Binnenland

‘Wees waakzaam voor de totalitaire en geniepige idioterie van Volt en D66’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

D66 en Volt spannen samen om FVD en in zijn kielzog ongetwijfeld PVV, BVNL, BBB en JA21 te verbieden, dan wel het werken onmogelijk te maken. Dat zei Arnold Karskens in het tv-programma Ongehoord Nieuws in zijn column.

Voor samenzweerders als Laurens Dassen en Jan Paternotte vormt eigenbelang de drijfveer. Het uiteindelijke doel: liquidatie van onze vrijheid. Hun meesters in Brussel en Davos dirigeren en zij, de gewillige uitvoerders, slaan op de trom, aldus Karskens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De blauwdruk voor deze stille staatsgreep is inmiddels werk in uitvoering, benadrukte hij. De onderdrukkingsideologie van Volt en D66 heet ‘woke’ en legt met hysterische aanvallen andersdenkenden het zwijgen op.

(Video verwijderd? Klik hier...)

De nieuwe onverdraagzaamheid zit in de Tweede Kamer

Hun speurhonden neuzen in bibliotheken naar Jip en Janneke-boeken, om die op de brandstapel te werpen. Hun dwaze aanhangers terroriseren de economie door zich vast te plakken aan het wegdek onder het mom van CO2-reductie. Hun meelopers hangen het bordje ‘verboden voor niet-gevaccineerden’ bij de deuren van cafés. Hun zetbaasjes juichen de komst toe van de digitale euro voor maximale controle op ons geld. Hun voetvolk, onder de naam Kick Out Zwarte Piet, bestormt als fascistoïde knokploegen dorpen die willen vasthouden aan hun cultuur. Hun hersenloze infanteristen slopen standbeelden om de geschiedenis te wissen. Hun blinde meelopers steunen oorlogen als bliksemafleider voor het eigen falen. Hun Stasi-apparaat noteert, schaduwt en luistert dissidenten af, somde Karskens op.

De nieuwe onverdraagzaamheid zit in de Tweede Kamer, vindt gezond verstand de grootste ketterij en ziet de waarheid als de grootste vijand. Wees waakzaam voor de totalitaire en geniepige idioterie van Volt en D66, waarschuwde hij.

Verbod

Terwijl Ongehoord Nederland richting de 75.000 leden gaat, wordt er achter de schermen hard gewerkt om de omroep te verbieden. In een interview met De Andere Krant zei Karskens ervan overtuigd te zijn dat de NPO aanstuurt op een verbod van de omroep. “Dat blijkt uit alles.”

5 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

WIE had ooit kunnen bedenken dat wij met z’n allen in zo’n ongelooflijke NACHTMERRIE terecht zouden komen?

Nu…. IK, als 73-jarige VROUW (ik ben namelijk nog steeds, al vanaf de dag dat ik geboren werd, een vrouw) in ieder geval niet.

HOE heeft het in vredesnaam ooit zover kunnen komen? En waarom is het tot op de dag van vandaag nog steeds niet mogelijk geweest om hier een einde aan te maken?

Jullie lezen het: ik zit inmiddels vol met vragen, waar ik helaas het antwoord niet op weet.

OOIT, in het jaar 1966, werd de partij van Hans van Mierlo opgericht. Met de, daar ben ik 100% zeker van, met de beste bedoelingen. Maar inmiddels is deze partij de meest walgelijke partij die er hier in Nederland te vinden is.

Of het nu gaat om de D66 ministers en staatssecretarissen of om de partijleider: het zijn stuk voor stuk de grootste verraders van het Nederlandse volk.

ALLEMAAL, stuk voor stuk, zó geïndoctrineerd door, wat nog niet zo lang geleden door Mark Rutte en andere onbenullen een zogenaamd “praatclubje” werd genoemd, namelijk het World Economic Forum.

DAAR zit namelijk het ECHTE KWAAD.

Een omroep als Ongehoord Nederland is WEL op democratische wijze tot stand gekomen en, omdat zij WEL in staat zijn om de waarheid naar buiten te brengen, inmiddels een groot gevaar zijn geworden. Dat zie je al aan het grote aantal kijkers naar hun programma’s. En waar hebben wij het dan over? Twee keer per week, nota bene bepaald niet op prime time, een drie kwartier tussen de middag.

Het gekke is, vanwege de ongelooflijke ophef van de linkse opruiers, dat ze alleen maar het omgekeerde bereiken van wat zij willen: mensen worden nieuwsgierig en willen wel eens kijken naar dat “vreselijke” programma.

