Homepagina » Mens en Dier » Karel van Wolferen legt in 5 minuten uit waarom alles kapot moet
wolferen
Foto: World Economic Forum (www.weforum.org) www.swiss-image.ch/Photo by Remy Steinegger CC BY-NC-SA 2.0

Karel van Wolferen legt in 5 minuten uit waarom alles kapot moet

Wat zit er achter de verwoestende lockdowns? Waarom moet alles kapot? Karel van Wolferen geeft antwoord.

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, legt in zijn boek ‘De Vierde Industriële Revolutie’ uit wat hierna gaat gebeuren. Dit is dé gelegenheid om het allemaal te doen, schreef hij al in 2016.

Daarnaast zijn de financiële oppermeesters – de Federal Reserve en de Bank voor Internationale Betalingen – heel duidelijk over wat ze willen doen: het digitaliseren van alle financiële transacties. Straks worden de munten en de bankbiljetten zoveel mogelijk uit de roulatie gehaald en wordt alles digitaal.

Van Wolferen noemt ook Bill Gates, die het mogelijk heeft gemaakt dat dit allemaal gebeurde. Bijna alle instellingen die ertoe doen op het gebied van infectieziekten, zowel onderzoeks- als behandelingsinstellingen, zijn afhankelijk gemaakt van het geld van de Bill & Melinda Gates Foundation. De BBC, The Guardian, Der Spiegel en NBC krijgen regelmatig heel veel geld van Gates om er propaganda voor te maken.

Onze samenleving moet kapot en dan krijgen we een reset

Wat wil hij? Hij zegt dat alle 7 miljard mensen op de wereld twee keer gevaccineerd moeten worden. Pas dan wordt het veilig, aldus Gates. Hij heeft er ondertussen voor gezorgd dat de farmaceutische industrie op volle toeren draait om vaccins te produceren. We weten wat er gaat gebeuren. Ze zeggen het allemaal zelf.

Tot slot passen ook de zogenaamde duurzaamheidsdoelstellingen van de VN in dit plaatje. Financieel, farmaceutisch, medisch, digitaliseren. Het is nu de vraag of het gaat lukken. Als de Europese burgers er een stokje voor steken, dan mislukt het plan.

De maatschappij wordt kapotgemaakt om opnieuw te kunnen beginnen: een reset. Onze samenleving moet kapot en dan krijgen we een reset, aldus Van Wolferen.

[Weltschmerz clips]
4.7 77 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
5 maanden geleden

‘Als de Europese burgers er een stokje voor gaan steken, dan mislukt het plan’. Vooralsnog zie ik zwijgende schapen in de supermarkt.

Jos
Jos
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden

Laten we dit bericht zo veel mogelijk delen op dat men NIET kan zeggen , ik heb er NIET van geweten!!!

Paul Dino
Paul Dino
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden

Het zijn vooral oudere mensen, die denken “zal mijn tijd wel uitkomen “.
De zwijgende volgzamemeerderheid.
Wie slaapt in een Democratie, wordt wakker in en Dictature!

fatima de jong
fatima de jong
Reactie op  Paul Dino
5 maanden geleden

BEGIN APOCALYPS!!!
Enige redding is OLM Maria. Bidt dagelijks haar Rozenkrans! Oh nee, dat doen we ook niet….

frans
frans
Reactie op  Paul Dino
5 maanden geleden

Paul; daarom moet Trump winnen min of meer. Dan zal je geen overgang zien van democratie naar dictatuur.
In een echte republiek wordt je de hele dag waker gehouden.
De VS vs republiek. Eerst Amerika.
Daar ligt de bijl nu aan de voet vd deep state.

johan
johan
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden

De kiloknallers zijn belangrijker…

Elise
Elise
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden

Ik denk, dat er nog heel veel mensen zijn, die niet precies beseffen, wat er nu werkelijk aan de hand is. Ze zijn teveel bezig met het covidprotocol/angst/100% vertrouwen in een overheid(die hebben dan vaak niks te maken gehad met de overheid/zorg in hun leven) etc. Zitten in hun eigen bubbel. Snap ik ook wel, want als je zelf bv in de zorg werkt, dan moet je vaak gewoon meewerken. En de angst zit er goed ingebakken, door bazen/protocol/boetes/cliënten/patiënten etc.
Dan heb je nog mensen, die wel aanvoelen, dat er iets niet klopt. Maar kunnen het niet plaatsen, omdat ze het verhaal van wat Karel vertelt niet kennen. Doen mee met het protocol om geen boete te krijgen.
Onze groep: wij worden niet serieus genomen.
Wat ik ook merk: Mensen weten niet eens dat hbo’s/studenten universiteit vrijwel geen school meer hebben(alleen nog on-line). Mbo weer wel. etc. Dus mensen weten van elkaar niet wat er bij een ander gezin speelt. Of mensen die veel zorg nodig hebben, heel veel problemen hebben om die zorg ook te krijgen.(het is een chaos in de uitgestelde zorg) Hoor ook steeds meer mensen over geldproblemen. En zo heeft iedereen zijn eigen problemen rondom het protocol/covidproject.
Kortom een chaotische bende.

