Homepagina » Buitenland » De grote vraag over coronavaccins die niemand stelt
coronavaccins
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

De grote vraag over coronavaccins die niemand stelt

Ondanks de juichende berichten in de media over de coronavaccins zijn steeds minder mensen van plan om zich te laten vaccineren. Het vaccin van Pfizer zou voor 95 procent effectief zijn. Dat van Moderna voor 94,5 procent en AstraZeneca belooft dat zijn coronavaccin ongeveer 70 procent effectief is.

Er is één vraag die niemand stelt: voorkomen deze coronavaccins dat het virus wordt overgedragen? En zo nee, veranderen ze ons dan in asymptomatische dragers van corona? De grote vraag is dus of zo’n vaccin ervoor kan zorgen dat iemand die asymptomatisch is – je hebt het virus, maar wordt niet ziek – het virus kan verspreiden.

De Amerikaanse Jaap van Dissel, dr. Anthony Fauci, stelde onlangs dat coronavaccins asymptomatische verspreiding niet tegen kunnen houden, zegt Robert F. Kennedy jr. van Children’s Health Defense in een interview met onderzoeksjournalist Ben Swann. Dat zou betekenen dat de vaccins de verspreiding van Covid-19 niet kunnen voorkomen. Als dat het geval is, wat is dan het doel van het coronavaccin? Wat is het nut van een vaccin dat de verspreiding van een virus niet kan tegenhouden?

Tyfus-Mary

Tijdens het vaccinonderzoek van AstraZeneca bij apen werden de symptomen nadat ze het vaccin hadden gekregen milder, maar ze bleken Covid nog altijd te verspreiden, aldus Kennedy. “Wat gebeurt er als je de bevolking zo’n vaccin geeft? Je verandert iedereen in asymptomatische dragers.”

“We veranderen dan in een soort tyfus-Mary,” zegt hij. Hij verwees hiermee naar Mary Mallon, een Ierse immigrante die de eerste symptoomloze drager was van buiktyfus in de Verenigde Staten. Als drager had ze geen symptomen, maar was ze toch besmettelijk.

“Het vaccin kan de situatie nog erger maken,” waarschuwt Kennedy. “De media schrijven dat coronavaccins voor ruim 90 procent effectief zijn. Tegen wat? Tegen milde symptomen. Ze zeggen er niet bij of ze de verspreiding van de ziekte helpen voorkomen.”

[Ben Swann]
4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wijbrand
Wijbrand
9 maanden geleden

Is dit niet nep die coroona

Jeroen
Jeroen
9 maanden geleden

Robert Kennedy is een echte volksman en heeft diepe wijsheid.
Daar kan strontjong Rutte nog heeeeeel wat van leren.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
9 maanden geleden

Vaccine is voor depopulatie En de PCR is voor je DNA te verzamelen om te gaan beslissen wie mag leven en wie niet. Eerst willen ze de ouderen,zieken,gehandicapten dood vaccineren..En dan de rest van het volk met je DNA gaan ze kijken of je mag leven, dan wordt je gechipt en ben je een slaafje. MAAR HET PLANNETJE GAAT FALEN !!

Martin van Alderen
Martin van Alderen
9 maanden geleden

De grote vraag die niemand stelt zou moeten zijn, waarom zou je vragen stellen als je weet dat het een HOAX is.

x

Check Also

von der leyen

EU-baas Von der Leyen weigert sms’jes van Pfizer-topman vrij te geven: ‘Wat zou er toch in hebben gestaan?’

De Europese Ombudsman wil van EU-baas Ursula ...

de jonge

Dit zijn de ‘antwoorden’ van De Jonge op vragen over gelekte Pfizer-contracten: ‘Ongelofelijk!’

In juli lekten de wurgcontracten uit die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

85
0
We lezen graag je reactie!x