Mens en Dier

Denk-Kamerleden wassen Jan Paternotte (D66) de oren: ‘Creëert een valse tegenstelling en verspreidt fake news’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het kabinet zet het plan voor het omstreden 2G-systeem voorlopig niet door, zo heeft minister De Jonge aan de Tweede Kamer laten weten. Eerder hoopte het kabinet dat de Kamer, die kritisch is over het systeem, het 2G-wetsvoorstel deze week zou behandelen.

De avondlockdown gaat waarschijnlijk langer duren. D66-Kamerlid Jan Paternotte mocht gisteravond bij Op1 vertellen dat hij dat ‘ongelooflijk jammer’ vindt. “Helaas debatteert de Kamer deze week niet over de 2G-wet. Terwijl dat een stap kan zijn om Nederland veilig en verantwoord meer te openen als de druk in de zorg verlaagd is,” schrijft zijn partij op social media.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Niet bedoeld voor tegengaan van virusverspreiding

Zelf twitterde Paternotte: “We vinden vaak dat het kabinet te laat is. Terecht. Maar tegen alle partijen die nu blij zijn dat een 2G-debat is uitgesteld, zeg ik hetzelfde. Want wat je inhoudelijk ook vindt, durf het gesprek aan te gaan! Hiermee zet je je naam onder een langere lockdown. Ongelooflijk jammer.”

Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu geeft Paternotte een oorwassing: “Jan weet eigenlijk heel goed dat het OMT zelf aangeeft dat 2G niet is bedoeld voor het tegengaan van virusverspreiding. Creëert toch een valse tegenstelling en verspreidt fake news.”

Bla bla bla

Kuzu citeert het OMT: “DE ENIGE WIJZE (in kapitalen) om nog strengere coronamaatregelen en uiteindelijk een lockdown te voorkomen, is het beter naleven van de huidige basismaatregelen.”

“We weten wat Jan gaat zeggen: ‘bla bla bla het is doodzonde dat we geen 2G kunnen invoeren want bla bla bla daarom moeten we de lockdown nog doorzetten’,” schreef Denk-fractievoorzitter Farid Azarkan voor de uitzending.

4.7 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

D666: Psychopaten Club bij uitstek…
Keurige mensen !

Mirjohn
Mirjohn
2 jaren geleden

Toppers van Denk, blijf de oren van deze hypocriete meeloper Paternotte maar flink wassen. Deze meneer moet nog veel leren.
Zijn vele woorden bevatten gebakken lucht, hij zegt veel, de inhoud is leeg!

Koddebeier
Koddebeier
2 jaren geleden

D66 onbenul, wat een waardeloos figuur !!

Knorretje
Knorretje
2 jaren geleden

Die Paternotte is de grootste engnek uit de 2e kamer. Wat een ongelooflijke hypocriet. Past wel goed bij zijn eigen partijtje D666. Krijg altijd kromme tenen als ik die man alleen al zie. Denk valt mij tegenwoordig erg mee. Zeggen toch goede dingen.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x