Homepagina » Mens en Dier » Kees Faasse (78) probeert mensen wakker te schudden met advertenties in de Volkskrant. Hoe vrij zijn we nog?
kees faasse

Kees Faasse (78) probeert mensen wakker te schudden met advertenties in de Volkskrant. Hoe vrij zijn we nog?

Hoe vrij zijn we nog? De anderhalvemetersamenleving heeft onze burgerrechten fors ingeperkt en dat alles in de naam van gezondheid. De gezondheid van wie? Die van de samenleving of van enkelen? In onderstaande video gaat programmamaker Flavio Pasquino in gesprek met gepensioneerd ondernemer Kees Faasse (78), die tegen vaccineren en tegen de lockdown is. Van zijn eigen spaargeld betaalde hij advertenties in de Volkskrant om mensen wakker te schudden en een ommekeer te bewerkstelligen.

Op donderdag 26 maart verscheen op pagina 19 in de Volkskrant een opvallende advertentie. In grote letters werd vermeld dat tijdens het griepseizoen 2017/2018 dagelijks 75 mensen stierven. “En er was geen paniek, en er werden geen evenementen afgelast, en je mocht elkaar gewoon vasthouden, en er werden geen vluchten gecancelled, en er gingen geen bedrijven op slot, en er werden geen massa’s mensen ontslagen.”

De advertentie was een initiatief van de website corona-nuchterheid.nl van Faasse. NineForNews is één van de hoofdbronnen voor de site.

Politiestaat

Eind april adverteerde hij opnieuw in de Volkskrant, met een oproep de vlag halfstok te hangen op 5 mei, omdat ‘ons opnieuw de oorlog is verklaard, maar nu door onze eigen overheid’. “Geholpen door een slaafse media is er een angstcampagne gelanceerd die zijn weerga niet kent.”

“Ik had altijd wel vertrouwen in de overheid,” zei Kees Faasse in gesprek met NRC. “Maar het laatste restje is op 16 maart verdampt, toen de maatregelen aangekondigd werden en niemand oppositie voerde. Nu vertrouw ik niemand meer, niet één politicus. Het journaal kan ik ook niet meer aanzien. Dat is toch treurig! Als we niet snel wakker worden, leven we in een politiestaat.”

Wie komt er op voor onze afgenomen vrijheid? Is er nog hoop vanuit dit kabinet? Of moeten we zelf in actie komen? Bekijk de video hieronder:

[Café Weltschmerz]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 maanden geleden

Als het nu nog niet duidelijk is dat je absoluut nooit “vertrouwen” moet hebben is welke regering dan ook dan wordt het nooit meer duidelijk en helaas is dat voor heel veel mensen nog niet duidelijk. Wat mij duidelijk is is dat we hier niet meer uit komen en dat ondanks alle goede bedoelingen van veel mensen en samenkomsten/demonstraties en petities en gezond verstand er helemaal niks zal veranderen. Overal zie je dezelfde tendens, antifa, fzop, blm en klimaatdrammers en noem maar op hebben al jarenlang een vrijbrief om de boel te slopen en mensen aan te vallen en op te roepen tot moord en geweld. De gewone mensen die vrijheid en gezond verstand hebben worden afgetuigd en opgepakt door onze helden de ME en politie, befehl ist befehl. Wie nu nog niet ziet dat we in een fascistenstaat leven en dat we er niet meer uitkomen ziet het nooit meer. Niet dat het nog iets uit maakt want het berichten dat mensen wakker worden is onzin, zou het zo zijn dan is het toch al te laat. Mensen staan nog in de rij met 3 meter afstand en noem het maar op. Schiet en steekpartijen door allochtonen zijn niet van de lucht en net als in Dijon Frankrijk doet de politie niets https://nl.metrotime.be/2020/06/17/must-read/bendeoorlog-in-dijon-gemaskerde-mannen-met-zware-wapens-zwaaien-de-plak/

