Homepagina » Buitenland » De grote vraag over coronavaccins die niemand stelt
coronavaccins
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

De grote vraag over coronavaccins die niemand stelt

Ondanks de juichende berichten in de media over de coronavaccins zijn steeds minder mensen van plan om zich te laten vaccineren. Het vaccin van Pfizer zou voor 95 procent effectief zijn. Dat van Moderna voor 94,5 procent en AstraZeneca belooft dat zijn coronavaccin ongeveer 70 procent effectief is.

Er is één vraag die niemand stelt: voorkomen deze coronavaccins dat het virus wordt overgedragen? En zo nee, veranderen ze ons dan in asymptomatische dragers van corona? De grote vraag is dus of zo’n vaccin ervoor kan zorgen dat iemand die asymptomatisch is – je hebt het virus, maar wordt niet ziek – het virus kan verspreiden.

De Amerikaanse Jaap van Dissel, dr. Anthony Fauci, stelde onlangs dat coronavaccins asymptomatische verspreiding niet tegen kunnen houden, zegt Robert F. Kennedy jr. van Children’s Health Defense in een interview met onderzoeksjournalist Ben Swann. Dat zou betekenen dat de vaccins de verspreiding van Covid-19 niet kunnen voorkomen. Als dat het geval is, wat is dan het doel van het coronavaccin? Wat is het nut van een vaccin dat de verspreiding van een virus niet kan tegenhouden?

Tyfus-Mary

Tijdens het vaccinonderzoek van AstraZeneca bij apen werden de symptomen nadat ze het vaccin hadden gekregen milder, maar ze bleken Covid nog altijd te verspreiden, aldus Kennedy. “Wat gebeurt er als je de bevolking zo’n vaccin geeft? Je verandert iedereen in asymptomatische dragers.”

“We veranderen dan in een soort tyfus-Mary,” zegt hij. Hij verwees hiermee naar Mary Mallon, een Ierse immigrante die de eerste symptoomloze drager was van buiktyfus in de Verenigde Staten. Als drager had ze geen symptomen, maar was ze toch besmettelijk.

“Het vaccin kan de situatie nog erger maken,” waarschuwt Kennedy. “De media schrijven dat coronavaccins voor ruim 90 procent effectief zijn. Tegen wat? Tegen milde symptomen. Ze zeggen er niet bij of ze de verspreiding van de ziekte helpen voorkomen.”

[Ben Swann]
4.9 48 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wijbrand
Wijbrand
1 maand geleden

Is dit niet nep die coroona

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

Robert Kennedy is een echte volksman en heeft diepe wijsheid.
Daar kan strontjong Rutte nog heeeeeel wat van leren.

Maria
Maria
Reactie op  Jeroen
1 maand geleden

Het zou al heel veel schelen als er met respect voor jezelf en zonder scheldwoorden wordt gereageerd.

Pieter
Pieter
Reactie op  Maria
1 maand geleden

Beste Maria het zou u sieren als u die grote leugenaar niet zou verdedigen.

Annabel
Annabel
Reactie op  Jeroen
1 maand geleden

Echt ?
U kent R.K. persoonlijk ?

En strontjong Rutte wil he le maal niks leren, die zit te wachten tot het volgende schaap weer met ideeën komt, en waar die dan trots mee naar buiten treedt, met WAT BEN IK TOCH GOED!!

Het wiel opnieuw uitvinden zeg maar, want daar is ons kartel best goed in.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Vaccine is voor depopulatie En de PCR is voor je DNA te verzamelen om te gaan beslissen wie mag leven en wie niet. Eerst willen ze de ouderen,zieken,gehandicapten dood vaccineren..En dan de rest van het volk met je DNA gaan ze kijken of je mag leven, dan wordt je gechipt en ben je een slaafje. MAAR HET PLANNETJE GAAT FALEN !!

