Homepagina » Universum » Niet alleen? Vier ‘mysterieuze signalen’ opgevangen uit de ruimte
signalen

Niet alleen? Vier ‘mysterieuze signalen’ opgevangen uit de ruimte

Een team Australische wetenschappers heeft een doorbraak bereikt door de bron van vier zogeheten snelle radioflitsen te achterhalen. Deze mysterieuze signalen komen uit de ruimte en duren gemiddeld slechts enkele milliseconden. Er is nog maar weinig over bekend.

Hoofdonderzoeker Shivani Bhandari van het Australische wetenschapsinstituut CSIRO onthult dat de vier radioflitsen afkomstig zijn uit enorme sterrenstelsels waar nieuwe sterren zich vormen. Ze komen bovendien niet uit het centrum, maar uit de buitenste gebieden.

Dat betekent dat ze niets te maken hebben met superzware zwarte gaten, zei Bhandari. Haar team gebruikte de ASKAP-radiotelescoop in West-Australië om de bron te achterhalen.

Mogelijkheden uitsluiten

Coauteur professor Elaine Sadler zei dat de signalen ook niet worden veroorzaakt door sterexplosies of kosmische snaren.

“We weten nog niet precies waar we mee te maken hebben, maar we kunnen nu tenminste bepaalde mogelijkheden uitsluiten,” reageerde astrofysicus Jocelyn Bell Burnell.

Komt zelden voor

In februari ontdekten Canadese wetenschappers een ‘mysterieus radiosignaal’ dat zich ongeveer elke 16 dagen herhaalt. Het komt zelden voor dat radiosignalen uit de ruimte zich met regelmaat herhalen.

In de periode van september 2018 tot oktober 2019 werden 28 radioflitsen waargenomen. Wetenschappers namen vier dagen lang ongeveer twee keer per uur zo’n flits waar. Daarna bleef het 12 dagen stil, waarna het patroon zich weer herhaalde. Wat het signaal veroorzaakt, is nog onduidelijk.

[Zero Hedge]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
11 maanden geleden

Kijk, dat is nog eens nieuws…

Willem
Willem
11 maanden geleden

Nee natuurlijk zijn we niet alleen, bekijk het Disclosure project van Dr Greer maar, overal te vinden. Veel mensen hebben wel eens dingen gezien die onverklaarbaar waren maar werden en worden nog steeds weggezet als alu hoedjes dragers door lieden die de waarheid zelf niet aan kunnen of door lieden die het onder de pet willen houden. Maar mensen die het hebben ervaren weten het voor zichzelf en dat is het enige dat telt, je hoeft niemand te overtuigen want dat werkt nu eenmaal niet. Kijk naar die klimaat drammers en nu die “racisme” protestanten (ja dubbele betekenis 🙂 ) en demonstranten, ze zijn allemaal voor of tegen hetzelfde iets en gaan dan ergens in een stad of op een veld en dan gaat er één staan roepen “wij zijn tegen het klimaat” 🙂 en dan iedereen “Jaaa wij zijn tegen het klimaat” of “Wij zijn tegen racisme” en dan iedereen die er staat of zit “Jaaaa wij zijn tegen racisme” ja en dan? Dat weten we toch dat jullie daar tegen of voor zijn anders zijn jullie daar niet. Het gaat allemaal nergens over, mocht er een bewoonbare planeet ontdekt worden dan wil ik wel gaan kijken of het leefbaar is, erger dan in dit gekkenhuis kan het nooit zijn, nog meer liefhebbers?

Hans
Hans
Reactie op  Willem
11 maanden geleden

Ja, en dan vluchten naar een andere planeet voor de puinhoop die we zelf veroorzaakt hebben en daar dan rustig verder gaan met waar we hier op aarde mee bezig waren…. De gedachtespinsels van het hart zijn voortdurend slecht.

