Homepagina » Buitenland » 5 jaar cel of $66.600 boete als je het coronavaccin weigert in Australië?
coronavaccin
Foto: Kgbo CC BY-SA 4.0

5 jaar cel of $66.600 boete als je het coronavaccin weigert in Australië?

Fiona Godlee, de hoofdredacteur van het medische tijdschrift The BMJ, vraagt zich af hoeveel schade de race om het coronavaccin met zich mee zal brengen. De WHO heeft richtlijnen opgesteld voor coronavaccins, maar de heersende opvatting is dat ‘iets beter is dan niets’.

Het gevolg is dat we vaccins zullen krijgen die het ziekteverloop minder ernstig maken en niet zozeer beschermen tegen besmetting, en die slechts korte tijd bescherming bieden, stelt Godlee. Het verspreiden van een weinig effectief vaccin schaadt het vertrouwen en werkt verspilling in de hand. De fabrikanten doen in dat geval goede zaken, maar het komt de volksgezondheid niet ten goede, zegt ze.

We moeten hierover praten

Elizabeth Hart, die in Australië onderzoek doet naar belangenverstrengeling bij vaccinbeleid, volgt de haastige ontwikkeling van het coronavaccin met argusogen. In een reactie op het stuk van Godlee zegt ze dat Australiërs die het vaccin weigeren mogelijk 5 jaar cel of een boete van 66.600 dollar kunnen krijgen.

Dit is onderdeel van de Biosecurity Act 2015, die in maart dit jaar is aangepast. De noodverordening geldt tot december dit jaar en kan onbeperkt worden verlengd, tot er een coronavaccin beschikbaar is bijvoorbeeld. Dat betekent dat Australiërs gedwongen kunnen worden om een coronavaccin te halen en dat mensen die weigeren, een celstraf of enorme boete riskeren. En dat alles vanwege een virus dat voor de meeste mensen jonger dan 70 vrijwel geen bedreiging vormt, zegt Hart. “We moeten hierover praten.”

4.6 31 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
2 maanden geleden

Een nieuwe studie waarin werd onderzocht hoe geïnformeerde toestemming wordt gegeven aan de deelnemers aan het COVID-vaccinonderzoek, ontdekte dat openbaarmakingsformulieren niet voldoende waren voor de deelnemers om te begrijpen dat het vaccin hen later vatbaarder zou kunnen maken voor een ergere ziekte.
“COVID-19-vaccins die zijn ontworpen om neutraliserende antilichamen op te wekken, kunnen vaccinontvangers gevoelig maken voor ernstigere ziekten dan wanneer ze niet waren gevaccineerd”, aldus de auteurs van het onderzoek. “Vaccins voor SARS, MERS en RSV zijn nooit goedgekeurd, en de gegevens die zijn gegenereerd bij de ontwikkeling en het testen van deze vaccins suggereren een ernstige mechanistische zorg: dat vaccins die empirisch zijn ontworpen met behulp van de traditionele benadering … de COVID-19-ziekte kunnen verergeren via antilichaamafhankelijke verbetering (ADE).
“Dit risico wordt voldoende verdoezeld in protocollen voor klinische onderzoeken en toestemmingsformulieren voor lopende COVID-19-vaccinonderzoeken dat het onwaarschijnlijk is dat de patiënt dit risico voldoende begrijpt, waardoor echt geïnformeerde toestemming van proefpersonen in deze onderzoeken wordt vermeden.”

freddy
freddy
Reactie op  Ron
2 maanden geleden

zorgelijk. geldt dit (ook) voor nederland? belangwekkend verhaal over australïe.

Stay Positive
Stay Positive
2 maanden geleden

Er is geen tijd meer om te praten en dat gaat de agenda ook niet tegenhouden. De sleutel ligt bij ons mens. Als we niet meedoen heeft ‘t voor het marxistische bestaan geen zin.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Ik denk dat je als Australiër beter een enkeltje schipreis kunt pakken naar de USA.
De Engelse Taal zijn zij in ieder geval al machtig.

Edward
Edward
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Als Biden de nieuwe president gaat worden, het ziet er naar uit dat dit gaat gebeuren, is de USA ook geen veilige haven meer.

Rob
Rob
2 maanden geleden

$66.600 dollar boete. Dan weet je meteen wie en wat er achter de hele corona bullshit zit: de satanische elite die uit is op het opofferen van het overgrote deel van de wereldbevolkng en de rest tot ultieme slaaf te maken in de NWO. Die slaaf moet dan onderdeel worden van het technologische systeem nadat alle menselijkheid kapot s gevaccineerd, banden (familie, relaties etc) vernietigd zijn en iedereen op zich staande systeemonderdelen zijn gemaakt. Daar zijn ze nu al mee bezig door het zogenaamde social distancing, alleen boodschappen doen etc. Nu al wordt iedereen ertoe gezet om alles alleen te doen. Dat is al de voorbode van dat op zich staande, losgekoppeld van banden zijnde systeemonderdeel dat een mens moet worden.