Martin van Alderen
Martin van Alderen
1 maand geleden

De grote vraag die niemand stelt zou moeten zijn, waarom zou je vragen stellen als je weet dat het een HOAX is.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Martin van Alderen
1 maand geleden

Vertel dat maar tegen de mensen die door corona op de ic zijn beland. Ik ben daar toevallig geweest omdat er een familielid lag. Regel is dan, 1 naaste familielid per dag op bezoek. Hiervoor moet je dan speciaal een afspraak maken. Dan mag je zo’n beschermd pak aantrekken en mag je nog niet in de ruimte zelf komen. Maar kun je een glimp opvangen vanachter een glazen plaat. De groeten maestro met je hoax, Gezinusk.

ik geloof in waarheid
ik geloof in waarheid
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

dat heette vroeger gewoon griep, maar dan zonder die overdreven plastic jassen etc. Allemaal bewuste bangmakerij

Freba
Freba
Reactie op  ik geloof in waarheid
1 maand geleden

Wat gek he, dat dit soort zaken bij ons ouderwetse Ziekenfonds niet voorkwamen. Zelfs de vreemdganger Clinton is hier nog in kontakt geweest met een menneke dat weleens is betrapt in de Utrechtsestraat in 020, en niet om een balletje gehakt te kopen, enen Kok. Wij hadden het beste zorgsysteem van de wereld. Kennelijk is hij met deze info naar de States gegaan waar al de Farmaboys huisvesten. Dat goedkope NL systeem hebben zij onmiddellijk de nek omgedraaid. Sjalom. Leuk he dat privatiseren. Weleens bekeken de allereerste grondleggers van de FED. U weet wel een particuliere instelling, die zijn eigen dollars drukt. Wellicht valt U wat op bij de personalia van de heren en de enige mevrouw. Laat nou de enige mevrouw van de FED ; Yellen, de nwe minister van financien onder Biden worden. Biden moet vanaf heden zijn muiltje houden, hij is slaafje geworden, dit in tegenstelling tot zijn voorganger Trump. Die “schijt aan dit schorem” heeft. Biden stapt al dan niet vrijwillig “uit de politiek” en dan een gekleurde mevrouw als president. En wat heeft dat met Corona te maken? Alles. Alle financien en opbrengsten , Farma, Defensie-industrie, Netwerken etc.etc.etc. komen uiteindelijk op 1 punt bijeen. Heeft niets met complotten te maken, e.e.a. heet heden Strategisch Management. Je ziet het pas als je Ze doorhebt.

vladi
vladi
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

ga toch weg man.
zeker is het ic beeld geen pretje.
dat is midden in een oorlog zitten ook niet.even voor alle duidelijkheid,ieder jaar is het heftig op de ic,dat komt omdat rutte de zorg kapot bezuinigd heeft.
en corona ontdekte ze in de jaren 50.
er is niemand met een sars cov2 virus op de ic beland omdat sars cov2 virus niet bestaat,het is nooit geisoleerd.

fff

Mike
Mike
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Het virus bestaat, het is geen hoax. Het wordt wel flink overdreven. Ik snap wel dat mensen roepen dat het een nep virus is. Ik roep het soms ook weleens uit, uit boosheid. Maar ik weet beter. Het is lastig allemaal. Dit is sneaky gegaan. Ze hebben de term pandemie gewijzigd, zodat er eerder een pandemie (medische dictatuur) uitgeroepen kan worden. In die zin is de pandemie op zich zelf wel een hoax, maar wel met een echt virus!

vladi
vladi
Reactie op  Mike
1 maand geleden

dus het sarscov2 virus bestaat.
leeft het virus of is het dood?

fff

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Mike
1 maand geleden

Al in februari/maart kwam ik in contact met mijn huisarts. Ik had griepachtige klachten met daarbij een zware benauwdheid.
Ik heb zelf al tientallen jaren iets onder de leden en ouders die hoogbejaard zijn. Na het zien van beelden van mensen op de IC aan slangen en mensen die dood neervielen maakte ik mij best wel zorgen.
Afijn, ik kwam dus bij de huisarts, dat kon toen nog gewoon, en ze reageerde nogal laconiek. Ze vertelde dat Corona niet méér was dan een mild verkoudheidsvirusje en dat iedereen, ook zijzelf, dat waarschijnlijk wel zou krijgen. Het was in ieder geval niets om mij zorgen over te maken. Dat zware ademen was volgens haar hyperventilatie door verkeerd ademen. Door de borst i.p.v. de buik. Door even op internet te kijken wat ik verkeerd deed, had ik dat al gauw onder controle en binnen 2 dagen was ik compleet van al mijn klachten af! Er was ook een bloedonderzoekje afgenomen en er was inderdaad niets aan de hand.
Niet veel later sprak ik een zorgmedewerkster die mij hetzelfde vertelde. Corona stelde eigenlijk niet veel voor. Uiteraard zolang het immuunsysteem in orde is.
Er was wél een venijnig griepvirus dat rondging, vertelde ze.