Tante Maart Geerink
Tante Maart Geerink
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Als de Nederlandse Grondwet al geheel en al verkeerd in elkaar zit, wat willen wij dan nog eigenlijk ? Hoeveel regeltjes zullen er nog bij komen vanuit Den Haag ? Er zijn inmiddels zoveel wettelijke verboden bij gekomen, dat de politiek van Hitler en Mussolini hierbij verbleekt en kinderspel was vergeleken met wat ons nu wordt aangedaan. Waarschijnlijk zal het boetes gaan regenen vanwege overtredingen van de Corona-regels en het niet bewaren van de 1,5 meter afstand. U mag straks ook geen scheve gezichten meer trekken of de tong uitsteken. Daar zal ook een boete voor worden uitgeschreven en het aantal BOA’s en handhavers nemen in aantal gigantisch toe. Daarbij komt nog dat overal camera’s zullen worden geplaatst om de burger beter in de gaten te kunnen houden. Er zullen ook kliklijnen bij gaan komen zodat je ook nog voor kleine overtredingen de gevangenis in gezet kan worden. Wanneer je jouw vriendin buiten op straat een zoen op haar wang geeft, dan krijg je een boete die op kan lopen tot 150 euro.

Willem
Willem
Reactie op  Tante Maart Geerink
4 maanden geleden

Dat zal wel een boete van 1500e worden en levenslang en heb je het uitgezeten krijg je een nekschot. Ja ook standrechtelijke executies en schieten op (vreedzame) demonstranten gaat gebeuren, allemaal terug te vinden in het verdrag van Lissabon dat ik jarenlang heb geplaatst waar ik kon met de nadruk op de gevaren, maar men pikt het niet op, slechts een klein aantal ziet het helaas. Maar het is ons lot nu eenmaal, aan tafel!!!!

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

@Willem: wat ben je veranderd de afgelopen weken… Eerst was je vol strijd en wijze woorden, nu een hoopje ellende die iedereen de put in praat. En velen schijnen naar je te luisteren.

Weet je hoe zo iemand heet… Een trol! Je bent hier gekomen om mensen aan je te binden, om ze te polsen, en nu hoop je velen te breken met je negatieve houding? Sterker nog, dat klinkt meer naar het Judassen van mensen…
Kom op Willem, zeg het eens eerlijk, sta op je op de loonlijst van Rutte & co..? Indien ja, hoe voelt dat nu, om buiten rond te lopen tussen de schapen, heeft het iets met macht te maken dat je hiervoor gekozen hebt, of wegens een slechte jeugd met misbruik of zo? Indien nee, excuses maar je uitspraken en houding over de afgelopen tijd klopt niet.

Ruben
Ruben
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Beste Willem,
Ik denk dat je goed ziet.
Inderdaad is het nu veel te laat?
Mensen worden wakker?
Nu pas????
Wat is precies wakker worden?
Dat mensen beseffen dat we bedrogen worden en beseffen wat ons te wachten staat?
We worden al zolang ernstig bedrogen, veel langer dan we denken.
Als we een beetje opgelet hadden en ons normale verstand hadden gebruikt en logisch na hadden gedacht, dan hadden we dit lang geleden al zien aankomen.
Niet alles was verborgen voor ons, maar als we alleen 8u journaal hadden gekeken en de kranten hadden gelezen dan komt dit alles natuurlijk als een verrassing.
Diegene die echt wakker zijn richten zich tot Jezus! En verzoent zich met God.
In 1917 heeft de wereld een zeer ernstige waarschuwing gekregen.
En wel door Maria te Fatima in Portugal.
Uiteraard is de mensheid nog heel vaak gewaarschuwd door de Hemel, daarvoor en daarna, buiten de Bijbel om.
Uiteraard waren er ook talloze klokkenluiders die ons gewaarschuwd hebben, niet zelden met hun dood of vervolging tot gevolg.
Ook hebben wij gezond verstand gekregen, maar helaas is de mensheid massaal gehersenspoeld.
Voor de Kerk breekt nu Goede Vrijdag aan.
De donkerste periode uit de mensheid breekt aan.
En er is al veel ellende geweest op deze wereld, maar zal binnenkort haar hoogtepunt bereiken.
Enige redding is bekering en Jezus.
Geen redding is er buiten Hem om mogenlijk.
Het gaat om onze eeuwige zielen!!!
Ons leven moeten we toch opgeven.
er zullen maar weinig mensen over blijven bij Zijn Wederkomst.
Sterkte allemaal.
Bid voor u zelf, uw dierbaren en de mensheid.

