UFO

Bijbel bevat verhalen over UFO’s. Deze dominee geeft een aantal opmerkelijke voorbeelden

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gepensioneerde dominee Barry Downing is auteur van het boek The Bible and Flying Saucers, dat in 1968 werd gepubliceerd.

Downing stelt dat veel gebeurtenissen in de Bijbel gelinkt kunnen worden aan UFO’s. Volgende maand komt er een nieuw boek van hem uit: Biblical UFO Revelations.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De dominee vraagt zich af of de kerk de deuren zal openen voor deze bezoekers uit de ruimte of dat we onwetend blijven.

Geen geluid

“In mijn ogen zijn ze onderdeel van een goddelijke missie,” zei hij in een interview. Hoewel hij zelf nog nooit een UFO heeft gezien, gelooft Downing er wel in.

Hij zei dat zijn nicht eens op een avond een UFO in de vorm van een traan over haar huis zag zweven. Hij zei dat er geen geluid was te horen tot het object stil bleef hangen. Toen was een zoemend geluid hoorbaar.

Veroorzaakte een UFO de brand die de braamstruik in de Bijbel niet deed opbranden?

Wolk

“We hebben in dit geval niet te maken met een brandende struik, maar met een pratende struik,” zei Downing. “Uit de struik kwam een stem die tegen Mozes sprak.”

Het boek Exodus bevat veel materiaal voor Downing, waaronder de wolk die de Israëlieten verplaatste.

“De wolk van vuur bleef voor ze hangen en kwam daarna weer in beweging,” zei hij. “Vervolgens bouwden ze de tabernakel bij de Sinaï en bleef het boven de tabernakel hangen.”

Maria

Op de kaft van zijn boek is een afbeelding van Mozes te zien bij de Rode Zee. Boven het water hangt een glimmende UFO.

Downing denkt ook dat er een UFO betrokken was bij een meer recente gebeurtenis, de 100e verjaardag van de verschijning van Maria van Fatima.

Zij verscheen in 1917 aan drie herderskinderen. Op 13 oktober dat jaar zagen 50.000 aanwezigen hoe de zon uit de lucht leek te vallen. “Het was een UFO die voor de zon langs vloog,” zei Downing.

Galileo Galilei

Mensen binnen de kerk hebben moeite met zijn theorieën. De dominee trok een parallel met het conflict dat Galileo Galilei had met de Katholieke Kerk.

“In dat verhaal snoerde de kerk een wetenschapper de mond. In dit geval drukken wetenschappers de religieuze verhalen de kop in,” besloot hij.

[Press & Sun-Bulletin]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Rael.organisatie doet nïet änďers.

Hawks
Hawks
6 jaren geleden

Ik ben een groot sci fi fan. Ik denk dat ik de bijbel moet gaan lezen om mijn dagelijkse UFO intake op te peppen.

Arka
Arka
6 jaren geleden

Deze Dominee verteld niets nieuws, Erich von Daniken heeft er in 1968 al een boek over geschreven, waren de goden kosmonauten, zie ook de beschrijving van Ezechiël 1 uit de Bijbel, waarin hij een ruimtevaartuig zag landen. Wel moedig om daar over te vertellen in eigen Christelijke kring!, ook leuk om hier eens naar te kijken;https://www.youtube.com/watch?v=glm_AjwdIPo

rob
rob
6 jaren geleden

Zijn het niet de menselijke fantasieën die alles doet leven van illusie naar illusie , neem bijvoorbeeld films waarin acteurs de illusie doet leven ..boeken word erover geschreven is de mens niet zelf de schepper van deze illusie ..men snapt nog steeds niet dat het brein van de mens tot alles in staat is , als men wil geloven dan krijgt het ufo ,,goden een god een geloof ,,zo schepte de mens zijn eigen goden zijn eigen god zijn eigen illusies .we kunnen alles op een film laten verschijnen .maar zelfs in atmosfeer kan men dan beelden zien die het brein in de energieveld rond wereld stuwt, ze lijken echt maar dat is op films ook..is een film niet gebaseerd op bedenksels van de mens , vertel eens zijn ze echt of is het fantasie ..het is het brein van de mens zelf en deze bestaat uit energie ..hoe meer men in dat gelooft hoe krachtiger deze fantasie buiten in de atmosfeer… zo ontstond er goden een god een geloof een ufo allemaal fantasieën en allemaal moeten ze bestreden worden …liefs ontmantelt maar als dat gebeurt verzint het brein wel weer wat anders om ergers in te geloven ..

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x