BinnenlandCorona

Kamerleden ‘raken bevoegdheid kwijt’ wegens corona: ‘Buitengewoon ernstig’

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alle Kamerleden zijn hun bevoegdheid om nieuwe besluiten te nemen kwijtgeraakt. Dit claimt de Nationale Bond tegen Overheidszaken, die in buitengerechtelijke verklaringen het rechtshandelen van de parlementsleden heeft vernietigd. De Bond ging hiertoe over naar aanleiding van hun gedrag inzake ‘corona’.

De Bond heeft in de maand mei ieder Kamerlid persoonlijk een aanzegging gestuurd waarin werd geëist dat de parlementariër zijn steun aan de coronamaatregelen van Mark Rutte en de zijnen zou intrekken en de ophanden zijnde inwerkingtreding van de spoedwet aangaande ‘corona’ zou uitstellen. De Bond waarschuwde de Kamerleden dat zij in de coronacrisis medeaansprakelijk en medeverantwoordelijk dreigden te worden voor het handelen van Mark Rutte (minister-president) en Hugo de Jonge (minister Volksgezondheid, Welzijn en Sport), met Jaap van Dissel (directeur Centrum Infectieziektebestrijding RIVM) als adviseur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
Onbehoorlijk bestuur

De parlementsleden werden erover geïnformeerd dat de Bond al vanaf 26 maart 2020 schriftelijk vragen had gesteld aan genoemde heren over onder andere de coronatests, de registratie van coronadoden, de effectiviteit en veiligheid van vaccinaties en de onderliggende validaties. De Bond kreeg op deze vragen geen antwoord. Dit niet verstrekken van correcte inhoudelijke onderbouwingen die de coronamaatregelen konden rechtvaardigen, bracht de Bond tot de conclusie dat Rutte, De Jonge en Van Dissel zich schuldig maakten aan ‘onbehoorlijk bestuur in zware nalatigheid’.

Kleuters

De Eerste en Tweede Kamerleden zijn op basis van hun ambtsplicht eraan gehouden zorgvuldig besluiten te nemen. De Bond legde bloot dat de feitelijke grondslag onder de coronamaatregelen ontbreekt en eiste dat de parlementsleden hier consequenties aan zouden verbinden. Geen enkel parlementslid deed dit. ‘Dat is buitengewoon ernstig’, meent Jordy Zwarts, voorzitter van de Bond. ‘De leden van de Eerste en Tweede Kamer doen hun werk niet. Ze stellen blijkbaar geen onderzoeksvragen aan Mark Rutte en Hugo de Jonge om vast te kunnen stellen of hun coronamaatregelen gegrond zijn. Het lijkt er sterk op dat ze hun verhaal accepteren alsof ze kleuters zijn.’

Bizar

Het is volgens Zwarts ‘bizar’ dat een compleet parlement het nalaat om zijn controlerende taak te vervullen, terwijl de twijfels over het officiële coronaverhaal met de dag groeien. Wereldwijd stellen honderden wetenschappers, medisch specialisten en onafhankelijke onderzoekers op basis van hun deskundigheid logische vragen over dat verhaal, maar ze worden genegeerd. De reputatie van Bill Gates en de WHO loopt deuk na deuk op. Zwarts: ‘Alle reden, zou je zeggen, voor een volksvertegenwoordiger om de onderbouwing van de coronamaatregelen te checken. Maar er gebeurt niets. Dat valt niet goed te praten als je heel het land platlegt en de bevolking kolossale economische, sociale en psychische schade toebrengt.’

Bill Gates

De Bond heeft de Eerste en Tweede Kamerleden allemaal afzonderlijk opdracht gegeven om gedrags- en antecedentenonderzoek naar Bill Gates uit te voeren. Dit naar aanleiding van een toespraak die een Italiaans parlementslid recentelijk tegenover haar ambtsgenoten hield. ‘Daar is niets mee gedaan’, zegt Zwarts. ‘Die leden van de Eerste en Tweede Kamer denken misschien dat ze onze opdracht straffeloos naast zich neer kunnen leggen, maar dan hebben ze het mis.’

