BuitenlandCorona

De grote vraag over coronavaccins die niemand stelt

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondanks de juichende berichten in de media over de coronavaccins zijn steeds minder mensen van plan om zich te laten vaccineren. Het vaccin van Pfizer zou voor 95 procent effectief zijn. Dat van Moderna voor 94,5 procent en AstraZeneca belooft dat zijn coronavaccin ongeveer 70 procent effectief is.

Er is één vraag die niemand stelt: voorkomen deze coronavaccins dat het virus wordt overgedragen? En zo nee, veranderen ze ons dan in asymptomatische dragers van corona? De grote vraag is dus of zo’n vaccin ervoor kan zorgen dat iemand die asymptomatisch is – je hebt het virus, maar wordt niet ziek – het virus kan verspreiden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Amerikaanse Jaap van Dissel, dr. Anthony Fauci, stelde onlangs dat coronavaccins asymptomatische verspreiding niet tegen kunnen houden, zegt Robert F. Kennedy jr. van Children’s Health Defense in een interview met onderzoeksjournalist Ben Swann. Dat zou betekenen dat de vaccins de verspreiding van Covid-19 niet kunnen voorkomen. Als dat het geval is, wat is dan het doel van het coronavaccin? Wat is het nut van een vaccin dat de verspreiding van een virus niet kan tegenhouden?

Tyfus-Mary

Tijdens het vaccinonderzoek van AstraZeneca bij apen werden de symptomen nadat ze het vaccin hadden gekregen milder, maar ze bleken Covid nog altijd te verspreiden, aldus Kennedy. “Wat gebeurt er als je de bevolking zo’n vaccin geeft? Je verandert iedereen in asymptomatische dragers.”

“We veranderen dan in een soort tyfus-Mary,” zegt hij. Hij verwees hiermee naar Mary Mallon, een Ierse immigrante die de eerste symptoomloze drager was van buiktyfus in de Verenigde Staten. Als drager had ze geen symptomen, maar was ze toch besmettelijk.

“Het vaccin kan de situatie nog erger maken,” waarschuwt Kennedy. “De media schrijven dat coronavaccins voor ruim 90 procent effectief zijn. Tegen wat? Tegen milde symptomen. Ze zeggen er niet bij of ze de verspreiding van de ziekte helpen voorkomen.”

[Ben Swann]

4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wijbrand
Wijbrand
3 jaren geleden

Is dit niet nep die coroona

Jeroen
Jeroen
3 jaren geleden

Robert Kennedy is een echte volksman en heeft diepe wijsheid.
Daar kan strontjong Rutte nog heeeeeel wat van leren.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Vaccine is voor depopulatie En de PCR is voor je DNA te verzamelen om te gaan beslissen wie mag leven en wie niet. Eerst willen ze de ouderen,zieken,gehandicapten dood vaccineren..En dan de rest van het volk met je DNA gaan ze kijken of je mag leven, dan wordt je gechipt en ben je een slaafje. MAAR HET PLANNETJE GAAT FALEN !!

Martin van Alderen
Martin van Alderen
3 jaren geleden

De grote vraag die niemand stelt zou moeten zijn, waarom zou je vragen stellen als je weet dat het een HOAX is.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x