. Ze waren niet meer tegen maar voor.

  Rest me nog een antwoord van de Sjah zelf. Een paar woorden van vrijheid van meningsuiting zullen we maar zeggen;

  https://www.youtube.com/watch?v=I8CRVK3vSZ0

  0 likes
 • x

  Check Also

  minister

  Oud-minister: Weg met de euro, terug naar de gulden. ‘Totaal mislukt!’

  Bert de Vries, van 1989 tot 1994 ...

  5g

  ‘Stop nu de uitrol van 5G en doe eerst serieus onderzoek, voor het te laat is’

  Stop nu de uitrol van 5G en ...

  >