Homepagina » Gezondheid » Homeopathie eindelijk erkend
Homeopathie eindelijk erkend

Homeopathie eindelijk erkend

Onlangs werd homeopathie in België erkend. Goed Gevoel sprak met een huisarts, kinderarts en vroedvrouw die al heel lang overtuigd zijn van de kracht ervan.

Huisarts Bart Lambert: “Vaak betere resultaten bij chronische klachten.”

Lamberts broertje had een onbehandelbare astma. Zijn ouders gingen met hem van de ene arts naar de andere, maar niets hielp. Ten einde raad zijn ze naar een homeopaat gestapt. Vrij snel was hij veel beter. Zonder medicatie is de ziekte er helemaal uitgegroeid.

Homeopathie werkt volgens het principe van de kwantumfysica: door het schudden van een verdunde substantie op basis van minerale, dierlijke, plantaardige of energetische middelen ontstaat een overdracht van energie die genezend werkt.

Lambert stelt vast dat de klassieke geneeskunde vaak geen oplossing biedt voor chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk, astma of reuma. Met homeopathie boeken we dikwijls wel resultaat, zegt de huisarts.

“Sceptici zeggen dat homeopathie enkel werkt bij mensen die erin geloven, maar bij baby’s met respiratoire ziektes, waarbij we zeer goede resultaten boeken, kan het zogenaamde placebo-effect toch niet meespelen,” aldus Lambert.

Kinderarts Flor Van Oproy: “Kinderen reageren er sneller op.”

Van Oproy mocht als kinderarts in het ziekenhuis geen homeopathie toepassen. Haar dochtertje was twee jaar toen ze tweemaal een convulsie (stuipen) doormaakte met matige koorts. Er was een vermoeden dat het epilepsie was. De klassieke behandeling toen was valium intraveneus toedienen, maar bij de derde, zeer ernstige aanval, reageerde ze daar niet meer zo goed op.

Op basis van de symptomen kon Van Oproy het juiste homeopathische product kiezen en was haar dochtertje snel beter. Bij homeopathie speelt het mentale beeld van de patiënt ook een grote rol. Ze gebruikt het eveneens bij sommige aandachtsstoornissen zoals ADHD of ADD. Bij kinderen met karakterstoornissen of agressie, bij bange kinderen met weinige zelfvertrouwen en bij slaapstoornissen boekt ze goede resultaten.

“Gezonde voeding werkt ondersteunend: 70 procent van onze immuniteit wordt immers in de darmen opgebouwd. Dus ik zal ouders altijd aanraden hun kinderen gezond te laten eten. Suikers zijn voor kinderen echt vergif en leiden tot een suikerverslaving,” zegt ze.

Vroedvrouw Marcia De Keyser: “Veel zwangerschappen zijn ermee op te lossen.”

De Keyser begon met baby’s die na 34 weken nog in stuitligging liggen via homeopathie ertoe te bewegen om zich te draaien. Dat gaf goede resultaten. Als ze rond 35 weken kon starten met de toediening van Pulsatilla (wildemanskruid), bleek 60 tot 70 procent van de baby’s zich alsnog te draaien.

Veel jonge ouders verkiezen homeopathie, omdat ze het veiliger vinden dan chemische medicijnen. De Keyser gebruikt homeopathie voor allerhande zwangerschapskwaaltjes, maar ook tijdens de bevalling zelf. Ze is gespecialiseerd in natuurlijke bevallingen. Slechts bij drie procent van haar cliënten wordt overgegaan op epidurale verdoving, terwijl dat in een ziekenhuis oploopt tot 80 procent.

Sceptici vergeten volgens De Keyser dat er tot in de 18e eeuw niets anders bestond dan geneesmiddelen die voortkwamen uit de natuur. Ook veel klassieke medicijnen vinden hun oorsprong in de natuur.