Willem
Willem
Reactie op  Hans
11 maanden geleden

Nee, niet vluchten Hans want als er één taai ras is die zich na elke ramp weet te herpakken zijn het wel mensen, maar gewoon opnieuw beginnen, hier valt niets meer op te bouwen want het wordt telkens onder je kont vandaan weer afgebroken en om nu in dit constante gevecht tegen windmolens te blijven zitten is ook weer zo zinloos. Windmolens, windbuilen allemaal een pot nat. Heeft niets met het hart te maken maar met logica, een blank doek of moet je nu ook een wit doek zeggen/schrijven/typen, kijk van die gekkigheid willen de meeste mensen af.

Hans
Hans
Reactie op  Willem
11 maanden geleden

Opnieuw beginnen heeft geen enkele zin wanneer we er met een onveranderde mindset aan beginnen. Ons hart en denken is slecht dus kunnen er, hoe goed bedoeld ook geen goede dingen uit voortkomen. Of je er in wil geloven of niet maar de Bijbel is er heel duidelijk in. Wanneer we allerlei beelden opmaken in ons denken over hoe het zou moeten zijn, zal er altijd chaos en verdeeldheid zijn want ieder individu denkt anders over dingen. Wanneer we ons hart en denken (laten) vormen naar het hart en denken van God, dan zijn we één want God is één. Pas dan kunnen we eensgezind opnieuw beginnen.

Rafael
Rafael
Reactie op  Hans
11 maanden geleden

Welke “God” bedoelt u ? Helaas zijn de godsdiensten, net als de politiek, media, wetenschap etc. op aarde geïnfiltreerd door de ons zo bekende “negatieve aardse machten”.
Wie echt op zoek is naar de (mogelijke) hoogste macht en liefst de hoogste goedwillende macht, vindt nog iets in de theologie en de parapsychologie, maar nog meer bij de (niet-religieuze) spiritualiteit.
Mijn beeld op dit moment is dat er een hoogste macht is (de bron, de ene etc.) die boven goed en kwaad staat en per universum een hoogste goede en een hoogste kwade macht.
Hieronder (aarts)engelen, al dan niet geïncarneerde meesters, mensen(zielen), buitenaardsen, dieren, plantaardigen en wellicht andere soorten als elementalen.
Uiteraard kan ik dit beeld niet echt controleren, dus garantie tot de deur, maar aardig als werkhypotese..

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Hans
11 maanden geleden

Nee niet slecht maar gemanipuleerd. Mensen zijn heel goede wezens. Maar het zijn de psychopaten die aan de macht zijn.
Rassenhaat en dingen die nu oplaaien is allemaal kunstmatig.
Van mening dat er altijd meer goede dan slechte mensen zijn. De goeden hebben het echter niet voor het zeggen.

vladi
vladi
Reactie op  Hans
11 maanden geleden

heb jij een puinhoop gemaakt hier op aarde?
schaam je en verander jezelf.

fff

enki
enki
Reactie op  Hans
11 maanden geleden

@Hans, Zou u mij kunnen vertellen wat u precies bedoel met dat gedachtespinsel vanuit het hart slecht zijn. Ikzelf ben er namelijk van overtuigd, dat hoor meer we naar ons hart luisteren, hoe dichter we bij onszelf komen. Wat ik hiermee bedoel te zeggen is, dat wanneer wij naar bijvoorbeeld de MSM kijken/luisteren welke in gericht op het mindego (hier speelt dualiteit af) wij veel verder afdrijven in bepaalde doodlopende wegen. Ik denk ook dat het hart ons niets anders verteld dan de waarheid. Probeer eens 5 minuten aan helemaal niets te denken… Welke gedachtes zijn er voorbij gekomen die eigenlijk niets met jou te maken hebben. Genoeg denk. Probeer het nu nog eens een keertje maar dan met je hart. Maar natuurlijk heeft eenieder zijn eigen waarheid en dat is niet goed of slecht. Imo. peace

Logisch
Logisch
Reactie op  Hans
11 maanden geleden

Denk je nu echt dat als er buitenaards leven is. Die ons ook regelmatig bezoeken. Zulke ouderwetse praktijken toepassen als radioflitsen. Heeft niks met buitenaards leven te maken. Dat ze daar aandacht aan besteden. Heeft een heel andere oorsprong. Maar dat vertelken ze niet.

