Mens en Dier

Kuipers beweert dat de impact van klimaatverandering op de volksgezondheid ‘enorm’ is

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

Demissionair minister van Volksgezondheid Ernst Kuipers beweert in een filmpje op social media dat de impact van klimaatverandering op de volksgezondheid ‘enorm’ is.

Hij heeft daarom op een ministersconferentie in Boedapest aangekondigd dat Nederland het voortouw neemt in het vernieuwen van de World Health Assembly-resolutie over klimaatverandering en gezondheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Klimaat en klimaatverandering zal een enorme impact hebben op de volksgezondheid wereldwijd,” claimt Kuipers. “En ook daarbij de manier waarop we onze volksgezondheid hebben ingericht.”

Hoe ver wil je gaan?!

Volgens de demissionair minister heeft onze gezondheidszorg een ‘enorme ecologische voetafdruk, een enorme bijdrage aan klimaatverandering’. “Dus dat betekent dat wij ons in de gezondheidszorg moeten voorbereiden, maar dat we ook moeten acteren.”

Hij zegt vanuit Nederland te hebben aangekondigd dat ‘wij’ in de komende maanden gezamenlijk willen werken aan een internationale resolutie.

Kuipers wordt overladen met kritiek. “Iets ongrijpbaars aan de volksgezondheid ophangen. Hoe ver wil je gaan?!” zegt onderzoeksjournalist Marc van der Vegt.

Ze worden steeds gekker in Den Haag

“Als de dag komt dat mijn kinderen op de basisschool dit soort vergif ingespoten krijgen, dan worden ze per direct van school gehaald en gaan we wel over op home schooling,” zegt fractievoorzitter van FVD in Zuid-Holland Ewald Kegel.

Statisticus Fritsander Lahr schrijft: “Wat een onzinverhaal!”

“Ze worden steeds gekker in Den Haag. Het erge is dat ze er nog in geloven ook. Want het is een kerk, een sekte zogezegd. Ongeloof leidt tot excommunicatie en verlies van baan, status en privileges bij de WEF-woke-sekte,” stelt privacyexpert Bas Filippini.

4.8 199 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

285 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ikke de wakkere
Ikke de wakkere
9 maanden geleden

Wat een idioot,
Doodshoofd is zeker getroffen door de hitte, zijn kapsel is verschroeid en zijn hersenen zijn daarom gekrompen.
Deze D66 beweert weer iets van de doodscultus die de partij aanstuurt.

Opzouten met D66

hoogtijd
hoogtijd
9 maanden geleden

Wat braakt die idioot van een kuipers nu weer uit met zijn nazipraktijken. Zijn hersenen zijn helemaal door elkaar gerammeld. Zou hij dan toch ook een gifspuit hebben gehad , die nu zijn hersenen totaal aan het verwoesten zijn.

Annette
Annette
9 maanden geleden

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt vraagt zich af: HOE VER WIL JE GAAN?

Marc, IK weet het antwoord wel: héél ver!

Die DOOD VAN PIERLALA, genaamd Ernst Kuipers, is nog LANG niet klaar met zijn opdracht, gegeven door het World Economic Forum, en dat is: zoveel mogelijk angst aanjagen bij de totaal geïndoctrineerde, gemanipuleerde, gebrainwashte bevolking.

Nog NOOIT eerder gedurende de miljoenen jaren, dat de MENS al bestaat, is er ooit angst geweest voor zoiets natuurlijks als het KLIMAAT.

Nu zullen jullie zeggen: HOE kun je dat nu weten? Dan zeg ik: Dat kan ik niet 100% zeker weten, maar dat is dan een aanname.

De WERELD heeft natuurlijk in honderden jaren heel wat GEKKEN gekend, die met hun krankzinnige gedrag miljoenen slachtoffers hebben gemaakt, maar ik denk, dat het nog NOOIT zó erg is geweest als heden ten dage.

En, uiteraard, zijn de pijlen 100% gericht op de onschuldige kindertjes. Zij worden als eerste vol gespoten met totaal geschifte informatie.

Het zou mij zelfs niet eens meer verbazen, als “ze” daar straks ook een “vaccin” voor uitvinden: een “vaccin” om je te beschermen tegen klimaatverandering.

Het klinkt krankzinnig (en dat is ook zo), maar in dit gekkenhuis, waarin wij inmiddels met z’n allen terechtgekomen zijn, is NIETS te gek.

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

En hij is dan arts.
6 jaar basisarts studie waarvan denk ik 3 jaar zeer taaie theorie om vele dikke boeken, veelal in het Engels, uit het hoofd te leren met de werking over het menselijk lichaam, cellen, noem maar op.
Daarna nog een jaar of 4 specialisatie wat wat hij ongetwijfeld heeft gedaan.
Kortom, je mag op cognitief gebied behoorlijk wat verwachten van een arts daar het lang niet voor een ieder is weggelegd om een arts te worden.

En dan komt hij aanzetten met dat klimaatverandering, lees veroorzaakt door ons, van grote invloed is op de volksgezondheid.

Gelet op het bovenstaande kan het niet anders dan dat hij ons willens en wetens voorliegt. Gij kan mij niet wijs maken dat hij zelf in deze klimaatideologie gelooft, en als het wel zo is, dan vraag is mij af hoe hij in godsnaam arts is geworden.

Dan rijst de vraag: wat zal de inherente logiciteit zijn van de klimaatideologie?

Ik gok zelf op Totale Controle, dus inherent aan totalitarisme.

Back to top button
285
0
We lezen graag je reactie!x