[Goed Gevoel]


Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. “Homeopathie werkt volgens het principe van de kwantumfysica: door het schudden van een verdunde substantie op basis van minerale, dierlijke, plantaardige of energetische middelen ontstaat een overdracht van energie die genezend werkt.”
  Dit is wetenschappelijke onzin. Bijna niemand die geen natuurkunde heeft gevolgd snapt wat quantumfysica precies is. Kreten als onzekerheidsrelatie, verstrengeling en dergelijke worden in alternatieve kringen vrolijk misbruikt door mensen die er niets van snappen om indruk te maken op anderen die er nog minder van snappen. En in dit geval om het grootste vraagteken bij homeopathie met de mantel van de quantumvaagheid te bedekken: bij een verdunning van D30 of C15 is de kans om nog één molecuul van de eventueel werkzame stof aan te treffen zo goed als nul.
  “Ja maar het werkt toch?” Dat is dus nog nooit door goed opgezet gerandomiseerd dubbelblind onderzoek aangetoond. Ook in dit artikel weer alleen anekdotisch “bewijs”.

  28 likes
  • Ook een manier van reageren, als je niets te doen hebt gewoon je eigen tunnel-visie als reactie plaatsen op een bericht waar je geen notie van hebt, alleen van horen zeggen…
   Jezelf interessant laten overkomen wil niet zeggen dan je dan ook gelijk hebt, daarvan hebben we al genoeg in de politiek..!!

   29 likes
   • Denk dat henk er wel iets meer verstand van heeft dan jij. Wat er in dit artikel staat is gewoon klinkklare onzin.
    het enige wat jij doet is zijn bericht afzeiken zonder ook maar 1 reden te geven waarom hij er naast zit.

    Jij hebt een tunnels omdat je elk bewijs dat homeopathie niet werkt gewoonweg negeert

    19 likes
   • Ik denk dat Henk moeite heeft om de traditionele wetenschappelijke structuur los te laten.

    Velen zijn nog steeds ernstig gestoord door de revolutionaire inzichten van de kwantumfysica.

    Energetische overdracht is wel degelijk aangetoond en volledig verklaarbaar.

    2 likes
  • Ik dacht dat homeopathie iets was waarvan je eerst moest geloven dat het werkte. Ik ben nog nooit geholpen met iets homeopathies.

   24 likes
  • na verdunning, en dit kan tot 10, 50M ! onstaat er het Geestelijke beeld van de oorspronkelijke stof.. metaal, mineraal, plantaardig, dierlijk of nosoden….die in gedachten van mensen is terug te vinden, de ziekte dus… dát is waar naar geluisterd wordt… en daar is heel wat studie van geneesmiddelenbeelden voor nodig…en kundig ingezet breng je iemand terug in de BRON en geneest iemand dus eigenlijk zichzelf, die dynamische kracht is daar dan… die mogelijkheid, soms bewust en soms na een tijdje zo van: hé? Ik denk niet meer zo…en vol me gelukkiger! Vrijer, ruimer! Bij babies en kleine kinderen gaat dat helemaal snel, die zijn nog niet zo ver van huis zullen we maar zeggen, het lichaam kan wel belast zijn met ziekten van de ouders, energetisch…gaan de ouders dan ook mee hier in, een middel ontvangen dan is dat helemaal mooi…Dit is Geneeskunst…kunstzinnig dus…een kunde

   18 likes
  • Als er nog iets van openheid is in uw geest, kijk dan even naar deze documentaire: https://www.youtube.com/watch?v=uwwdpnh7Uq4

   0 likes
 2. Homopatie bestaat al zolang, kruidenvrouwtje in de middeleeuwen als je dat je dokter verteld zegt hij, ja dat is, zo, medicijnen hebben vaak een nadelige bijwerking,

  6 likes
  • Homeopathie is niet uit de middeleeuwen en is ook niet te vergelijken met kruiden- of natuurgeneeskunde.
   Homeopathie is rond 1800 bedacht door de Oostenrijkse arts Hahnemann en gebruikt heel veel stoffen die je in de natuurgeneeskunde niet tegenkomt, zoals zware metalen en gifstoffen.

   23 likes
 3. Henk001

  14 december 2014 11:08 at 11:08

  “Homeopathie werkt volgens het principe van de kwantumfysica: door het schudden van een verdunde substantie op basis van minerale, dierlijke, plantaardige of energetische middelen ontstaat een overdracht van energie die genezend werkt.”
  Dit is wetenschappelijke onzin. Bijna niemand die geen natuurkunde heeft gevolgd snapt wat quantumfysica precies is.

