Homepagina » Buitenaards » Hoe bezoekers uit de ruimte Hawaï kunnen helpen onafhankelijk te worden
Hoe bezoekers uit de ruimte Hawaï kunnen helpen onafhankelijk te worden

Hoe bezoekers uit de ruimte Hawaï kunnen helpen onafhankelijk te worden

Op Hawaï is een lavaveld aangewezen als landingsplatform voor bezoekers uit de ruimte. De landingsplaats in het district Puna op het Grote Eiland is de tweede plek die officieel wordt gebruikt voor het uitnodigen van buitenaardse bezoekers.

Het eerste platform werd in 1967 door toenmalig minister van Defensie Paul Hellyer geopend in de stad St. Paul in de Canadese provincie Alberta. Dan zijn er nog de mysterieuze Nazcalijnen in Peru, die volgens sommigen zijn gemaakt met de hulp van astronauten of aliens.

In 2006 gaf Hellyer een lezing op Hawaï, waarin hij pleitte voor vreedzame relaties met buitenaardse bezoekers. “Het platform kan leiden tot de nodige controverse,” zei coördinator Garry Hoffeld. “We zijn niet gek, we zijn ruimdenkend.”

De Hawaïaan Robert Keliihoomalu, beter bekend als Uncle Robert, is ook betrokken bij het project. Uncle Robert noemt aliens onze ruimtebroeders en –zusters. Hij gelooft dat de oorspronkelijke bevolking van Hawaï uit het sterrenbeeld Plejaden afkomstig is. “We gaan een prachtige toekomst tegemoet,” zei Keliihoomalu.

Bezoekers uit de ruimte worden uitgenodigd te landen op Hawaï om vervolgens diplomatieke betrekkingen aan te gaan met de overheid en hun technologieën met ons te delen.

Het landingsplatform is gelegen op een stuk grond dat is opgeëist door de Lawful Hawaiian Government, een onafhankelijkheidsgroep die zich los wil maken van de Verenigde Staten. De groep ziet het lavaveld als perfecte plek voor buitenaardse ontmoetingen.

De Lawful Hawaiian Government is van mening dat Hawaï op illegale wijze is geannexeerd door de Amerikaanse overheid. Op 23 november 1993 ondertekende president Bill Clinton een resolutie waarin de federale regering excuses aanbiedt. Op 6 juli 2011 werd het zelfbeschikkingsrecht van de oorspronkelijke bewoners van Hawaï erkend door gouverneur Bill Abercrombie.

[Wall Street Journal]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Poresch
Poresch
5 jaren geleden

En ik roep mijn tuin uit als 3e plek waar ze mogen landen! Ik denk dat die aliens zelf wel bepalen waar ze gaan landen. En wat als er nu andere aliens landen die niet van de Pleiaden komen. Da’s dan goed balen op Hawaii… zie ze dan maar eens weg te krijgen… Ik ken Big Island zelf goed en ik weet dat er wel betere plekken zijn om te landen dan zo’n lavaveld!

onbekend
onbekend
5 jaren geleden

Bezoekers uit de ruimte worden uitgenodigd te landen op Hawaï om vervolgens diplomatieke betrekkingen aan te gaan met de overheid en hun technologieën met ons te delen.

en hun technologieën met ons te delen: de aliens die dat doen zijn goed gek!

Peter C.
Peter C.
Reactie op  onbekend
5 jaren geleden

Ja, dat zijn de Grays. Ze hebben enkele van hun technologieën met de Ami’s gedeeld in ruil voor genetisch materiaal, met alle nare gevolgen voor vele ontvoerden. Maar de technologie wordt niet onthuld voor vreedzaam gebruik.

Tygaseras
Tygaseras
Reactie op  Peter C.
5 jaren geleden

Want je hebt de order papieren gelezen van intergalactische/dimensionale wezens?
Serieus waar halen jullie dit vandaan?
Niemand weet echt wat het hele buitenaardse gedoe precies is.
Maar op ninefornews blijkt iedereen alles te weten over ze.
En die “Grays” komt af van Aleister Crolwley, niet bepaald een betrouwbaar persoon om het nog netjes te zeggen.
Maar serieus ik ben echt benieuwd hou jullie dit allemaal “denken” te weten.
Ik zie u reactie met veel leesplezier tegemoet.

