Buitenland

Kersverse Griekse minister moet weg omdat hij suggereert dat Israël achter de aanslagen op 9/11 zat

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren werd Dimitris Kammenos de nieuwe Griekse onderminister van Infrastructuur en Transport. Nu moet hij alweer opstappen. Aanleiding is een bericht dat hij op Twitter plaatste: “Niet vergeten in verband met de 2500 slachtoffers in het WTC: op 11 september is geen enkele jood gaan werken.”

Kammenos heeft een uitgesproken mening over de aanslagen van 11 september 2001 in New York. Hij suggereert onder meer dat Israël hier mede verantwoordelijk voor is. Joodse werknemers is volgens de minister gevraagd om die dag niet te werken in het World Trade Center.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Eerder plaatste Kammenos op Facebook een foto van concentratiekamp Auschwitz, dat hij vergeleek met het hulpplan voor Griekenland. Waar op het hek ‘Arbeit macht frei’ staat, stond er op de foto ‘Wij blijven in Europa’.

Kammenos is lid van de partij Onafhankelijke Grieken. Die partij kreeg onlangs kritiek van de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz, die het een ‘rare partij noemde’. Dimitris Kammenos kondigde afgelopen nacht zelf zijn ontslag aan. Hij zei hiermee te handelen ‘in het belang van het land’ en ‘het goed functioneren van de nieuwe regering’.

In een verklaring zegt de gewraakte Kammenos dat zijn social media-accounts worden beheerd door assistenten en dat zijn accounts al meerdere keren zijn gehackt. Hij bood zijn excuses aan en vroeg hiermee rekening te houden.

[VRT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x