Homepagina » Buitenland » Kersverse Griekse minister moet weg omdat hij suggereert dat Israël achter de aanslagen op 9/11 zat
Kersverse Griekse minister moet weg omdat hij suggereert dat Israël achter de aanslagen op 9/11 zat

Kersverse Griekse minister moet weg omdat hij suggereert dat Israël achter de aanslagen op 9/11 zat

Gisteren werd Dimitris Kammenos de nieuwe Griekse onderminister van Infrastructuur en Transport. Nu moet hij alweer opstappen. Aanleiding is een bericht dat hij op Twitter plaatste: “Niet vergeten in verband met de 2500 slachtoffers in het WTC: op 11 september is geen enkele jood gaan werken.”

Kammenos heeft een uitgesproken mening over de aanslagen van 11 september 2001 in New York. Hij suggereert onder meer dat Israël hier mede verantwoordelijk voor is. Joodse werknemers is volgens de minister gevraagd om die dag niet te werken in het World Trade Center.

Eerder plaatste Kammenos op Facebook een foto van concentratiekamp Auschwitz, dat hij vergeleek met het hulpplan voor Griekenland. Waar op het hek ‘Arbeit macht frei’ staat, stond er op de foto ‘Wij blijven in Europa’.

Kammenos is lid van de partij Onafhankelijke Grieken. Die partij kreeg onlangs kritiek van de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz, die het een ‘rare partij noemde’. Dimitris Kammenos kondigde afgelopen nacht zelf zijn ontslag aan. Hij zei hiermee te handelen ‘in het belang van het land’ en ‘het goed functioneren van de nieuwe regering’.

In een verklaring zegt de gewraakte Kammenos dat zijn social media-accounts worden beheerd door assistenten en dat zijn accounts al meerdere keren zijn gehackt. Hij bood zijn excuses aan en vroeg hiermee rekening te houden.

[VRT]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
x

Check Also

hartontsteking

800 gevallen van hartontsteking na coronavaccins, Amerikaanse RIVM houdt ‘spoedvergadering’

Bij de Amerikaanse autoriteiten zijn meer dan ...

sharav

Holocaust-overlevende Vera Sharav waarschuwt voor Schwabs Vierde Rijk: ‘We staan op een cruciaal kruispunt’

De coronapandemie is georkestreerd. Dit is pas ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

1
0
We lezen graag je reactie!x