  Je hebt gelijk Henk , de zogenaamde medische wetenschap houd hier geen rekening mee en weet deze kennis ook simpelweg niet .

  Zie hier Mind over Matter

  https://www.youtube.com/watch?v=ZdEl8OlQlLc

  99,9 % van de ruimte tussen de moleculen is empty space , de reden dat alles solid aanvoelt is omdat er zich een force field om de moleculen bevind , net als een tornado waar je met een auto niet doorheen kunt rijden .
  Bruce Lipton legt dit mooi uit in the Bilology of believe , zeker een aanrader voor degene die meer oa over zichzelf te weten wil komen .

  Alles is energie en heeft onderling een ander trillings getal ofwel frequentie , de werking van Homeopathie heeft oa te maken met de intentie die aan iets gegeven wordt , je gedachte is energie en het bewijs dat deze invloed heeft op materie is wetenschappelijk bewezen door Masuru Emoto die laat zien wat je gedachte met water doen .
  Zend je liefde naar bv een glas waar water in zit , dan zal als je het water bevriest en de kristallen onderzoekt zich prachtige ijskristallen vormen als je water onder de miscroscoop bekijkt .
  Zend je haat naar een glas water en je doet hetzelfde onderzoek dan zie je een blurry ijskristal die niet die mooie vormen heeft . dit alles is te zien op you tube voor degene die hier meer van wilt weten .

  Hoe meer het verdunt wordt hoe beter het homeopatische middel werkt omdat je iedere keer de intentie gebruikt dus het middel wordt sterker kwa werking .

  De medische wetenschap gaat puur uit van dat er door de verdunning geen molecuul meer aanwezig is in de substantie dus kan het niet werken en kijkt niet verder dan hun neus lang is en het bewijs dat homeopathie werkt is al lang bewezen .

  Laat de medische wetenschap maar verklaren dat als je in een bepaalde staat van bewustzijn bent dan kun je over hete kolen lopen .

  Ben je niet in deze staat van bewustzijn met het geloof dat je het kan en je doet een poging om over de hete kolen heen te lopen dan eindig je in Beverwijk .

  6 likes
  • “…het bewijs dat homeopathie werkt is al lang bewezen .”
   Kun je me de onderzoeken tonen (links naar artikelen liefst) waar de werking van homeopathie bewezen is?

   22 likes
 4. v e r u k k e l i j k bericht! Zeg het voort…en…. schaf een acute doos aan en leer de beginselen van acute klass. homeopathie, dan kun je jezelf en je kinderen helpen…ipv in paniek naar de huisarts te rennen en je te laten vergiftigen..met antibiotica e.d…. of althans te laten onderdrukken…
  Vele klass. Homeopaten geven deze cursussen, in kleine groepen, meestal in het weekend of op doordeweekse avonden, leuk, leerzaam en zooo verrijkend en blij makend! yes!
  Namaste

  22 likes
 5. Henk001

  14 december 2014 16:58 at 16:58

  “…het bewijs dat homeopathie werkt is al lang bewezen .”
  Kun je me de onderzoeken tonen (links naar artikelen liefst) waar de werking van homeopathie bewezen is?

  Hallo beste Henk, en andere geïnteresseerden .

  Hier onder in de link vind je voldoende artikelen met statistieken .

  Heb daar ergens een link bekeken waarin een Boer zijn koeien een Homeopatisch middel heeft gegeven wat de dieren beter maakte , werd ook vermeld dat het normaal mogelijke placebo effect hier uiteraard ondergeschikt is .

  http://www.wanttoknow.nl/?s=homeopathie

  0 likes
 6. Het zou mooi “kunnen”zijn maar mijn gevoel zegt nog wel dat we te maken hebben met mensen die “denken” het te weten. Ik begrijp best dat de natuur een genezende werking kan zijn maar in de tijd van nu hebben we nog steeds te maken met KWAKZALVERS!!

  18 likes
 7. Goed zo!! zeker bij een arts,die moet zelf kunnen kiezen welk middel hij voorschrijft of in combinatie…
  overigens vind ik het ook geweldig dat in Belgie de apotheek zelf ook wat middelen bereidt ook vaak een combinatie, ga dat hier maar eens vragen!!voor Belgie geweldig,nou wij in dat afwachtende hollandse nog?!