Elise
Elise
Reactie op  Ruben
4 maanden geleden

Snap wel wat je bedoelt, maar heel veel andere mensen van andere culturen en religies, die zijn ook “wakker”. En ja, ook de moslims.

Willem
Willem
4 maanden geleden

Maakt niets uit, totaal zinloos. Weiger niet dat is verzet, ja dus je mag geen verzet “plegen” je pleegt een misdaad en alles wat je wordt opgelegd heb je maar op te volgen, simpel. Dat zal een ieder ook doen, absoluut, want anders krijg je geen voedsel meer en mag je de deur niet meer uit en in navolging daarvan staat er in no time een kampje voor je klaar, denken jullie van niet? Kijk dan maar eens goed naar wat er gebeurt, kijk maar eens goed hoeveel mensen hier graag aan mee doen, kijk maar eens hoe goed kliklijnen werken en hoe de staatspropaganda werkt, kijk maar goed naar de koppen in welke regering dan ook, valt jullie niks op? Volgend jaar verkiezingen? Nee hoor, kun je vergeten, nazistaat is compleet en daarbij op wie zou je stemmen? Wilders of Baudet? Horen allemaal bij hetzelfde clubje en denken straks net als de rest van de regeringen dat ze bij de uitverkorenen zullen horen en door kunnen gaan met hun leven maar zij zijn de eersten die tegen de muur gaan want ze weten te veel. Onzin? Kijk maar naar de geschiedenis, die 500 miljoen lieden die de aarde zullen beërven zijn niet de lieden die je nu in het openbaar ziet “op treden”. Nu weten jullie ook hoe het mogelijk was dat mensen zich in de 2eWO zo makkelijk weg lieten voeren naar kampen, wij reageren exact hetzelfde. Veel mensen op aarde, bijna oogsttijd, als vee naar een slachtbank en dat bedoel ik letterlijk, dit is een bizarre plek, deze planeet, de boeren en slagers zie je niet maar ze zijn er wel. De drijvers om het menselijk vee op te drijven die zie je, regeringen, ME politie enz. De tafel is gedekt, de ovens gaan aan, verzet is zinloos, het is ons lot.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Klopt als een bus Willem. De toekomst voorspellen is erg eenvoudig en wel hierom. We hoeven ‘slechts’ naar het verleden te kijken. Nazi’s zijn er altijd gebleven. Alleen hun gezicht is veranderd.

Rob
Rob
Reactie op  jan doornbos
4 maanden geleden

Ja Jan. In w.o.2 kwam de gestapo zomaar de huizen binnen. Zo meteen is het de politie die exact hetzelfde doet. En met het aankomende beleid ‘mogen’ gezinnen uit elkaar getrokken worden (lees: uit huis gehaald worden) als de voorzieningen in eigen huis niet aan de corona wet voldoen. Eerst hebben ze het buiten de deur gedaan om de afstand van 1,5 meter in te voeren, nu dringen ze met hetzelfde beleid de woningen binnen en bedreigen het gezinsleven. Je vraagt je af wat voor types zich daar voor laten gebruiken. Dan kun je niet anders dan bedenken dat die uit achterbuurten komen of als kind al tot de pesters hebben moeten horen. Geen enkel normaal mens laat zich zo gebruiken voor beleid dat dezelfde kant op gaat als de nazies, gestapo etc uit w.o.2. Ik kan me ook niet voorstellen dat dergelijke types uit ‘redelijke’ gezinnen komen. In veel gezinnen is het door de tijd heen niet echt gemakkelijk geweest maar zelfs daaruit komen geen types voort die zich laten gebruiken voor dezelfde ‘nazie principes’. Dat toont zich ook in het feit dat politie agenten in dit land nog steeds geen grens hebben bereikt waar hun geweten aan hun gedrag begint te knagen. Het is echter niet alleen bij politie agenten zo maar die zijn wel de eerste ‘laag’ van de machtspiramide waar het volk direct mee te maken heeft.

