Homepagina » Buitenland » Paus tegen kinderen: “Veel machtige mensen willen geen vrede op aarde”
Paus tegen kinderen: "Veel machtige mensen willen geen vrede op aarde"

Paus tegen kinderen: “Veel machtige mensen willen geen vrede op aarde”

Paus Franciscus heeft gisterochtend een opmerkelijke toespraak gehouden voor enkele duizenden jongeren in de Paulus VI-zaal van het Vaticaan. Hij haalde fel uit naar de wapenhandel. “De industrie van de dood zal blijven duren zolang machtigen geld verdienen aan de wapenhandel,” zei hij.

“Veel machtige mensen willen geen vrede omdat ze profiteren van oorlog,” aldus de paus. Hij legde de kinderen uit dat de wapenindustrie achter elke oorlog zit. “Dit is serieus. Enkele machtige mensen verdienen hun brood met de productie van wapens. Ze verkopen die wapens aan een land, dat ze vervolgens gebruikt tegen een ander land,” citeerde persbureau AGI Franciscus.

“Het economische systeem draait om geld, niet om mannen en vrouwen,” vertelde het hoofd van de Rooms-katholieke Kerk aan de 7000 kinderen. “Oorlogen worden gevoerd om nog meer winst te maken. Er kan geen vrede zijn zonder gerechtigheid.”

Vredeswerker

De paus maande de kinderen tijdens de ontmoeting tot een persoonlijke bekering, waarbij zij er zelf mee beginnen om de wereld een beetje beter te maken. “Als wij samen iets doen, iets goeds of iets moois, verandert iedereen,” zei hij.

Paus Franciscus vroeg de kinderen om allen ‘vredeswerker’ te worden en om samen aan een wereld van vrede, verdraagzaamheid en gastvrijheid te bouwen. “Belangrijk is dat wij conflicten steeds opnieuw bijleggen.” Hij zei nog dat de vrede geen product is van een industrie. Zij moet elke dag opnieuw worden gewonnen. “Er moet dag na dag aan worden gebouwd met ons leven, onze liefde, onze arbeid, onze naasten en onze wederzijdse welwillendheid.”

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Als de zoveelste Pedo Paus nu gewoon overal het Vaticaan invult in plaats van zijn lulkoek over machtige mensen dan zijn we ietsie pietsie dichter bij de waarheid. Niet te geloven dit reptiel en vertegenwoordiger van satan.

  7 likes
  • Pedo Paus, l*lkoek, reptiel en vertegenwoordiger van Satan? Jij weet het wel te formuleren zeg. Ik zie een paus die, in tegenstelling tot zijn voorgangers, dingen benoemt. Geef de man een kans zou ik zeggen, Kortom, nu zegt een hooggeplaatst iemand eens hoe het in elkaar steekt (in dit geval dus de wapenindustrie) en dan is het nog niet goed. Met de scepsis, wellicht zelfs het vooroordeel, dat jij hier tentoonspreidt schieten we dus ook geen bal op.

   33 likes
   • Scrambler,
    LS heeft gelijk. Het mag dan zo zijn dat hij bepaalde zaken voor elkaar krijgt, het is absoluut geen onschuldige sinterklaas.
    Hij is betrokken geweest bij satanische kindermoorden/offers, kannibalisme en nog meer van dat soort zaken. Beschuldigingen zijn ook geuit aan het adres van de vorige paus. Er loop op dit moment een internationaal gerechtelijk onderzoek naar de pausen en andere (ook nederlandse) hoogwaardigheids ( nou ja hoogwaardig) bekleders en koningshuizen.

    6 likes
   • Caesar Lion Cachet

    LS…

    Hoop Katholieke satan aanhangers hier op het forum… Ha !

    4 likes
    • Er zit een hoop vuiligheid bij jezelf, gezien de teksten die je instuurt zullen de meeste lezers dezelfde conclusie trekken als ik.