Demissionair

In de laatste week van mei heeft de Bond de Nederlandse parlementsleden laten weten dat ze hun ‘discretionaire bevoegdheid’, hun ruimte om zelfstandig besluiten te nemen, hebben verloren. Met hun discretionaire bevoegdheid verviel ook hun ambtelijke immuniteit die ze anders in behoorlijk bestuur zouden hebben. ‘Het komt erop neer,’ aldus Zwarts, ‘dat de leden van de Eerste en Tweede Kamer demissionair zijn. Ze mogen alleen lopende zaken behandelen en niet over nieuw beleid beslissen. Wachten op wat de Bond doet, dat is verder het enige wat ze mogen.’

Het is volgens Zwarts aan de Bond om te bepalen voor welke inhoudelijke gebieden de intrekking van de discretionaire bevoegdheid geldt. ‘Sowieso is het verbod van toepassing op alle besluiten die over ‘corona’ gaan, dat zullen de dames en heren politici wel begrijpen.’

Rechter

Nu de Bond het rechtshandelen van de Nederlandse parlementsleden in buitengerechtelijke verklaringen (officiële brieven) heeft vernietigd, gaat de Bond een rechter vragen om deze handelingen te bekrachtigen. Wanneer dit zal gebeuren, is nog niet bekend.

Brieven

Alle brieven die de Nationale Bond tegen Overheidszaken naar de leden van de Eerste en Tweede Kamer heeft gestuurd, en ook de brieven aan Mark Rutte, Hugo de Jongen en Jaap van Dissel, zijn hier te vinden.

Corona-actie

Mensen die willen meedoen aan de Corona-actie (fase 2) van de Bond kunnen zich hier aanmelden.

[Nationale Bond tegen Overheidszaken]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Ingewikkeld verhaal.
Begrijp ik het nu goed dat
a) de Kamerleden hun werk niet goed doen (Was al bekend in diverse andere dossiers).
b) Dat De Bond op grond op a) eist dat de Kamerleden nu geen zeggingskracht meer hebben en dus werkloos zijn.
c) Dat de onafhankelijke bevoegde rechter b) moet bevestigen.
d) Dat de macht in handen komt van De Bond?

Het lijkt net dat ik in de Blacklist verzeild ben geraakt of zo.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Tja……weet eigenlijk niet goed hoe ik een en ander moet bekijken echter ik heb de brieven gezien, de inhoud bekeken, de termijnen bekeken welke als reactietijd zijn gegeven door de bond….

Juridisch gezien eigenlijk steek vast……echter,

Nu nog een NIET corrupte rechter zien te vinden (keuze is er niet en dus afwachten wie het gaat worden en dat is minder!!) die deze zaken sec toetst aan de daarvoor bestemde wet en BOEMMMMMMMMMMMMMM….dan zal er letterlijk een bom af in de Nederlandse politiek, en niet zo maar een bom maar een MOAB….dus ik bedoel een Mother Of All Bombs want dit verwacht die gevestigde en vooral zeer corrupte politiek in den Haag niet, want het “kabinet” alsmede de “oppositie” die spelen niets meer dan toneel, en ik moet toegeven, niet zo slecht ook, want het grote merendeel van het “volk” doet nog steeds mee aan deze totaal gecontroleerde poppenkast!! Gaat netjes “stemmen op…” poppetje nr 4 of nr 5 of….what the f*ck welk dan 4 jaar kan doen wat hij/zij ZELF WIL….ehhhh, ik bedoel natuurlijk wat hij/zij in het script heeft staan en dus hoe de bal gespeeld moet worden…..hahahahaha…..”democratie” ….neven nooit niet hier in NL…..kijk hiervoor simpel in WIKI en klaar is keesje……maar ja, het woord D******** wordt elke dag op het Tell Lie Vision kastje (heb er al 12 jaar geen meer) en de MSM hun Hoernalisten honderden keren uitgesproken DUS is dat gewoon zo….NEE NEE NEE…in het gunstigste geval een OLIGARCHIE…

