Mens en Dier

Nieuwe CDA-lijsttrekker is jongere versie van Hugo de Jonge: ‘Net zo’n prikpooier!’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Het CDA-bestuur heeft maandag Henri Bontenbal voorgedragen als nieuwe lijsttrekker voor het CDA. De verenigingsraad van de partij heeft unaniem voor zijn kandidatuur gestemd.

Bontenbal en Kamerlid Derk Boswijk werden de afgelopen dagen als favorieten gezien. De nieuwe lijsttrekker moet proberen het verwachte verlies van de partij bij de verkiezingen zo klein mogelijk te houden. In de peilingen blijft het CDA steken op zes zetels.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wie op X, het voormalige Twitter, kijkt op de tijdlijn van Bontenbal, merkt al snel dat hij een jongere versie is van demissionair CDA-minister Hugo de Jonge.

Hoeft er weer één minder geprikt te worden

Toen Volkskrant-journalist Maarten Keulemans beweerde dat gevaccineerden niet net zo besmettelijk zijn als ongevaccineerden, schreef Bontenbal: “Daarom zijn er nou wetenschapsjournalisten zoals Keulemans: die duiken net even wat dieper in de materie.”

Nieuwsuur schreef op 20 december 2021 dat de voorraad coronavaccins was geslonken tot ongeveer 1,5 miljoen vaccins. Bontenbal zei daarop: “Vanavond m’n booster gehad. Net voor sluitingstijd. De laatste vaccins zouden anders worden weggegooid. Snel m’n auto ingesprongen, binnen vijf minuten zat-ie in m’n arm. Hoeft er weer één minder geprikt te worden. Laat je vaccineren, mensen!”

Als deze jongen een oproep krijgt, gaat die spuit er gewoon in

Toen De Telegraaf een artikel publiceerde over vaccintwijfelaars met de kop ‘Ik vertrouw het gewoon niet’, klom Bontenbal in de pen. “Nou, het is vrij simpel hoor: als deze jongen een oproep krijgt, gaat die spuit er gewoon in. Wetenschap is geen mening waarmee je het oneens kunt zijn omdat je iets anders gelezen hebt in de Privé.”

Singer-songwriter Nicky Monreau stelt: “Hij is gewoon een iets jongere versie van Hugo de Jonge! Net zo’n prikpooier!”

4.8 172 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
8 maanden geleden

Luilebal!

Margie
Margie
8 maanden geleden

Nicky. Je hebt gewoon gelijk. Je kunt het ook wel zien aan die volgzame snufferd . O ja. Hij is ook een klimaatkneus. Dus niet op stemmen. Ik vind het een naar type .

Daan
Daan
8 maanden geleden

Klonterbal word het over een jaar, en dan niet zeiken eeej

Sjef
Sjef
8 maanden geleden

“Wetenschap is geen mening waarmee je het oneens kunt zijn omdat je iets anders gelezen hebt in de Privé.”

Heertje Bontenbal is dus geen wetenschapper, maar een persoon die zich niet juist geïnformeerd heeft. Maar ach dat is de status van de huidige wetenschappers. Wens het CDA veel succes en op naar twee zetels.

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x