Homepagina » UFO » Bijbel bevat verhalen over UFO’s. Deze dominee geeft een aantal opmerkelijke voorbeelden
Bijbel bevat verhalen over UFO's. Deze dominee geeft een aantal opmerkelijke voorbeelden

Bijbel bevat verhalen over UFO’s. Deze dominee geeft een aantal opmerkelijke voorbeelden

De gepensioneerde dominee Barry Downing is auteur van het boek The Bible and Flying Saucers, dat in 1968 werd gepubliceerd.

Downing stelt dat veel gebeurtenissen in de Bijbel gelinkt kunnen worden aan UFO’s. Volgende maand komt er een nieuw boek van hem uit: Biblical UFO Revelations.

De dominee vraagt zich af of de kerk de deuren zal openen voor deze bezoekers uit de ruimte of dat we onwetend blijven.

Geen geluid

“In mijn ogen zijn ze onderdeel van een goddelijke missie,” zei hij in een interview. Hoewel hij zelf nog nooit een UFO heeft gezien, gelooft Downing er wel in.

Hij zei dat zijn nicht eens op een avond een UFO in de vorm van een traan over haar huis zag zweven. Hij zei dat er geen geluid was te horen tot het object stil bleef hangen. Toen was een zoemend geluid hoorbaar.

Veroorzaakte een UFO de brand die de braamstruik in de Bijbel niet deed opbranden?

Wolk

“We hebben in dit geval niet te maken met een brandende struik, maar met een pratende struik,” zei Downing. “Uit de struik kwam een stem die tegen Mozes sprak.”

Het boek Exodus bevat veel materiaal voor Downing, waaronder de wolk die de Israëlieten verplaatste.

“De wolk van vuur bleef voor ze hangen en kwam daarna weer in beweging,” zei hij. “Vervolgens bouwden ze de tabernakel bij de Sinaï en bleef het boven de tabernakel hangen.”

Maria

Op de kaft van zijn boek is een afbeelding van Mozes te zien bij de Rode Zee. Boven het water hangt een glimmende UFO.

Downing denkt ook dat er een UFO betrokken was bij een meer recente gebeurtenis, de 100e verjaardag van de verschijning van Maria van Fatima.

Zij verscheen in 1917 aan drie herderskinderen. Op 13 oktober dat jaar zagen 50.000 aanwezigen hoe de zon uit de lucht leek te vallen. “Het was een UFO die voor de zon langs vloog,” zei Downing.

Galileo Galilei

Mensen binnen de kerk hebben moeite met zijn theorieën. De dominee trok een parallel met het conflict dat Galileo Galilei had met de Katholieke Kerk.

“In dat verhaal snoerde de kerk een wetenschapper de mond. In dit geval drukken wetenschappers de religieuze verhalen de kop in,” besloot hij.

[Press & Sun-Bulletin]


Vind je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. R Wolters- Brisbane Aus

  Er zijn aardig wat verhalen die op Ufo’s duiden. Het boek van Henoch bv (Enoch) hebben ze toen de bijbel een boek werk het er maar uit gelaten waar daar ging het een beetje te ver voor met heuse beschrijvingen van Ufo’s en reis verhalen door de lucht. Een pracht verhaal vind ik altijd Ezechiel hoofdstuk 1. Als weer eens religieuze lui aan de deur kloppen vraag ik ze altijd om een uitleg. Niemand met een closed mind kan Ezechiel 1 uitleggen, maar vrij duidelijk als je het een morderne draai geeft

  6 likes
  • Alles wat de kerk niet beviel, werd uit de bijbel weggelaten.
   Het volk zou er maar achter kunnen komen,dat de menselijke geschiedenis heel anders is verlopen.
   Hun doel ls nog steeds de bevolking dmv godsdienst dom en afhankelijk te houden.

   10 likes
   • Vind je het niet raar dat nu de overheid televisie heeft de kerk en andere geloven overbodig zijn geworden en nu gedemoniseerd worden.

    Je kan de bijbel en andere boeken ook zonder kerk of godsdienst zelf gaan besturen. Dan is er niemand die je wat opdringt maar je kan er wel dingen van leren, positief en negatief en het leukste is, kopen, kopen, kopen staat er niet in !!

    0 likes
 2. Rael.organisatie doet nïet änďers.

  2 likes
  • Von daniken beschrijft deze gebeurtenissen ook.
   Als zou blijken dat UFO ‘s en buitenaardsen hun rol hebben gespeeld hebben bij het ontstaan van de huidige mensheid zou hun Gods- en wereldbeeld in elkaar storten.
   Tenzij de buitenaardsen de vroegere goden, waren,

   9 likes
 3. Ik ben een groot sci fi fan. Ik denk dat ik de bijbel moet gaan lezen om mijn dagelijkse UFO intake op te peppen.

  4 likes
  • Je moet de bijbel lezen met een open mind, dus niet zoals de kerk dmv zondag school etc voorschrijft. Dan zul je ook zien dat het karakter van ‘god’ verre van prettig is.