Jee
Jee
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

Heel erg veel mensen weten gewoon alles maar hebben doodgewoon een andere mening.

Zekerss
Zekerss
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

covidprotocol/angst/100% vertrouwen in een overheid

Angst? Waar? 100% vertrouwen? Gezond verstand!

mee 2
mee 2
Reactie op  wolfje168
5 maanden geleden

nog wel maar niet voor lang, zij gaan ook inzien dat iets niet klopt Vergeet niet dat Elite doods bang zijn dat burgers in opstand komen want bergen in Europa en Amerika zijn niet voor niets uitgehold mocht er zo ver komen dan zal elite vluchten

dolf
dolf
Reactie op  wolfje168
3 maanden geleden

Gaan ze schrikken van de buigzaamheid van de burgers. Hebben we al vaker laten zien.
Ik denk dat het een truuk is van de yanks om van hun schulden af te komen en de dollar weer de standaard munt te maken. Vandaar ook dat ze alles digitaal willen hebben, zodat het goud dat nu richting de BRICS landen gaat dat niet meer uitmaakt, want goud blijft dan gewoon waar de beleggers naartoe blijven vluchten. Kijk maar wat er nu gebeurd. Bijna dubbele prijs van een jaar terug. Laat die VS maar op hun bek gaan, ze hebben het veroorzaakt. Ik hoop dat ze het kei en kie-hard verliezen schijt yanks

Annaria
Annaria
5 maanden geleden

Het is triest maar helaas waar!

Theo
Theo
5 maanden geleden

Kees van Wolferen heeft gelijk maar het is heel irritant om naar hem te luisteren. Hij komt over als een complotdenker en dat is erg jammer. Hij zou zijn verhaal op een meer professionele manier moeten brengen.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  Theo
5 maanden geleden

U bedoelt zoals dat volksverraders duo in dienst van een vreemde mogendheid dat regelmatig doen op dat hersenspoelscherm in uw huiskamer?

Jerrel
Jerrel
Reactie op  Theo
5 maanden geleden

Wat zijn de karakteristieken van een complotdenker dan?
Die term is bedacht om kritische mensen weg te zetten als idioten.

Jos
Jos
Reactie op  Theo
5 maanden geleden

Gaat het nou om wat hij ons aan te geven heeft en zijn belangrijke verhaal aan ons kwijt wil of hoe hij het overbrengt? Het is nu géén tijd voor futiliteiten maar voor waardevolle informatie!!!

Ruud Karsten
Ruud Karsten
Reactie op  Theo
5 maanden geleden

Karel maakt indirect duidelijk dat er een complot is. Als dat complotdenken heet, dan zij dat zo. En wat is professioneel in dit verband? Hij brengt feiten, doet verslag, en laat weten dat alles wat er geschreven wordt in het blad gedocumenteerd is. Die documenten kun je opvragen.
Is dat niet professioneel?

Edwin
Edwin
5 maanden geleden

Mundus vult decipi, ergo decipiatur.

Biker
Biker
Reactie op  Edwin
5 maanden geleden

Mensen die sites als deze raadplegen willen niet bedrogen worden.

exegese
exegese
5 maanden geleden

” Building Back Better” is de nieuwe politieke slogan van de linkse satanische kliek ! Karel van Wolferen vergroot de overduidelijke signalen die we al tijden lang krijgen van het almachtige schuim der aarde ! Ik hoop dat Trump dit overleeft en dat hij ook echt zuiver is op de graat ! De enige mogelijke uitweg.

Ertje
Ertje
5 maanden geleden

Maar heeft onze regering dat dan niet in de gaten? Waarom zouden ze aan zoiets mee willen doen? Draait het dan allemaal om macht? Is de mens dan zó slecht?

anton
anton
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Idd heel slechte regering, hoe vaak moet dat nog bewezen worden

sjef
sjef
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Ertje, hoe vaak heeft Rutte al leugens verkocht aan de burger. Die 1000 euro, heb jij die gezien, De rente terug van geleend Grieks geld. De bonnetjes affaire met Teeuwen en Opstelten. Alles kapot bezuinigd in de zorg waardoor er nu 10.000 tienduizend bedden minder zijn en acht ziekenhuizen gesloten zijn. 40.000 personen verplegend personeel wegbezuinigd en verzorgingstehuizen dicht gegooid. Zorg premie elk jaar omhoog terwijl dat nieuwe stelsel van zorgpremie goedkoper zou worden. En ga zo maar verder.

ikbenik
ikbenik
Reactie op  sjef
5 maanden geleden

Juist het verarmen van de mensen…
Hoe armer en dommer ze zijn hoe meer controle je over ze hebt. kijk maar in de geschiedenis oa heksenjachten.
De mensheid is met veel te kleine dingen bezig.. mensen moeten groter denken. wat zit er op antartica wat zit er in de verborgen kamers in de pyramiden? area51 enz.. in plaats van op elkaar te letten wat we wel en niet goed doen… elkaar te bevechten.. we moeten elkaar helpen om de ultieme waarheid te vinden die verborgen wordt gehouden….

ikbenik
ikbenik
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Dat vraag ik me dus af. Je hebt topnl op youtube. daarin komt ook naar voren dat je niet op antartica mag komen. ook de geheime kamers van de pyramiden mogen van de overheden niet onderzocht worden.
Waarom? zou het hele klimaat gebeuren zijn zodat het ijs niet smelt zodat de dingen verborgen blijven? ik dacht eerst ook dat het om macht ging… maar ik denk dat het nog groter is.. het verbergen van de ultieme waarheid….