Mike
Mike
5 jaren geleden

Voel me de laatste tijd ook behoorlijk buitenaards, kan ik nog in aanmerking komen voor een mooi kaveltje of is alles al vergeven?

Lyra
Lyra
5 jaren geleden

Ik wordt een beetje moe van die verafgoding van buitenaardsen. Wij mensen moeten ons zelf eerst maar eens gaan verafgoden. Laten we ons eerst maar eens menswaardig gedragen naar alles wat op deze planeet woont en leeft. Laten we eerst eens respect tonen voor ons eigen moeder planeet. Zolang we onszelf als soort, de natuur, het dierenrijk en moeder Aarde blijven negeren hebben buitenaardsen hier helemaal niks te zoeken. Wij mensen moeten dit vanuit onszelf begrijpen en die bewustwording moet vanuit de mensen Zelf komen.

Of willen we de buitenaardsen zien als de nieuwe Jezus en elke keer weer onze eigen verantwoording afschuiven op iets buiten onszelf.
Als we gaan zitten wachten op redding buiten ons Zelf om dan gaat de hele mensheid ten onder. En dan hebben die buitenaardsen deze planeet voor zich zelf. Denk je nou echt dat die buitenaardsen met respect naar ons kijken ofzo?

Kalki
Kalki
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Goed, we moeten het zelf doen, maar Buitenaardsen kunnen ons wel betere geavanceerde technologien leveren.

Lyra
Lyra
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

Geavanceerde technologie kunnen wij mensen ook gewoon zelf ontwikkelen en bovendien hebben we al zeer verruimende technologie als vrije energie alleen is ons dat altijd weerhouden. Bovendien zijn wij mensen helemaal niet afhankelijk van technologie aangezien er een zeer hoog ontwikkeld spiritueel wezen in ons allemaal verborgen zit. Onze ware spirituele krachten overstijgen alles op technologie. Bijv. met telepathische capaciteiten hebben we helemaal geen mobieltjes meer nodig. Of een connectie met alle kosmische informatie is internet overbodig. Of zelfs teleportatie is er geen transport meer nodig, en ga zo maar door. Daarom worden we overspoelt met technologie omdat ze ons zo weerhouden van ons enorme spirituele potentie. Buitenaardsen die het beste met de mensheid voorhebben weten dit en zullen ons vrij laten in onze eigen ontwikkeling en evolutie. Alleen de buitenaardsen en inner-aardsen die de mensheid zien als een bedreiging zullen zich hun technologie aan ons opdringen want dat zorgt voor afhankelijkheid van middelen buiten jouw eigen krachten om en is het een middel voor negatieve buiten/inner aardse om de mensheid de nek om te draaien.
Ik snap dat het spannend is om buitenaardsen te ontmoeten maar als jij hun ware agenda zou weten, zou je alle deuren strak dicht houden. En deze alliancie van negatieve buitenaardsen werken zich stapje voor stapje binnen ons perspectief en staan ze buiten lineaire tijd. Zodra wij de deur open gooien voor buitenaardse bemoeienis is het einde oefeing van al jouw vrijheid.

Ipv je te focussen op buitenaardsen en andere demonische krachten is het noodzaak je te richten op een connectie met moeder Aarde en een connectie met zelf liefde en liefde voor je medemens en liefde voor alles in creatie.
Diegene die zich met hun hart koppelen aan moeder Aarde zullen met haar mee kunnen liften. De enige die jou kan redden is jezelf door een directe keuze te maken voor creatie en liefde voor alles in creatie. Alles wat niet expandeert in zijn/haar eigen spirituele kracht zal ten prooi vallen aan kosmische parasieten. Dat is de stand van zake zoals het nu is. De mensheid staat voor een alles belangrijke en omvattende keuze.

Faith
Faith
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Hoelang denk je dan dat dat nog duurt voordat mensen die geavanceerde technologie mogen gebruiken? Want het is er nl. al jaren, olie en gas hebben we allang niet meer nodig en maar boren en boren, naar olie en gas. Oorlogen erom, nog steeds. Money. Nee Lyra, als wij op de mensen moeten wachten die daar eerst het groene licht voor moeten geven…..maar fijn dat al je ‘fans’ je duimpjes geven, even leek het erop dat die duimpjes er eerder stonden dan jouw commentaar, kan dat?
Knuf.

