Buitenland

In Australië: ‘Om het zorgstelsel te beschermen gaan we ongeprikten buitensluiten’

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De premier van de Australische deelstaat Victoria, Daniel Andrews, heeft de transitie naar een ‘vaccin-economie’ aangekondigd, berichten diverse Australische media. Hoe ziet dat eruit? “Er komt een gevaccineerde economie en je mag deelnemen als je gevaccineerd bent,” zei Andrews.

“We gaan naar een situatie waarin we – om het zorgstelsel te beschermen – mensen buitensluiten die niet gevaccineerd zijn,” benadrukte de premier.

Verkeerde keuze

“Als je ervoor kiest om je niet te laten vaccineren, maak je de verkeerde keuze,” zei Andrews. Als we de boel weer opengooien, zal het ‘niet veilig’ zijn voor ongevaccineerde mensen om rond te lopen omdat ze ‘het virus verspreiden’, beweerde hij. “Dat is wat ze zullen doen.”

De overheid van Victoria is momenteel bezig met een proefproject om te kijken of een vaccin-economie haalbaar is. Daarbij zijn meer evenementen en diensten toegankelijk voor mensen die twee doses van het coronavaccin hebben ontvangen.

Verboden: mondkapje buiten afzetten om te drinken

Afgelopen maand kondigde Andrews aan dat mensen hun mondkapje buiten niet langer mogen afzetten om alcohol te nuttigen. “Er is een reden dat kroegen gesloten zijn,” zei hij. “Het is niet veilig om ze te openen. Het afdoen van mondkapjes om buitenshuis alcohol te drinken, is niet toegestaan.”

Ook in Australië:

4.7 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
159 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
KarelV
KarelV
1 jaar geleden

Knettergek en compleet doorgeslagen.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Wil het Nederlandse volk ook graag gelet op hun stemgedrag.

Als men wordt buitengesloten van het zorgstelsel dan hoeft men ook geen premie meer te betalen.

Verder denk ik dat de onpseudogevaccineerden eerder het zorgstelsel beschermen dan de pseudogevaccineerden.

robert
robert
1 jaar geleden

De joden moesten in 40 ook in de goot lopen en werden buitengesloten. zie hier, de on-geprikten zijn de nieuwe joden. Beste grappig al die paralellen met de tweedewereldoorlog. en in tegenstelling tot wat men zegt gaan die prima op. kijk hoe ons koningshuis zich gedraagt. wim-lex tekent gewoon spoedwetjes tegen zijn bevolking net als zijn oma, die nam ook de benen toen het moeilijk werd en schoof ook anderen naar voren om de kogels en de klappen op te vangen. het is echt helemaal hetzelfde liedje in een ander jasje.

Jill
Jill
1 jaar geleden

Australië is volledig gestoord en waanzinnig. Er komt nog een grotere pandemie: die van mentaal gestoorden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

159
0
We lezen graag je reactie!x