     Artikeltjes als bovenstaand stuk misbruik je gewoon om jouw eigen zwartgalligheid te maskeren…

     De pot verwijt de ketel…
     Waar het hart vol van is….

     3 likes
  • @CLC: je hebt waarschijnlijk nog nooit gehoord over het kindermisbruik in andere kringen dan de RKK??

   In de VS worden protestanste kerken geweigerd door verzekeraars vanwege de vele claims voor kindermisbruik.

   In de orthodox joodse kringen kunnen ze er ook wat van. Er bestaat zelfs een ‘rabbi watch’ lijst met talloze misbruikende rabbi’s en cantors. In Israël is 50% van de kinderen misbruikt!! Mag ik u even zien?

   Over het misbruik in seculiere kringen zullen we het maar niet hebben, want daar komt geen einde aan. Hollywood, Westminster, kringen binnen homo’s (NAMBLA), juristen, politiecommissarissen, jeugdhulpzorgers, er is geen beginnen aan het allemaal op te noemen.

   Maar nee, CLC heeft alleen gehoord van misbruikende priesters in de RKK. CLC, als je nu een man van eer bent, dan onderzoek je eens hoe het misbruik de Kerk heeft kunnen binnendringen. Ik gagandeer je dat je uitkomt bij de infiltratie van commies en vrijmetselaars met de opdracht het prachtige instituut te schaden.

   Er is overigens nergens in het NT aan te wijzen dat seks met kinderen oké is. Er is maar één boek dat dat prima vindt: de talmud. Daar wordt seks met meisjes van drie jaar oké gevonden. Hoe ziek wil je het hebben? Maar nee, CLC hamert maar weer eens op hetzelfde aambeeld.

   De RKK is tot dusver wel het enige instituut dat het misbruik toegeeft, spijt betuigt en ook financiële genoegdoening doet aan de slachtoffers. Dat noem ik klasse! Die klasse ontbreekt bij (voorlopig?) al die andere dadergroepen.

   En CLC is helemaal verstoken van klasse anders kom je niet nog weer eens aan met dit oude nieuws!

   3 likes
   • Caesar Lion Cachet

    LS…

    Los van je hopeloze gereutel heb je helemaal gelijk dat in de top van de piramide het gajes van alle gezindten en satanische bloedlijnen verantwoordelijk zijn voor alle genoemde smerigheden… Dus stop maar met je selectieve verontwaardiging. Je maakt je zelf belachelijk met je Katholieke schijnheiligheid..

    3 likes
   • @ Loki, dat is wel een beerput zeg, die je daar opent..

    0 likes
  • De vuiligheid waar je een ander van beticht …is de zelfde vuiligheid die je voor jezelf ontkent.

   1 likes
 2. En het geld (aandelen) dat de Bank Vaticaan, misschien indirect of niet heeft geínvesteerd heeft in de wapen (oorlogsindustrie) ??

  10 likes
  • De domste zet die het Vaticaan ooit heeft kunnen doen is hun financiële zaken te laten behartigen door de Rothschilds, dat is zeker waar. Daarmee hebben ze de synagoge van satan binnen gehaald!

   Maar, wie weet zet deze paus dan toch de grote schoonmaak binnen het Vaticaan voort en legt hiermee de weg open tot een terugkeer naar waar de Kerk echt voor stond en hoort te staan: de Boodschap van Christus uitdragen.

   Zijn voorganger Benedictus was al begonnen met het opruimen van de communistische infiltratie en het kwaad dat daarmee was binnengekomen: het kindermisbruik.

   De RKK is sinds haar oprichting de grootste tegenstander geweest van de synagoge van satan, die dan ook niet stil heeft gezeten deze opponent d.m.v. infiltratie en corrumpering uit te schakelen. Het was ze bijna gelukt, maar ik geloof er heilig in dat de Kerk zal terugkomen. Het christendom is altijd teruggekomen n.l.
   Kijk naar wat er in Rusland is gebeurd. De communisten hebben 70 jaar het christendom onderdrukt, belachelijk gemaakt en beschuldigd van misdaden die ze zelf begingen. Maar vandaag de dag is het communisme dood en glorieert het christendom. Komende donderdag vieren we Hemelvaart wat ook al een triomf is over de dood.

