Gezondheid

Kazachse universiteit ontdekt ‘levenselixer’

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Twee jaar geleden gaf de Kazachse president Noersoeltan Nazarbajev de wetenschappers in zijn land opdracht om het geheim tot het eeuwige leven te vinden.

De knapste koppen van Kazachstan komen nu met een yoghurtdrankje genaamd ‘Nar’, wat voedsel of voeding betekent in het Kazachs.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Zhaqsybia Zhoemalidov van de Nazarbaev-universiteit in Astana stelt dat het drankje de levenskwaliteit van mensen verbetert en de levensverwachting verhoogt. Het product helpt bij de spijsvertering, bevordert de opname van voedingsstoffen en verbetert de algehele gezondheid.

Probiotisch

De ontdekking werd begin deze maand aangekondigd tijdens een internationaal congres. Staatspersbureau Kazinform meldde dat aanwezigen konden proeven van het ‘symbiotische biologische product’. Waarschijnlijk doelt het persbureau op ‘probiotisch’, wat verwijst naar goede darmbacteriën die helpen bij de spijsvertering.

In 2010 zei een Kazachs parlementslid dat Nazarbajev nog tenminste 10 jaar aan de macht moest blijven. Daarop liet de president weten dat hij bereid was door te gaan tot 2020, mits ze een elixer voor hem vonden.

Absoluut heerser

Nazarbajev is sinds het jaar 1990 president van Kazachstan en staat bekend als een absoluut heerser, ook al zijn er oppositiepartijen. De olievelden in Kazachstan zijn voor Amerikaanse en andere westerse oliemaatschappijen geopend.

Dankzij het vele oliegeld en bijbehorende investeringen gaat het de Kazachen economisch redelijk voor de wind en dat levert de president steun op. Hij wordt echter ook beschuldigd van fraude en het wegsluizen van staatsgeld naar Zwitserse bankrekeningen van hem en andere overheidsfunctionarissen.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lichtwezen
Lichtwezen
11 jaren geleden

Wanneer we sterven voor de aarde (overgaan) staat vast. We gaan daarom geen seconde te vroeg of te laat over. Het leven verlengen is dus niet mogelijk. Wel natuurlijk de levenskwaliteit ervan!

bestudeer rulof.nl

Marco
Marco
11 jaren geleden

Het zal wel zoiets zijn als de (melk)Kefir zelf gebruik ik het nu bijna 1 jaar en voel me er best bij.

danny
danny
11 jaren geleden

21 december vergaat de wereld….Komen ze met een levenselixer af hihi…..,wel beetje laat heey!!

adriaan
adriaan
11 jaren geleden

Men neme:drie schaamharen van de roze draak……

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x