Ik keek toen ook al naar ‘Jensen’. Hij zette toen al grote vraagtekens bij deze p(l)andemie, door simpelweg de (officiële RIVM) cijfers van voorgaande jaren met de huidige situatie te vergelijken. Vanaf dat moment kreeg ik ook door dat er niets klopte van het narratief dat we voorgeschoteld kregen (en nog altijd krijgen).
Dat was het begin van het ‘wakker’ worden, en als dat eenmaal gebeurt zie je hoe we gigantisch worden belazerd. Helaas zijn er nog altijd mensen die, ondanks de belachelijke maatregelen die niets met een virus te maken hebben, blijven hangen in dit ‘killervirus’ verhaal.
Ze zien het niet en ik vraag me af of dat ooit gebeurt.

Stop met tv kijken, radio luisteren en kranten lezen. Dan heb ik het uiteraard over de mainstream media.
Laat niet voor je nadenken, maar doe het zelf!

Dit verhaal was eigenlijk een stuk langer, maar heb ik behoorlijk ingekort. Ik hoop dat het nog samenhangend genoeg is.

Nathalie
Nathalie
Reactie op  Mike
1 maand geleden

Het gaat niet over “of”. Tuurlijk bestaat het virus zogenaamd covid 19 maar sluit verder niks uit

Henk
Henk
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Drogredenatie

andré
andré
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Sterkte gewenst !
Het is altijd gemakkelijk praten als het Je/je naaste dierbare niet treft ,dat weten we maar klopt we Beseffen het niet !
Het beste gewenst !

andré
andré
Reactie op  andré
1 maand geleden

wouw mijn record -11
Wat ik aan wil geven : laten we begripvol en aardig zijn voor iedereen ! Buiten onze mening om vergeet niet dat een grote truc verdeel en heers is ! En er komt vast nog meer dus laten we er aan werken of denken.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  andré
1 maand geleden

Dank Andre. En dat is waar. Dan komt het vuurtje plotseling wat dichterbij van personen die je zelf al een tijd kent. Krijg je het zelf een keer mee van mensen die ik van kind af aan heb leren kennen met de wetenschap dat het altijd betrouwbare bronnen zijn geweest. Altijd voorop stonden om de familie banden in goede banen te leiden. Dan zie je de gehele kwestie in een iets ander perspectief.

Rapture Ready
Rapture Ready
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Met alle respect. Ik weet dat er mensen zijn gestorven aan corona (dat is overigens jaarlijks) en dat wanneer jou het goed treft een vreselijke ziekte is, als, ja ALS JE NIET DE JUISTE MEDICATIE KRIJGT.
Ik heb tenenkrommend gezien, dat er mensen gruwelijk en in eenzaamheid stierven, terwijl er een 99,95% genezend (goedkoop) medicijn voor handen was: het Zelenko Cocktail, waar dus 99,95% van alle covid-19 patiënten genazen, zonder ziekenhuisopnames, laat staan die gruwelijke beademing die de ziekenhuizen genadeloos toepasten.
Zoek op Dr. Zelenko (hoewel al veel is verwijderd door onze msm🤬).
Lees je in, studeer, kijk ook eens naar ACU2020.org.

Maak eerst dan de balans op, en ja: gruwelijk dat er zoveel mensen onnodig hebben geleden en stierven.

Ooit zullen de grote heren achter de schermen hun verantwoording moeten afleggen….

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Rapture Ready
1 maand geleden

bedankt voor de link Rapture Ready

noortje
noortje
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Jij bent gewoon van de overheid, jak, jak, jakkes! En natuurlijk is het hypothese..

