Homepagina » Gezondheid » Kankerdodend virus staat in de kou
Kankerdodend virus wacht in de diepvries

Kankerdodend virus staat in de kou

In een koelkast in een Zweeds laboratorium ligt een veelbelovend, goedkoop en effectief middel tegen kanker. Waarom komt er geen geneesmiddelenonderzoek?

In het besneeuwde Zweedse laagland, waar de Germaanse oppergod Wodan en de god van de donder Thor elkaar ooit troffen, heeft een jonge professor een virus ontdekt dat de strijd aangaat met kanker.

Magnus Essand merkte snel op dat het virus nog niet is getest op mensen. Het adenovirus serotype 5 is een virus met de vorm van een regelmatig twintigvlak dat bij mensen doorgaans milde ziekteverschijnselen veroorzaakt. Het virus werd in 1953 ontdekt in operatief verwijderde neusamandelen van kinderen.

Wegsmelten

Professor Essand heeft het virus dusdanig aangepast dat het kanker letterlijk opeet. “Ik zeg soms wel dat het een huurmoordenaar is die de slechteriken doodt,” zei hij. Het virus is goedkoop om te maken en gaat uitermate nauwkeurig te werk. Foto’s die tijdens het onderzoek zijn genomen laten zien dat tumoren in muizen letterlijk wegsmelten.

“Dierlijke tumorcellen die resistent zijn tegen ieder ander medicijn worden door het virus gedood,” legde Essand uit. Maar zoals het nu lijkt zal Ad5[CgA-E1A-miR122]PTD nooit worden getest op mensen. Al sinds 2010 wordt het virus bewaard in een vriezer buiten het kantoor van Essand.

Op 200 meter afstand bevindt zich het Academisch Ziekenhuis van Uppsala. Patiënten van over de hele wereld worden ingevlogen om te worden onderzocht. Zelfs wanneer er geen hoop meer is voor de kankerpatiënten, wanneer ze nog maar enkele maanden te leven hebben, of ze nu zwaaien met creditcards of bereid zijn documenten te ondertekenen waarin ze verklaren zich bewust te zijn van eventuele bijwerkingen, mogen oncologen niet even naar het kantoor van professor Essand lopen om de oplossing uit de vriezer te halen.

Plutocraten

Al sinds 1880 weten artsen dat virusinfecties tumoren bestrijden. Waarom geen klinisch onderzoek? Essand heeft simpelweg geen geld voor een grootschalig geneesmiddelenonderzoek.

Afgelopen jaar nog kocht de farmaceutische reus Amgen een kankerdodende versie van het herpesvirus voor 1 miljard dollar. Essand heeft een fractie van dat bedrag nodig, ongeveer wat de gemiddelde bankier ieder jaar aan bonussen ontvangt.

Geld is niet het enige probleem. Wanneer het virus de eerste fase van het onderzoek doorstaat, staan grote farmaceutische bedrijven vaak in de rij om het voor 10 of 100 keer het oorspronkelijke bedrag over te kopen, waarna je er niets meer van hoort.

Komt dat omdat farmaceutische bedrijven worden aangestuurd door gewetenloze plutocraten die de zieken uitlachen? Hoofdoncoloog van het Academisch Ziekenhuis in Uppsala Kjell Oberg nuanceert enigszins: “Enkel wanneer dergelijke bedrijven er genoeg geld aan kunnen verdienen zodat alle betrokkenen hun hypotheek kunnen betalen, zullen ze besluiten om te investeren.”

Bron: Telegraph.co.uk Foto: Di Yu

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. En maar onze keel- en neusamandelen laten knippen bij onze kinderen…bah bah

  Erg triest en ziek om in deze wereld te leven…

  0 likes
 2. Ik zou het niet doen hoor, heb onlangs de film:”I am legend” gezien. De natuur heeft zijn eigen middelen.

  0 likes
 3. Ja zo ben ik er van overtuigd dat er nog legio aan middelen bestaan, als sinds de jaren ’40.

  Maar een virus kan muteren, ik wil niet meteen in fictie of sience fiction termen gaan praten, maar een film zoals ‘I’m Legend met Will Smith is mogelijk, niet dat mensen in zombie veranderen, maar dat het gewoon totaal verkeerd aanpakt.

  Ik ben nog steeds verbaasd dat er nog geen megavirus is uitgebroken… En dan niet door de “o zo boze elite” maar gewoon vanuit natuurlijk evenwicht of simpele mutatie. Misschien omdat dat wel tijdig in de kiem wordt gesmoord door die vaccins, welke dus een dubbele werking hebben, beschermen en vernietigen en vette winst?

