Buitenland

Wenen wordt proeftuin voor sociaal kredietsysteem: ‘Zal Nederland volgen?’

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!

Niet alleen in Bologna in het noorden van Italië en in Beieren, maar ook in Wenen wordt geëxperimenteerd met het sociaal kredietsysteem. Aankomende herfst wordt in de Oostenrijkse hoofdstad de zogeheten ‘Wien Token’ geïntroduceerd, bericht website TKP.

De autoriteiten werken aan een ‘digitaal bonussysteem’. Via een app wordt milieubewust gedrag beloond met gratis toegang tot culturele evenementen. De app weet of je loopt, fietst of gebruikmaakt van het openbaar vervoer. De CO2-besparing ten opzichte van autorijden wordt omgezet in tokens die kunnen worden ingewisseld voor een QR-code, waarmee je toegang krijgt tot bepaalde locaties.

Smart City

Het is de bedoeling dat 1000 inwoners van de stad de app gaan testen. Ondertussen doet de Universiteit van Wenen onderzoek naar het Chinese sociaal kredietsysteem. Het onderzoek wordt gefinancierd door de European Research Council (ERC), die in 2019 te gast was bij het World Economic Forum en die nauwe banden heeft met de universiteit van Soros.

Wenen zet zich in voor de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Agenda 2030 en wil een zogeheten Smart City worden. Andere Oostenrijkse steden, waaronder Salzburg, moeten tegen 2050 zijn veranderd in een Smart City.

Precies zoals geprofeteerd door het World Economic Forum

Het is goed mogelijk dat mensen die niet mee willen doen uiteindelijk niets meer zullen bezitten, precies zoals geprofeteerd door het World Economic Forum, schrijft internetkrant Wochenblick.

“Opvallend: de eerste toepassing van de Chinese lockdownstrategie buiten China was ook in Italië. Nu volgt Italië als eerste land buiten China waar ook het Chinese sociaal kredietsysteem wordt geïmplementeerd. Zal Nederland wederom volgen?” vraagt Tweede Kamerlid Simone Kerseboom (FVD) zich af.

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Theo
Theo
3 maanden geleden

De Rabobank begint er al mee

Victor Hugo
Victor Hugo
3 maanden geleden

Vraag terug een vast telefoontoestel aan en vernietig die verdomde smartphones, het is leuk geweest om ze te gehad te hebben, maar nu ze langzaam maar zeker onze vrijheid helpen vermoorden kunnen we ze best weggooien!

Deug-Nietje
Deug-Nietje
3 maanden geleden

Ze kunnen van mij proberen k doe er niet aan mee , dan maar de gevolgen dragen , maar ben vast niet de enige …. k laat me niet bang maken door dat tuig !

FVD_FAN
FVD_FAN
3 maanden geleden

Uiteindelijk is het aan de ‘burgers’ of ze hier aan meedoen of niet, zo simpel is het.
U krijgt spaarpuntjes als u (vervloekte nutteloze eter) niet uw EIGEN auto bezit en gaat LOPEN, FIETSEN.

Maar uw overlords en miljardairs bezitten honderden limosines en privee Jets en vergeet de DIESEL jachten ook niet.

Kijk maar eens naar het Mercedes wagenpark in de garage van de EU ambtenaren, die zijn ook echt niet ‘groen’.

De klimmaat waanzin is gewoon weer een manier om u te bestraffen voor zelfstandigheid, onafhankelijkheid en zelfbeschikking zonder bemoeienis van meneer globalist.

Luxe voor ons, u gaat maar met de bus pleb, en luisteren.

Groeten van Ome Klaus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

73
0
We lezen graag je reactie!x