Elise
Elise
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

Rob, in de achterbuurten word je als klikker/verrader in elkaar gestampt. Ook deze mensen zijn op de hoogte van alle krankzinnigheid. Achterbuurt mensen houden juist van vrijheid.

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

toch zijn er nog lichtpuntjes :

1 Corona was niet de ‘endloesung’ en dat had het moeten zijn.

2 Er is veel verzet , alleen in openbaar houd iedereen zijn mond.

3 Een critische massa is nodig. Lijkt me dat het kaartenhuis van media ineen kan storten.

4 Er zijn zwakke schakels in NWO (bruins).

5 Ook is het zo dat de links radicaal van nu de rechts radicaal van straks
kan zijn.

6 Tesla(?) en wet van lenz , hoe meer kracht je op een systeem zet hoe meer het zich verzet.

7 Via internet nog steeds mogelijk om te communiceren.

8 Nederlanders zullen zich ooit afvragen of dit de toekomst is die ze voor hun kinderen willen

9 Ook rutte kan 1.5 meter lang worden.

10 Verzet van wetenschappers en doktors.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Rayoflight
4 maanden geleden

Ik ben het met je eens maar ben bang dat we echt en dan bedoel ik het in het echie, letterlijk dus zullen moeten vechten voor onze vrijheid, ga mensen opleiden in gevechtssporten ergens in de natuur wellicht opstandig Friesland, die moeten zich echt gaan afscheiden van Nederland, want onze politici zijn allemaal volkomen geglobaliseerd geraakt en ze geven niks om ons al decennialang niet. Mensen denken vaak maar hoe moeten we vechten, we hebben geen wapens die heb je wel vergt misschien wat knutselwerk en maybe iets doen met 3d printers maar het kan, je moet het zoeken in de richting van oplaadbare apparaten, die licht genoeg zijn om te hanteren, mijn favo nietpistolen en van die apparaten waarmee je verf kunt afbranden maar misschien zijn er meer die beter zouden zijn. Het punt is dat iedereen een oplossing zoekt voor zichzelf en eventueel de kinderen maar mensen zijn gemeenschapsdieren en kunnen moeilijk op zichzelf functioneren, we zijn niet meer dat soort mensen, dat alles in een huifkar doet en de weg op gaat om zich ergens in het wilde westen te vestigen.
Dat is het probleem hoe overleef je in een wereld, die volledig gecorrumpeerd is.
Die 1.5 meter die is alleen ingesteld om ons af te zonderen, te doen vereenzamen, stel je loopt ergens of wacht op de bus of whatever, je kunt amper met mensen praten vanwege die 1.5 meter, het is onnatuurlijk meestal als we met iemand praten staan we dichterbij. In een tijd waarin we als mensen zouden moeten samen komen om de situatie waarin we verkeren te kunnen bespreken en wat voor wereld we willen , wordt dat ons op alle mogelijke manieren, onmogelijk gemaakt mocht u nog twijfels hebben en denken, dat kan toch niet dat mensen, zo slecht zijn, bedenk dan maar is dit toeval, ik denk niet dat de muis dat denkt als de muizenval dichtslaat en u bent toch slimmer.

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Rebel&Girl
4 maanden geleden

Vrees dat je gelijk hebt en dat het niet bij metaforisch vechten blijft.
Probleem hierbij is dat heel veel mensen ongeschikt zijn om te vechten. Als burger wil je gewoon een vredevol leven hebben en verwacht je niet dat de regering je straks gaat injecteren met stoffen waarvan ze zelf niet weten welke uitwerking die hebben.

