Homepagina » Binnenland » ‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’
overheid
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’

Premier Rutte had gisteren een advies voor voetbalfans die het niet lukt de coronaregels na te leven. “Gewoon je bek houden.” De toon is gezet en wij weten inmiddels dat de overheid er alles aan doet om mensen monddood te maken, reageert Jan Huzen, voorman van de Steungroep Boeren & Burgers, een populaire Facebookgroep die in zijn voortbestaan wordt bedreigd.

De overheid gaat voorbij aan haar primaire taak, namelijk zorg dragen voor al haar burgers, en behoort niet enkel voor de elite het bedje warm te houden, stelt hij. “Zij zet een grote groep mensen bewust weg als uitschot van de maatschappij en geeft de politie de opdracht om er bij demonstraties flink in te gaan. De politievakbonden zoeken de samenwerking met de media om een groot deel van de bevolking voor te liegen over wat er feitelijk gebeurt.”

‘Beroepsleugenaar’ Rutte zegt dat mensen heel stout zijn door in filmpjes te knippen en te plakken. En het stomme is dat een groot deel van Nederland dit voor zoete koek slikt, verzucht Huzen.

Het is ronduit schokkend dat de overheid hiermee wegkomt

Hij herinnert ons eraan hoe ME-bussen met hoge snelheid op het Malieveld op vreedzame demonstranten inreden. “Het is ronduit schokkend dat de overheid hiermee wegkomt. Het is onderdrukking in zijn zuiverste vorm. Op het moment dat iedereen vredig demonstreert, kun je toch niet als politie zomaar vanuit het niets al slaand het publiek in lopen? Dat is onbestaanbaar en toch gebeurt het. Als Rutte hiervoor geen excuses gaat maken, is het voor mij geen rechtsstaat meer.”

Huzen zegt al 30 jaar trouw op het CDA te stemmen, ‘maar dat is over nu’. “Het is klaar, want ook het CDA is op de hoogte gebracht van het feit dat demonstranten als beesten zijn behandeld en oude mensen zijn neergeknuppeld.”

“Wij zijn niet gek, maar ze proberen ons monddood te maken. Onacceptabel. En Mark Rutte vlucht voor ons, omdat hij weet dat hij de discussie gaat verliezen. Wij hebben namelijk meer munitie dan wie ook! Het schaamrood zal hem op de kaken komen te staan. De stille agenten die vanuit het niets op mensen insloegen, kwamen uit het torentje van Rutte.”

Hij besluit: “Laat het zoveel mogelijk mensen weten nu het nog kan. Dan kunnen ook die mensen later niet zeggen: wij hebben het niet geweten.”

4 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Icksy Nixx
Icksy Nixx
1 jaar geleden

En maar met het opgeheven vingertje wijzen naar Wit-Rusland. We kunnen hier in NeDDRland nu rustig spreken van “Rutto-Sjenko”.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Volk heeft de macht. Burgerlijke ongehoorzaamheid is onze wapen. Weg met Rutte en zijn criminele bende!

Teun
Teun
1 jaar geleden

Mogelijk was deze tactiek een bewuste keuze geweest. Het beeld dat nu geschetst wordt, is dat nationale staten het virus niet onder controle krijgen. Ieder land doet wat anders. In Nederland gaat dat tevens gepaard met schelden. De Eurocraten vinden dit alles onaanvaardbaar en eisen 1 EU-beleid dat voor alle lidstaten zal moeten gaan gelden. Brussel wil toch alle macht aangaande de gezondheidszorg wat momenteel nog een aangelegenheid is van de lidstaten naar zich toetrekken. Na of tijdens de Spoedwet krijgen we mogelijk tevens EU- regels opgelegd (voor zover zij daadwerkelijk de gezondheidsportefeuille overnemen van de lidstaten). Ik hoop niet dat Brussel gaat bepalen dat iedereen in de buitenlucht een mondkapje moet gaan dragen (ook in Zweden waar het allemaal wel meevalt). En dat zij tevens gaan bepalen dat iedereen gevaccineerd moet gaan worden.

Willem H Janssen
Willem H Janssen
1 jaar geleden

Het begint steeds meer op de inquisitie te lijken, denk of geloof je anders dan DEUG je niet en moet je gestraft worden !

x

Check Also

arts

SEH-arts: ‘We moeten stoppen met aanwijzen van ongevaccineerden als zondebok’

We moeten stoppen met het aanwijzen van ...

van houwelingen

Pepijn van Houwelingen: ‘Dit stopt pas als wij, als Nederlanders, zeggen: genoeg is genoeg’

De oversterfte is op dit moment, met ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x