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  noortje
1 maand geleden

Hoi Noortje. Nou als dat het geval was ging ik er op salaris enorm op vooruit!! maar helaas. Ik poog wel enigszins met de overheid/regering mee te denken in deze kwestie. Of de regering altijd eerlijk en verstandig democratisch bezig is geweest? Ik dacht het niet maar dat is een andere discussie.

Voor de rest komt het er op neer dat we allemaal met het zelfde probleem zitten opgescheept. Covid-19. Hier en in de rest van de wereld. Iedereen heeft er last van en hoe langer de lock-downs duren, des te zwaarder het voor menigeen word.

Ik schrok onlangs dat vooral de jeugd het er erg zwaar mee heeft. Het is ook niet niks dat voor veel leuke activiteiten de rem er op ging. Ik kan daar helaas ook weinig verandering in brengen maar hoop dat ze goed kunnen relativeren in de zin, dat het altijd nog slechter kan, en met de hoop dat deze rotbui zo spoedig mogelijk weg gaat.

Ik relativeer geregeld. Het hield me sterk en overeind in vele nare situaties die ik heb meegemaakt. Ook in een crisis als deze waar ik besef dat er wereldwijd buurten bestaan waar mensen elke dag wakker worden en zich geenszins druk maken om welk virus dan ook. Elke dag wakker worden met het idee of er straks weer wat onbedorven restjes voedsel te vinden valt even verderop bij de vuilstortplaats.

In mijn familie zitten lieden die lak hebben aan alle regels die met corona te maken hebben. In augustus nog op vakantie ging naar code oranje gebied. Het niet nodig vinden om zich nadien te laten testen, laat staan in welke situatie dan ook. Mondkapjes weigeren maar in de tussentijd bij hun bejaarde ouders op bezoek wilden maar werden geweigerd. Tegelijkertijd hebben zij enorm de pest er in als de regering de corona regels weer moet aanscherpen, maar beseffen kennelijk niet dat hun gedrag hierbij ook parten gespeeld zou kunnen hebben. Als ik daar op in ga blijkt er geen discussie mogelijk.

Ooit bestond het programma vakantieman. Frits bom zondt wel eens een medewerker naar één van de Costa’s in Spanje, waarbij aan Nederlandse vakantiegangers in zwembroek werd gevraagd of ze even op de wereldkaart konden aangeven waar ze zaten. Sommigen wezen dan met de middellandse zee in hun rug Tsjechië aan. Een land waar in de verste verte geen strand of zee te bespeuren valt, maar goed, het was volgens hen Tsjechië waar ze zaten.

En zo heeft de regering met allerlei soorten en maten te maken rond 17 miljoen mensen. Moeten ze een middenweg kiezen om het beste er van te maken. Laten zich voorlichten door een specialistisch team rond het rivm en als de cijfers weer uit de hand lopen, heeft de regering weinig andere keuze door gepast in te grijpen. We zien dat zo’n beetje overal gebeuren. Een betere oplossing heeft men niet zo lang er nog geen goede antidode is.

Zoals een vaccin waarvan terecht velen zich afvragen of het wel gezond is om je te laten inenten. Hopelijk pakken de testresultaten goed uit die door de EMA deze maand zal worden uitgevoerd. Worden en nauwelijks tot geen negatieve bijwerkingen geconstateerd. Een beter alternatief is er voorlopig niet behalve dan door om de tijd een halve of hele lock-down in te voeren waar niemand op staat te wachten.

De mensen die vanwege één of andere kwaal sinds de eerste lock-down niet meer de straat op durven, zullen waarschijnlijk de eersten zijn die een gat in de lucht springen als blijkt dat het vaccin zijn werk doet, er bovendien weinig tot geen bijwerkingen worden geconstateerd. Voor de rest is het ieder voor zich of hij zich wel of niet laat vaccineren. Dat recht hebben we.

Tot slot vind ik het een sterk staaltje dat een aantal voormalige presidenten van de Verenigde Staten resp; Bill Clinton, George W. Bush, en Obama, zich live coast to coast op televisie zullen laten vaccineren. Waarschijnlijk zullen ze de maanden daarna geregeld verschijnen voor een briefing hoe ze zich voelen. Bij een positief resultaat zal het waarschijnlijk veel Amerikaanse burgers over de streep trekken.

