Homepagina » Gezondheid » Kazachse universiteit ontdekt ‘levenselixer’
Kazachse universiteit ontdekt levenselixer

Kazachse universiteit ontdekt ‘levenselixer’

Twee jaar geleden gaf de Kazachse president Noersoeltan Nazarbajev de wetenschappers in zijn land opdracht om het geheim tot het eeuwige leven te vinden.

De knapste koppen van Kazachstan komen nu met een yoghurtdrankje genaamd ‘Nar’, wat voedsel of voeding betekent in het Kazachs.

Zhaqsybia Zhoemalidov van de Nazarbaev-universiteit in Astana stelt dat het drankje de levenskwaliteit van mensen verbetert en de levensverwachting verhoogt. Het product helpt bij de spijsvertering, bevordert de opname van voedingsstoffen en verbetert de algehele gezondheid.

Probiotisch

De ontdekking werd begin deze maand aangekondigd tijdens een internationaal congres. Staatspersbureau Kazinform meldde dat aanwezigen konden proeven van het ‘symbiotische biologische product’. Waarschijnlijk doelt het persbureau op ‘probiotisch’, wat verwijst naar goede darmbacteriën die helpen bij de spijsvertering.

In 2010 zei een Kazachs parlementslid dat Nazarbajev nog tenminste 10 jaar aan de macht moest blijven. Daarop liet de president weten dat hij bereid was door te gaan tot 2020, mits ze een elixer voor hem vonden.

Absoluut heerser

Nazarbajev is sinds het jaar 1990 president van Kazachstan en staat bekend als een absoluut heerser, ook al zijn er oppositiepartijen. De olievelden in Kazachstan zijn voor Amerikaanse en andere westerse oliemaatschappijen geopend.

Dankzij het vele oliegeld en bijbehorende investeringen gaat het de Kazachen economisch redelijk voor de wind en dat levert de president steun op. Hij wordt echter ook beschuldigd van fraude en het wegsluizen van staatsgeld naar Zwitserse bankrekeningen van hem en andere overheidsfunctionarissen.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 Vond je deze info interessant? Deel het dan met je kennissen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Het zal wel zoiets zijn als de (melk)Kefir zelf gebruik ik het nu bijna 1 jaar en voel me er best bij.

  1 likes
  • Ik snap niet waarom mensen naar de jaren 70 zijn gestopt met kefir.
   4 jaar diarree roumatoide atrittus door autoimune.
   Na gebruik kefir geen diarree mijn darmen verminderen de gifstoffen die anders via mijn darmen in mijn bloed en daarna via mijn linfsisteem geabsorbeerd zou worden.
   En mijn kefir water vermenteer ik ook mijn smoethie’s.
   Tel uit je winst

   0 likes
 2. Wanneer we sterven voor de aarde (overgaan) staat vast. We gaan daarom geen seconde te vroeg of te laat over. Het leven verlengen is dus niet mogelijk. Wel natuurlijk de levenskwaliteit ervan!

  bestudeer rulof.nl

  0 likes
 3. 21 december vergaat de wereld….Komen ze met een levenselixer af hihi…..,wel beetje laat heey!!

  0 likes
 4. Men neme:drie schaamharen van de roze draak……

  0 likes
 5. En het boek van Peter Kelder erbij halen presidentje en je was er al een heel eind. en dan niet te vergeten iedere dag wat aloe vera en hennep tot je nemen en dan nog wat magneten overal in je huis en in je zakken en dan het monsansato-voer laten en dat je land uit schoppen en het panten gif rounup overal verbieden in je landje. En je hebt er vele jaren erbij als je niet voor een auto loopt. Wat let je Mijnheer ?

  0 likes
 6. [quote name=”Lichtwezen”]Wanneer we reactie op #1

  Hallo Lichtwezen,
  Als ik jouw reacties lees, verwijs je altijd naar de site, die gaan over de inhoud van de boeken van Jozef Rulofs. Ik heb thuis ook 1 boek van hem staan. Mijn vraag is in hoeverre de boeken van Jozef Rulofs uitgaan van voorbestemming (predestinatie). Volgens jou staat bijv. de tijd waarop wij overgaan al vast maar heb je invloed op je eigen levenskwaliteit. In de boeken van Rulofs speelt Christus een grote rol. Wordt hij gezien als verlosser. Ik vind deze vragen erg interessant, maar ik vind de boeken van Rulof erg dik om allemaal door te lezen. En om eerlijk te zijn, zijn er nog heel veel andere boeken ook boeiend.

  0 likes
 7. Yoghurtdrankje, komt mij over als iets onnatuurlijks of het moet al gemaakt zijn van mensenmelk.
  Melk producten van een ander diersoort geeft altijd problemen.
  Waarom moeten volwassen mensen babyvoeding eten of drinken.

  0 likes
 8. [quote name=”danny”]21 december vergaat de wereld….Komen ze met een levenselixer af hihi…..,wel beetje laat heey!![/quote]

  Vergaat de wereld????? levenselixer zit in je zelf, en daar mag je iedere dag gebruik van maken.gratis en voor niks.

  0 likes
 9. Beste Aaltje,
  Christus was en is voor de mensen een wegwijzer, Hij was zeker niet de verlosser. (dit is een fabeltje van de kerken) Hij kwam vanuit de 7e kosmische afstemming, het Al. De weg die wij nog moeten gaan! De Christus heeft deze zelfde weg afgelegd. Wij bevinden ons op de derde kosmische afstemming. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen daden! Niemand kan daar de schuld van weg nemen. En je zal dus je eigen daden toch weer goed moeten maken als deze afbrekend zijn. Christus wordt ook niet meer op aarde geboren, zoals vele kerkgenootschappen ons doen willen geloven! Hij laat zich geen tweede keer vermoorden! Want dat is wat er gebeurd, als Hij op moeder Aarde opnieuw wordt geboren.

  Lees en bestudeer en leef de boeken Aaltje ook al zijn ze dik… Hierdoor ga je fundamenten leggen en maakt niemand je nog iets wijs!!!

  alle goeds

  0 likes
 10. wie ben je lichtwezen ? ben geinteresseerd in de boeken van JOZEF RULOF

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...

artsen

81 artsen komen in verzet en schrijven brandbrief tegen coronabeleid: ‘Wij maken ons grote zorgen’

81 artsen hebben een openbare brandbrief geschreven ...