Homepagina » Mens en Dier » Karel van Wolferen legt in 5 minuten uit waarom alles kapot moet
wolferen
Foto: World Economic Forum (www.weforum.org) www.swiss-image.ch/Photo by Remy Steinegger CC BY-NC-SA 2.0

Karel van Wolferen legt in 5 minuten uit waarom alles kapot moet

Wat zit er achter de verwoestende lockdowns? Waarom moet alles kapot? Karel van Wolferen geeft antwoord.

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, legt in zijn boek ‘De Vierde Industriële Revolutie’ uit wat hierna gaat gebeuren. Dit is dé gelegenheid om het allemaal te doen, schreef hij al in 2016.

Daarnaast zijn de financiële oppermeesters – de Federal Reserve en de Bank voor Internationale Betalingen – heel duidelijk over wat ze willen doen: het digitaliseren van alle financiële transacties. Straks worden de munten en de bankbiljetten zoveel mogelijk uit de roulatie gehaald en wordt alles digitaal.

Van Wolferen noemt ook Bill Gates, die het mogelijk heeft gemaakt dat dit allemaal gebeurde. Bijna alle instellingen die ertoe doen op het gebied van infectieziekten, zowel onderzoeks- als behandelingsinstellingen, zijn afhankelijk gemaakt van het geld van de Bill & Melinda Gates Foundation. De BBC, The Guardian, Der Spiegel en NBC krijgen regelmatig heel veel geld van Gates om er propaganda voor te maken.

Onze samenleving moet kapot en dan krijgen we een reset

Wat wil hij? Hij zegt dat alle 7 miljard mensen op de wereld twee keer gevaccineerd moeten worden. Pas dan wordt het veilig, aldus Gates. Hij heeft er ondertussen voor gezorgd dat de farmaceutische industrie op volle toeren draait om vaccins te produceren. We weten wat er gaat gebeuren. Ze zeggen het allemaal zelf.

Tot slot passen ook de zogenaamde duurzaamheidsdoelstellingen van de VN in dit plaatje. Financieel, farmaceutisch, medisch, digitaliseren. Het is nu de vraag of het gaat lukken. Als de Europese burgers er een stokje voor steken, dan mislukt het plan.

De maatschappij wordt kapotgemaakt om opnieuw te kunnen beginnen: een reset. Onze samenleving moet kapot en dan krijgen we een reset, aldus Van Wolferen.

[Weltschmerz clips]
4.7 81 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
10 maanden geleden

‘Als de Europese burgers er een stokje voor gaan steken, dan mislukt het plan’. Vooralsnog zie ik zwijgende schapen in de supermarkt.

Annaria
Annaria
10 maanden geleden

Het is triest maar helaas waar!

Theo
Theo
10 maanden geleden

Kees van Wolferen heeft gelijk maar het is heel irritant om naar hem te luisteren. Hij komt over als een complotdenker en dat is erg jammer. Hij zou zijn verhaal op een meer professionele manier moeten brengen.

x

Check Also

koning

Koning oogst fikse kritiek: ‘Globalistische Build Back Better-troonrede’

Er is veel onrust en onzekerheid, maar ...

voorstel

EU komt met Orwelliaans voorstel voor ‘Europese digitale identiteit’, dit staat er in

Kamerlid Pepijn van Houwelingen kreeg een Orwelliaans ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

59
0
We lezen graag je reactie!x