Homepagina » UFO » Amerikaanse dokter: “Ik heb bewijs dat UFO’s echt zijn”
Amerikaanse dokter: "Ik heb bewijs dat UFO's echt zijn"

Amerikaanse dokter: “Ik heb bewijs dat UFO’s echt zijn”

Een dokter uit de Amerikaanse staat Montana zegt bewijs te hebben voor buitenaards leven. Hij heeft twee UFO’s vastgelegd op camera, meldt de New York Daily News.

De foto’s van de twee ongeïdentificeerde vliegende objecten werden op 4 november gemaakt door dr. Richard O’Connor. Hij houdt dag en nacht twee camera’s op de lucht gericht.

Op de foto’s zijn twee cilindervormige objecten te zien die met hoge snelheid door de lucht bewegen. “Je ziet een symmetrisch, glimmend oppervlak dat een eigen lichtbron lijkt te hebben,” vertelde O’Connor aan Detroit Free Press.

Mysterie

Hij schat dat zijn camera’s inmiddels zo’n 280.000 foto’s hebben gemaakt. Als ze worden geactiveerd door beweging, maken ze 20 foto’s met tussenpozen van één seconde. Sceptici zeggen dat de foto’s nep zijn. O’Connor, die jarenlang werkzaam was als anestesist, zegt echter niets te weten over digitale fotobewerking.

O’Connor (60) heeft de foto’s opgestuurd naar het National UFO Reporting Center (NUFORC). Directeur van NUFORC Peter Davenport zei dat de foto’s zijn geanalyseerd door een analist, die concludeerde dat ‘ze echt zijn, maar een mysterie blijven’.

Roswell-crash

Eén analist vermoedde dat de lichten op de foto’s worden veroorzaakt door de reflectie van zonlicht, terwijl een andere analist zei dat de foto’s ‘100 procent nep zijn’. O’Connor reageerde: “Wat je ziet is wat ik van mijn camera heb gehaald.”

Hij wil mensen laten zien dat UFO’s echt zijn. “Deze foto’s zijn het bewijs dat UFO’s echt zijn,” zei hij. “Ik wil de waarheid achterhalen. Als ik tijdens mijn zoektocht word bekritiseerd dan moet ik dat maar voor lief nemen.”

O’Connor was meer dan 25 jaar bevriend met Jesse Marcel junior, die claimde dat zijn vader hem wrakstukken had laten zien die afkomstig waren van de plek van de Roswell-crash in juli 1947.

[ExpressNew York Daily News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan-WIllem
Jan-WIllem
5 jaren geleden

Een dokter uit de Amerikaanse staat Montana zegt bewijs te hebben voor buitenaards leven. Hij heeft twee UFO’s vastgelegd op camera, meldt de New York Daily News.

Zo leuk die aannames dat ufo’s per definitie buitenaards zijn. “ik heb hier een echte ufo foto, bewijs voor buitenaards leven bevestigd”. Kan b.v. ook aards of wellicht inner earth of interdimensionaal of een vuilisdeksel of trucage of een drone of zowel aards als buitenaards.

Pete Del Fina
Pete Del Fina
Reactie op  Jan-WIllem
5 jaren geleden

kan zijn IDI’s: Interdimensional Demonic Interfaces

helder
helder
5 jaren geleden

Volgens mij moet jezelf een ufo waarnemen en ervaren want die ervaring delen met anderen lijkt niet over te komen. En waarom zou je dat willen doen ?

Bas2
Bas2
Reactie op  helder
5 jaren geleden

Ja, iedereen moet het zelf ontdekken. Foto ‘s en filmpjes van ufo ‘s zijn geen bewijs.

hannie
hannie
Reactie op  helder
5 jaren geleden

inderdaad helder de mensen willen er niets van weten ,,zelf heb ik een paar jaar geleden boven de bomen 4 oranje bollen gezien ,ze draaide om elkaar heen ,het duurde echt even n in 1 draai waren ze weg ,
had net mijn dochter aan de telefoon en verteld haar wat ik zag ,,weet niet of dit een ufo was ,, maar erg bijzonder ,
vertelde het aan een paar mensen ,,,die vinden je maar een rare ,, heb altijd gelooft in ufo s
en hoop dat er eens 1 hier voor het huis op het landje land ,,ga ik ze een hand geven . ha ha zie je het voor je ,goed 2016 .

x

Check Also

aliens

Israëlische oud-ruimtebaas: ‘Wij hebben al jaren contact met aliens’

Israël heeft al contact gemaakt met aliens, ...

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

5
0
We lezen graag je reactie!x