Homepagina » Binnenland » ‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’
overheid
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

‘Overheid maakt ons monddood. Dit is onderdrukking in zijn zuiverste vorm’

Premier Rutte had gisteren een advies voor voetbalfans die het niet lukt de coronaregels na te leven. “Gewoon je bek houden.” De toon is gezet en wij weten inmiddels dat de overheid er alles aan doet om mensen monddood te maken, reageert Jan Huzen, voorman van de Steungroep Boeren & Burgers, een populaire Facebookgroep die in zijn voortbestaan wordt bedreigd.

De overheid gaat voorbij aan haar primaire taak, namelijk zorg dragen voor al haar burgers, en behoort niet enkel voor de elite het bedje warm te houden, stelt hij. “Zij zet een grote groep mensen bewust weg als uitschot van de maatschappij en geeft de politie de opdracht om er bij demonstraties flink in te gaan. De politievakbonden zoeken de samenwerking met de media om een groot deel van de bevolking voor te liegen over wat er feitelijk gebeurt.”

‘Beroepsleugenaar’ Rutte zegt dat mensen heel stout zijn door in filmpjes te knippen en te plakken. En het stomme is dat een groot deel van Nederland dit voor zoete koek slikt, verzucht Huzen.

Het is ronduit schokkend dat de overheid hiermee wegkomt

Hij herinnert ons eraan hoe ME-bussen met hoge snelheid op het Malieveld op vreedzame demonstranten inreden. “Het is ronduit schokkend dat de overheid hiermee wegkomt. Het is onderdrukking in zijn zuiverste vorm. Op het moment dat iedereen vredig demonstreert, kun je toch niet als politie zomaar vanuit het niets al slaand het publiek in lopen? Dat is onbestaanbaar en toch gebeurt het. Als Rutte hiervoor geen excuses gaat maken, is het voor mij geen rechtsstaat meer.”

Huzen zegt al 30 jaar trouw op het CDA te stemmen, ‘maar dat is over nu’. “Het is klaar, want ook het CDA is op de hoogte gebracht van het feit dat demonstranten als beesten zijn behandeld en oude mensen zijn neergeknuppeld.”

“Wij zijn niet gek, maar ze proberen ons monddood te maken. Onacceptabel. En Mark Rutte vlucht voor ons, omdat hij weet dat hij de discussie gaat verliezen. Wij hebben namelijk meer munitie dan wie ook! Het schaamrood zal hem op de kaken komen te staan. De stille agenten die vanuit het niets op mensen insloegen, kwamen uit het torentje van Rutte.”

Hij besluit: “Laat het zoveel mogelijk mensen weten nu het nog kan. Dan kunnen ook die mensen later niet zeggen: wij hebben het niet geweten.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Icksy Nixx
Icksy Nixx
6 maanden geleden

En maar met het opgeheven vingertje wijzen naar Wit-Rusland. We kunnen hier in NeDDRland nu rustig spreken van “Rutto-Sjenko”.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Volk heeft de macht. Burgerlijke ongehoorzaamheid is onze wapen. Weg met Rutte en zijn criminele bende!

Sina
Sina
Reactie op  Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Je bedoelt ; Weg met Rutte en zijn fascistische/zionistisch bende!

Teun
Teun
6 maanden geleden

Mogelijk was deze tactiek een bewuste keuze geweest. Het beeld dat nu geschetst wordt, is dat nationale staten het virus niet onder controle krijgen. Ieder land doet wat anders. In Nederland gaat dat tevens gepaard met schelden. De Eurocraten vinden dit alles onaanvaardbaar en eisen 1 EU-beleid dat voor alle lidstaten zal moeten gaan gelden. Brussel wil toch alle macht aangaande de gezondheidszorg wat momenteel nog een aangelegenheid is van de lidstaten naar zich toetrekken. Na of tijdens de Spoedwet krijgen we mogelijk tevens EU- regels opgelegd (voor zover zij daadwerkelijk de gezondheidsportefeuille overnemen van de lidstaten). Ik hoop niet dat Brussel gaat bepalen dat iedereen in de buitenlucht een mondkapje moet gaan dragen (ook in Zweden waar het allemaal wel meevalt). En dat zij tevens gaan bepalen dat iedereen gevaccineerd moet gaan worden.

