Great ResetMens en Dier

Karel van Wolferen heeft goed nieuws: ‘Het scenario loopt niet meer zoals bedoeld’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

De poging tot een machtsgreep over de hele wereld is nog altijd gaande, zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen in zijn nieuwste presentatie.

“Wij hebben vooral het afgelopen jaar in Gezond Verstand steeds gezegd dat dit niet gaat lukken. Niet over de hele wereld. Wel over een groot deel van het Westen en vooral over Europa,” licht hij toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ontwikkelingen laten zien dat deze ‘grootste machtsgreep ooit’ via de Grote Herstart van het World Economic Forum niet gaat lukken, aldus de hoofdredacteur van Gezond Verstand. “In ieder geval niet op de manier waarop het was uitgedacht.”

Kan niet meer worden uitgevoerd

Zo klagen de mensen die bezig zijn met de Duurzaamheidsdoelstellingen dat het veel te langzaam gaat. Ze denken dat die doelstellingen niet kunnen worden bereikt voor 2030.

Daarnaast wil twee derde van de wereld niet meedoen aan het CBDC-systeem. “Dit CBDC-stelsel, zoals het is ontworpen door de machtsgreepplegers, kan niet meer worden uitgevoerd,” stelt Van Wolferen.

Nieuwe offensieven

“Ze zijn het niet meer eens met elkaar, er wordt intern behoorlijk wat ruzie gemaakt omdat het scenario niet meer loopt zoals bedoeld.”

Van Wolferen verwacht nieuwe offensieven van het WEF en de VN. Twee zaken gaan daarbij een rol spelen: klimaat en voedselvoorziening.

4.8 213 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

98 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Karel
Karel
8 maanden geleden

Twee zaken gaan daarbij een rol spelen: klimaat en voedselvoorziening.

En de lamd- en volksverraders en wef lakijen uit NL un regering, parlement en ambtenarij, lopen hierbij nog steeds voorop.

De visserij is gesloopt, de boeren worden gesloopt, digitalisering van geld, doorgaan met prikken…..

In Afrika volgt de ene coup de andere op, wanneer hier?

Afrikaanse volkeren zijn gewoon intelligenter in het herkennen van waarachtig kwaad lijkt het wel

Annette
Annette
8 maanden geleden

Vanaf het allereerste nummer van Gezond Verstand (ik dacht ergens in oktober 2021) volg ik Karel van Wolferen en de andere, fantastische redacteuren al op de voet.

In de beginperiode gebeurde het regelmatig, dat ik het nummer van Gezond Verstand niet ontving. Uiteraard meldde ik dat dan ook bij de redactie, waarop een nieuw exemplaar werd gestuurd.

Aangezien ik absoluut daar niet de enige in was, hebben ze toen besloten om de nummers in onzichtbaar cellofaan te verpakken. Daarna ging het natuurlijk goed.

Duidelijk was dat er vanaf oktober 2021 al repressie was om de boel te saboteren.
Gelukkig is dat NOOIT gelukt. Althans tot nu toe.

Ik denk dat Karel zonder meer gelijk heeft en dat het walgelijke plan om de hele wereldbevolking te “ketenen” in een permanente digitale gevangenis, niet gaat lukken.

Maar liefst TWEEDERDE van de wereldbevolking gaat hier niet aan meedoen.

Hartstikke goed natuurlijk voor die miljarden mensen, maar (helaas) geldt dit nog absoluut niet voor ons, arme drommels, die hier in West Europa leven en wonen.
En natuurlijk voor de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw Zeeland.

Voor ons is het nog niet GAME OVER.

WIJ zitten er nog stevig in. En ik denk dat het nog wel even duurt, voordat wij eindelijk in een ECHT vrije wereld terecht zullen komen.

En WAAROM het hier dus wel, althans gedeeltelijk, gaat lukken.

Dat weten WIJ, wakkere gasten, natuurlijk precies. Omdat er zo ongelooflijk veel naïeve mensen rondlopen, die al lang niet meer zelfstandig kunnen nadenken.

Pas op het moment, dat het grootste deel van de bevolkingen van de Westerse wereld niet meer meedoen met de belachelijke spelletjes, uitgedokterd door totaal zieke geesten, zal er een einde komen aan deze nachtmerrie.

Tot die tijd zal het zijn: Buckle up, fasten your seatbelts and enjoy the ride.
(Niet mijn eigen woorden hoor, maar opgepikt op Telegram).

wolfje168
wolfje168
8 maanden geleden

In Europa wel ja. Het is in volle gang.

B.watervogel
B.watervogel
8 maanden geleden

In nederigland gaat het ze zeker lukken. Het 0overgrote deel slaapt nog en is zo slaafs als de ‘pestcorona’. Als je toch ziet hoe het meerendeel van het volk erbij loopt als zombies, recht voor zich uit starend, een ander geen blik waardig gunnend. En die kleding, lijkt veelal oud, sleets uit een 4e hands winkel. Gelukkig zijn er hier en daar nog wel enkele dames en heren jongens en meiden die zich weten te kleden maar je word er toch zwartgallig van die zombies. Die nederiglanders laten zich alles welgevallen van de spuit tot de pensioenen die gestolen zijn, de 5.2 mljard van hugo die vieze, vuile msm en de politiek die ons beliegen en bedriegen. Als het volk op de 1 of andere manier niet bij zinnen komt is en blijft nederigland een groot voorbeeld voor het wef en word het uiteindelijk het succesvolste try-city’s land, provincie van europa en dan zijn de rapen gaar.

Back to top button
98
0
We lezen graag je reactie!x