  16 likes
 8. Kleine kanttekening bij dit ‘hoopvolle’ bericht :
  Homeopaten die reeds tientallen jaren deze geneeswijze praktiseerden, doch geen arts zijn, worden nu VERBODEN hun praktijk voort te zetten. Velen zitten nu zonder werk (de homeopaten) of zonder therapeut in België.
  Deze week nog een voormalige homeopate aan de lijn gehad die reeds veertig jaar talloze patienten hielp.
  Zij kan , sorry MAG , nu niemand meer helpen van de overheid.
  Met dank aan de pharma-lobbyisten. En te weten dat de minister die dit heeft doorgedrukt van socialistische strekking is.

  9 likes
 9. @[email protected] : http://www.csicop.org/specialarticles/show/a_grain_of_truth_recreating_dr._emotos_rice_experiment/

  Mensen die én Masuru Emoto serieus nemen (en zijn experimenten zelf niet hebben herhaald), verwijzend naar artikels op het internet, om hun gelijk te bewijzen, tjah…

  Nu ik geloof in de kracht van intentie hoor… Ik geloof dat veel mensen hier de intentie hebben om anderen mee op hun zweverig pad te trekken. Homeopathie is niet herkend in België; het mag enkel nog worden uitgevoerd door reguliere, opgeleide dokters. Bewijst geenszins dat homeopathie werkt.

  Vooraleer het regulier mag genoemd worden, moet het onderworpen worden aan serieus, wetenschappelijk onderzoek. Dat is nog niet gebeurd, omdat geen dokter zijn handen wilt verbranden aan de resultaten. Niet omdat er één of ander farmaceutisch complot zou zijn. Durf ik zeggen dat homeopathie ook niet gratis is? En meestal zelf niet goedkoper dan een ander middel?

  Nu, wat voor de ene werkt, ook al is het meer dan “ge-energetiseerd” water dan, volgens de gelovers,
  is OK, dus hoef je het niet af te kraken. Maar zelf veel last gehad van oorinfecties etc; niets hielp, geen enkel medicijn. Ook niet homeopathie. Uiteindelijk gewoon het probleem herkennen , aanvaarden en een weg zoeken waar ik er het minste last van heb, werkt tot nu toe het beste.
  Dus intentie alleen doet al veel, daarmee dat wat dan ook als placebo kan gebruikt worden. Ik denk zelf dat het grotendeel van ALLE medicijnen (en best vraagt men dat eens aan de oudsten ter wereld)… Grotendeels zijn gebaseerd, op het overtuigen van jezelf, dat je er iets aan doet.

  Dus het werkt mss wel, in die gevallen en bij die mensen dat er in geloven. Het zij zo, voor mij geen enkel probleem. Het is niet omdat het niet wetenschappelijk bewezen is NU dat dat nooit zal gebeuren. Het is eveneens niet zo omdat het bij enkelen werkt, dat het werkt voor iedereen.

  4 likes
 10. Quantum entanglement and the Power of Intention

  https://www.youtube.com/watch?v=9QcKDvcnZrE

  De kracht van intentie werkt op een mysterieuze wijze , als je iemand onder hypnose brengt en je verteld dat je een sigaret uitdrukt op zijn arm terwijl dit in werkelijkheid een ijsblokje is dan is het resultaat een brandblaar wat zich manifesteert .

  Dit klinkt ongelofelijk en is fascinerend , had dit gelezen in Anthony Robbins , je ongekende vermogens en heb het ook ergens op you tube gezien .

  Het leven is een wonder op zichzelf .

  3 likes
 11. Voor mij hoeft er geen bewijs te zijn…. ik weet dat het werkt… Mijn vrouw liep al ruim een jaar bij het ziekenhuis om van haar steeds terugkerende blaasontsteking af te komen. Maar in het ZKH, konden ze niets meer doen en dan raden ze maar aan om cranberry pillen te slikken dat zou misschien nog kunnen helpen.
  Daar zijn we echter niet aan begonnen en besloten we om een bezoek te brengen aan een homeopaat.