Rob
Rob
Reactie op  Teun
6 maanden geleden

Scherpe waarneming Teun. Misschien voeren ze expres verschillend beleid in verschillende landen. Dan wordt het een zooitje in de ogen van de EU en dat moeten ze niet hebben. Vervolgens kan de EU ingrijpen en de macht nemen. Want het is nog steeds een globalistische agenda en iedereen moet daaraan voldoen. ZE nemen alleen steeds een beetje meer macht over om het zo onopvallend mogelijk te doen. Dat is ook een tactiek: steeds een klein stapje verder gaan, wachten hoe volk reageert en dan weer een stapje verder. In het algemeen is de reactie van het volk slechts tijdelijk. Men reageert wel maar na korte tijd is men het ook alweer vergeten. En dan gaan ze weer een stapje verder.

Willem H Janssen
Willem H Janssen
6 maanden geleden

Het begint steeds meer op de inquisitie te lijken, denk of geloof je anders dan DEUG je niet en moet je gestraft worden !

ProAsfalt
ProAsfalt
6 maanden geleden

We stevenen gewoon af, zo niet dat wij er reeds inzitten, op een totalitaire dictatoriale politiestaat.
Vergelijkbaar hoe Adolf H zijn absolute macht toegewezen kreeg door een machtigingswet waaraan het toenmalige parlement zichzelf buiten werking heeft gezet.
Volgens de definitie is er gewoonweg sprake van een staatsgreep, hetgeen Rutto en Co d.m.v. de noodwet willen gaan indienen.
De onderliggende term is een zelfcoup of een autocoup, precies zoals de heer Adolf H het heeft gedaan.
Al dit soort zaken heb ik een in paar namiddagen uitgezocht.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Staatsgreep

Waarom de reguliere media niet? Waar blijven zij? Waarom blijven zij de totalitaire dictatoriale politiestaat propageren? Waarom propageren zij de zelfcoup?
Er is toch sprake van een vrije pers of is deze opgeheven?

Sven Hulleman in een gesprek met een ex-huisarts https://www.youtube.com/watch?v=Dtgilip_8Wg (Gezondheid gaat gebukt onder het beleid: in gesprek met Marije Berkelaar | #2.29) stelt dat artsen die niets zeggen nalatig zijn en – als ik het goed begrijp – dus aansprakelijk zijn en strafrechtelijk bezig zijn.
Als dit voor artsen geldt dan moet dit mijns inziens ook gelden voor de reguliere media, vooral gelden voor de reguliere media.
Zij laten immers aantoonbaar zaken na.

Ook nu (zojuist) gaat de reguliere media, radio 1, volledig los op de BN’ers die eindelijk opstaan met #ikdoenietmeermee
Is een gedragswetenschapper (of wat dan ook) aan het woord die de betrokken BN’ers afkraakt.
Er zullen ook vast wel gedragswetenschappers zijn die hen niet afkraakt maar die hoor of zie je niet op de reguliere media.
Dit geeft aan dat de reguliere media willens en wetens deze keuze maakt. De keuze om nalatig te zijn. De keuze om angst te blijven zaaien. De keuze om Rutte & Co een zelfcoup te laten plegen om uiteindelijk de totalitaire dictatoriale politiestaat in te voeren.

Chip
Chip
Reactie op  ProAsfalt
6 maanden geleden

Een wereldwijde staatsgreep.

M. Y. Heijl
M. Y. Heijl
6 maanden geleden

Hij kan beter zelf zijn bek houden want er komt nauwelijks iets normaals uit, het lijkt Sanchez wel. De 2e covid golf komt eraan, zullen ze niet de griep bedoelen, die 2017/18 meer slachtoffers heeft gemaakt dan dit covid geval. Nee, hij heeft er mooie puinhoop van gemaakt en kan misschien maar beter zijn MUIL houden. Misschien begrijpt hij dat, want hij heeft het over bek. Ik ben opgevoed met mond.

GEEN Schaap
GEEN Schaap
Reactie op  M. Y. Heijl
6 maanden geleden

2014-2015. Toen er tijdens het griepseizoen 65.000 mensen stierven in Nederland.