NWO niet almachtig , media veel geschreeuw weinig wol.

Eigenlijk kan ik het vergelijken met knokploegen opzetten in de 2de wereld oorlog. En hoewel NWO media je wil doen geloven almachtig te zijn zijn ze dat niet. Vandaag bleek al dat het kabinet heel gevoelig was voor een metafoor. En dat deze letterlijk werd opgevat was een teken dat het hele kartel weet wat er speelt. Mensen zijn inventief zoals je al stelt 3d printers, em-gun ,rock in a sock whatever.

Angst NWO

https://www.youtube.com/watch?v=7xdJOi_r3OE

Bekijk dit niet met een politieke bril maar zie enkel de reacties van de Kamerleden…
Kamerleden weten wat er echt in Nederland nu aan de hand is ! Metafoor of niet ze zijn bang voor het idee dat erachter schuilt.

De sfeer word in een rap tempo grimmiger. Mensen hun menselijkheid ontzeggen zal niet lukken. en is volgens mij een inbreuk op democratie en vrijheid. Hoewel de NWO almachtig lijkt is ze dat niet. Mensen kunnen samenkomen hoewel propaganda het idee geeft dat dit door surveillance onmogelijk is. Ook is het zo dat het politie apparaat de stress die de 1.5m samenleving veroorzaakt niet aankan. Volgens mij dus een kwestie van tijd voordat er zoveel verzet is dat de 1.5 m samenleving de prullenbak in kan.

1 NWO niet almachtig
2 Vechten voor vrijheid kan
3 Kabinet bang voor de consequenties van de door hen veroorzaakte problemen

Elise
Elise
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Willem, jij woont toch op Fuerteventura? Hoe is het daar?

exegese
exegese
4 maanden geleden

Kees Faasse, een waardevolle klokkenluider. Iemand die zich de moeite getroost mensen te waarschuwen, iemand die eigen geld uitgeeft in de ijdele hoop hiermee mensen wakker te schudden. Dit terwijl de meeste mensen nog te schijterig zijn er überhaupt over na te denken, bang dat ze met een duidelijke mening als afvallige worden gezien, afvallige van een kudde schapen die achter leugenaars en bedriegers aan hobbelt. Iemand als Kees Faasse zou aandacht en steun moeten krijgen uit alle hoeken. In plaats daarvan weigeren kranten zo mogelijk zijn advertenties te plaatsen. We leven in een zieke wereld.

Elise
Elise
Reactie op  exegese
4 maanden geleden

Vandaag weer een paar broekschijters tegengekomen. Het zijn gewoon egoïsten.

Willem
Willem
4 maanden geleden

Ontving deze mail van Viruswaanzin.nl

In vrijheid en liefdevol voor onvoorwaardelijke opheffing maatregelen

Tijdens de demonstratie komen we geweldloos en met liefde samen om te laten zien en horen dat de maatregelen die van kracht zijn direct en onvoorwaardelijk opgeheven dienen te worden. Dit vanwege de fatale gevolgen voor de economie, gezondheid, welzijn en de rechtsstaat. Dit doen we, omdat er grote vraagtekens geplaatst mogen worden bij de gekozen aanpak en de bijbehorende maatregelen. Wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt en er is geen bewezen effect. Daarbij is er momenteel geen sprake van een reële dreiging van het virus.

Het liefdevol en geweldloos heeft geen zin, er zullen politie intriganten zijn om herrie te schoppen en zo een reden creëren om geweld te gaan gebruiken want zo gaat het namelijk altijd. Zolang iedereen nog speelt middels de regels van hen waartegen je ageert zal er niets veranderen. Natuurlijk ondersteun ik ieder initiatief en draag er ook aan bij maar dit wordt gewoon genegeerd door de regering en en het wordt weer boetes en arrestaties, want het is geen antifa of kozp, blm of klimaatdrammers, die hebben wereldwijd namelijk een vrijbrief om geweld te plegen en te vernielen en dat wil de regering en lokale overheden nu eenmaal.