Evert
Evert
Reactie op  Willem
11 maanden geleden

Het lijkt erop dat contacten met buitenaardsen om twee redenen onder de pet worden gehouden. Ten eerste omdat overheden samenwerken of gewerkt hebben met onbetrouwbare aliëns, die mensen mochten ontvoeren in ruil voor technologiëen, vooral militair toegepast
Ten tweede zullen goedwillende buitenaardsen de aardse leiders en “machten achter de schermen” al herhaaldelijk (eeuwen of meer ?) hebben gewezen op hun wandaden. Dan is het kennelijk voor die lieden “handiger” het contact tussen de gewone bevolking en positieve aliëns zoveel mogelijk te beperken, in plaats van hun wandaden te stoppen.

Tetragrammaton
Tetragrammaton
Reactie op  Evert
11 maanden geleden

Waarom zouden superieure aliens toestemming moeten krijgen van een aardse overheid?

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Tetragrammaton
11 maanden geleden

tja denk dat ze als ze een beetje na onze media kijken hoorendol worden. Landen op zo’n planeet echt een paradox.
Als ze landen/disclosuer vind ik ze ineens niet zo slim. En als ze slim zijn dan weten we niet of ze bestaan.

Moeilijk….

Evert
Evert
Reactie op  Tetragrammaton
11 maanden geleden

Het schijnt zo te zijn dat buitenaardsen, hoe hoog ontwikkeld en goedwillend ook, niet zomaar op b.v. de aarde mogen ingrijpen. Ze moeten eerst door een voldoende groot deel van de bevolking worden uitgenodigd of door de aardse leiders en die kijken wel uit en het gros van de bevolking weet van niks, vanwege de beperkingen en informatiestop door dezelfde leiders.
Het heeft ook met de vrije wil op aarde te maken, maar vreemd genoeg kunnen leiders deze wel grotendeels afnemen van de bevolking, maar weer alleen als een groot deel van de bevolking daarin trapt, dus zich als schapen gedragen. Enfin, erg ingewikkeld en ik ben daar ook nog niet uit.

Sjazon
Sjazon
Reactie op  Willem
11 maanden geleden

Het zal wel stikken van het leven in het heelal. Alleen, zij weten dat het lichaam vergankelijk is en verlossing het allerhoogste goed is.
Hogere Zielen vinden de Aarde geen prettige plaats. Waarom denk je dat Jezus, Mohammed, Mozes, Krishna, Buddha nooit meer teruggekeerd zijn naar de Aarde? Ze zouden wel gek zijn.
Ze hebben ons hun Inzicht gegeven en als wij er niks mee doen, dan zijn wij zelf verantwoordelijk.
Hopelijk hebben die andere beschavingen in het Universum geen Trumps, Ruttes, Pausen, Alexanders, Zalms en Bin Ladens, want dan zijn ze net zulke ezels als wij.

Eelke Piers
Eelke Piers
11 maanden geleden

Natuurlijk zijn we niet alleen. De Bijbel krioelt van buitenaardsen zoals: engelen aartsengelen, geesten, machten krachten serubijnen serafijnen duivels demonen, de zonen van God,enz.
In het universum wordt een nieuw Jerusalem gebouwd een kubus van 6000 km. die naar de Aarde zal komen en schitteren als een ster van Japis. Christus, Elia, Mohammed en mogelijk ook nog Henoch en Moses stegen op maar de hemel (universum) en komen weer terug.
Kijk om je heen en zie hoe Kwade Machten de wereld regeren

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

Melkwegstelsel 100 miljard sterren of meer.
Er zijn miljarden sterrenstelsels.

De kans dat wij alleen zijn is zo goed als nul.

Maar wanneer het licht verzonden door buitenaards leven ons bereikt kan het zijn dat de zender, de diersoort, al is uitgestorven.

Diameter Melkweg 100.000 lichtjaar.
Andromedanevel: 2 miljoen lichtjaar verderop.

