BuitenlandCorona

Canadese gezondheidschef: coronalockdowns zijn er om verspreiding van ‘onjuiste informatie’ tegen te gaan

Help door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lockdowns zijn er volgens de gezondheidschef van de Canadese provincie Nova Scotia niet zozeer om de verspreiding van corona tegen te gaan, maar vooral om de verspreiding van ‘onjuiste informatie’ te voorkomen.

Chief Medical Officer Robert Strang gaf in mei tijdens een persconferentie toe dat het voornaamste doel van de strenge lockdowns in Canada niet de bescherming van de volksgezondheid was, maar het indammen van de vrije informatiestroom.

Misinformatiecampagne beteugelen

Strang kreeg de vraag of het verbod op openbare bijeenkomsten dat op dat moment gold nog wel nodig was. De gezondheidschef antwoordde dat het samenkomen van grote groepen mensen nog steeds risico’s met zich meebrengt.

“Maar de andere reden voor het verbod is om te voorkomen dat groepen doelbewust onjuiste informatie verspreiden,” zei Strang. Dergelijke informatie vormt volgens hem een ‘risico’ voor de bevolking. “Het is ook zeker noodzakelijk om die misinformatiecampagne te beteugelen.”

Uitoefenen van controle

Met andere woorden: lockdowns gaan niet langer over gezondheid. Ze gaan over het uitoefenen van controle.

Eind vorige maand heeft het hooggerechtshof van Nova Scotia het verbod op demonstraties en grote bijeenkomsten opgeheven.

[Infowars]

4.7 52 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
11 maanden geleden

Natuurlijk hebben die lockdowns helemaal NIETS te maken met onze gezondheid. Onze gezondheid zal de autoriteiten een worst wezen.
Nee, het heeft alleen te maken met het ervoor zorgen dat mensen zich niet kunnen verenigen. Vrij dom natuurlijk, want mensen zijn ook prima in staat om zich virtueel te verzamelen op het internet. Kijk maar hoeveel mensen hun neus de gelijke kant op hebben HIER op deze site.
Als ik even kijk naar mijn eigen situatie: ruim twee maanden geleden was ik er een beetje doorheen. Hier in de woongemeenschap zijn mijn man en ik zo ongeveer de enigen die bedankt hebben voor de eer om ons in te laten spuiten met een experimentele gentechinjectie. De rest heeft beide prikken gehad. En het gaat supergoed met ze!
Dat heeft onze positie behoorlijk verslechterd. Wij zijn de GEKKEN. Wij gaan ook verder niet meer in discussie.
Maar… twee maanden geleden dus ontmoette ik zomaar op straat een leuke vrouw, die zag dat ik geen mondkapje had en direct door had dat ik één van de wappies was.
Via haar heb ik nu een heel netwerk van fantastische gelijkgestemde mensen, waar ik mee naar demonstraties, flashmobs, blote voeten wandelingen e.d. mee ga.
Ik heb in JAREN niet zo’n grote vriendenkring gehad. DAT maakt mij ongelooflijk sterk en vastberaden niet onder de druk te bezwijken.
Vanmiddag gaan mijn man en ik naar Purmerend om Thierry Baudet en de andere kanjers van Forum voor Democratie te ondersteunen. Die steun verdienen zij 100%, omdat, in mijn ogen, zij de enige partij in de politiek zijn, die nog daadwerkelijk voor onze belangen opkomt.
Eendracht maakt macht! Hoe meer leugens er rondgestrooid worden, hoe meer mensen ze zullen doorzien. Daarvan ben ik overtuigd. Aan iedereen: blijf standvastig, aan ons zal de overwinning toebehoren. Het Licht zal winnen van het Donker en de Waarheid zal winnen van de Leugen.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
11 maanden geleden

We worden onderdrukt door een stelletje gebrainwashde psychopaten, wij zijn met miljoenen, zij zijn met een paar honderd, wanneer komen we in opstand? Vroeger werden deze lieden met pek en veren behandeld en liet men ze in hun blote kont over straat rennen… word tijd…

petertje
petertje
11 maanden geleden

“Maar de andere reden voor het verbod is om te voorkomen dat groepen doelbewust onjuiste informatie verspreiden,” zei Strang.

Dan gaan we toch lekker met z’n allen online?
Wat een pannenkoek…

Ludger
Ludger
11 maanden geleden

Wereld dictatuur. 24 7 onnodige bangmakerij voor seizoensgriep met een nieuwe naam en propaganda voor een overbodig “vaccin” wat in feite een experiment is dat daadwerkelijk een gevaar vormt voor de volksgezondheid. En waarmee alle privacy en vrijheid wordt afgepakt. Elke letter die door de MSM is getypt over dit “virus” is onjuiste informatie en je reinste terrorisme

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x