Buitenland

Kijk: Deze analyse over de oorlog in Oekraïne ‘hoor of zie je op de Nederlandse tv nergens’

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

De Duitse bondskanselier Olaf Scholz heeft in een interview met persbureau DPA gezegd dat de Russische president Vladimir Poetin met de aanval op Oekraïne een ‘verschrikkelijke schuld’ op zich heeft geladen.

Scholz bracht deze week samen met andere Europese leiders, waaronder Emmanuel Macron en Mario Draghi, een bezoek aan Kiev. De bondskanselier heeft beloofd dat de door Oekraïne gevraagde Duitse wapens voor de strijd tegen het Russische leger in de oostelijke Donbass-regio op tijd zullen aankomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Voordat ze in gebruik worden genomen, gaan Oekraïense troepen naar Duitsland om daar getraind te worden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kwestie van dagen

Volgens de Duitse journalist Wolfram Weimer begaat bondskanselier Scholz een grote fout. De ongemakkelijke waarheid is dat Rusland de oorlog heeft gewonnen, zei hij in de talkshow maischberger. die woche.

Terwijl Scholz zegt dat Rusland de oorlog niet mag winnen en Oekraïne moet winnen, hebben de Russen de Donbass zo goed als veroverd, aldus Weimer. “Dat is een kwestie van dagen.” Daarnaast is er een landverbinding met de Krim. “Hoe kan Rusland de oorlog nu nog verliezen?” vroeg de journalist, die benadrukte dat Oekraïne zelfs met alle wapens die wij leveren niet gaat winnen.

Rusland wint ook sanctiespel

Weimer zei dat Rusland ook het internationale sanctiespel wint. China staat achter de Russen, India staat achter de Russen en landen als Brazilië en Zuid-Afrika willen geen sancties tegen Rusland en weigeren te spreken van een agressieoorlog. “We moeten toegeven dat we deze oorlog niet kunnen winnen.”

De journalist vindt dat Berlijn eigenlijk met een vredesplan zou moeten komen. In plaats daarvan gooit Scholz olie op het vuur.

“Ziehier waarom het debat in Duitsland zoveel rijker is. Deze analyse hoor of zie je op de Nederlandse tv nergens,” reageert Telegraaf-verslaggever Wierd Duk.

4.8 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

An inconveniet Truth.
or
A reassuring Lie.
Bij de laatste staan de schapen massaal in de rij voor de slachtbank.

Er zijn er dit jaar al miljoenen gedood door de spuitjes, en niemand wil het zien want ze vinden het wel goed.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

WOIII DOEMT OP AAN DE HORIZON

Zowel aan het Oostfront als hier aan het Westfront zijn Uncle Shmuel, het Keizerrijk der Leugens, Führer Rüttler’s Viertes Euro-Reich & hun Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie de hele zooi op dramatische wijze aan het escaleren richting WOIiI, de Westerse MK-Ultra-Mainstreammedia beweert nog steeds dat OekroNazië aan het winnen is….infaam, abject & een Volstrekte LEUGEN!!! Elke dag vermalen & vermorzelen de Russkies Méér dan 1.000 OekroNazis:

  1. Killed in Action (KIA)
  2. Missing in Action (MIA)
  3. Prisoner of War (POW)
  4. Wounded in Action (WIA)

Méér dan 1.000 (Duizend) OekroNazis worden er per dag dus voor onbepaalde tijd uitgeschakeld op deze of gene wijze, dat is dus meer dan 30.000 (Dertigduizend) per Maand! De OekroNazis begonnen op 24 februari 2022 met zo’n 230.000 manschappen…Daarvan zijn er volgens schattingen variërend van minimaal 45.000 (20% van het totaal), oplopend tot 70.000 OekroNazis gedood (30% van het totaal)…De Russen zijn aan het Winnen en gaan Absoluut niet Stoppen voordat ze AL hun doelstellingen in OekroNazië hebben behaald…Denazificatie, Demilitarisering, Oost- & Zuid-Oekraïne toevoegen aan de Russische Federatie, Regime-Change in Kiev, Absolute-Neutraliteit van Oekraïne, etc…etc…

https://youtu.be/ZQB7uWuWpBw

Uncle Shmuel heeft al zijn Geld ingezet op OekroNazië, zijn hand ernstig overspeeld, gegokt & verloren…Het feit dat het Leger van OekroNazië nog overeind staat is werkelijk waar een groot Mirakel…Na die complete Vernietiging & Massaslachting die de OekroNazis al bijna 4 maanden te verduren hebben gekregen…Uncle Shmuel, het Keizerrijk der Leugens, Führer Rüttler’s Viertes Euro-Reich & de NAVO strijden “dapper” door tot de “Laatste der OekroNazis” & hebben inmiddels OPENLIJK de OORLOG VERKLAARD  aan Rusland…zelfs Landverrader & Pathologisch Leugenaar Führer Rüttler geeft dat nu EERLIJK toe:

“DIE OORLOG DAAR, IS DE ONZE”

 “Laten we het daar nou wel even met elkaar over eens zijn.” 
“Ons streven is dat we de NAVO in rechtstreeks conflict brengen met Rusland.”
“Verder doen we alles wat we kunnen om de zaak verder te escaleren: financiële steun, humanitaire steun, maar ook met héle ZWARE Wapensystemen; Nederland loopt daar in voorop.”
“Dat doen we allemaal omdat het ONZE oorlog is.”

WTF!!! Sodemieter toch op…het moet écht niet gekker worden, als zelfs Führer Rüttler al eerlijk gaat toegeven dat “WE” in Oorlog zijn met Rusland, dan gaat er iets behoorlijk fout…..Ik wilde Führer Rüttler er toch graag even op attenderen dat onze opvattingen in deze zéér ernstig uiteenlopen, JOUW OORLOG is 100% zékersss NIET de mijne…De Russkies zijn me Broeders & ik persoonlijk HAAT NAZIS!!! Nazis zijn slechts goed als Bodemverbeteraar…Let wel, als jij & de Rest van jouw Haagse Misdaadsyndicaat van Landverraders op de huidige voet doorgaan, veranderd das Viertes Euro-Reich met Mach 28 spontaan in gebrandschilderd glas…

Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Ook deze waarheid komt een keer boven! Een mensenleven telt niet voor het westen ,daar zijn we inmiddels wel achter toch?

wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Scholz mag dan olie op het vuur gooien, Pinokkio doet dat ook.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x