   7 likes
 3. Toch hoopgevend dat de paus de NWO bekritiseerd.
  Hopelijk dat deze boodschap bij de miljardplus RK aanhangers doordringt.

  13 likes
 4. deze paus is de driehonderdrieendertigste paus. hij is zeer speciaal. deze paus helpt gigantisch mee de wereldorde in te leiden. hij zegt dit alleen om onwetende zieltjes te winnen.

  verdiep je maar eens in de geschiedenis van deze smeerlap franciscus (Jorge Mario Bergoglio) en onze grote vriend Jorge Zorreguita (wie? de vader van maxima) zij zijn beide medeverantwoordelijk voor de verdwijning van duizenden argentijnen en Nederland (omdat de globale connecties behouden moeten worden) heeft uiteindelijk die man niet vervolgd RARA hoe kan dat.
  mensen, mensen, mensen ik zeg u WAKE UP

  ordo ab chaos

  6 likes
  • 333 – ste ? was hij ook niet de laatste volgens bepaalde profetieën?
   Hij is toch een Jezuiet ?
   Dat zijn toch geen lieverdjes binnen de RK Kerk.
   Die hebben hun eigen moraal. En hun eigen orde binnen de Kerk.
   Ik geloof niet en zowiezo niet in deze Paus. Iemand die o.a. het celibaat propageert, kan m.i. niet serieus genomen worden.

   4 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Niet voor niets stonden Fat Willy en Pampa Max als eerst op de stoep van het Vaticaan om hem te feliciteren met zijn nieuwe baan…

   3 likes
 5. Maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden!

  12 likes
 6. Ben niet gelovig maar deze paus daar heb ik wel iets mee ! In iedereen in hij zo eerlijk als een paus maar kan zijn! H eb echt het idee dat deze man meent wat hij zegt ! Hij zal binnenkort wel dood zijn daar wordt voor gezorgd daar ben ik van overtuigd beetje gif in het eten zo gebeurt !

  6 likes
  • Nee hoor,wat de paus zei is niet zo erg om hem ter dood te brengen
   de paus zei de machtigen mensen die de vrede niet willen,MAAR wie
   zijn eigenlijk deze mensen?? daar gaat het om
   hij gaf zelfs er geen namen van,en hij bedoeld zeker niet de machtigen die achter
   de schermen de wereld manipuleren,dus hij doet gewoon zijn werk.

   2 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Pietje gelooft ook nog in Sinterklaas… Ook zo een kleine kindertjesknijper…

   2 likes
 7. Held!

  6 likes
 8. Paus tegen kinderen: veel machtige mensen willen geen vrede op aarde.

  Dat klopt, Heilige Vader, maar in uw toespraak hebt u de gelegenheid niet aangegrepen om de kinderen tot het bidden van de Rozenkrans aan te sporen.

  Het machtigste ‘wapen’ om de werelvrede te behalen, -de rozenkrans- laat u ongebruikt. Zéker als dit gebed door kinderen gebeden wordt, zal God het verzoek verhoren. Maar nee, u verdomt het gewoon. Met GEEN WOORD rept u over gebed.
  Ik denk dat de ‘Grote Baas’ daar niet zo content mee is, tenzij u natuurlijk een ándere Grote Baas dient.

  2 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Laat die god van jou eerst maar eens stoppen met alle misdaden, verkrachtingen, moorden en alle andere smerigheden. Maar laat hem beginnen met het opvoeden van zijn eigen personeel. Jesses, jessus wat een hufter !

   4 likes
 9. Wij leven in een geheel gemaakte wereld wat je heel letterlijk moet nemen. Tijdperken zijn bindend aan de wereld waarin wij leven. Het Dualistisch tijdperk heeft alles te maken met oorlogen, concurrentie, sport wie tegen wie en veel meer wat geheel gemaakt is. Micha Kat is ook maar iemand dit heel lichtelijk door het oppervlak kan kijken maar deze wereld heeft een enorme diepgang die voor ons bewustzijn NOG niet zichtbaar is.