Faith
Faith
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

De ware agenda van jouw buitenaardsen is duidelijk totaal anders dan de agenda van mijn buitenaardsen, en dan krijg je ook nog zoveel duimpjes, in watvoor kringen hang jij rond?

Lyra
Lyra
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

De ego is diegene die hier op duimpjes let 😉
Ik ga helemaal niet zitten wachten totdat iemand groen licht geeft. Ik sta in mijn eigen kracht en heb niemand nodig. Geen Jezus, geen buitenaardsen, geen overheid, gewoon helemaal niemand. IK BEN VRIJ

M. Brandenburg
M. Brandenburg
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

AQch het blijft vermakelijk dat er mensen zijn die er van overtuigd zijn, dat alle buitenaardse wezens vriendelijk en pro-vrijheid zijn. Als ze een beetje linkse inslag hebben, dan zullen ze binnen de kortste keren iedereen vertellen wat ze moeten doen, hoelang ze het niet meer doen, wat ze vooral niet moeten doen, en verpakken dit dan in vrijheid, maar met beschermende richtlijnen(lees indoctrinatie, doe wat ik zeg, maar doe vooral niet wat ik doe. de ultieme natte droom, waar honderden miljoenen mensen al onder bezweken zijn. Maar toegejuicht door lieden met Che op hun t-shirt, omdat ze niet willen weten dat hij een massamoordenaar en racist was. En iedereen met een andere mening al van kant maakte voordat deze kon uitspreken.

Niemand die er bij stil staat, dat buitenaardsen helemaal niet libertarisch hoeven te zijn. Maar wel heel duidelijk een agenda hebben van onderwerpen. Zoals we die in de regel bij heel links tegen komen.

m.b
m.b
Reactie op  Kalki
5 jaren geleden

Wellicht moeten we ons eerst leren gedragen voordat we met meer geavaceerde technologieën bezig gaan.

Peter C.
Peter C.
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Jezus zei dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze daden: “Wat gij zaait zult gij oogsten!”

Poresch
Poresch
Reactie op  Peter C.
5 jaren geleden

Hou eens snel op met zaaien dan! Jezus is dood, dus daar hebben we niks aan. Denk zelf na en leg de verantwoordelijkheid eens bij jezelf dan bij anderen…

Ikke
Ikke
Reactie op  Peter C.
5 jaren geleden

Uit onderzoek blijkt dat gelovigen minder slim zijn dan de gemiddelde mens.
Maar dat is ook niet zo raar als je in een sprookjesboek geloof zonder enkel bewijs.

En dat boek gaat over een dictator die de mens zijn wil oplegd, anders ga je voor honderden miljarden jaren naar zijn vriendje in de hel omdat je in deze 80jaar hier niet van hem heb willen houden.
En dat noemen ze een keuze!!!
Zo werken dictators ook.

Onze lieve heer heeft zoveel volwassen en kinderen gedood dat Hitler een lachertje is bij hem vergeleken.
Maar ach dat mag hij doen omdat hij onze schepper is en almachtig!!
Dus ik mag ook mijn kinderen doden als ze niet van mij houden?

Accepteer gewoon de dood, en laat je niet lijden door een dictator of angst.

En er zijn er duizenden Jezus voorgegaan aan het kruis en in de arena.
Dus zo byzonder is zijn zogenaamde offer niet.
Wat zou hij nou meer zijn dan ik, we zijn toch allemaal kinderen van god!

Het gaat mij er niet om of die dictator bestaat, maar om wie hij is en om zijn daden.
Als je een schepper of almachtige bent wilt niet zeggen dat je maar de mensen onbeperkt mag straffen.

God en de duivel zijn 1
De duivel was ooit een engel die geschapen was door God.
Maar God wist toen al dat die engel zeer slecht zou worden en een hel zou maken om de niet van God houdende mensen voor eeuwig te martelen.
Want God is almachtig.
Dus het is met goedkeuring van God.

Ach wat houd hij toch veel van ons!
Dictators roepen dit ook tegen hun eigen bevolking.

Lyra
Lyra
Reactie op  Ikke
5 jaren geleden

God / Schepper straft ons helemaal niks. Het creerd een realiteit waarin alles mogelijk is en laat er ons allemaal in spelen zoals wij dat zelf willen. Als je kiest voor angst zul je dat ervaren en als je kiest voor liefde zal je dat ervaren. Het is maar waar jij zelf voor kiest. En het gaat uiteindelijk niet om het fysieke en gaat het om hoe je gedachten kunt omzetten in creatie.
God houdt onvoorwaardelijk van ons en laat ons gewoon spelen als kinderen in de speeltuin. En uiteindelijk is het allemaal maar een spel waarin illusie de grootste rol speelt. En uiteindelijk is Iedereen altijd thuis bij de Bron.