  Wat denk je? Daarna nooit een blaasontsteking meer gehad…

  3 likes
 12. Dit wordt de bizarste kerst ever. Heads up, de boel donderd in elkaar, de elite stort in! Allemaal de dancing shoes aan, het feest kan beginnen
  en let op die colbert, je verzint het niet, in kerstbomenprint. Alsof hij het toen al wist!

  https://www.youtube.com/watch?v=dgbZ1uiwKKU

  2 likes
 13. Ik geloof absoluut dat homeopathie werkt. Heb het gezien bij m’n gezin en ervaren bij mezelf. En ik geloof dus echt in de kracht van deze middelen. Maar stel nou dat het toch een placebo-effect is, dan wordt ik liever gezond door het placebo-effect dan ziek te blijven en volgestopt te worden met chemische troep.

  2 likes
 14. Wouter Vanbelleghem

  15 december 2014 12:21 at 12:21

  Beste Wouter zal even reageren tussen jou regels in , met alle respect voor jou mening .

  @[email protected] : http://www.csicop.org/specialarticles/show/a_grain_of_truth_recreating_dr._emotos_rice_experiment/

  Ik schrijf duidelijk over Masuru Emoto over wat gedachte met water doen , voldoende op you tube te vinden , waarom heb je het hier over het rijst experiment ?
  Wij bestaan voor het grootste gedeelte uit water en onze gedachte is energie .

  Mensen die én Masuru Emoto serieus nemen (en zijn experimenten zelf niet hebben herhaald), verwijzend naar artikels op het internet, om hun gelijk te bewijzen, tjah…

  Waar baseer jij dit op , graag motivatie , hoezo gelijk hebben waarin ?

  Nu ik geloof in de kracht van intentie hoor… Ik geloof dat veel mensen hier de intentie hebben om anderen mee op hun zweverig pad te trekken.

  Welk zweverig pad , concreet graag niemand kan hier iets mee ?

  Homeopathie is niet herkend in België; het mag enkel nog worden uitgevoerd door reguliere, opgeleide dokters. Bewijst geenszins dat homeopathie werkt.

  Genoeg artikelen in de link die ik gegeven heb , heb je die echt bestudeert ?

  Vooraleer het regulier mag genoemd worden, moet het onderworpen worden aan serieus, wetenschappelijk onderzoek. Dat is nog niet gebeurd, omdat geen dokter zijn handen wilt verbranden aan de resultaten. Niet omdat er één of ander farmaceutisch complot zou zijn. Durf ik zeggen dat homeopathie ook niet gratis is? En meestal zelf niet goedkoper dan een ander middel?

  Weer denk ik dat je de link niet bestudeert hebt , staan statistieken in .

  Nu, wat voor de ene werkt, ook al is het meer dan “ge-energetiseerd” water dan, volgens de gelovers,
  is OK, dus hoef je het niet af te kraken. Maar zelf veel last gehad van oorinfecties etc; niets hielp, geen enkel medicijn. Ook niet homeopathie. Uiteindelijk gewoon het probleem herkennen , aanvaarden en een weg zoeken waar ik er het minste last van heb, werkt tot nu toe het beste.
  Dus intentie alleen doet al veel, daarmee dat wat dan ook als placebo kan gebruikt worden. Ik denk zelf dat het grotendeel van ALLE medicijnen (en best vraagt men dat eens aan de oudsten ter wereld)… Grotendeels zijn gebaseerd, op het overtuigen van jezelf, dat je er iets aan doet.

  Dus jou probleem is niet opgelost en je hebt beide geprobeerd , zoek het eens op in het boek de zin van het ziek zijn .

  De kracht van de geest is groter dan menig mens denkt en als je googled dan zou ik Wim Hof eens bekijken die in het Radbout ziekenhuis een medische doorbraak heeft gemaakt door een groep getrained te hebben die daarmee bewezen heeft het imuun systeem te kunnen beinvloeden .
  Een persoon is geen medisch bewijs dus hij trainde een groep van 6 mensen die werden ingespoten met een virus , de groep van 6 die niet aan de meditatie training had meegedaan kreeg griep verschijnselen , zijn groep had nergens last van , de Doktoren hebben dit bevestigt dat dit een medische doorbraak is .

