Great ResetMens en Dier

Wybren van Haga is World Economic Forum meer dan zat: ‘Moeten we hard tegen vechten’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het is allemaal crisis, het is een drama, er wordt gelogen. Ik kan niet meer tellen hoe vaak Mark Rutte heeft gezegd dat hij geen actieve herinnering meer ergens aan heeft. Het is onvoorstelbaar, zei Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) zondag tijdens het protest op het Museumplein.

“Ik ken de beste man en hij heeft een ijzeren geheugen. Hij weet alles. Dus geen actieve herinnering hebben, dat is totale waanzin,” aldus Van Haga.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wat ook ontzettend jammer is, is dat al deze dossiers, zoals het stikstofdossier, bol staan van incompetentie, perverse belangen en leugens, waardoor we uiteindelijk niet datgene doen wat het beste is voor Nederland, zei het Kamerlid.

Heel eng

“De boeren worden van hun land gejaagd, die worden onteigend en uiteindelijk leidt dat tot een voedseltekort,” waarschuwde Van Haga. “Er is bijna geen visafslag meer in Nederland. De vissers zijn gestopt door allerlei rare Europese regels. De kotters liggen in de haven en de vissers zijn kapot.”

Uiteindelijk krijg je een steeds grotere staat en de staat wordt steeds machtiger, die gaat ook steeds meer controleren. Die staat willen we terugduwen in z’n hok. De staat moet klein zijn en wij moeten als mensen individuele vrijheid hebben, sprak hij.

“Heel veel mensen hebben veel klachten over Mark Rutte, Sigrid Kaag, World Economic Forum, Central Bank Digital Currency. Ik vind het ook allemaal heel eng. World Economic Forum is een hele rare marxistische club met veel te veel invloed. Moeten we hard tegen vechten, op een vreedzame manier,” benadrukte Van Haga.

Het syndroom van Vattenfall

Hij uitte ook kritiek op het energiebeleid van de regering. “Op dit moment worden ouderen met onderkoelingsverschijnselen binnengereden in de ziekenhuizen. Marcel Levi noemde dat het syndroom van Vattenfall.”

“We behandelen onze ouderen zo slecht dat ze hun energierekening niet kunnen betalen omdat wij zo nodig oorlogje moeten voeren in Oekraïne. Ik vind het echt verwerpelijk en ik vind dat het moet stoppen,” zei Van Haga.

4.9 207 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Antiislam
Antiislam
1 jaar geleden

Goede vent van Haga hij heeft het goed voor met Nederland

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Heel verstandig gesproken van Wiebren van Haga, er zijn best wel competente volksvertegenwoordigers, alleen zijn er te weinig die voor het Nederlandse volk opkomen…..15 Maart 2023 stem op BVNL, of FVD, of BBB, of PVV, of SP en maak een foto van uw stembiljet en stuur dit naar de partij waarop u gestemd heeft. Laten we fraude uitsluiten.

HenryH
HenryH
1 jaar geleden

Hopelijk dringt dit eindelijk door bij de massa.

Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Knettergek die RUTTE

Back to top button
142
0
We lezen graag je reactie!x