Ikke
Ikke
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

God vraagt ook onvoorwaardelijke liefde van mij.
Als ik daar nee op antwoord met mijn verstand en hart stuurt hij mij voor eeuwig naar de hel om mij te straffen.
Van zo een dictoriale God zou ik nooit kunnen houden.
Ach wat houd hij toch veel van zijn kinderen!!!

M. Brandenburg
M. Brandenburg
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

God geeft je een vrije wil o te doen en laten wat jij goed acht, en vervolgens straft hij jou als je niet dat gedaan hebt, wat hij dicteert…. Toch leuk om over na te denken. Hoezo vrije wil, het is de illusie van vrije wil. Zoals je hem ook ziet bij Linksche menschen. De mond vol over vrijheid en ondertussen iedereen willen onderwerpen aan hun gedachte goed. En een ieder die iets anders voor ogen heeft is bijvoorbeeld Asociaal of racistisch, terwijl juist veel van die linkse ideeën Asociaal en/of racistisch zijn.

Faith
Faith
Reactie op  Ikke
5 jaren geleden

Die onderzoken zijn er voornamelijk om mensen op het verkeerde been te zetten, dat is al vaak genoeg bewezen, wist je dat nog niet? Want wie zou er baat bij hebben bij dit onderzoek denk je? Als zo’n onderzoek al heeft plaatsgevonden want de msm liegt er meestal lustig op los. Een tactiek om mensen op een dwaalspoor te krijgen, zij hebben die macht. Maar volgens jou is het een dictator van Boven die zijn eigen wil oplegt? Het was een recept om van de wereld een paradijs te maken, ga nu God/Jezus daar de schuld niet van geven dat dat niet is gebeurd want het zijn MENSEN die dit niet zien zitten. Mensen die alleen een paradijsje voor zichzelf willen over de ruggen van anderen. Niemand dwingt je trouwens iets te geloven, je hebt een vrije wil, je hoeft helemaal niets te geloven en je mag je leven leiden zoals je dat zelf wil wat je ongetwijfelt doet. Maar waarom zo’n aversie tegen gelovigen? Gelovigen leven gewoon hun eigen leven en zullen zich niets aantrekken van wat ongelovigen van ze vinden.

Ikke
Ikke
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

Een goed gelovige zal volgens de bijbel handelen.
Dus dat betekent dat ze de ongelovigen moeten bekeren.
Dus lastig vallen.
Ik spreek uit ervaring.
Het merendeel komt tot het geloof door angst(duivel)
Omdat ze bang zijn voor de dood.
Maar iedereen zal beoordeelt worden op de dag des oordeels.
De gelovigen en ongelovige, dus de ongelovigen maken ook een kans!!
Ik zal niet voor de hemel of hel kiezen.
Ik ga een ander pad en laat mij niet dwingen door God of zijn vriend de duivel.

Ikke
Ikke
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

En je mag je leven niet leiden zoals je wil, want dan ga je naar de hel.
Want God word extreem boos als je niet volgens zijn regels leeft, en van hem houd.
Dan laat hij heel de Wereldbevolking verzuipen en stuurt ze voor honderden miljarden jaren naar de hel.
Pfff wat zit die God toch vol met liefde!!!

Tygaseras
Tygaseras
Reactie op  Ikke
5 jaren geleden

Beter ga je de bijbel eerst een lezen.
Want jou versie klinkt meer als de satanische bijbel.
Waar God zo’n slechte man is.
Serieus lees het eens.

ntn
ntn
Reactie op  Ikke
5 jaren geleden

Mhhz dan hebben.ze jou kortzichtige geest vast niet meegenomen in dit onderzoek.

Faith
Faith
Reactie op  Peter C.
5 jaren geleden

De verantwoordelijkheid bij mezelf neerleggen omdat de wereld een groot casino geworden is? Zolang ik nooit meegeprofiteerd heb van de ongelofelijke weelde die op een achterbakse manier over de ruggen van anderen verkregen is maar mij veel gelukkiger voel met een sobere levensstijl, voel ik mij absoluut niet schuldig.

