Mens en Dier

Wilders wil dat het corrupte EU-parlement wordt opgedoekt: ‘Hoe eerder, hoe beter!’

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!

Er is een nieuwe ontwikkeling in het corruptieschandaal in het Europees Parlement. De Belgische justitie heeft het EU-parlement gevraagd om de parlementaire onschendbaarheid van de Italiaanse Europarlementariër Andrea Cozzolino en zijn Belgische collega Marc Tarabella op te heffen. Het gaat om twee sociaaldemocraten.

Voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola laat weten dat ze een spoedprocedure heeft ingesteld om zo snel mogelijk een besluit te kunnen nemen. “Niemand zal ongestraft blijven,” schrijft ze.

EU-beleid beïnvloeden

Francesco Giorgi, de partner van de uit haar ambt gezette vicevoorzitter van het parlement, beschuldigde de twee Europarlementariërs er eerder van steekpenningen te hebben aangenomen.

Giorgi heeft toegegeven dat hij meewerkte aan omkoping door Qatar en Marokko. Hij wees zijn landgenoot Pier Antonio Panzeri, een oud-Europarlementslid, aan als leider van een ‘organisatie’ die Qatar en Marokko ten dienste stond om het EU-beleid te beïnvloeden. Giorgi zou binnen deze organisatie het geld hebben beheerd.

Nexit

PVV-leider Geert Wilders is er helemaal klaar mee en wil dat het parlement wordt opgedoekt. “Het Europees Parlement is corrupt. We moeten ons ontdoen van dit corrupte instituut en alle parlementaire bevoegdheden teruggeven aan de nationale parlementen van de natiestaten,” zegt hij.

“Hoe eerder, hoe beter!” schrijft Wilders, vurig pleitbezorger van een Nexit.


4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Erwin
Erwin
5 maanden geleden

Grappige mensen die denken dat ze er iets tegen kunnen doen.

Tribunalen
Tribunalen
5 maanden geleden

Niemand zal ongestraft blijven, tja dat zou heel mooi zijn..!

Hugo
Hugo
5 maanden geleden

Helemaal een met PVV leider Wilders. Het is meer dan genoeg geweest met dat zooitje ongeregeld die alles bij elkaar stelen, ASAP opdoeken die hele criminele organisatie EU met die omgekochte Europese Commissie. Nederland moet weer baas in eigen land worden. En landverraders moeten berecht worden. NU in 2023

Ryan
Ryan
5 maanden geleden

EU verlaten en zo snel mogelijk, eindelijk eens een goede manier van denken.

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x