Mens en Dier

Karel van Wolferen legt in 5 minuten uit waarom alles kapot moet

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat zit er achter de verwoestende lockdowns? Waarom moet alles kapot? Karel van Wolferen geeft antwoord.

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, legt in zijn boek ‘De Vierde Industriële Revolutie’ uit wat hierna gaat gebeuren. Dit is dé gelegenheid om het allemaal te doen, schreef hij al in 2016.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daarnaast zijn de financiële oppermeesters – de Federal Reserve en de Bank voor Internationale Betalingen – heel duidelijk over wat ze willen doen: het digitaliseren van alle financiële transacties. Straks worden de munten en de bankbiljetten zoveel mogelijk uit de roulatie gehaald en wordt alles digitaal.

Van Wolferen noemt ook Bill Gates, die het mogelijk heeft gemaakt dat dit allemaal gebeurde. Bijna alle instellingen die ertoe doen op het gebied van infectieziekten, zowel onderzoeks- als behandelingsinstellingen, zijn afhankelijk gemaakt van het geld van de Bill & Melinda Gates Foundation. De BBC, The Guardian, Der Spiegel en NBC krijgen regelmatig heel veel geld van Gates om er propaganda voor te maken.

Onze samenleving moet kapot en dan krijgen we een reset

Wat wil hij? Hij zegt dat alle 7 miljard mensen op de wereld twee keer gevaccineerd moeten worden. Pas dan wordt het veilig, aldus Gates. Hij heeft er ondertussen voor gezorgd dat de farmaceutische industrie op volle toeren draait om vaccins te produceren. We weten wat er gaat gebeuren. Ze zeggen het allemaal zelf.

Tot slot passen ook de zogenaamde duurzaamheidsdoelstellingen van de VN in dit plaatje. Financieel, farmaceutisch, medisch, digitaliseren. Het is nu de vraag of het gaat lukken. Als de Europese burgers er een stokje voor steken, dan mislukt het plan.

De maatschappij wordt kapotgemaakt om opnieuw te kunnen beginnen: een reset. Onze samenleving moet kapot en dan krijgen we een reset, aldus Van Wolferen.

[Weltschmerz clips]

4.7 83 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

‘Als de Europese burgers er een stokje voor gaan steken, dan mislukt het plan’. Vooralsnog zie ik zwijgende schapen in de supermarkt.

Annaria
Annaria
3 jaren geleden

Het is triest maar helaas waar!

Theo
Theo
3 jaren geleden

Kees van Wolferen heeft gelijk maar het is heel irritant om naar hem te luisteren. Hij komt over als een complotdenker en dat is erg jammer. Hij zou zijn verhaal op een meer professionele manier moeten brengen.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x