Buitenland

Kijk: Australische politie schiet met rubberen kogels. Dit alles voor de volksgezondheid

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Australische stad Melbourne zijn gisteren meer dan 200 mensen gearresteerd tijdens een demonstratie tegen de strenge lockdown. De politie gebruikte niet alleen traangas, maar vuurde ook rubberen kogels af op vreedzame betogers. De arrestanten kregen allemaal een boete van omgerekend 3000 euro.

“Het is echt ONGELOFELIJK wat er in de westerse wereld gebeurt,” schrijft FVD-voorman Thierry Baudet op Twitter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png


In Sydney, waar ook een grote menigte op de been was, zijn 46 mensen opgepakt. De politie voerde een zerotolerancebeleid tegen demonstraties in de stad en wierp op diverse plekken blokkades op. In deelstaat Nieuw-Zuid-Wales werden zo’n 1400 politieagenten ingezet.


Australië heeft misschien wel de strengste lockdown ter wereld. Meer dan een kwart van de Australische bevolking is op dit moment in lockdown. En hoe meer maatregelen de autoriteiten treffen, hoe harder het aantal ‘coronabesmettingen’ stijgt:

[RT]

4.9 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

En WAT zal de volgende stap zijn van de bestuurders van het grote eiland Australië? Niet met rubberen kogels schieten, maar met scherp?
Het is, zoals Thierry Baudet zegt, echt ongelooflijk wat daar gebeurt.
Dit loopt volledig uit de hand. En dan de waanzin, dat dit voor de volksgezondheid zou zijn. Wie DAT nog gelooft, heeft ze niet allemaal op een rijtje.
Toch heb ik gisteren of eergisteren beelden gezien vanuit Australië, waar ook een demonstratie was en waar een woedende menigte dwars door de barricades van de politie was doorgebroken. Zó kan het dus ook. Het is dus ook een kwestie van aantallen.
Vooral de laatste alinea, waarin wordt vermeld dat hoe strenger de lockdown, hoe meer “besmettingen” er zijn, is treffend.
Daarmee wordt al duidelijk bewezen, dat lockdowns helemaal NIETS positiefs bijdragen. Ik zou zeggen: eerder het omgekeerde.
Wat de uiteindelijke bedoeling van dit hele duistere gebeuren is, moet toch zo langzamerhand wel de grootste slaapkop wakker schudden.
Dit is dan Australië, maar wat dichter bij huis gebeuren natuurlijk al de meest afschuwelijke dingen in Frankrijk. Mensen die niet eens meer in een supermarkt voedsel en drinken kunnen halen.
DAT gebeurde zelfs niet in de Tweede Wereldoorlog. Daar was toen tenminste nog de mogelijkheid om met een bonnenboekje de meest elementaire zaken te kopen. Oké, ik weet van mijn ouders dat zij bloembollen en suikerbieten moesten eten.
Maar zoals het nu gaat, is niet anders dan onmenselijk.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Van een passief protest keert het zich binnenkort in een aktief protest waar doden zullen vallen.. en dat allemaal voor een paar besmettingen met een ondeugdelijke PCR test die 97% vals positieven geeft omdat het helemaal niet geschikt is.. en een paar overleden mensen MET corona op 25 miljoen inwoners, wat het ook mag zijn want het is nog steeds niet geisoleerd.. dus waar testen ze op en wat is een positief iemand? DIT HEEFT NIETS MET GEZONDHEID TE MAKEN

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Wat ik vorig jaar al voorspelde, eerst komen de knuppels, dan dewaterkanonnen, dan het traangas, gevolgd door rubberkogels en nu het leger mee doet zullen binnenkort metalenkogels ingezet worden…

Qek
Qek
2 jaren geleden

Daar schijnen ze totaal geen weerstand te hebben tegen virussen, bacteriën en schimmels. Hun smetvrees voor alles wat van buiten komt heeft hen vatbaar gemaakt voor alles. Nul weerstand dankzij hun eeuwige smetvrees.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x