Het Complot

Saoedische krant ontmaskert roofzuchtige families die uit zijn op wereldheerschappij. Dit zijn ze

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn op aarde een aantal families die er alles voor over hebben om hun doel te bereiken. Ook al moeten ze daarvoor wereldoorlogen starten en regimes omverwerpen. Dat schreef Hala Al-Qahtani onlangs in een artikel voor de Saoedische krant Al-Watan.

Het geld in de wereld is in handen van vijf families, waarvan er drie tot de vrijmetselaars behoren. Sinds de 18e eeuw zijn ze hun activiteiten aan het uitbreiden, aldus Al-Qahtani.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Rothschild

Bovenaan de lijst bevindt zich de leider van de vrijmetselaars, de familie Rothschild.

Mayer Amschel Rothschild stuurde zijn zoons naar de financiële centra van Europa en begon een fortuin op te bouwen.

De familie financierde de koninklijke families en de regeringen van die landen, tot ze op den duur de beleidsmakers in Europa in hun zak hadden, schrijft de journaliste.

Vandaag de dag heeft de familie Rothschild de Wereldbank in handen en controleert en manipuleert zij de goudprijs.

De Rothschilds zijn ook eigenaar van alle centrale banken op aarde, meestal in het geheim, weet Al-Qahtani.

Ze beschikken over biljoenen dollars. Hun fortuin wordt geschat op een derde van het bbp van alle landen ter wereld, als het niet meer is.

De familie doet er dan ook alles aan om dit te verbergen, aldus de journaliste. De Rothschilds verdienen hun geld vooral aan oorlogen en zijn dan ook niet gebaat bij vrede in het Midden-Oosten.

Veel landen zijn gezwicht onder de druk van deze familie, maar er staan er volgens haar nog enkele overeind: Afghanistan, Irak, Soedan, Libië, Cuba, Noord-Korea, Iran en Syrië.

Rockefeller

Het verhaal van de Rockefellers begon toen John Rockefeller Standard Oil oprichtte en de rijkste man in de geschiedenis werd. Zijn fortuin werd geschat op 400 miljard dollar.

Dit gaf hem veel macht en stelde hem in staat om in de VS een schaduwregering op te zetten, stelt de journaliste.

Morgan

De derde familie, de familie Morgan, begon mee te doen vanaf het moment dat John Morgan en de familie Rothschild de Amerikaanse overheid goud leenden na de beurskrach van 1929.

Doordat de familie de controle kreeg over de goudvoorraden kon zij bedrijven als General Electric, AT&T en US Steel oprichten.

De familie Morgan zou de Amerikaanse overheid hebben gedwongen mee te doen aan de Tweede Wereldoorlog om de leningen die de Morgans aan Rusland en Frankrijk hadden verstrekt te beschermen.

Du Pont

De vierde familie, Du Pont, werd steenrijk toen Éleuthère Irénée Du Pont een buskruitfabriek opzette die 40 procent van alle bommen en explosieven leverde tijdens de Eerste Wereldoorlog en plutonium produceerde voor de Amerikaanse kernbommen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Bush

De vijfde familie is de familie Bush. Prescott Sheldon Bush organiseerde een (mislukte) couppoging tegen president Franklin Roosevelt, die was gefinancierd door Du Pont, Rockefeller en Morgan.

Na de Irakoorlog in 2003 profiteerden de bedrijven van de familie Bush – waaronder Halliburton en KBR – van de natuurlijke hulpbronnen van het land.

Deze families deinzen nergens voor terug en gaan net zo lang door tot ze de hele wereld hebben overgenomen, klinkt het nog.

[MEMRI]

3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Freba
Freba
6 jaren geleden

In feite oud nieuws. Opvallend veel ouds Duitse namen. Niet Jezus is Koning der Joden, edoch Jacob Rothschild. Everything is Form and Ending.

Justin
Justin
6 jaren geleden

Oke en nu hier in Nederland ook nog aub .

exegese
exegese
6 jaren geleden

Overal in de wereld begint de waarheid door te sijpelen. Dat zal hen nerveus maken. Een wereldoorlog op zo kort mogelijke termijn zou hen uitkomst bieden zullen zij ongetwijfeld denken. Jammer voor ze dat het vooralsnog alsmaar niet lukken wil.

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Deze families maken onderdeel uit van de schaduwregering, Je herkent ze aan het feit dat ze lid zijn van een geheim genootschap of semi geheime instituten, denktanks, als het Amerikaanse Council on Foreign Relations, en deelnemen aan besloten conferenties als de Bilderberg etc..

Grappig dat haar lijstje 5 landen noemt die onderdeel uitmaakten van de 7 landen die volgens de Project of the New American Century (PNAC) aangevallen diende te worden.

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

Mede oprichter van PNAC was Robert Kagan. Deze meneer is lid van het geheime genootschap van Skull and Bones en zo houden ze alle snode plannen binnenskamers. De netwerken van de zogenoemde Deep State lopen via deze kanalen. Onderzoeker Eustace Mullins vertelde destijds dat na de dood van bankier JPMorgan na buiten kwam dat de Rothschild familie 81% aan aandelen van de Bank bezat. Hiermee werd volgens sommigen een eerder vermoeden bevestigd dat JPMorgan een zetbaas was.

Duidelijk is dat de Rockefellers, Duponts, Morgans, en families van Skull and Bones nooit zo machtig hadden kunnen worden dankzij de financieringen van de Rotsschild familie. Toen de Rotsschilds de spoorwegnetwerken opzette in Amerika speelde de invloedrijke Skull and Bones familie Harriman een belangrijke rol bij de Union Pacific. Een van zijn zoons – allen Skull and Bones – zou later ambassadeur in de Sovjet Unie worden ten tijde van Stalin.

Foto van een conferentie 1942, Averal Harriman in het midden tussen Churchill en Stalin.

http://sometimes-interesting.com/wp-content/uploads/2016/02/churchill-harriman-stalin.jpg

Sommige beweren dat veel van dit soort geheime genootschappen teruglopen tot het opgerichte ‘Committee of 300’ en dat deze onder controle zou staan van zionisten, de Rothschilds e.d. Ik ben niet om maar als het klopt wat onderzoeker en auteur Andrew Carrington Hitchcock te melden heeft, hebben ze veel macht in de wereld. Sommige zaken kunnen op feiten worden gecheckt zoals de invloed die ze uitoefende, en financierde, ten tijde van de bolsjewistische revolutie en waaruit later de USSR ontstond. Echter heb ik niet alles gecheckt.

The Synagogue Of Satan;

https://www.youtube.com/watch?v=-ogqdMeg4e8

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x