Billy
Billy
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Haha laten vaccineren met een vitamine shot je hebt het helaas nog steeds niet door!!!!!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Hou toch eens op man!
Je blijft maar doorgaan!

Jij leest alleen wat je wil lezen.
Jij hoort alleen wat je wil horen.

Hier, nog maar 5 topics terug:

https://www.ninefornews.nl/britse-zorgwerker-neemt-ontslag-ik-wilde-niet-betrokken-zijn-bij-de-grootste-zwendel-ooit/

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Veterans_Resistance
1 maand geleden

Nou nee, ik beschrijf ook mijn eigen ervaring aangaande Corona. Meer kan ik niet doen. Zoals gezegd heeft een familielid van mij op de ic gelegen en nadien werd hij naar een zogenoemd Covid-herstel-unit gebracht in Friesland om verder te revalideren. Daar heeft hij nog vijf week gezeten om letterlijk op adem te komen. Hij hapte nogal naar lucht namelijk, kon nog geen hele zin uitspreken. Er zaten ook revalidanten in de huiskamer waarbij allerlei complicaties waren opgetreden. Variërend van een orgaan die niet meer goed functioneerde, tot uitval van de motoriek. Vrij ernstige verschijnselen die ze met een gewoon griepje (influenza) niet op dergelijk schaal eerder zagen. Gelukkig zit de man inmiddels weer thuis in Rotterdam en gaat het beter met hem. Waar de meeste patiënten per ambulance naar ziekenhuizen worden gebracht of overgevlogen, worden ze na herstel veelal door taxibusjes naar huis gebracht. Het bedrijf Connexxion heeft hier een groot aandeel in. De chauffeurs moeten dan eerst de bus van binnen met folie inpakken waarna het nadien weer ontsmet dient te worden. Een hele klus.

Paul
Paul
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Allemaal om NIKS

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Paul
1 maand geleden

Ja daar valt wel wat over te zeggen. Mijn familielid werd met drie anderen door een Connexxion busje naar Zuid Holland terug gereden. Hij was coronavrij verklaard en hoe dat met de andere ex patiënten zat weet ik niet, maar de taxi werd ingepakt. Ik weet wel dat ze op zo’n corona unit alle patiënten bij elkaar in een zaal zetten omdat het dan toch niet meer schijnt uit te maken wie wie besmet. Een soort van zombie cultuur. Ze zitten allemaal in het zelfde schuitje. Ja hij zat daar op de herstel unit in Friesland niet tussen een gezellig clubje mensen die van plan waren een gezellig weekje op vakantie naar Terschelling te gaan. Hij zat dagelijks tussen een 40-tal lotgenoten waarvan de meeste door allerlei symptomen en bijbehorende impact, behoorlijk depressief waren geworden. Ook bang waren om het nogmaals op te lopen. Toen ik de verhalen van hem meekreeg besefte ik dat een beetje afstand houden en handen wassen als je thuis komt, op zich niet zo’n ingewikkeld en beroerd idee was. Gewoon voor het geval dat als…

Ertje
Ertje
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Kan het ook zijn dat er complicaties opgetreden zijn door verkeerd gegeven medicijnen? Of kan het zo zijn dat uw familielid al een onderliggende ziekte heeft of misschien overgewicht of slechte weerstand?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Ertje
1 maand geleden

Hoi Ertje. Overgewicht is bij hem zeker aan de orde. Hij zat wel boven de 30 bmi. Verder had hij geen specifieke aandoening die als risico groep wordt aangemerkt. Op de herstel unit kwam hij veel patiënten tegen die suikerziekte hadden en complicaties hadden gekregen als een maagstoornis, hoge bloedruk, niet goed functioneerde nieren… Sommigen verbleven daar al langer dan twee maand wachtende op vooruitgang en groen licht, dat ze weer naar huis mochten.

Annabel
Annabel
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Gezinusk,

Als je verhaal nog langer word, kom jij er vanzelf achter dat je uit je nek staat te kletsen,… beetje veel trouwens..
Corona vrij verklaard ?

hahahahahahahahahaha…

Vertel, hoe meten ze dat!!
Ik wil ook zo’n meter, dan kan ik voortijdig zien voor wat en wie ik moet mijden.. LOL

Het toppunt van het onnozele, in 2020 nog steeds geloven dat deze overheid er voor het volk is.