  Wat rond 1400 gebeurde zou nu binnen 3 maanden 80-90% van onze “beschaving” elimineren. Het ging toen enkel zo traag omdat men nog niet zomaar de hele wereld kon over gaan.

  0 likes
 4. Ik kan me dit heel moeilijk voorstellen.
  Als dit werkelijk zo is, moet er toch makkelijk een geldschieter te vinden zijn die hier in wil investeren (buiten de farmacy om).
  Vervolgens goede contracten opstellen met bijv. patienten dat de risico’s voor hun zelf zijn. Wat er ook al staat, dat terminale patienten zeker een gok zullen wagen.
  Nogmaals, heel moeilijk om dit aan te nemen.

  0 likes
 5. Ik lees net bij nu.nl dat er weer een dodelijke virus is uitgebroken, de hantavirus. Overigens hoorde ik dit vanmorgen ook al op de radio.
  Natuurlijk weer een zelfgekweekte virus in een laboratorium.:S Het zal wel niet lang duren of de vaccins worden weer besteld.
  http://www.nu.nl/algemeen/2898416/duizenden-lopen-risico-dodelijk-virus.html

  0 likes
 6. Waarom gebeurt daar niets mee?
  Zoals gewoonlijk zitten de overgrote meerderheid in hun divan met de gedachte : “We kunnen er toch niets aan veranderen”.
  Reageren moet massaal gebeuren.
  Aan de Galactische Federatie van Het Licht : “Hef jullie luie reet op, er is werk aan de winkel”.
  Waggi

  0 likes
 7. [quote name=”5stars”]En maar onze keel- en neusamandelen laten knippen bij onze kinderen…bah bah

  Erg triest en ziek om in deze wereld te leven…[/quote]
  Dat hangt ervan af hoever men daar in meegaat. Je kunt je nu eenmaal erg makkelijk vanalles laten “aanpraten” in deze samenleving omwille van het (grote snelle) geld!…

  0 likes
 8. [quote name=”Frans”]Ik zou het niet doen hoor, heb onlangs de film:”I am legend” gezien. De natuur heeft zijn eigen middelen.[/quote]

  Cannabis is inderdaad de meest veelzijdige plantensoort op aarde! (verborgen wetenschap)

  0 likes
 9. Tja er is veel meer te verdienen aan een chemobehandeling die 25.000 euro kost plus de nazorg ervan dan aan zon virus.

  Stel je es voor dat patienten er zo snel van zouden kunnen genezen.

  0 likes
 10. [quote name=”Soul to Soul”]Ik lees net bij nu.nl dat er weer een dodelijke virus is uitgebroken, de hantavirus. Overigens hoorde ik dit vanmorgen ook al op de radio.
  Natuurlijk weer een zelfgekweekte virus in een laboratorium.:S Het zal wel niet lang duren of de vaccins worden weer besteld.
  http://www.nu.nl/algemeen/2898416/duizenden-lopen-risico-dodelijk-virus.html%5B/quote%5D
  Dat idee heb ik ook eind mei kwam al ter sprake dat onze ab oosterhaus een nieuw vaccin aan het ontwikkelen was tegen een of ander virus ,ik moet zeggen dat er de laatste week weer veel word gedumpt in de lucht,maar die injecties stoppen ze maar in hun eigen h……

  0 likes
 11. [quote name=”Ultrafox”]Tja er is veel meer te verdienen aan een chemobehandeling die 25.000 euro kost plus de nazorg ervan dan aan zon virus.

  Stel je es voor dat patienten er zo snel van zouden kunnen genezen.[/quote]

  En daarom houden ze dit al jaren in stand belachelijk toch ,en dan nog zoveel mensen die het niet geloven dat dit werkelijk zo is.

  0 likes
 12. We worden door de alluminati vernietigd !!! Alles wat we kunnen doen is ons een beetje isoleren (na het werk) want we zijn slaafjes en geen injecties nemen dat is alles maar dan ook alles wat we kunnen doen !!! Eet gezond vermijd vlees en vis want alles zit vol gif of radioaktiviteit en zink ! Moeilijk is het leven geworden he ?

  0 likes
 13. Question, dat virus komt ook nog wel wees niet bevreest want er moeten namelijk veel mensen verwijderd worden van deze planeet ! Er is nu Panta virus in amerika en nog een ander dus de baasjes zijn druk bezig !