Chip
Chip
2 maanden geleden

We zien het getal 666 vaak vandaag.

John
John
Reactie op  Chip
2 maanden geleden

Ze wrijven het gewoon in ons gezicht. Zal mij niets verbazen als er 06 cent erbij komt om het compleet te maken.

Arwijn
Arwijn
2 maanden geleden

Okay, klinkt alsof we een massa vluchtelingen uit Australie kunnen verwachten wereldwijd als dit echt door gaat…

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Arwijn
2 maanden geleden

Ik vrees dat dit de hele wereldbevolking zal overkomen. Waar moet je dan nog naar toe? De maan of in opstand komen!

Eva
Eva
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

De maan is ook al niet meer veilig. De NASA heeft Nokia opdracht gegeven daar draadloos 4G te installeren. Vroeg me al af waar dat goed voor is, maar nu wordt het duidelijk: dan kunnen de corona-apps daar ook draaien!

NB: dit is (nog) ironisch bedoeld!

GeVanKessel
GeVanKessel
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

ik vraag me af of leven op een jacht een optie is…

Klaas
Klaas
2 maanden geleden

Daar komen ze weer.. die 3 zessen.

Jan
Jan
2 maanden geleden

Buitengewoon vreselijk. Kent het Australisch wetboek van Strafrecht ook het ne bis in idem beginsel, niet twee keer vervolgen voor hetzelfde feit ? Zo ja, dan vraag ik me af of je meerdere malen vervolgd kunt worden voor hetzelfde feit. Dus je krijgt in 2021 een geldboete, omdat je niet gevaccineerd bent. Vervolgens krijg je in 2022 een gevangenisstraf omdat je wederom niet gevaccineerd bent. Ik zie dit niet als een nieuw strafbaar feit, omdat je de handeling, niet laten vaccineren, voortzet (voortgezette handeling). Bovendien, waarom zullen ze weigeraars gaan opsluiten. Tegen je wil een naald in je arm drukken is toch veel efficiënter? Ook al is dat in strijd met elk rechtsbeginsel.

Sjazon
Sjazon
2 maanden geleden

Ik denk dat als men vaccinatie verplicht stelt, vele laboratoria en distributieketens extra bewaking gaan inhuren.

benno
benno
Reactie op  Sjazon
2 maanden geleden

tja, als je dan toch de bak in draait, kunnen we de dictators maar beter een goede reden geven, niet dan ?
als het in nl zo gek wordt, dan ga ik het binnenhof een laatste bezoek brengen, en dat gaat niet mooi worden dan !

freddy
freddy
Reactie op  benno
2 maanden geleden

hou je in, benno. dat is geen oplossing.

rop
rop
2 maanden geleden

Het word steeds meer onmenselijker, grimmig en gevaarlijker en dat allemaal om een gewoon virusje, zal het Nu echt de virus het zijn dat deze onmenselijke maatregels zelfs dat men verplicht is om iedereen in te laten enten, denk toch echt dat het niet die virusje is ,daar leven we al duizende jaren mee, nee duidelijk is dat de mens zelf zijn eigen grote angst de aller grootste is en daardoor zichzelf geleid door zijn angsten zichzelf vernietigt, hele oorlogen zijn er gevoerd en dat gebeurde ook uit angst, en vele waren er slachtoffer daarin met onmenselijke gebeuren erin, het gaat weer snel die kant op, en wie kan dit tegen houden? waarschijnlijk niemand, want als er door de mensheid energie word opgewekt en deze energie, [niet de virus] word wereldwijd dan een enorms kracht die niet meer te stoppen valt omdat mensen een scheppend wezen is zal deze energie als deze naar het negatieve doorslaat niet meer te stoppen zijn ,met alle gevolgen van onmenselijkheid, men wil menselijk zijn tegenover de corona om deze zogenaamde killer virus te doden, maar de maatregels zijn vele vele malen erger, zo erg zelfs dat binnenkort als men geen stap terug doet en deze onmenselijke van verplichtingen zelfs het begin zijn van enorme chaos er komen steeds meer de voor en de tegenstanders die zelfs kan leiden tussen de burgers zelf en elkaar door gaan haten, het zal waarschijnlijk beginnen in amerika, want ook daar zijn grote problemen tussen twee kemphanen Trump en biden en daar waarschijnlijk een burgeroorlog uit voort komt. ook dat is een enorme energie beweging en dat heeft al vele vele mensen op de been gebracht twee grote energie bewegingen, die tegen elkaar zullen opstaan.

x

Check Also

arts

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen ...

coronavaccin

Het gaat hard: 55 Amerikanen overleden na coronavaccins

In de Verenigde Staten zijn 55 mensen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

36
0
We lezen graag je reactie!x