Mens en DierCorona

Deze marechaussee gaat op 21 juni demonstreren tegen coronabeleid: ‘In strijd met de eed’

Help mee door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De kritiek op de coronawet zwelt verder aan. Steeds meer mensen spreken zich openlijk uit tegen deze spoedwet. Eén van hen is Melchior Verbon, werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee. Hij heeft morele bezwaren vanwege de eed die hij jaren geleden heeft gezworen voor de vrede en veiligheid van volk en vaderland. Hij is op 21 juni aanwezig bij de demonstratie op het Malieveld in Den Haag.

In onderstaande video doet Verbon zijn verhaal bij programmamaker Flavio Pasquino. Verbon schrijft op LinkedIn: “Gisteren voor het eerst in mijn leven een interview gedaan, bij Flavio in de auto. Ik ben tegen de noodwet die ze willen doorvoeren, want het druist namelijk tegen alles in waar ik voor sta! Daarom kom ik ook de 21e naar Den Haag.”

‘Daar heb ik niet een eed voor afgelegd’

“Ik ben van mening dat de grondwet misbruikt is en omdat ze nu deze noodwet vast willen legen in de wet wordt mijn gevoel alleen maar bevestigd. Ik wil de verbinding opzoeken met mensen de 21e, om zo onze stem te laten horen naar onze ministers. Het moet naar mijn mening maar eens afgelopen zijn met die noodverordeningen en een dikke ‘NEE’ tegen deze noodwet!”

Toen minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge enkele dagen geleden een contract sloot met farmareus AstraZeneca over de levering van een mogelijk coronavaccin, zei hij: “Pas als er een vaccin is, zijn we echt beschermd.” Waarop de marechaussee reageerde: “We zijn pas echt beschermd als ministers zoals jij aftreden!” Op de vraag ‘of Bill Gates kwaadaardig en levensgevaarlijk is’, antwoordde hij: “In het kort? Ja!”

Bekijk het interview hieronder. “Ik zit niet te wachten op die macht. Het gaat tegen de grondwet in. Het beperkt mensen zo gigantisch in hun vrijheid. Daar heb ik niet een eed voor afgelegd.”

[Flavio Pasquino]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Klopt inderdaad maar je wordt binnen nu en een half jaar ontslagen hoor, ze vinden wel wat. Dit noemen we Rutteland.

Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | @demonstratie van het volk
Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | @demonstratie van het volk
2 jaren geleden

Dit zijn de echte helden, dat vele van zijn collega’s maar mogen aansluiten. Op naar de vrijheid ✊

Tot zondag allemaal ??✊

Piet
Piet
2 jaren geleden

Yes!

Wie komt er allemaal?

Die mensen als de Jonge of Rutte gaan toch wel door. Die verander je niet. Vaccin moet er komen. Maar het is wel fijn, dat eindelijk, eindelijk, eindelijk… mensen zich gaan laten zien. Dat een grote groep het grote onzin vindt wat er nu gebeurt.

De oplossing zit natuurlijk in natuurgeneesmiddelen die helemaal niet 100 miljard kosten. En ook in het herstellen van ecosystemen zodat het virus zich weer gaat vertoeven waar het thuishoort: In de natuur.

Nés
Nés
2 jaren geleden

Gedegradeerd in 3, 2, 1………..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x