John
John
Reactie op  Ertje
5 maanden geleden

Als je niet door en door slecht bent, en bereid bent over lijken te gaan (letterlijk), kom je niet in de politieke top.
Rutte lijkt een watje zonder ruggengraat (en dat is hij ook) maar pas op.
Hij beslist over jouw leven of dood.

Monique
Monique
5 maanden geleden

De samenleving is al veel kapot en we krijgen een reset, ik wil alleen niet de reset van gates en zijn kornuiten. Ik wil een reset samen met de Nederlandse bevolking waarin we zelf bepalen wat belangrijk is.

anton
anton
Reactie op  Monique
5 maanden geleden

de resemt van de nieuwe wereldorde, de rest is volslagen slaaf

rop
rop
5 maanden geleden

Ja ,natuurlijk gaat het kapot omdat het al een heel tijdje niet echt meer werkt ,een ware revolutie gaat alleen gebeuren als een huidige samenleving niet meer functioneert de samenstelling ervan, en als deze samenleving op vele gebieden stagneert, en de groei is er uit ,zit er niks anders op dan het te resetten, de samenleving is het samen leven, naast elkaar en met elkaar, maar er is grote ontevredenheid in deze Nu nog heersende samenleving, dat heeft de samenleving ook aan zichzelf te danken, deze ontevredenheid geeft dan ook zelf de voeding om de reset vlotter te laten verlopen, kijk maar eens hoe dit te werk gaat, op het ogenblik zijn de mensen het volk ,de burgers met talrijke gebeurtenissen niet meer eens zijn met elkaar, deze oneens zijn brengt steeds meer de burgers in verwarring en uit deze verwarring, en de opstand die het met zich meebrengt die als maar groter word, juist de reset dichterbij ,met wil eigenlijk geen reset, maar om dat de ontevredenheid steeds meer terrein wint, brengt juist deze [ontevredenheid] de grote reset voort, dus met andere woorden de ontevredenheid speelt juist de grote reset precies zoals men het verwacht, juist naar de beweging toe waarin de reset zelf door de burgers is veroorzaakt, en deze dan ook gaat plaats vinden ,juist door alle ontevredenheid is de burger mede verantwoordelijk ervoor, dat deze dan ook zeker gaat plaats vinden, de burgers spelen de grote jongens precies zoals ze het willen Zien..in de kaart.. maar ik denk dat vele het anders zien, maar daar in het duimpje ook voor. een beter wakker iemand zal echt niet het duimpje niet plaatsen, die begrijpt het volledig, ja volledig en weet men wat dit betekent, vol-ledig, ledig in de zin om niet te zien ,en vol te zien in de zin waarin de beweging juist de richting bevorderd naar de reset toe, en deze beweging is juist de ontevredenheid van de burger zelf ,waarin deze zelf vast gebeiteld zit om juist deze beweging met alle kracht juist de plek geeft en te voeden zonder dat men het echt beseft en Ziet.dat zij zelf de oorzaak is van de Grote Reset. en dan maar op alles afgeven naar elkaar met elkaar en dat noemt men ook samen leving. van wat men gewend is ,we willen in wezen helemaal geen verandering. natuurlijk niet we zijn weer angstig dat het er niks beter op word, en natuurlijk ook deze grote inenting programma waar iedereen of vele eigenlijk ook bang voor is ,en TERECHT, deze is niet te vertrouwen, maar het zal de reset wel dichter bij brengen. het heet dan ook de grote reset met behulp van de Grote ANGST. zal een ieder toch deze toekomst richting op aanvaarden, de mensheid word dan ook moe van alle angst en zal zich daardoor juist laten vaccineren. Precies zoals het willen de meesters [wolf] zullen de Schapen beheersen, want de schaap is niet WAKKER.

Elise
Elise
Reactie op  rop
5 maanden geleden

Om een lang verhaal kort te maken: dit gebeurt via hegeliaanse dialectiek.

Rop
Rop
Reactie op  Elise
5 maanden geleden

Ja daarom maak ik er een verhaal van..om het dialectick te verduidelijken

Elise
Elise
Reactie op  Rop
5 maanden geleden

Is ook goed, weten mensen wat dat is/hoe dat werkt. Bedoel er verder niks mee.

portheine
portheine
5 maanden geleden

aan de banken en kornuiten. verbeter de wereld en begin bij je zelf.

x

Check Also

cyber polygon

Cyber Polygon 2021: globalisten simuleren ‘cyberpandemie’ ter voorbereiding op Economische Reset

De globalisten zijn druk bezig met de ...

arts

Arts haalt uit naar Klaus Schwab in discussie over vaccineren: ‘Over mijn lijk’

Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

59
0
We lezen graag je reactie!x