Tony
Tony
6 maanden geleden

Wij hebben taferelen die mensonwaardig zijn. Ik vrees dat het nog erger gaat worden. Politici en mensen die de Coronamaatregelen steunen of uitvoeren, kunnen niet meer terug. Misschien willen zij dat wel, maar wordt er hun restricties opgelegd en verkiezen zij lijfsbehoud en behoud van inkomen, boven alles.

Check alle data op rivm.nl HOAX !
Check alle data op rivm.nl HOAX !
6 maanden geleden

Rutte laat zich gebruiken door de Chazaren. Zo is hij op deze positie gekomen. Het is een Unilever marionet. He did win the world but he lost his soul. Loser 4ever.

kuus
kuus
6 maanden geleden

Het falende belijd van Rutte en zijn ploeg wat een zooitje hebben we al niet in den Haag gehad allemaal troep bij Rutte 1 .2. 3. Hugo de Jonge, Schouten, Ollongren , Knops , Grapperhaus, Koolmees , Harbers en Knol en allemaal falen en Rutte stuurt ze niet weg nee blijf maar ,

Herman
Herman
6 maanden geleden

Het is inderdaad eenrichtingsverkeer. De “OVERHEID”, in dienst van de onzichtbare machthebbers, kan naar hartenlust de spelregels aanpassen in haar eigen voordeel. U!!, als vreedzame demonstrant wordt zonder enig pardon door de politie neergeknuppeld, met traangas uit elkander gedreven, met waterkanonnen bespoten en opgepakt. Dat is de klassieke strategie die de “Roverheid” eeuwenlang en overal ter wereld handhaaft. “J’e maintiendrai…
U, als vredelievend burger wilt Uw stem laten horen dat U het met het beleid van die handhavers niet eens bent. Het is U wettelijk verboden een persoonlijk verdedigingswapen te dragen. In Nederland althans, Nederland is lid van de EU. Zouden in deze EU voor alle lidstaten niet overal dezelfde regels moeten gelden?
Het is bekend dat in Duitsland persoonlijke beschermingsmiddelen zoals Pepperspray, stroomstootwapens e.d. vrij te koop zijn. Daar hebben ze dit wel in de wet opgenomen. Is ook niet zo verwonderlijk, gezien het aantal aanrandingen, overvallen, verkrachtingen en moorden. Maandelijks wordt in Duitsland het programma XY Ungeloest getoond waarbij onopgeloste moord en verkrachtingszaken worden getoond en waarbij de hulp wordt gevraagd van burgers die eventueel iets meer weten van deze onopgeloste zaak. Soms lukt dat, ook na vaak 25 jaren. Dit is de Duitse versie van Opsporing verzocht.
Ik vraag me terecht af waarom je in Duitsland een persoonlijk beschermingsmiddel wel mag aanschaffen en in Nederland niet??? Ik wil wel vermelden dat je in Duitsland legaal geen vuurwapens of oorlogswapens kunt kopen. Luchtdrukwapens wel.
Ik ben tegen geweld!!! Echter, wanneer U, als burger, ongehoord stemvee aan de ingehuurde politici Uw mening kenbaar wilt maken, stuit U op de door de politici ingezette politiemacht. Zij zijn wel gewapend met wapenstok, pepperspray, traangas, waterkanonnen , kogelvrij vest en VUURWAPEN!!! Dat is op voorhand een zeer ongelijke strijd. U, als vredelievend burger zult die strijd verliezen. Denk eens aan de aanschaf van Elektroshocker Power Max, 200.000 Volt PTB!!! Verkrijgbaar voor de prijs van E 89,90
Voor Uw eigen Veiligheid! Niet voor de Handhavers!!!
Dat maakt de strijd een beetje eerlijker wanneer U geconfronteerd wordt met het eeuwenoude machtsspelletje van hen achter de coulissen…en de politieke uitvoerders van hun plannen.
Het is maar een tip van een afgestudeerd lezer van het Handboek Soldaat.

x

Check Also

rutte

‘Rutte schiet met een atoombom op kakkerlakken’

Toen premier Mark Rutte het vonnis van ...

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x