Buitenaards

Hoe bezoekers uit de ruimte Hawaï kunnen helpen onafhankelijk te worden

Help anderen door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Hawaï is een lavaveld aangewezen als landingsplatform voor bezoekers uit de ruimte. De landingsplaats in het district Puna op het Grote Eiland is de tweede plek die officieel wordt gebruikt voor het uitnodigen van buitenaardse bezoekers.

Het eerste platform werd in 1967 door toenmalig minister van Defensie Paul Hellyer geopend in de stad St. Paul in de Canadese provincie Alberta. Dan zijn er nog de mysterieuze Nazcalijnen in Peru, die volgens sommigen zijn gemaakt met de hulp van astronauten of aliens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In 2006 gaf Hellyer een lezing op Hawaï, waarin hij pleitte voor vreedzame relaties met buitenaardse bezoekers. “Het platform kan leiden tot de nodige controverse,” zei coördinator Garry Hoffeld. “We zijn niet gek, we zijn ruimdenkend.”

De Hawaïaan Robert Keliihoomalu, beter bekend als Uncle Robert, is ook betrokken bij het project. Uncle Robert noemt aliens onze ruimtebroeders en –zusters. Hij gelooft dat de oorspronkelijke bevolking van Hawaï uit het sterrenbeeld Plejaden afkomstig is. “We gaan een prachtige toekomst tegemoet,” zei Keliihoomalu.

Bezoekers uit de ruimte worden uitgenodigd te landen op Hawaï om vervolgens diplomatieke betrekkingen aan te gaan met de overheid en hun technologieën met ons te delen.

Het landingsplatform is gelegen op een stuk grond dat is opgeëist door de Lawful Hawaiian Government, een onafhankelijkheidsgroep die zich los wil maken van de Verenigde Staten. De groep ziet het lavaveld als perfecte plek voor buitenaardse ontmoetingen.

De Lawful Hawaiian Government is van mening dat Hawaï op illegale wijze is geannexeerd door de Amerikaanse overheid. Op 23 november 1993 ondertekende president Bill Clinton een resolutie waarin de federale regering excuses aanbiedt. Op 6 juli 2011 werd het zelfbeschikkingsrecht van de oorspronkelijke bewoners van Hawaï erkend door gouverneur Bill Abercrombie.

[Wall Street Journal]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Poresch
Poresch
9 jaren geleden

En ik roep mijn tuin uit als 3e plek waar ze mogen landen! Ik denk dat die aliens zelf wel bepalen waar ze gaan landen. En wat als er nu andere aliens landen die niet van de Pleiaden komen. Da’s dan goed balen op Hawaii… zie ze dan maar eens weg te krijgen… Ik ken Big Island zelf goed en ik weet dat er wel betere plekken zijn om te landen dan zo’n lavaveld!

onbekend
onbekend
9 jaren geleden

Bezoekers uit de ruimte worden uitgenodigd te landen op Hawaï om vervolgens diplomatieke betrekkingen aan te gaan met de overheid en hun technologieën met ons te delen.

en hun technologieën met ons te delen: de aliens die dat doen zijn goed gek!

Mike
Mike
9 jaren geleden

Voel me de laatste tijd ook behoorlijk buitenaards, kan ik nog in aanmerking komen voor een mooi kaveltje of is alles al vergeven?

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Ik wordt een beetje moe van die verafgoding van buitenaardsen. Wij mensen moeten ons zelf eerst maar eens gaan verafgoden. Laten we ons eerst maar eens menswaardig gedragen naar alles wat op deze planeet woont en leeft. Laten we eerst eens respect tonen voor ons eigen moeder planeet. Zolang we onszelf als soort, de natuur, het dierenrijk en moeder Aarde blijven negeren hebben buitenaardsen hier helemaal niks te zoeken. Wij mensen moeten dit vanuit onszelf begrijpen en die bewustwording moet vanuit de mensen Zelf komen.

Of willen we de buitenaardsen zien als de nieuwe Jezus en elke keer weer onze eigen verantwoording afschuiven op iets buiten onszelf.
Als we gaan zitten wachten op redding buiten ons Zelf om dan gaat de hele mensheid ten onder. En dan hebben die buitenaardsen deze planeet voor zich zelf. Denk je nou echt dat die buitenaardsen met respect naar ons kijken ofzo?

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x