UFO

Amerikaanse dokter: “Ik heb bewijs dat UFO’s echt zijn”

Help ons door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een dokter uit de Amerikaanse staat Montana zegt bewijs te hebben voor buitenaards leven. Hij heeft twee UFO’s vastgelegd op camera, meldt de New York Daily News.

De foto’s van de twee ongeïdentificeerde vliegende objecten werden op 4 november gemaakt door dr. Richard O’Connor. Hij houdt dag en nacht twee camera’s op de lucht gericht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op de foto’s zijn twee cilindervormige objecten te zien die met hoge snelheid door de lucht bewegen. “Je ziet een symmetrisch, glimmend oppervlak dat een eigen lichtbron lijkt te hebben,” vertelde O’Connor aan Detroit Free Press.

Mysterie

Hij schat dat zijn camera’s inmiddels zo’n 280.000 foto’s hebben gemaakt. Als ze worden geactiveerd door beweging, maken ze 20 foto’s met tussenpozen van één seconde. Sceptici zeggen dat de foto’s nep zijn. O’Connor, die jarenlang werkzaam was als anestesist, zegt echter niets te weten over digitale fotobewerking.

O’Connor (60) heeft de foto’s opgestuurd naar het National UFO Reporting Center (NUFORC). Directeur van NUFORC Peter Davenport zei dat de foto’s zijn geanalyseerd door een analist, die concludeerde dat ‘ze echt zijn, maar een mysterie blijven’.

Roswell-crash

Eén analist vermoedde dat de lichten op de foto’s worden veroorzaakt door de reflectie van zonlicht, terwijl een andere analist zei dat de foto’s ‘100 procent nep zijn’. O’Connor reageerde: “Wat je ziet is wat ik van mijn camera heb gehaald.”

Hij wil mensen laten zien dat UFO’s echt zijn. “Deze foto’s zijn het bewijs dat UFO’s echt zijn,” zei hij. “Ik wil de waarheid achterhalen. Als ik tijdens mijn zoektocht word bekritiseerd dan moet ik dat maar voor lief nemen.”

O’Connor was meer dan 25 jaar bevriend met Jesse Marcel junior, die claimde dat zijn vader hem wrakstukken had laten zien die afkomstig waren van de plek van de Roswell-crash in juli 1947.

[ExpressNew York Daily News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan-WIllem
Jan-WIllem
8 jaren geleden

Een dokter uit de Amerikaanse staat Montana zegt bewijs te hebben voor buitenaards leven. Hij heeft twee UFO’s vastgelegd op camera, meldt de New York Daily News.

Zo leuk die aannames dat ufo’s per definitie buitenaards zijn. “ik heb hier een echte ufo foto, bewijs voor buitenaards leven bevestigd”. Kan b.v. ook aards of wellicht inner earth of interdimensionaal of een vuilisdeksel of trucage of een drone of zowel aards als buitenaards.

helder
helder
8 jaren geleden

Volgens mij moet jezelf een ufo waarnemen en ervaren want die ervaring delen met anderen lijkt niet over te komen. En waarom zou je dat willen doen ?

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x