Homepagina » Binnenland » Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’
corona
Foto: Ministerie van Defensie / sergeant Jasper Verolme CC0

Kabinet zinspeelt op strengere coronamaatregelen voor ongevaccineerden: ‘Waar zijn we mee bezig?!’

Het kabinet gaat zich beraden op nieuwe maatregelen om de stijgende coronabesmettingen terug te dringen, zei minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid na overleg met het kabinet. De eerstvolgende persconferentie over corona is niet volgende week vrijdag, maar drie dagen eerder.

“Het gaat gewoon te hard,” zei De Jonge. “We moeten onder ogen zien dat de cijfers sneller en eerder oplopen dan verwacht.” Hij wilde nog niet zeggen welke maatregelen er komen.

“Is het gerechtvaardigd om de hele samenleving aanvullendere beperkende maatregelen op te leggen als we weten dat een deel van de samenleving die extra bescherming nodig heeft? In toenemende mate is de epidemie een epidemie geworden van niet-gevaccineerde mensen,” voegde de minister toe.

Stop met waanzin

Hij krijgt een stortvloed aan kritiek over zich heen. BBB-voorvrouw Caroline van der Plas zegt: “Dus als je ongevaccineerd bent en je hebt je laten testen en je test is negatief (dus GEEN corona), krijg je strengere maatregelen dan gevaccineerden die zich niet hebben laten testen en coronastatus onbekend is? Waar zijn we mee bezig?! Stop met waanzin.”

“De Jonge stuurt aan op een lockdown specifiek voor ‘ongevaccineerden’. Een voorspelbare ontwikkeling. Langzaam maar zeker wordt de segregatie geïntensiveerd, het sociaal isolement verergerd en de injectiedwang verhoogd. Onacceptabel,” stelt Forum voor Democratie.

Totalitaire Staat

“We moeten trouwens ophouden dit ‘coronamaatregelen’ te noemen. Wat onze overheid doet, is niet het invoeren van ‘maatregelen’, maar ons onderwerpen aan vrijheidsbeperkingen die nergens toe dienen behalve repressie, schijnveiligheid en controle,” reageert politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

Jurist Ghislen Nysten voegt toe: “De volgende stap om van Nederland een Totalitaire Staat te maken wordt nu volop in de media gepropageerd. Coronamaatregelen voor ongevaccineerden, ik word al misselijk van de gedachte. Deze regering zet doelbewust mensen tegen elkaar op in steeds ernstigere mate.”

Wat een land

“De geesten worden rijp gemaakt voor een 2G-systeem of maatregelen alleen voor ongevaccineerden. Uiteraard weer met geen enkel goed argument. Steeds verder voortschrijdende discriminatie en onze gekozen volksvertegenwoordigers staan erbij en kijken ernaar. Wat een land,” twittert jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

4.8 80 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
211 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Juriaan
Juriaan
1 maand geleden

En allemaal voor de macht, en niet bestaand virus

Arnie
Arnie
1 maand geleden

Sluit de ongevaccineerde maar op, zullen dan zien dat er dan alleen maar gevaccineerde in het ziekenhuis liggen, maar de derde boostershot zal heel Nederland bevrijden van corona uiteraard, maar dan komt boosyershot nummer vier, vijf, zes, zeven enzenvoort enzenvoort……

ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

“(…) en onze gekozen volksvertegenwoordigers staan erbij en kijken ernaar. (…)”

en die niet alleen want 83% van de massa, de pseudogevaccineerden, staan erbij en kijken ernaar, sterker nog, staan luid applaudisserend te klappen als er een niet-pseudogevaccineerden-razzia is gepleegd door de SS zoals een paar artikelen terug te lezen was.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
1 maand geleden

Ziek stuk vreten dat ie is.

x

Check Also

verpleegkundige

Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken

Wijkverpleegkundige Elke ziet sinds de prikken fors ...

arts

SEH-arts: ‘We moeten stoppen met aanwijzen van ongevaccineerden als zondebok’

We moeten stoppen met het aanwijzen van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

211
0
We lezen graag je reactie!x