  0 likes
 14. [quote name=”magdalena”][quote name=”Soul to Soul”]Ik lees net bij nu.nl dat er weer een dodelijke virus is uitgebroken, de hantavirus. Overigens hoorde ik dit vanmorgen ook al op de radio.
  Natuurlijk weer een zelfgekweekte virus in een laboratorium.:S Het zal wel niet lang duren of de vaccins worden weer besteld.
  http://www.nu.nl/algemeen/2898416/duizenden-lopen-risico-dodelijk-virus.html%5B/quote%5D
  Dat idee heb ik ook eind mei kwam al ter sprake dat onze ab oosterhaus een nieuw vaccin aan het ontwikkelen was tegen een of ander virus ,ik moet zeggen dat er de laatste week weer veel word gedumpt in de lucht,maar die injecties stoppen ze maar in hun eigen h……[/quote]
  Ja inderdaad,Magdalena 😉

  0 likes
 15. Dit bevestigt maar weer eens hoever de mensheid afgedaald is in de krochten van het gewetenloze

  0 likes
 16. Pas nog een docu bekeken van JANE BURGERMEISTER zei waarschuwd weer voor een tweede zogenaamde griep golf of iets dergelijk ze raad af om geen inentingen te nemen
  google is maar op haar naam dit was nog geen 2 maand geleden

  De meeste mensen hebben totaal geen gehoor voor deze berichten en als je wat van verteld dan denken dat ik sprookjes sta te vertellen in mijn ogen ben je wel zeer dom dan maar ja dat zijn de meeste hier op de planeet.

  annunaki100

  0 likes
 17. [quote name=”annunaki100″]Pas nog een docu bekeken van JANE BURGERMEISTER zei waarschuwd weer voor een tweede zogenaamde griep golf of iets dergelijk ze raad af om geen inentingen te nemen
  google is maar op haar naam dit was nog geen 2 maand geleden

  De meeste mensen hebben totaal geen gehoor voor deze berichten en als je wat van verteld dan denken dat ik sprookjes sta te vertellen in mijn ogen ben je wel zeer dom dan maar ja dat zijn de meeste hier op de planeet.

  annunaki100[/quote]

  Jane Burgemeister is een Illuminati-shill.

  0 likes
 18. [quote name=”pietje”] want er moeten namelijk veel mensen verwijderd worden van deze planeet ! [/quote]
  Mais Pietje Pourquoi?

  0 likes
 19. [quote name=”pietje”]Question, dat virus komt ook nog wel wees niet bevreest want er moeten namelijk veel mensen verwijderd worden van deze planeet ! Er is nu Panta virus in amerika en nog een ander dus de baasjes zijn druk bezig ![/quote]

  Jij praat teveel en denkt te weinig. Overigens, wie ben jij om te zeggen dat anderen weg moeten? Klinkt in mijn oren ook niet echt redelijk. Maar goed, mensen die zulke dingen roepen zijn dat dan ook niet echt..

  0 likes
 20. Als er iets is dat constant en zonder stoppen muteert is het een virus. En hier wil men een virus loslaten op de mens zonder even stil te staan bij het feit dat een virus in no-time kan doormuteren naar iets dat veel meer opeet dan de kankercellen. Als ik dan mag kiezen dan kies ik er liever voor om het direct te verbranden en nooit meer naar om te kijken. Maar op de site hier waar ieder vaccin gebaseerd op ooit virussen wordt veroordeeld als zijnde erger dan de holocaust, wil men hoe hypocriet dit virus wel inspuiten bij mensen. Voor zever de afkeer van het vacineren, waar je niets anders dan virussen in kleine hoeveelheden krijgt binnengespoten.

  Eens te meer blijkt dat men vooral vooraf juigt om achter hypocriet te roepen hoe slecht het is. Pas vooral op dat er geen kunstmatige suikers in de kunstmatig aangepaste virus zitten.

  0 likes
 21. Kanker is gewoon big business, het genezen ervan zullen ze met man en macht proberen tegen te houden net zoals uitvindingen die goed zijn voor de mensheid nl vrije energie, motor op water en noem maar op. Met dank aan de corpotocratie!

  0 likes
 22. zoals de auto op water allang betsaat, ergens veilig opgeborgen door een van de grote oliemaatschappijen met pattenten ervan in de kluis,
  zoals elk goed doel wel een paar eigen doelen heeft,dat het spekt.
  zoals regering je uit melkt,
  zo houd de famasuetische mense graag ziek om er veel meer aan te verdienen en dat gebeurt niet als er snelle, echt werkende medicijnen komen,

  ach ik kan het zeggen , kijkt iedereen me aan alsof ik gek ben, ja hoor ben ik ook.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers

Noodtoestand afgekondigd om bestorming Area 51. Hoe Nevada zich voorbereidt op een menigte waarheidszoekers

In Lincoln County in Nevada is uit ...

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo's komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo’s komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Twee ngo’s onder leiding van de Maleisische ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.