  5 likes
 10. ja de paus zegt wel meer tegen kinderen, het liefst onder vier ogen

  5 likes
 11. lol, als je de letters optelt die op zijn vissenbek zoals de romeinen deden heb je 666, en meneer zit op een zetel met een omgekeerd kruis, zijn stad is de staat en kerk in de vorm van een sleutel gelegen tussen 7 bergen. In de kelders van het Vaticaan hebben ze kamers voor lucifer medusa en nog wat andere wannabees, daar worden vast al die baby’s aan de desbetreffende geofferd. Hoeveel duidelijker wil je het hebben dat deze man, en zijn koningen en presidenten de wereld corrumpeert en hij heeft een van de dikste bankrekeningen ter wereld. We zijn al vrij alleen we moeten nog even los van het systeem dat deze ‘mensen’ ons voorschotelen.

  5 likes
 12. Elke oorlog wordt ontketend om geld en/of macht. Iets wat alom bekend is, en onmogelijk te ontkennen kun je, als je er zelf in het geniep ook aan deelneemt maar het beste benoemen en er je afgrijzen over uitspreken. Het openlijk benoemen laat mensen denken dat je er iets tegen probeert te doen, in werkelijkheid zal er niets gebeuren en zal alles bij het oude blijven en de paus wast zijn handen in onschuld en kan zijn taken ten dienste van de jezuïeten blijven vervullen zonder dat er een haan naar kraait.

  Jonge onschuldige en onwetende mensen die zich massaal vrijwillig aanmelden om onder de wapenen te gaan, die maken het voeren van oorlog mogelijk. Zij zouden zich eens af moeten vragen waar ze mee bezig zijn, voor wie en waarom. Dan zou er al spoedig geen vrijwilliger meer te bekennen zijn. Vervolgens zouden ze de dienstplicht weer in moeten stellen waarna iedereen dienst zou moeten weigeren om principiële redenen, dan zou het zo afgelopen zijn met moorden en bloedvergieten. Als je geen debielen kunt vinden die zich op willen offeren om te moorden of zich te laten vermoorden is het over en sluiten met het gajes aan de top.

  3 likes
 13. en hij vroeg de kinderen ‘vredeswerker’ te worden…ik hoop zo voor de ziel van die kinderen dat zij verstandig zijn en direct het vaticaan de rug toe te keren.

  0 likes
 14. Alle Amerikanen zonder wapen? Dan zijn zij volkomen overgeleverd aan de dictatuur van de staat.
  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/statisme_het_gevaarlijkste_geloof_met_larken_rose
  (https://www.youtube.com/watch?v=VHpkQZErm7g)
  https://meedogenloos.nl/tag/statisme/

  “Als wij samen iets doen, iets goeds of iets moois, verandert iedereen,” zei Franciscus. Laat ‘m dat aan regeringen/politici vertellen! Maar doet ie uiteraard niet; en zo wel, dan [is het] nog [voor de schijn]!

  1 likes
 15. Klopt, ze willen oorlog en rampen en dezen zijn dichterbij dan je denkt. Alleen in Nederland al wil men een genocide beleid, deel daarom deze petitie; http://haaksezeedijk.petities.nl/

  1 likes
 16. Roomser als de paus kun je niet zijn…, ook de paus probeert zijn agenda vol te krijgen.
  Waar macht is,is misbruik,dus zo heilig is hij écht niet hoor.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Virusexpert over het ‘angstaanjagende’ coronavirus: ‘Dit is oorlog’

Dit is de meest angstaanjagende ziekte die ...

tweede wereldoorlog

Groot-Brittannië en Frankrijk verklaarden Duitsland in 1939 de oorlog en niet andersom. Het echte verhaal over de Tweede Wereldoorlog

Stel een willekeurig iemand een vraag over ...