BuitenlandCorona

5 jaar cel of $66.600 boete als je het coronavaccin weigert in Australië?

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Fiona Godlee, de hoofdredacteur van het medische tijdschrift The BMJ, vraagt zich af hoeveel schade de race om het coronavaccin met zich mee zal brengen. De WHO heeft richtlijnen opgesteld voor coronavaccins, maar de heersende opvatting is dat ‘iets beter is dan niets’.

Het gevolg is dat we vaccins zullen krijgen die het ziekteverloop minder ernstig maken en niet zozeer beschermen tegen besmetting, en die slechts korte tijd bescherming bieden, stelt Godlee. Het verspreiden van een weinig effectief vaccin schaadt het vertrouwen en werkt verspilling in de hand. De fabrikanten doen in dat geval goede zaken, maar het komt de volksgezondheid niet ten goede, zegt ze.

We moeten hierover praten

Elizabeth Hart, die in Australië onderzoek doet naar belangenverstrengeling bij vaccinbeleid, volgt de haastige ontwikkeling van het coronavaccin met argusogen. In een reactie op het stuk van Godlee zegt ze dat Australiërs die het vaccin weigeren mogelijk 5 jaar cel of een boete van 66.600 dollar kunnen krijgen.

Dit is onderdeel van de Biosecurity Act 2015, die in maart dit jaar is aangepast. De noodverordening geldt tot december dit jaar en kan onbeperkt worden verlengd, tot er een coronavaccin beschikbaar is bijvoorbeeld. Dat betekent dat Australiërs gedwongen kunnen worden om een coronavaccin te halen en dat mensen die weigeren, een celstraf of enorme boete riskeren. En dat alles vanwege een virus dat voor de meeste mensen jonger dan 70 vrijwel geen bedreiging vormt, zegt Hart. “We moeten hierover praten.”

4.6 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
36 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Een nieuwe studie waarin werd onderzocht hoe geïnformeerde toestemming wordt gegeven aan de deelnemers aan het COVID-vaccinonderzoek, ontdekte dat openbaarmakingsformulieren niet voldoende waren voor de deelnemers om te begrijpen dat het vaccin hen later vatbaarder zou kunnen maken voor een ergere ziekte.
“COVID-19-vaccins die zijn ontworpen om neutraliserende antilichamen op te wekken, kunnen vaccinontvangers gevoelig maken voor ernstigere ziekten dan wanneer ze niet waren gevaccineerd”, aldus de auteurs van het onderzoek. “Vaccins voor SARS, MERS en RSV zijn nooit goedgekeurd, en de gegevens die zijn gegenereerd bij de ontwikkeling en het testen van deze vaccins suggereren een ernstige mechanistische zorg: dat vaccins die empirisch zijn ontworpen met behulp van de traditionele benadering … de COVID-19-ziekte kunnen verergeren via antilichaamafhankelijke verbetering (ADE).
“Dit risico wordt voldoende verdoezeld in protocollen voor klinische onderzoeken en toestemmingsformulieren voor lopende COVID-19-vaccinonderzoeken dat het onwaarschijnlijk is dat de patiënt dit risico voldoende begrijpt, waardoor echt geïnformeerde toestemming van proefpersonen in deze onderzoeken wordt vermeden.”

Stay Positive
Stay Positive
1 jaar geleden

Er is geen tijd meer om te praten en dat gaat de agenda ook niet tegenhouden. De sleutel ligt bij ons mens. Als we niet meedoen heeft ’t voor het marxistische bestaan geen zin.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Ik denk dat je als Australiër beter een enkeltje schipreis kunt pakken naar de USA.
De Engelse Taal zijn zij in ieder geval al machtig.

Rob
Rob
1 jaar geleden

$66.600 dollar boete. Dan weet je meteen wie en wat er achter de hele corona bullshit zit: de satanische elite die uit is op het opofferen van het overgrote deel van de wereldbevolkng en de rest tot ultieme slaaf te maken in de NWO. Die slaaf moet dan onderdeel worden van het technologische systeem nadat alle menselijkheid kapot s gevaccineerd, banden (familie, relaties etc) vernietigd zijn en iedereen op zich staande systeemonderdelen zijn gemaakt. Daar zijn ze nu al mee bezig door het zogenaamde social distancing, alleen boodschappen doen etc. Nu al wordt iedereen ertoe gezet om alles alleen te doen. Dat is al de voorbode van dat op zich staande, losgekoppeld van banden zijnde systeemonderdeel dat een mens moet worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

36
0
We lezen graag je reactie!x