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

ja precies Willem demonstreren is iets voor in een democratie. Zie nederland niet meer als een democratie.Altijd zal er geinfiltreerd worden. En Media doet de rest door alles dat niet NWO is te demoniseren.
Met Veel extreem kleine , snelle demonstraties misschien lukt het dan…. vraag me af

Mistery babylon
Mistery babylon
4 maanden geleden

Iedereen met een Android telefoon.
Check bij instellingen-google daar in het lijstje staat nu ook blootstellingmelding voor covid19 .

Om uit te zetten, klik op de 3 puntjes , druk op gebruik en diagnostische, en zet het uit als het aan staat.

Willem
Willem
Reactie op  Mistery babylon
4 maanden geleden

Het leven is zoveel eenvoudiger zonder zo’n apparaat Mistery babylon, lastig om af te kikken dat snap ik maar een hel om te blijven gebruiken. Wel een goeie tip voor hen die zo’n duivels tuig bezitten, dat wel.

mistery babylon
mistery babylon
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Met zo’n apparaat kan ik wel cammen met m’n vriendin, omdat ik binnenvaart schipper ben en werk 2 weken om dan weer 2 weken vrij te zijn jaar in jaar uit.
dan is het toch wel heel erg fijn. en handig voor als er iets aan de hand is met m’n discus aquarium , kan dan zo m’n vriendin aansturen van wat ze moet doen en ik kan mee kijken .

Marie
Marie
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Heel veel mensen hebben ook voor hun werk een smartphone nodig. Alternatieven zijn niet voor iedereen voorhanden…

Marie
Marie
Reactie op  Mistery babylon
4 maanden geleden

Je kunt ook de Bluetooth uitzetten. Dan wordt jouw apparaat ook niet gekoppeld aan andere….

Rob
Rob
Reactie op  Marie
4 maanden geleden

Als je hem niet nodig hebt voor bv zakelijke aangelegenheden dan kun je ook gewoon helemaal niet zo’n ding aanschaffen. De meeste mensen gebruiken het alleen maar als een stuk speelgoed en zijn daardoor helemaal niet in contact met de omgeving en anderen. Social distancing is al jaren gaande door dat ding. Het is domweg een spionage toestel voor geheime diensten. Alles wat op zo’n ding gedaan wordt wordt opgeslagen en gevolgd voor controle. Ik heb nooit zo’n ding gehad. Sterker nog, ik weet niet eens hoe zo’n ding werkt en kan er niet mee werken. De enige mobiele telefoon die ik heb is één van de goedkoopste gsm telefoons die er te koop zijn. Bellen en sms-en via 2G en verder (echt helemaal) niets. In de huidige situatie gebruik ik zelfs dat ding niet. Doe dat ding weg en je bespaart ook nog honderden euro’s per jaar als je nu een abonnement hebt. Dat apparaat wordt tegen de mens gebruikt. Waarom blijf je hem dan toch gebruiken? Verslaving als je denkt niet zonder te kunnen. Het leven eindigt niet zonder dat ding, het biedt je meer de gelegenheid om weer in contact met je omgeving te gaan door hem helemaal weg te doen. Dat ding is een wapen dat tegen de mens wordt gebruikt.

Rayoflight
Rayoflight
4 maanden geleden

Inderdaad maar Mensen ZIJN NU WAKKER !

De staatsmedia geeft het idee dat men een enkeling is die tegen de stroom roeit.
En dat het derhalve onmogelijk is om de NWO te bevechten. Niets is echter minder waar !

Groepsgedrag weerspiegeld niet individuele meningen.