Faith
Faith
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Dat is nou juist helemaal fout om jezelf te verafgoden, of wie dan ook te verafgoden, hoewel de entertainment industrie er op drijft, iemand verafgoden. Die wordt dan heel handig in de markt gezet, permanent in beeld met de allersymphatiekste commentaren, zodat je ze maar gaat verafgoden. Buitenaardsen willen ook niet verafgood worden maar als vrienden gezien worden. En lekker makkelijk dat je vindt dat mensen zich eerst maar eens menswaardiger moeten gaan gedragen, alle menswaardigheid wordt van lieverlee bij ze weggenomen, juist door mensen die zichzelf verafgoden. Dat zijn dezelfde mensen die de natuur en de aarde negeren. Daarom hebben die buitenaardsen hier juist wel wat te zoeken, anders gaan het helemaal de verkeerde kant op. We worden trouwens al volop geholpen door ze, ondanks dat ene Lyra vindt dat ze hier niets te zoeken hebben, hoe dom kan je zijn, anders was de planeet 3x opgeblazen door een stel idioten. En ja, grote kans dat Jezus bij die buitenaardsen hoort, waarom niet? Hij heeft toch een band met planeet Aarde? Hij heeft hier toch lessen achtergelaten? Zou jij dan niet willen weten of die luitjes er nog iets van onthouden hebben? Hij verkondigde notabene het eeuwige leven dus waarom zou hij dan zelf dood zijn? Beetje doordenken Lyra. En nogmaals, je hoeft niet te gaan zitten wachten tot ze komen want ze zijn er al, helpen met de rotzooi opruimen die wij gemaakt hebben, of liever gezegd, die darkies. je zou er juist blij om moeten zijn.

Lyra
Lyra
Reactie op  Faith
5 jaren geleden

Als mensen er een rommeltje van maken zoals jij zegt dan is het toch belangrijk dat mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat is iets wat Jezus of buitenaardsen gewoon niet voor ons kunnen doen.

Faith
Faith
Reactie op  Lyra
5 jaren geleden

Oh maar die verantwoordeijken van dat rommeltje, zachtjes uitgedrukt, krijgen het toch wel een keer op hun bordje hoor.

Tim
Tim
5 jaren geleden

aliens die hier voorbij komen op zoek naar intelligent leven vliegen gewoon door wanneer ze IS hun eigen ras zien uitmoorden

Pascal
Pascal
5 jaren geleden

Ik vind het nog bijzonder de mens van nu nog steeds meeloopt in die manipulatie.

Landen bestaan niet dus hoezo onafhankelijk?

Peter C.
Peter C.
5 jaren geleden

Wel een ruige plaats om te landen. In Zwitserland doen ze dat in de mooie groene natuur tussen de bergen.

Nona
Nona
Reactie op  Peter C.
5 jaren geleden

Als het waar was , want van de contactnotes kloppen er veel dingen niet…komen voorspellingen niet uit, foto s vervalst…ECT

Nona
Nona
5 jaren geleden

“We gaan een prachtige toekomst tegemoet,” zei Keliihoomalu.

Dat zien we , met de nakende oorlog tussen Rusland poetin en het bemoeizieke Europa…

Jeroen
Jeroen
5 jaren geleden

Ik lees hier weleens dat de buitenaardsen willen dat we liefdevoller met elkaar omgaan.
Misschien moeten hun dat ons maar eens leren dan!
Als je bv alleen al in het verkeer kijkt hoe mensen tegen elkaar tekeer gaan omdat iemand te lang links rijdt.. Niet normaal de agressie af en toe.
Op de manier zoals we nu leven veranderd er niet veel ben ik bang. Als deze buitenaardsen zich bekend zouden maken en ons uitleggen hoe we ons zouden moeten gedragen krijg je misschien wel resultaat!

Dimmer
Dimmer
5 jaren geleden

Blijft toch n toeristische trekpleister he dat Hawaï.

x

Check Also

coronapersconferentie

Blunder tijdens coronapersconferentie Canada: ‘Ik zeg gewoon wat ze maar willen’

Eén van de hoogste gezondheidsfunctionarissen van de ...

canadese

Lid Canadese strijdkrachten roept medesoldaten op het coronavaccin niet te verspreiden: ‘Killervaccin’

Tijdens een protest tegen de coronamaatregelen in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x