We leven in spannende tijden, dat dan wel weer.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Annabel
1 maand geleden

Uit me nek sta te kletsen? Ik noteerde een ervaring van een familie lid die in eerste instantie met spoed in het ziekenhuis werd opgenomen nadat hij positief was getest, in het verloop het thuis dramatisch benauwd kreeg. Nadat hij uit het ziekenhuis werd ontslagen moest hij verder herstellen op een corona herstel unit vanwege complicaties. Het schijnt dat het rivm hiervoor tal van locaties heeft geselecteerd door het land.

Voor het gros en gelukkig maar, gaat deze wereld aan ze voorbij nadat positief is getest. Het merendeel ervaart milde klachten. Moet 10 dagen in thuis quarantaine, was eerst twee week’ en hoeft zich daarna niet meer te laten testen. Ze gaan er vanuit dat het virus het lichaam uit is. Toch worden sommigen nadien getest die door het virus ernstige complicaties hebben gekregen. Moesten herstellen in een covid unit. En ik neem aan dat dit de standaard pcr test is waarvoor je twee dagen moet wachten op de uitslag. Maar dat kan ik navragen.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Hoeveel mensen zijn op de IC beland door louter Corona? Dus zonder onderliggend leed. En hoe verschilt dit met andere griepgolven?

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

Geen idee Lange Fries. Heb de cijfers niet bij de hand.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

Zoek ze maar even op dan. Genoeg te vinden bij de GGD, RIVM en allecijfers.nl want nu geef je dus toe dat je geen benul hebt waar je over lult. En nee ik ga jou niet de cijfers op een presenteerblaadje geven. Ik voedt geen trollen, ik treiter ze alleen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

En dat doet die trol vd Rutte al maanden. Zo gaat dat met die lui van de oberheid. Ze weten niks nergens van, worden er wel voor betaald. Dus negeer die Gezinsruk gewoon. Want hij/zij wordt ervoor betaald om onzin te verspreiden en het voor de vaccinnazis op te nemen en alles weg te rationaliseren. Hijvof zij heeft niet een plaat voor de harses maar de complete chinese muur.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

MdeFilosoof. Ha ha. Heel grappig maar het slaat helemaal nergens op wat je schrijft. Ik ben geen ambtenaar van de overheid en word zeker niet door hun betaald, laat staan door derden om maar wat te trollen. Ik draai inmiddels langer dan 15 jaar mee op dit netwerk en als je er achter komt waar ik in het verleden allemaal over geschreven heb, ga je misschien nog eens van gedachte veranderen. Aangaande het corona virus denk ik er helaas anders over dan jij, en vele anderen hier. vaccinnazis gaat mij wat te ver, al valt er van alles te zeggen over enkele farmaceuten. Ook in deze sector loopt niet alles transparant. Is er bij sommige multinationals sprake van een bepaalde machtspositie zoals we dat ook bij privatenbanken in het verleden voorbij hebben zien komen. Maar goed, dat is een ander onderwerp.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Lange Fries
1 maand geleden

O gaat het daar om. Ik weet niet waar ik het over heb? Nou in ieder geval bedankt voor je reactie maar kan er verder weinig mee. Ruim een week geleden had ik als voorbeeld het verschil nog geplaatst tussen het aantal doden in Amerika door het coronavirus, en anderzijds de zogenoemde gewone griep [influenza] Ik zal de cijfers nog eens plaatsen.

In 2017-2018 kwamen om en nabij 60.000 Amerikanen te overlijden door het influenza virus. In 2018-2019 waren dit er 34.000.

Met corona staat het aantal doden in Amerika sinds maart 2020 op 282.000 waar ik vorige week nog 270.000 doden noteerde.

Zoek de verschillen zou ik zeggen. Meegenomen dat geen Staat of land door influenza verscheidene lock-downs moest afkondigen om het aantal slachtoffers beperkt te houden. Althans, de meeste landen hebben voor deze weg gekozen. Veelal op advies van medische artsen in de microbiologie.

