BuitenlandCorona

De grote vraag over coronavaccins die niemand stelt

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ondanks de juichende berichten in de media over de coronavaccins zijn steeds minder mensen van plan om zich te laten vaccineren. Het vaccin van Pfizer zou voor 95 procent effectief zijn. Dat van Moderna voor 94,5 procent en AstraZeneca belooft dat zijn coronavaccin ongeveer 70 procent effectief is.

Er is één vraag die niemand stelt: voorkomen deze coronavaccins dat het virus wordt overgedragen? En zo nee, veranderen ze ons dan in asymptomatische dragers van corona? De grote vraag is dus of zo’n vaccin ervoor kan zorgen dat iemand die asymptomatisch is – je hebt het virus, maar wordt niet ziek – het virus kan verspreiden.

De Amerikaanse Jaap van Dissel, dr. Anthony Fauci, stelde onlangs dat coronavaccins asymptomatische verspreiding niet tegen kunnen houden, zegt Robert F. Kennedy jr. van Children’s Health Defense in een interview met onderzoeksjournalist Ben Swann. Dat zou betekenen dat de vaccins de verspreiding van Covid-19 niet kunnen voorkomen. Als dat het geval is, wat is dan het doel van het coronavaccin? Wat is het nut van een vaccin dat de verspreiding van een virus niet kan tegenhouden?

Tyfus-Mary

Tijdens het vaccinonderzoek van AstraZeneca bij apen werden de symptomen nadat ze het vaccin hadden gekregen milder, maar ze bleken Covid nog altijd te verspreiden, aldus Kennedy. “Wat gebeurt er als je de bevolking zo’n vaccin geeft? Je verandert iedereen in asymptomatische dragers.”

“We veranderen dan in een soort tyfus-Mary,” zegt hij. Hij verwees hiermee naar Mary Mallon, een Ierse immigrante die de eerste symptoomloze drager was van buiktyfus in de Verenigde Staten. Als drager had ze geen symptomen, maar was ze toch besmettelijk.

“Het vaccin kan de situatie nog erger maken,” waarschuwt Kennedy. “De media schrijven dat coronavaccins voor ruim 90 procent effectief zijn. Tegen wat? Tegen milde symptomen. Ze zeggen er niet bij of ze de verspreiding van de ziekte helpen voorkomen.”

[Ben Swann]

4.8 59 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wijbrand
Wijbrand
1 jaar geleden

Is dit niet nep die coroona

Jeroen
Jeroen
1 jaar geleden

Robert Kennedy is een echte volksman en heeft diepe wijsheid.
Daar kan strontjong Rutte nog heeeeeel wat van leren.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Vaccine is voor depopulatie En de PCR is voor je DNA te verzamelen om te gaan beslissen wie mag leven en wie niet. Eerst willen ze de ouderen,zieken,gehandicapten dood vaccineren..En dan de rest van het volk met je DNA gaan ze kijken of je mag leven, dan wordt je gechipt en ben je een slaafje. MAAR HET PLANNETJE GAAT FALEN !!

Martin van Alderen
Martin van Alderen
1 jaar geleden

De grote vraag die niemand stelt zou moeten zijn, waarom zou je vragen stellen als je weet dat het een HOAX is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x