't Roode Vaan
't Roode Vaan
11 maanden geleden

Vrijwel zeker, dat er in ons universum buitenaards ‘leven’ is.
De vier signalen die zijn opgevangen, komen uit de buitengebieden van de cosmos, zodat deze aliens zich op miljarden lichtjaren van de mensenwereld bevinden.
Uitgesloten, dat wij ooit met hen nader contact zullen krijgen.
Laten we het dichter bij huis zoeken.

vladi
vladi
Reactie op  't Roode Vaan
11 maanden geleden

nu ga je er vanuit dat hun dezelfde of slechtere reis mogelijkheden als wij.

fff

't Roode Vaan
't Roode Vaan
Reactie op  vladi
11 maanden geleden

Inderdaad @vladi We moeten eigenlijk ten opzichte van andere entiteiten niet uitgaan van menselijke omstandigheden.

Diet
Diet
11 maanden geleden

Het gaat niet om opnieuw beginnen ja of nee, God ja of nee. Het gaat er om dat de macht in handen is van maar een paar mensen. Er is een laag die zo doortrapt en slecht is dat feitelijk ook alle minder bewuste mensen, er hoe dan ook het slachtoffer van worden.
Er is maar één ding dat je hoeft doen lieve lieve mensen: leef goed, wees zelf liefde overal waar je maar kan. Nee dat betekent niet over je heen laten lopen, het betekent wel: begrip tonen, hulp bieden, positief voortgaan etc.
Ik heb gezien dat we worden opgehaald om naar “een land van liefde” te gaan. En dat is alleen mogelijk voor wie de lagere natuur (zoveel mogelijk) overwint, dus geen haat, afgunst, misbruik, oneerlijkhrid, leedvermaak etc. En wie mij een slu-hoefje toebedeelt, prima, denk liever eens rustig na over je eigen leven en probeer voeling te krijgen met positieve energie, het licht, God of hoe jij dit noemt.

Rayoflight
Rayoflight
11 maanden geleden

Lang geleden heb ik als kleine jongen een ufo van heel dichtbij gezien.
Wilde heel graag weten wij dat voertuig gebouwd had.
Later leerde ik deze site kennen toen nog Niburu. In de loop der jaren werd het mij steeds duidelijker dat de mensheid niet de mogelijkheden bezit om het UFO raadsel op te lossen.

Wetenschappers/onderzoekers worden tegengewerkt en eigenlijk zijn we met z’n allen nog geen stap verder dan 10 jaar geleden. Sterker nog , oude kennis omtrent ufo’s word vergeten of weg gecensureerd en nieuwe kennis bestaat vaak uit hoaxes en/of CGI.
Uitzoeken wat ‘daar buiten is’ kan eigenlijk alleen met een open mind het spreekt voor zichzelf dat in deze corona wereld een open mind ver te zoeken is.

Media verdraait alles en wetenschap volgt de agenda als een braaf hondje. Derhalve lijkt het me dat uitzoeken wat UFO’s zijn of in dit geval flitsen uit de ruimte nog een stuk moeilijker is dan simpel aantonen dat Corona voor een groot deel een hoax is.

Vooruitgang kan alleen als de wereld weer normaal is geworden. Helaas lijkt het me dat de wereld voorlopig niet meer normaal word.

Nu bekijk ik alles met een vraagteken. Een flits uit de ruimte KAN immers ook een manier zijn om een wetenschappelijke agenda door te drukken.
Natuurlijk hoop ik dat ooit de mensheid te weten zal komen of er leven is in de ruimte , maar dat zal in een volledig andere , hopelijk vrije maatschappij zijn.

Dus theoretisch is het heel mooi dat er flitsen in de ruimte zijn , heel mooi en het geeft hoop dat wij mensen niet alleen in het universum zijn maar in de praktijk zal het niet veel veranderen vrees ik.

John
John
11 maanden geleden

Hopelijk eten ze linkse deug drammers als ontbijt

x

Check Also

demonstr

Beelden: de hele WERELD demonstreert vandaag tegen het coronabeleid

Overal ter wereld vinden vandaag protestmarsen plaats ...

arts

Arts doorbreekt spreekverbod en slaat alarm: coronavaccins richten ravage aan

De Canadese arts Charles Hoffe uit Lytton ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x