Nog steeds is het zo dat groepsgedrag gebaseerd is media propaganda.
Privé vindt 99.9% NU AL dat Nederland met de huidige politiek op de afgrond afstevent. In een groep lijkt het echter alsof iedereen ‘slaapt’. Dit is mijns inziens omdat nog steeds veel mensen denken dat het herhalen van mediapropaganda een manier is om veilig door het leven te navigeren.
Het tij is echter aan het keren ! Veilig mediapropaganda in een groep herhalen is verleden tijd.

False Flags : Corona Klimaathype resultaat van ‘media paradox’

Corona is net als Klimaathype en de recente ‘weg met de politie’/BLM movement een kunstmatig probleem. Zeg hier niet dat corona niet bestaat maar dat de reactie van onze politici dit probleem erger gemaakt heeft dan dat het eigenlijk is. Dit komt omdat de staatsmedia een paradox is. Het hele kaartenhuis van mediapropaganda stort namelijk ineen als de aandacht van de mensen niet meer op de media gericht is. False flags zijn nodig om de groepsmentaliteit van de gemiddelde Nederlander synchroon met de NWO agenda te houden. Dit is wat is noem de media paradox .
Achter de schermen weet Rutte , dat de 1.5 meter maatschappij Nederland ontwricht. Dit is exact de bedoeling. Zou hij anders handelen valt het NWO kaartenhuis ineen.

Politici zijn niet de leiders van het volk meer , integendeel ze zijn nu degenen die het volk doen lijden.

Een voorbeeld :

‘Blu Flu in Nederland gevaarlijker dan covid-19’

De trend is om alles onderuit te halen , de samenleving te slopen. In Amerika wordt op dit moment het politie apparaat uit elkaar gehaald. De media heeft continu de laatste weken het politie apparaat dat voor 99 procent gewoon zijn werk doet gedemoniseerd. In Atalanta heerst de ‘blu flu’ , agenten melden massaal ziek. Gevolg is dat bendes de stad overnemen. Nog erger is het dat dit in veel steden gebeurd. Amerika valt uit elkaar en dit is direct gevolg van media propaganda. Wat als de blu flu in Nederland om zich heen grijpt.

Uit bovenstaande blijk volgens mij dat er nu actie ondernomen worden omdat de
‘shape of things to come’ velen malen erger is dan de coronashow, wat die actie moet zijn weet ik niet. Onbekend terrein. Lijkt mij dat wakker Nederland zich moet organiseren ?

Nederland = Wakker.

Nederland is wakker , bijna iedereen is wakker. En er moet snel gehandeld worden. Hoop echt dat er meer acties volgen zoals kees Faasse deed.

Hoop
Hoop
4 maanden geleden

Als ik boodschappen bij de supermarkt doe dan zie ik het bewijs dat school een brainwash is. Ik zie mensen (vooral vrouwen) braaf het karretje schoonmaken en daarna braaf de handjes wassen….en dan komt het, die snelle blik van; zien jullie mij goed bezig zijn en deugen?! Ik krijg dan altijd zo’n deja vu, terug naar de lagere school, er zaten zeker wel tien meisjes in de klas met zo’n blik in de ogen. Deze meisjes cq vrouwen worden nooit maar dan ook nooit wakker. Sterker ze verdedigen meester Hugo (doe nog een lijntje) tot aan hun dood.

Arnold
Arnold
4 maanden geleden

Helaas kan ik om gezondheidsredenen a.s. zondag niet naar het Malieveld in Den Haag komen maar ik steun deze liefdevolle actie van harte. Dappere Deelnemers, let goed op (aangestuurde) ordeverstoorders en fotografeer/film deze gasten mochten die zich vertonen.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
4 maanden geleden

kan de jeugd zijn petje voor afnemen ja ja levens ervaring en het zelf doen niks digitaal..

x

Check Also

de jonge

De Jonge: coronavaccin niet verplicht, maar eigenlijk ook weer wel

Begin deze maand zei minister Hugo de ...

griepprik

Paniek in de tent: 48 mensen gestorven na griepprik

In Zuid-Korea zijn 48 mensen gestorven nadat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x