NicoVilly
NicoVilly
Reactie op  Gezinusk
1 maand geleden

IC dat is die dienst waar ze mensen opblazen met perslucht. Diegene die dat overleven zijn voor de rest van hun leven opgescheept met beschadigde longen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  NicoVilly
1 maand geleden

Ja, dat heb ik ook begrepen. Daar wil je überhaupt en buiten corona om, liever niet liggen.

Ertje
Ertje
Reactie op  Martin van Alderen
1 maand geleden

grote vraag zou moeten zijn: hoe weet je zeker dat al die ernstig zieken mensen besmet zijn met covid-19? hoe word dat getest?

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

Coronavaccins zijn 100% betrouwbaar, tenminste wanneer je ziek wilt worden of je leven snel wilt beëindigen.

Antje
Antje
1 maand geleden

Het gaat om de bevolking onder de knie’ te krijgen / slaafs te maken, te kijken of ze overal intrappen.
Dat is hun ervaring en is hun eeuwen gelukt

Eelke Piers
Eelke Piers
1 maand geleden

Ik heb al vaker ge-oreerd dat toen Columbus in Amerika kwam de scheepsbemanning een heleboel virussen bij zich hadden en daarmee bijna de hele bevolking van midden Amerika uitroeiden. De scheepsbemanning was zelf niet ziek maar namen wel de virussen mee.
Zo zal het ook gaan met het coronavaccin. Nu is het nog dat je 200 mensen moet tegenkomen om er een tegen te komen die met dit griepvirus besmet is. Na vaccinatie zullen het 2 van de 3 zijn die het virus meedragen

Kasper
Kasper
Reactie op  Eelke Piers
1 maand geleden

een virus is niet besmettelijk…dit is 1 van de allergrootste hoax in de laatste 50 jaar. Eenmaal uit je lichaam is het dood. PUNT

Anti-Rutte
Anti-Rutte
1 maand geleden

Zou ook niet weten waarom iedereen ineens gevaccineerd moet worden,de griepprik heeft ook nog nooit de griep uitgebannen,ze willen wel heel graag een of ander goedje in ons lichaam spuiten,(maar het is geen complot hoor),ze hebben er zeker geen bijbedoelingen mee dat ze er zo op aandringen.het is geen complottheorie maar we zitten er echt middenin.

salvar
salvar
1 maand geleden

wanneer houden ze nu eens op?
wanneer worden de psychopaten gestopt?
wanneer verdwijnen de muilkorven?
wanneer kan je weer gewoon leven?
wanneer kan je weer elkaar knuffelen?
wanneer kan je elkaar aanraken?
wanneer verdwijnt het plakband?
wanneer verdwijnt het schoonmaken van de karren?
wanneer verdwijnt het handen wassen?
wanneer kan je gewoon weer naar de arts?
wanneer wordt je weer geholpen in het ziekenhuis?
wanneer kan je weer lekker uitgaan?
wanneer staren we elkaar weer normaal aan?
nooit meer.

wanneer verdwijnt de mensheid?
als we niets doen gebeurt het echt , over en uit.
alle mooie berichten ten spijt wordt er niet naar geluisterd en dendert de trein van het duo gewoon door.
je mag zo meteen al blij zijn als de spuit niet gaan verplichten want het stelletje idioten deinzen nergens voor terug.
deze maand moet het gebeuren er moet en zal opstand moeten komen , denk aan je vrouw en de kinderen.
niemand zelfs ik niet wil zo,n toekomst ondanks mijn hoge leeftijd.
koester de vrijheid die ons weg is genomen.

Christina
Christina
1 maand geleden

Het vaccin brengt het virus juist in het lichaam in! Men spuit ons in met het virus!!

Jan H
Jan H
Reactie op  Christina
1 maand geleden

En voor de zekerheid ook nog eens 2x. Na 1 prik ben je nog niet klaar, voor wie dat denkt. En dan vervolgens ieder jaar, of wellicht nog een hogere frequentie. Ze prikken net zo lang door als nodig is om hun doel te bereiken. En ondertussen blijft de 1,5 m afstand en mondkapjes gewoon als extra backup. Geprikt of niet. Er wordt nu al weer gepraat over een meer strikte routekaart. Dus het blijft maar doorgaan.

x

Check Also

coronavaccin

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen ...

coronavaccin

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

74
0
We lezen graag je reactie!x