  Dus het werkt mss wel, in die gevallen en bij die mensen dat er in geloven. Het zij zo, voor mij geen enkel probleem. Het is niet omdat het niet wetenschappelijk bewezen is NU dat dat nooit zal gebeuren. Het is eveneens niet zo omdat het bij enkelen werkt, dat het

  Wel nu dit is nu net medisch bewezen zoals boven beschreven , dus je gedachte en intentie kunnen meer dan jij denkt blijkt wel .
  Zoek dit maar na Wim Hof de ice man , google maar .

  Waarvoor denk je dat er spreuken zijn , wat heb jij op je lever ? ( emoties in je houden )
  Je gal spuwen .( woede uiten )
  Luister naar je hart , je hart heeft een magnetisch veld dat 5000 keer sterker is dan je hersenen .
  De zogenaamde medische wetenschap houd geen rekening met andere facetten en ziet de mens net als een auto , het een hangt met het ander samen .
  Gaat bij een mens niet op die moet je als holistisch zien omdat er meer bij komt kijken , hoe anders kan Wim Hof dingen doen die hij doet .
  Oorpijn zou kunnen zijn door niet naar jezelf te luisteren , alle antwoorden zitten in jezelf .

  Denk je dat dit onzin is ?

  Een van Einsteins uitspraken is , mijn grootste ontdekkingen zijn niet voortgekomen uit het denken !

  Ja ik weet het Doktoren geloven dit niet , ze hebben geleerd wat ze hebben geleerd .

  Waarom denk je dat bv de indianen exact wisten welke kruiden ze moesten gebruiken om zichzelf beter te maken , ze stonden dicht bij zichzelf en bij de natuur .

  Alle genezing zit in de natuur , jij bent de natuur en niet in de symptoom bestrijding van wat de meeste doktoren dmv het lampje eruit te halen wat gaat branden dmv medicijnen voor te schrijven .

  Natuurlijk heb ik geen gelijk op alle fronten dmv bepaalde medicijnen die ze voor schrijven !
  Natuurlijk kan ik niet garanderen dat ik niet ziek kan worden , moet ergens aan dood gaan , LOL

  Met alle respect voor de Doktoren maar ze vragen niet , wat eet je , hoe is je situatie thuis , tenminste dat was mijn ervaring een lange tijd geleden .

  Ze luisteren en schrijven medicijnen voor en krijgen bonussen dmv reisjes als ze een bepaald quotum gehaald hebben van het aantal pillen wat ze voor geschreven hebben aan patienten , dit noem ik zweverig !!!
  Helaas was dit een FEIT en nu van de baan , hmm medische wetenschap denk ik dan , jij niet ?

  Over chemo en de statistieken het maar niet te hebben , ja natuurlijk de medische wetenschap .

  Hoop dat je iets aan mijn reactie hebt .

  Hoop dat je zult slagen bij de genezing van je oorpijn.

  0 likes
 15. Sinds men homeopathie herkend heeft heeft men een subtiele moord gepleegd op homeopathie.Door de herkenning heeft men het anntal terapeuten gedecimeerd.
  Ook is er in Belgie geen enkele universitaire studierichting in de homeopathie.
  Dus homeopathie is nu op sterven na dood met dank aan de minister Onckelinx en haar door de farmagestuurde medewerker die de teksten heeft opgesteld.diegene die een negatief oordeel hebben over homeopathie hebben dit blijkbaar nooit degelijk getest.

  0 likes
 16. Hier een mooie link met bewijs dat het koeien geneest , dus placebo effect is onmogelijk.

  https://www.youtube.com/watch?v=GNXud8bkHDs#t=1298

  Hoop dat ze een keer anders gaan denken dan dat er geen werkende stof ofwel molecuul meer aanwezig is , ja so what dit is niet zaligmakend voor de genezing blijkt wel uit de tests en er is hier meer aan de hand wat jullie over het hoofd zien wetenschappers het hoeft dus geen molecuul meer te bevatten om genezing te bewerkstelligen !!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavaccin

‘Coronavaccin verplicht? Dan is het gedaan met het vrije Nederland’

Er wordt op dit moment gezocht naar ...

rauwe melk

Hoe rauwe melk beschermt tegen astma en voedselallergieën (en bewerkte melk uit de supermarkt juist allergieën uitlokt)

Suzanne Abbring heeft tijdens haar promotieonderzoek aan ...