Great ResetMens en Dier

Keiharde aanval op Klaus Schwab: ‘Dit is complete psychopathische onzin’

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Als we het hebben over corona moeten we onderscheid maken tussen drie fases. Dat zei Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, in 2020 tijdens de aankondiging van de Great Reset.

De eerste fase: het bestrijden van het virus. De tweede fase: herstel en de terugkeer naar een soort nieuw normaal. En tot slot: de reset met aansluitend de post-coronafase, aldus Schwab.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volgende crisis loert om de hoek

Wat voor wereld heeft hij voor ogen? “De wereld die we willen creëren met de Grote Reset moet veel veerkrachtiger zijn, vereist meer veiligheid – fysieke veiligheid, gezondheidsveiligheid – en moet inclusiever en duurzamer zijn.”

“We weten nu dat de volgende crisis al om de hoek loert,” waarschuwde Schwab. “Dat is de klimaatcrisis.”

Sinistere en beklemmende invloed

De Britse acteur John Bowe, die zich geregeld kritisch heeft uitgesproken over de coronamaatregelen, haalt hard uit naar Schwab: “Geef hem in vredesnaam een doos lego en laat hem de wereld bouwen die hij voor ogen heeft. Dit is complete psychopathische onzin.”

Journalist Sonia Poulton voegt toe: “In mijn ogen heeft het World Economic Forum een sinistere en beklemmende invloed op de samenleving en ik wil dat meer mensen zich daar bewust van zijn.”

4.9 245 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
7 maanden geleden

Tijd om Schwab in dwangbuis te doen.

Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

Sluit die ouwe gek op waar hij thuishoort: de psychiatrie.

Robert
Robert
7 maanden geleden

Nazituig van de eerste orde…

dit soort tuig moeten we per direct meteen de kop indrukken… die hele schwab met zijn WEF nazituig!!!!

leida
leida
7 maanden geleden

Ik snap ook niet dat deze man constant de kans krijgt om verder te gaan, leiders die mensen vermoorden met…. werden achterna gezeten en gevangen genomen of gewoon van de wereld bol verwijderd. Achterna gezeten door het volk …….en deze is constant bezig en verzint het een na het ander, en wordt door volgers behandeld als de nieuwe messias!.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

152
0
We lezen graag je reactie!x