Binnenland

‘Wow, fascinerend die schaamteloze klimaatpropaganda bij de NOS’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Veel mensen ergeren zich aan de berichtgeving over de hoge temperaturen. De hashtag klimaathysterie is trending op Twitter.

“De media en politici maken zichzelf weer compleet belachelijk met de angstzaaierij over een paar warme dagen. Wat een leugenaars! Maar ze geven niet op: de hoax van climate change moet ons door de strot gedouwd worden,” reageert Robert Jensen.

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zat met kromme tenen naar de NOS te kijken. “Wow, fascinerend de schaamteloze klimaatpropaganda bij de NOS,” twittert hij. “Onze beschaving dreigt vast te lopen door de hoge temperaturen. Run for the hills!”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bedenkelijke aannames en statistische hocus-pocus

Volkskrant-journalist Maarten Keulemans haalt uit naar Van Houwelingen: “Next level stupiditeit weer bij FVD. Tss, beetje afreageren op Gerrit Hiemstra.”

Volgens Keulemans is de huidige piek circa 10 keer waarschijnlijker door opwarming, neemt de kans op hittegolven drie tot vier keer sneller toe in Europa dan elders en is wat we nu meemaken over een jaar of 10 heel gewoon.

Wetenschapper Ferdinand Meeus roept hem tot de orde. “Wetenschapsredacteur Keulemans verwart feiten met uitkomsten van theoretische modellen met vele bedenkelijke aannames en statistische hocus-pocus.”

Gerrit bedrijft politiek en geen meteorologie

De NOS-weerman was vandaag overigens erg actief op social media. “Het is twee dagen warm tot zeer warm in Nederland. Waarom is dat belangrijk? In de eerste plaats de temperatuur zelf. Temperaturen boven 35 graden Celsius zijn in Nederland uitzonderlijk, laat staan als ze in de buurt van 40 graden komen. Het laat zien dat het klimaat zeer snel opwarmt,” beweert Hiemstra.

Viruswaarheid-jurist Jeroen Pols dient Hiemstra van repliek. “Heb net wekenlang met een trui en jas aangezeten en Gerrit niet gehoord over klimaatafkoeling. Eindelijk is het een dag lekker weer en nu warmt het klimaat ineens zeer snel op? Gerrit bedrijft politiek en geen meteorologie,” zegt hij.

Tweede Kamerlid Wybren van Haga voegt toe: “Gebruik op dagen zoals vandaag je eigen boerenverstand en geniet van het lekkere zomerse weer. Die paar dagen dat het lekker weer is in Nederland moeten we omarmen, niet verafschuwen. Laat de overheid niet je leven controleren. Hoe graag ze dat ook willen, wij geven niet toe.”

Bonustweet:


4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter Wisman
Peter Wisman
2 maanden geleden

Gerrit is ook WEF en zeer goed bevriend met ubermensch Kaag. Google maar eens goed in de bedrijven waar deze Judas in zit

Anne
Anne
2 maanden geleden

Ze overdrijven altijd. Ik kijk allang geen MSM meer.
Eerst de corona HOAX.
Nu weer de klimaat HOAX.
Ze zullen zich straks nog wel moeten verantwoorden. Kijken wat ze dan zeggen.

Bernardo
Bernardo
2 maanden geleden

“Als ze in de buurt van 40 graden komen. Het laat zien dat het klimaat zeer snel opwarmt,” beweert Hiemstra”. Wat is die Hiemstra toch een zielig mannetje, in 1911 waren er ook van die temperaturen en niemand had het klimaatopwarming!

fries
fries
2 maanden geleden

Gerrit Hiemstra Shame on you

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

139
0
We lezen graag je reactie!x