Maarrrrrr,

Zou dit lukken dan zou dit héél erg mooi zijn want dan zou het m.i. nogal redelijk geweldloos kunnen plaatsvinden waarbij wel de opmerking dat alles geruimd moet worden, dus politiek alsmede alle ambtenaren!! (Ja echt alle…..ik weet dit, ik heb er deel van uitgemaakt!!!!)

Zou dit niet gaan lukken, wat ik dus eigenlijk wél hoop, dan is er niets anders meer mogelijk dan met grof geweld een weg te banen naar dit zelfde doel, dus opruimen, vast zetten en met spoed voor de (nieuwe) rechters brengen en naar schuldigheid veroordelen…..oei oei oei…..en dat ziet er niet goed uit……

Nee, dat klopt, niet voor dat zooitje daar echter wél voor de rest van het VOLK….wat er met zeer grote en verwachte zekerheid gigantisch op zal vooruitgaan!!!!

Gladiator

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Goed dat de aanval wordt geopend door te werken naar het buitenspel zetten van onze bezetters.
Ons land in handen van een macht die onmogelijk de wil van het volk aan het uitvoeren is.
Hoe het verder gaat zien we wel weer.
Dit is in ieder geval een serieuze aanval op de volksvertegenwoordiging en de huidige (wan)regering.
Bravo.

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Lees hier eigenlijk ‘DemoNcratie’ dood.

Dan kun je er van alles bij halen maar uiteindelijk gaat het erom wie de macht heeft nietwaar ?

Neem bijvoorbeeld FvD , Hiddema. Die man is een lust voor het oor (oog wat minder).
Debateren , argumenteren , whatever.
uiteindelijk gaat het erom wie de macht heeft nietwaar ? Halsema , no problem !

Probleem met rechts is en dat is alles wat tegenwoordig niet extreem links is is dat rechts niet de infrastructuur heeft die links heeft.

Eigenlijk doet politiek er al lang niet meer toe. Gewoon een laagje vernis en daaronder leven NGO’s Antifa , NWO , DS , ELITE Bigtech , Bill Gates,Soros,CCP whatever.
Ref Peter Siebelt https://www.youtube.com/watch?v=BbWQXkhK6Vo

Dus is het heel duidelijk dus dat de ‘Kleuters’ uit bovenstaan artikel hier exact doen wat van hen gevraagd wordt , met zo’n overmacht hebben gewoon geen keuze.

Kijken we na de huidige situatie word het nog duidelijker. NWO(containerwoord) is al met de volgende fase bezig want dingen gaan nu heel snel.

Status Quo

Wereldwijd ziet men Politieagenten knielen , op de grond liggen en in Amerika zijn er stemmen om NYPD te ontbinden (als ik het goed heb).
Laat ik hier politiek blijven en in die context zien we de opkomst van het MAOisme nietwaar (?).

Relativeren

Natuurlijk een groot deel van deze ‘filmpjes’ trending op Social media is pure nep maar het zet de toon. Wat weet een ‘kleuter’ er dan van wat er feitelijk speelt ? Met zoveel social media druk is het makkelijk om de verkeerde beslissing te nemen en achter feiten aanlopen die er niet zijn.

‘Vechten’

Wat betreft en ‘Vechten voor’ Democratie staat rechts (het Nederlandse volk in deze context) nog in de kinderschoenen. Met middelen uit de jaren 60 tegen een systeem vechten van deze tijd.
30 man en 600 politie agenten , arrestaties. Maar BLM demonstreert , dan kan er gedanst en geknield worden.

Alles is show , een linkse show helaas , van ‘Politiek’ Kamerleden e.d. valt niets meer te verwachten ze zijn op dit moment gewoon all hun macht kwijt.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x