Mens en Dier

Kees Faasse (78) probeert mensen wakker te schudden met advertenties in de Volkskrant. Hoe vrij zijn we nog?

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoe vrij zijn we nog? De anderhalvemetersamenleving heeft onze burgerrechten fors ingeperkt en dat alles in de naam van gezondheid. De gezondheid van wie? Die van de samenleving of van enkelen? In onderstaande video gaat programmamaker Flavio Pasquino in gesprek met gepensioneerd ondernemer Kees Faasse (78), die tegen vaccineren en tegen de lockdown is. Van zijn eigen spaargeld betaalde hij advertenties in de Volkskrant om mensen wakker te schudden en een ommekeer te bewerkstelligen.

Op donderdag 26 maart verscheen op pagina 19 in de Volkskrant een opvallende advertentie. In grote letters werd vermeld dat tijdens het griepseizoen 2017/2018 dagelijks 75 mensen stierven. “En er was geen paniek, en er werden geen evenementen afgelast, en je mocht elkaar gewoon vasthouden, en er werden geen vluchten gecancelled, en er gingen geen bedrijven op slot, en er werden geen massa’s mensen ontslagen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De advertentie was een initiatief van de website corona-nuchterheid.nl van Faasse. NineForNews is één van de hoofdbronnen voor de site.

Politiestaat

Eind april adverteerde hij opnieuw in de Volkskrant, met een oproep de vlag halfstok te hangen op 5 mei, omdat ‘ons opnieuw de oorlog is verklaard, maar nu door onze eigen overheid’. “Geholpen door een slaafse media is er een angstcampagne gelanceerd die zijn weerga niet kent.”

“Ik had altijd wel vertrouwen in de overheid,” zei Kees Faasse in gesprek met NRC. “Maar het laatste restje is op 16 maart verdampt, toen de maatregelen aangekondigd werden en niemand oppositie voerde. Nu vertrouw ik niemand meer, niet één politicus. Het journaal kan ik ook niet meer aanzien. Dat is toch treurig! Als we niet snel wakker worden, leven we in een politiestaat.”

Wie komt er op voor onze afgenomen vrijheid? Is er nog hoop vanuit dit kabinet? Of moeten we zelf in actie komen? Bekijk de video hieronder:

[Café Weltschmerz]

4 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Als het nu nog niet duidelijk is dat je absoluut nooit “vertrouwen” moet hebben is welke regering dan ook dan wordt het nooit meer duidelijk en helaas is dat voor heel veel mensen nog niet duidelijk. Wat mij duidelijk is is dat we hier niet meer uit komen en dat ondanks alle goede bedoelingen van veel mensen en samenkomsten/demonstraties en petities en gezond verstand er helemaal niks zal veranderen. Overal zie je dezelfde tendens, antifa, fzop, blm en klimaatdrammers en noem maar op hebben al jarenlang een vrijbrief om de boel te slopen en mensen aan te vallen en op te roepen tot moord en geweld. De gewone mensen die vrijheid en gezond verstand hebben worden afgetuigd en opgepakt door onze helden de ME en politie, befehl ist befehl. Wie nu nog niet ziet dat we in een fascistenstaat leven en dat we er niet meer uitkomen ziet het nooit meer. Niet dat het nog iets uit maakt want het berichten dat mensen wakker worden is onzin, zou het zo zijn dan is het toch al te laat. Mensen staan nog in de rij met 3 meter afstand en noem het maar op. Schiet en steekpartijen door allochtonen zijn niet van de lucht en net als in Dijon Frankrijk doet de politie niets https://nl.metrotime.be/2020/06/17/must-read/bendeoorlog-in-dijon-gemaskerde-mannen-met-zware-wapens-zwaaien-de-plak/

Willem
Willem
3 jaren geleden

Maakt niets uit, totaal zinloos. Weiger niet dat is verzet, ja dus je mag geen verzet “plegen” je pleegt een misdaad en alles wat je wordt opgelegd heb je maar op te volgen, simpel. Dat zal een ieder ook doen, absoluut, want anders krijg je geen voedsel meer en mag je de deur niet meer uit en in navolging daarvan staat er in no time een kampje voor je klaar, denken jullie van niet? Kijk dan maar eens goed naar wat er gebeurt, kijk maar eens goed hoeveel mensen hier graag aan mee doen, kijk maar eens hoe goed kliklijnen werken en hoe de staatspropaganda werkt, kijk maar goed naar de koppen in welke regering dan ook, valt jullie niks op? Volgend jaar verkiezingen? Nee hoor, kun je vergeten, nazistaat is compleet en daarbij op wie zou je stemmen? Wilders of Baudet? Horen allemaal bij hetzelfde clubje en denken straks net als de rest van de regeringen dat ze bij de uitverkorenen zullen horen en door kunnen gaan met hun leven maar zij zijn de eersten die tegen de muur gaan want ze weten te veel. Onzin? Kijk maar naar de geschiedenis, die 500 miljoen lieden die de aarde zullen beërven zijn niet de lieden die je nu in het openbaar ziet “op treden”. Nu weten jullie ook hoe het mogelijk was dat mensen zich in de 2eWO zo makkelijk weg lieten voeren naar kampen, wij reageren exact hetzelfde. Veel mensen op aarde, bijna oogsttijd, als vee naar een slachtbank en dat bedoel ik letterlijk, dit is een bizarre plek, deze planeet, de boeren en slagers zie je niet maar ze zijn er wel. De drijvers om het menselijk vee op te drijven die zie je, regeringen, ME politie enz. De tafel is gedekt, de ovens gaan aan, verzet is zinloos, het is ons lot.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Kees Faasse, een waardevolle klokkenluider. Iemand die zich de moeite getroost mensen te waarschuwen, iemand die eigen geld uitgeeft in de ijdele hoop hiermee mensen wakker te schudden. Dit terwijl de meeste mensen nog te schijterig zijn er überhaupt over na te denken, bang dat ze met een duidelijke mening als afvallige worden gezien, afvallige van een kudde schapen die achter leugenaars en bedriegers aan hobbelt. Iemand als Kees Faasse zou aandacht en steun moeten krijgen uit alle hoeken. In plaats daarvan weigeren kranten zo mogelijk zijn advertenties te plaatsen. We leven in een zieke wereld.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Ontving deze mail van Viruswaanzin.nl

In vrijheid en liefdevol voor onvoorwaardelijke opheffing maatregelen

Tijdens de demonstratie komen we geweldloos en met liefde samen om te laten zien en horen dat de maatregelen die van kracht zijn direct en onvoorwaardelijk opgeheven dienen te worden. Dit vanwege de fatale gevolgen voor de economie, gezondheid, welzijn en de rechtsstaat. Dit doen we, omdat er grote vraagtekens geplaatst mogen worden bij de gekozen aanpak en de bijbehorende maatregelen. Wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt en er is geen bewezen effect. Daarbij is er momenteel geen sprake van een reële dreiging van het virus.

Het liefdevol en geweldloos heeft geen zin, er zullen politie intriganten zijn om herrie te schoppen en zo een reden creëren om geweld te gaan gebruiken want zo gaat het namelijk altijd. Zolang iedereen nog speelt middels de regels van hen waartegen je ageert zal er niets veranderen. Natuurlijk ondersteun ik ieder initiatief en draag er ook aan bij maar dit wordt gewoon genegeerd door de regering en en het wordt weer boetes en arrestaties, want het is geen antifa of kozp, blm of klimaatdrammers, die hebben wereldwijd namelijk een vrijbrief om geweld te plegen en te vernielen en dat wil de regering en lokale overheden nu eenmaal.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x