   6 likes
 4. Deze Dominee verteld niets nieuws, Erich von Daniken heeft er in 1968 al een boek over geschreven, waren de goden kosmonauten, zie ook de beschrijving van Ezechiël 1 uit de Bijbel, waarin hij een ruimtevaartuig zag landen. Wel moedig om daar over te vertellen in eigen Christelijke kring!, ook leuk om hier eens naar te kijken;https://www.youtube.com/watch?v=glm_AjwdIPo

  8 likes
 5. Zijn het niet de menselijke fantasieën die alles doet leven van illusie naar illusie , neem bijvoorbeeld films waarin acteurs de illusie doet leven ..boeken word erover geschreven is de mens niet zelf de schepper van deze illusie ..men snapt nog steeds niet dat het brein van de mens tot alles in staat is , als men wil geloven dan krijgt het ufo ,,goden een god een geloof ,,zo schepte de mens zijn eigen goden zijn eigen god zijn eigen illusies .we kunnen alles op een film laten verschijnen .maar zelfs in atmosfeer kan men dan beelden zien die het brein in de energieveld rond wereld stuwt, ze lijken echt maar dat is op films ook..is een film niet gebaseerd op bedenksels van de mens , vertel eens zijn ze echt of is het fantasie ..het is het brein van de mens zelf en deze bestaat uit energie ..hoe meer men in dat gelooft hoe krachtiger deze fantasie buiten in de atmosfeer… zo ontstond er goden een god een geloof een ufo allemaal fantasieën en allemaal moeten ze bestreden worden …liefs ontmantelt maar als dat gebeurt verzint het brein wel weer wat anders om ergers in te geloven ..

  6 likes
 6. en wat dacht je van de gevallen engelen , die kwamen met ufo`s naar beneden

  3 likes
  • je hebt gelijk Leon, Aliëns bestaan niet. Het zijn gevallen engelen vermomd als buitenaardsen met goed nieuws voor de aarde en nog meer beloftes, maar je moet wel éérst de satan aanbidden. Dit staat in de bijbel over ufo’s en buitenaardsen.

   2 likes
   • Kapitein Kurk en Meneer Stok.

    Waarom zouden gevallen engelen complex gaan lopen doen en zich eerst vermommen als buitenaardsen om geloofwaardig over te komen, terwijl het gros vd mensheid moeite heeft met het concept van buitenaardsen ?
    Vermom jezelf gewoon als een goeie vrome engel en je boekt veel sneller resultaat.
    Het hele idee buitenaardsen zijn demons klinkt niet echt logisch, als beide al bestaan.

    1 likes
 7. Er waren in die tijd mensen die ten hemel werden opgenomen, die stapten in een ruimteschip wat daarna op steeg.

  4 likes
 8. Ze proberen ook van alles om die Fabeltjeskrant ( BIJBEL ) overeind te houden, nu weer UFO’s, we leven niet meer in de Middeleeuwen.

  2 likes
 9. En wat dachten we van Ezechiël, die landde vanuit de hemel op zijn wiel van vuur.

  1 likes
 10. Iets preciezer

  Ik ben priester Ezechiël, de zoon van Buzi, en woon bij de rivier de Kebar in het land van de Babyloniërs. Daar kwam Gods Geest over mij en sprak de Heer krachtig tegen mij.

  4 Dit was wat ik zag. Er kwam plotseling een stormwolk uit het noorden, een enorme wolk met een stralende glans er omheen. Binnen in de wolk was een vuur. En in dat vuur zag ik iets dat schitterde als gloeiendheet metaal. 5 Toen zag ik midden in de vuurgloed de gestalten van vier wezens. 6 Ze zagen er mensachtig uit, maar ze hadden vier gezichten en vier vleugels. 7 Hun benen waren gewoon recht, maar hun voeten leken op de hoeven van een kalf, glanzend als gepoetst koper. 8 Ze hadden mensenarmen onder hun vleugels. Ze hadden gezichten en vleugels. 9 De vleugels zaten in paren aan één van hun zijden. De wezens konden elke kant opgaan, zonder hun lichaam te draaien. Elk wezen ging recht vooruit. 10 Hun gezicht leek op dat van een mens. En aan de rechterkant was het gezicht van een leeuw, aan de linkerkant het gezicht van een os. Ook hadden ze alle vier het gezicht van een adelaar. 11 Het bovenste paar van hun vleugels was naar boven uitgespreid. Die vleugels raakten de vleugels van de anderen. Hun twee andere vleugels bedekten hun lichaam. 12 En ze gingen alle vier recht vooruit. Ze gingen waarheen de Geest het wilde, zonder hun lichaam te draaien. 13 De wezens straalden als gloeiendhete kolen in het vuur. Tussen de wezens zag ik iets wat leek op brandende fakkels. Dat vuur bewoog zich heen en weer tussen de wezens. Er kwam een fel licht af en er schoten bliksemstralen uit. 14 De wezens bewogen zich zo snel dat ze bliksemstralen leken.

  1 likes
 11. Ohm namo narai !

  En het kleine ondeugende Engeltje uit de Hemel op aarde sprak dit jaar toch nog even tot de Mensheid en zeidde :

  Graag wil ik u nog even iets over een belangrijke hypothese laten weten .

  We hebben het hier tenslotte over een paar van de belangrijkste bladzijden uit de Menselijke geschiedenis , aldus het kleine Engeltje ,

  Ik ben zelf een paar keer in Egypte en de Sinaï geweest en volgens mondelinge overleveringen van lokale ingewijden betreft het hier , zoals in wel meerdere vergelijkbare gevallen , om in de brand gevlogen Wietplanten !

  Aldus het kleine Engeltje ,
  Iets wat je uit de volgende passage duidelijk kunt opmaken !

  Ging het Engeltje , sprekend tot de Mensheid , belerend verder …

  “We hebben in dit geval niet te maken met een brandende struik, maar met een pratende struik,” zei Downing. “Uit de struik kwam een stem die tegen Mozes sprak.” ;

  ”Bramen zijn moeilijk te vinden in de woestijn !”

  Aldus het kleine ondeugende Engeltje uit de Hemel op Aarde , sprekend tot de Mensheid ;

  Sri sri Magnitude

  AardbevingsGroninger
  Donder en Bliksem predikant

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...

ufo

Legerveteraan spot ‘3 kilometer lange UFO’ boven legerbasis. Wat heeft hij gezien?

Een Amerikaanse marineveteraan heeft onthuld dat hij ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.