En WAT hebben zij daar dan voor antwoord op? Juist: zoals het in een dictatuur gebruikelijk is: VERBIEDEN. Dat hebben zij natuurlijk met z’n allen mooi afgekeken van Oekraïne: daar werden kortgeleden maar liefst 9 partijen verboden.

Eén ding is voor mij in ieder geval zeker: als zij het werkelijk bestaan om Ongehoord Nieuws te verbieden, zal dat waarschijnlijk juist een omgekeerd effect krijgen. Dan zullen zij, net zoals bepaalde verzetskranten in de Tweede Wereldoorlog, op een andere manier hun geluid laten horen.

En DAN worden ze mega groot.

Naam*
Naam*
1 jaar geleden

Dictators geven NOOIT vrijwillig hun macht op… NOOIT. Onderdrukking werkt NOOIT, want alles wat je forceert gaat kapot. Daarom proberen de nazi’s hun plan uit te voeren zonder iets te forceren. Als WIJ ons VREEDZAAM verzetten moeten ze wel forceren en hie meer ze forceren, hoe sneller ze zullen vallen. WIJ zullen slimmer moeten worden. Boycots, stakingen, weigeren om mee te werken, WE MOETEN ONS VREEDZAAM GAAN VERZETTEN. De offers die we zullen moeten maken zijn in eerste instantie vooral financieel. Preppen, meterkast uit, WIFI minimaliseren, tv uit, media uit, social media weg, smartphone gebruik minimaliseren, geen/te laat belasting betalen, geld omwisselen in bitcoin crypto cash edelmetaal, alle WEF bedrijven boycotten, geen supermarkt meer maar naar de markt of rechtstreeks bij de boer, lokaal deelnemen in bestuur van straten, buurten, wijken, gemeente, scholen en clubs, een moestuin aanleggen, alles parallel gaan organiseren. Voor de zeikerds die zich aangevallen voelen… IK DOE DIE DINGEN ALLEMAAL AL. Ik val niemand aan, ik spreek gewoon uit wat ons te doen staat. Boven alles… pleur je DUMBphone aan de kant en ga als mens weer verbinden… WE HEBBEN NAMELIJK ALLEMAAL HETZELFDE NODIG, ALLEEN ONZE DOOR ONZE DUMBPHONES KIJKEN WE NAAR SCHERMEN IPV DAT WE MET ELKAAE CONNECTEN.

Joan
Joan
1 jaar geleden

Net zoals een ik-hou-van-je levens kan redden, zo kunnen woorden doordrenkt van minachting en haat ons in één klap vernietigen.
Zieke sociopathische clubs zoals d66 en volt, via de gekochte msmedia zijn daarvan doordrenkt, zij sturen aan oo vernietiging.

Woorden worden als scherpe pijlen geschoten op degenen die al bijna drie jaar in opstand komen tegen paternalisme en misbruik, diefstal van vrijheid en het verlies van democratie, en daarvoor spot, kwaadaardigheid en minachting hebben.geoogst. Ja, hebben geoogst. Want langzaam maar zeker keren deze pijlen zich om, spiegelend als een boemerang tegen degenen die met duivels genoegen de onwaarheid manipuleren, ter vernieteging van volk en cultuur. De waarheid laat zich niet verbergen is als een ijsberg, voor het waanzinnig titanische gedrocht wat tracht zikn woke koers voort te zetten

Avax
Avax
1 jaar geleden

Dat tuig is de schaamte allang voorbij.Het bloed dat aan hun handen kleeft interesseert hen niet. Ze gaan voor eigen belang en eigen gewin, alles en niemand ontziend hierin. Gevoed door het kwaad hebben ze hun ziel en geweten verkocht voor een paar zilverringen. Verblind door hun (korte termijn) hebzucht kunnen zij niet meer zien dat ze in hun slechts tijdelijke leven hier op aarde, vele levens kapot gemaakt en verwoest hebben, voor nu en in de ’toekomst’.Maar wij die dit alles zien, en niet willen zullen uiteindelijk overblijven. Voor hen wacht de hel, ze hebben immers een pact met de duivel gesloten. En zeg nou zelf, zelfs de duivel himselfs weet eigenlijk ook dat hij is omgeven met verraders, die zich hebben laten omkopen en willens en wetens zich hebben laten misleiden. Dus zelfs die zal hun vroeg of laat uitkotsen als ze niet meer bruikbaar voor hem zijn.
Een ‘houvast’ voor mij in deze tijden zijn deze woorden;
Wie alles in de wereld heeft verloren behalve Mij, die heeft niet alles verloren, maar alles gewonnen.

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x